Intrygujące są te strały. Coś jakby Danielle.- Ardil 22 to ponoc po portugalsku Catch 22
- kto atakuje Jina???
Trailery
Napisano 13.04.2007 - |11:10|
Genesis
Napisano 13.04.2007 - |13:45|
A czy to czasem nie Karen DeGroot?
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 13.04.2007 - |13:45|
Napisano 13.04.2007 - |16:27|
Duzo bardziej zastanawiaja mnie
- owa muzyka z "Requiem for a dream"
- czyzby helikopter sie gdzies tam zawieruszyl? ze spadochroniarka? moze na to wlasnie ma czekac Juliet?
- co krzyczy Sawyer tuz pod koniec?...
- i owa strzala + Hurley z bronia... cos mi sie wydaje, ze LOSTies znalezli jakies nowe miejsce, a Hurley bawil sie tym, co wlasnie znalazl...
Użytkownik margoq edytował ten post 13.04.2007 - |16:33|
Napisano 13.04.2007 - |19:40|
Wszyscy myślimy, że to Juliet:
A czy to czasem nie Karen DeGroot?
Gdzie jest Juliett ?
Napisano 13.04.2007 - |19:48|
Napisano 13.04.2007 - |19:56|
Napisano 13.04.2007 - |22:44|
Jestem ciekaw co do Locka... czy możemy dopuszczać możliwość jego śmierci? Chyba tak.... lecz według mnie nie on zginie.. Lock jest kluczową postacią tego serialu.
Hugo nie zginie, uważnie patrząc na trailer widać, że nic mu się nie dzieje, jedynie strzelela z pistoletu .
Hmmm... co do helikoptera... jeżeli założyć, że spadł na spadochroniarz, to mam pytanie, wykonuje się skoki spadochronowe z helikoptera? Osobiście wątpię, ale może się mylę...
Desmond będzie miał kolejne przebłyski, które mogą się okazać ciekawe... :clap:
Jeszcze 5 dni, ale to będzie dla mnie wieczność (i tak będę czekał 7 dni, bo zazwyczaj Losta oglądam w piątek).
Napisano 13.04.2007 - |23:18|
- Ręka na twarzy Sun jest kobieca. Juliet ją budzi. Chce jej zaoferować współpracę. Wszystko ma być przeprowadzone dyskretnie. Juliet pomoże Sun w zamian za przysługę. Sun się zgodzi bo nie chce umrzeć jak inne kobiety w ciąży. Sun w zamian będzie musiała zasiać podejrzenia w obozie rozbitków.
- Wiszące nogi to spadochroniarka
- Hurley wystrzeliwuje przypadkowo racę. Pewnie to część ekwipunku spadochroniarki.
- Sądzę że odgłos helikoptera to zwiastunowa ściema.
- Jin wskazując coś w górze zobaczył Naomi na drzewie.
- "Agonia" Charliego to moment, w którym ten wynurza się z wody by zaczerpnąć powietrza. Ponoć Charlie ma zanurkować do dna oceanu i połączyć jakieś kable elektryczne.
- Myślę że Sawyer skądś się dowiedział o Cooperze i zmusił Johna aby go do niego zaprowadził. Cooper będzie celował do bezbronnego Sawyera, a Locke będzie trzymał ojca na muszce. Sawyer krzyknie "finish it!" do Locke'a (żeby zakończył ciąg nieszczęść, których sprawcą jest jego ojciec) lub do Coopera (zabij mnie sukinsynu tak jak zabiłeś moją matkę i ojca. Myślę że John zabije ojca. Lub ten rzuci się na niego, wydrze mu broń i strzeli do Sawyera. Lub Sawyer chwyci broń upuszczoną przez Locke'a i zabije Coopera. W każdym razie Cooper, Sawyer lub Locke zginie!!! A Charlie się wywinie śmierci
P.S. Znalezione na http://chaotic.blox.pl
Napisano 14.04.2007 - |09:43|
Ale do rzeczy. Muszę przyznać, że dawno już nie było tak dobrego trailerka, jeszcze z tą muzyką w tle z Requiem For A Dream - rewelacja.
Wydaje mi się że kluczowe postacie Zagubionych jak Sawyer, czy Locke o których piszę PeaceMaker to nie sądzę by twórcy serialu w tak bardzo prozaiczny sposób pozbyli się jednego z dwóch bohaterów. Raczej należy przypuszczać, że będzie to Cooper, ale nie zdziwiłbym się gdyby Locke postanowił nie mścić się na Cooperze. Albo jest jeszcze inna możliwość. Tak jak cytuje tu PeaceMaker Sawyer mówi "finish it!" - a może on mówi to do Coopera - skończ to - może to Cooper celuje w Sawyera!!!
Zobaczymy jak to się wszystko rozwiąże w następnym odcinku jeszcze tylko 5 dni:(
Napisano 14.04.2007 - |10:11|
Pewnie okaże się, że trailer pokazuje sceny z kilku odcinków na przód i ta akcja rozegra się na przykład w epizodzie dziewiętnastym :hehe:Zobaczymy jak to się wszystko rozwiąże w następnym odcinku jeszcze tylko 5 dni:(
A z dwójki John-Sawyer raczej bardziej zagrożony jest ten drugi. Pamiętacie, że większość nieboszczyków przed zejściem zmieniła się na lepsze? James za sprawą Hurleya też się trochę zmienił. On też krzyczy "finish it" . Niby żaden z tych panów nie ma chwilowo flashbacków (będzie mieć je Jack. Trzeci raz w tym sezonie :censored: . Dobra chwila, by go ubić. W sumie każda chwila jest dobra, by go ubić. ), ale może scenarzyści w końcu nas zaskoczą po przewidywalnej śmierci Eko.
Napisano 14.04.2007 - |11:51|
co potwierdzaloby teorie PeaceMaker'a o "kobiecej dloni" na twarzy Sun
Użytkownik margoq edytował ten post 14.04.2007 - |11:51|
Napisano 14.04.2007 - |18:37|
Napisano 14.04.2007 - |18:44|
Aha, i jeszcze jedno, Cooper nie zabil rodzicow Sawyera.
Skąd masz takie info? Zapodasz linka?
Napisano 14.04.2007 - |19:32|
Napisano 14.04.2007 - |21:26|
Skąd masz takie info? Zapodasz linka?
On tylko się przyczynił przecież do ich śmierci :afro: Ojciec Jamesa po prostu załamany zabił jego matkę, a potem siebie...
Odnośnie trailerów zastanawia mnie ten dźwięk helikoptera... Przybycie na wyspę helikopterem? Dziwne by to było Może inni mają u siebie w górach (jeśli tam są) koptera i przybyli po Juliet
Użytkownik Metalfish edytował ten post 14.04.2007 - |21:29|
Napisano 14.04.2007 - |21:47|
Napisano 14.04.2007 - |23:38|
To nie helikopter tylko muzyka.Konkretnie Requiem for a dream.Mam tą wersje i też słychać tam coś jak helikopterOdnośnie trailerów zastanawia mnie ten dźwięk helikoptera... Przybycie na wyspę helikopterem? Dziwne by to było Może inni mają u siebie w górach (jeśli tam są) koptera i przybyli po Juliet
Napisano 15.04.2007 - |06:42|
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Napisano 15.04.2007 - |09:11|
A jednak to helikopter.To nie helikopter tylko muzyka.Konkretnie Requiem for a dream.Mam tą wersje i też słychać tam coś jak helikopter
http://www.dailymoti...2076617getvideo
Napisano 15.04.2007 - |18:23|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych