Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#481 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 24.03.2006 - |20:28|

no dobra... to sayid bedzie chcial sie zamknac z henrym, i co dlalej. zrobi to co musi a jak sam sie wydostanie? poza tym to raczej locke zostanie odciety, skoro to odcinek o nim, to on nie moze wyjsc.

Takie troche naciągane, ale co tam: po zabiciu Henrego Sayid popełni samobójstwo, nie ma po co dalej żyć :P. Albo zwyczajnie zastanowi się później, rozprawienie się z Henrym to jego obecnie priorytetowy cel (jeśli potwierdzi się jego, Henrego, inność).
A ja interpretuje zwiastun, że drzwi odzielą Lock'a od komputera. Rzuca się on 'pod drzwi' w celu wpisania liczb, bo alarm pika sygnałem ostatnich 10s.

Użytkownik Dooku edytował ten post 24.03.2006 - |20:30|

• 0
Don't tell me, what I can't do!

#482 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 24.03.2006 - |20:59|

A ja interpretuje zwiastun, że drzwi odzielą Lock'a od komputera. Rzuca się on 'pod drzwi' w celu wpisania liczb, bo alarm pika sygnałem ostatnich 10s.

Tutaj się z Tobą Dooku nie zgodzę, gdyż niemożliwe jest chyba, żeby drzwi się zamkneły przed upływem czasu... w którymś odcinku Lock wpisuje liczby już po upływie czasu i "tylko" włącza się jakaś michineria...
  • 0

Dołączona grafika

#483 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |21:01|

Tutaj się z Tobą Dooku nie zgodzę, gdyż niemożliwe jest chyba, żeby drzwi się zamkneły przed upływem czasu... w którymś odcinku Lock wpisuje liczby już po upływie czasu i "tylko" włącza się jakaś michineria...

To musi być coś innego. Locke jest zbyt ostrożny, by dopóscic do ostatniej sekundy. Jakiś inny fenomen powoduje zamknięcie firewalls.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#484 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 24.03.2006 - |21:53|

No tak, nie zamknęły się wtedy. To mam inne wyjście :P :
Trójca wraca z wyprawy chcąc zlinczować Henrego (przynajmniej Sayid). W tym czasie coś dzieje się w bunkrze (może Jack razem z Kate przekroczyli 'granicę' ustaloną przez Zeke, nie wiem po co:P, albo znajdują 'coś' co uruchamia bunkier, Jack pyta "what did you find?"). Henry mówi Locke'owi, że wie jak to 'naprawić' ten go wypuszcza. W tym momencie do bunkra schodzi Sayid, pyta Locka "what happend?" bo w bunkrze ogólnie panuje burdel (szmery z głośników, alarm). Locke nie zdążył odpowiedzieć, pojawia się Henry, Sayid mierzy do niego z pistoletu niepozwalając mu na 'naprawę'. Bunkier świruje do reszty, drzwi się zamykają. Pojawia się napis "Lost" na czarnym tle. :P

Czy ktoś jest w stanie rozszyfrować kto kogo przypiera do mury w zwiastunie?

Użytkownik Dooku edytował ten post 24.03.2006 - |21:58|

• 0

#485 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 24.03.2006 - |21:59|

wiesz co Dooku? przynajmniej jedno się z tego sprawdzi... czarny ekran z napisem LOST :]
  • 0

Dołączona grafika

#486 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |22:01|

wiesz co Dooku? przynajmniej jedno się z tego sprawdzi... czarny ekran z napisem LOST :]

Swiete słowa. Bazując na tych dwóch trailerach może napisac sto tysięcy równie proawdopodobnych scenariuszy. Na szcześcei już za pięć dni obejzymy nowy epizod.
  • 0
Genesis

#487 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 24.03.2006 - |22:02|

Ja lubię wymyślać swoje, które po obejrzeniu odcinka okazują się całkowitą odwrotnością prawdy. Jestem przynajmniej zaskoczony. :P
  • 0

#488 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |22:34|

Ja lubię wymyślać swoje, które po obejrzeniu odcinka okazują się całkowitą odwrotnością prawdy. Jestem przynajmniej zaskoczony. :P

Wszyscy to robimy. Moja teoria jest następujaca.

Locke zaprasza Henrego na sniadanie. Gdy jedzą Henry pyta do czego tn guzik, wskazując na komuter stojącu obok i nie czakając na odpowiedź naciska go. Locke zdenerwowany, że jakis przybłeda naciska guziki w komputerze w JEGO BUnkrze, zamyka go do celi. Zaraz potem zaczyna się dziac to co wszyscy widzieliśmy. Henry przez przewody wentylacyjne uwalnia się próbujac uratować Locke. Ten zaślepiony neinawiścia zaczyna dusić Hanrego. w tym momemcie wraca Sayid, który pozytywnie zweryfikował Henrego i teraz już mu wierzy. Pistolet celuje w Locke by zmusic tamtego by zaniecjał Henrego.

Jack z Kate idą do Innych i proponują im taki deal. Pozwolą Innym używąc pralki, pod warunkiem udostępneinia kutra.
  • 0
Genesis

#489 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 24.03.2006 - |22:38|

Wszyscy to robimy. Moja teoria jest następujaca.

Locke zaprasza Henrego na sniadanie. Gdy jedzą Henry pyta do czego tn guzik, wskazując na komuter stojącu obok i nie czakając na odpowiedź naciska go. Locke zdenerwowany, że jakis przybłeda naciska guziki w komputerze w JEGO BUnkrze, zamyka go do celi. Zaraz potem zaczyna się dziac to co wszyscy widzieliśmy. Henry przez przewody wentylacyjne uwalnia się próbujac uratować Locke. Ten zaślepiony neinawiścia zaczyna dusić Hanrego. w tym momemcie wraca Sayid, który pozytywnie zweryfikował Henrego i teraz już mu wierzy. Pistolet celuje w Locke by zmusic tamtego by zaniecjał Henrego.

Jack z Kate idą do Innych i proponują im taki deal. Pozwolą Innym używąc pralki, pod warunkiem udostępneinia kutra.

wszystko ok tylko, że Lock już nie raz nie dwa naciskał guzik przed wpisywaniem liczb i nic się nie działo ani nie dało się zrobić...
  • 0

Dołączona grafika

#490 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 24.03.2006 - |22:41|

Cała teoria dobra, ale końcówka.
1) Przypuszczam, że inni mają pralki.
2) Nie w ich interesie jest to, żeby rozbitkowie uciekli z wyspy. Oni chyba chcą zeby oni tu byli.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#491 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |23:10|

Cała teoria dobra, ale końcówka.
1) Przypuszczam, że inni mają pralki.
2) Nie w ich interesie jest to, żeby rozbitkowie uciekli z wyspy. Oni chyba chcą zeby oni tu byli.

Teoria głupia od poczatku do końca. Napisałem ją, tylko po to żeby pokazać, że teoretyzowanie na temat nadchodzacego odcinka jest bardzo zwodnicze i wychodzac z tych samych przesłanek można dojść do diametralnie różnych, wręcz absurdalnych wyników.
  • 0
Genesis

#492 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |09:02|

Pojawiły się 2 kolejne zdjęcia promocyjne z 2x19 S.O.S. i mamy juz calkowita pewnosc ze beda wspomnienia Rose i Bernarda, bo stoją oni przy jakims samochodzie
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#493 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 25.03.2006 - |12:48|

Słyszymy jak sie zamyka Bunkier, tesh alarm upływającego czasu... Pamietacie jak michael Mowil cos o antywybuchowych drzwiach, jesli Sie Zamknie Bunkier, Chyba ktos Tam Zostanie an Zawsze! A Moze ta Machineria co sie uruchomila wtedy jak widzielismy Hieroglify, teraz juz dziala np na ostatnie 3 sekundy nie wpisanych Liczb?? Albo cos Takiego :)

Locke sie znajduje w pokoju z Ksiazkami, a drzwi zamykaja sie do Miejsca gdzie Komputer :) przyjzyjcie sie uwaznie!

Użytkownik Warson edytował ten post 25.03.2006 - |12:49|

• 0

#494 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |13:11|

Słyszymy jak sie zamyka Bunkier, tesh alarm upływającego czasu... Pamietacie jak michael Mowil cos o antywybuchowych drzwiach, jesli Sie Zamknie Bunkier, Chyba ktos Tam Zostanie an Zawsze! A Moze ta Machineria co sie uruchomila wtedy jak widzielismy Hieroglify, teraz juz dziala np na ostatnie 3 sekundy nie wpisanych Liczb?? Albo cos Takiego :)

Locke sie znajduje w pokoju z Ksiazkami, a drzwi zamykaja sie do Miejsca gdzie Komputer :) przyjzyjcie sie uwaznie!

no tak, ale nie zpominajmy ze z glosnikow beda wydobywac sie jakies dziwne dzwieki. w kanadyjskim trailerze to jeszcze lepiej slychac chyba z z tych glkosnikow nie tylko szum zacznie wychodzic. poza a ja mysle ze nie wpisza liczb znowu. albo henry cos uruchomi jesli jest innym. no i watpie zeby to bylo zamkniecie na zawsze. nie zamkna przeciez lockea' 1) jest zbyt wazny 2) wkrotce by umarl z glodu
  • 0

#495 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 25.03.2006 - |13:12|

Zwiastun bardzo dobry... Jak zawsze bardziej podobał mi się kanadyjski, choć Amerykanie pokazali więcej... Dziwią mnie dwie sprawy:
a) Widzimy, że w bunkrze jest Sayid, ale nie widać go gdy zamykają się drzwi, a Locke biega po pokoju...
B) Co jest z tymi głośnikami?? Słychać nie tylko tradycyjne piknięcia, ale i coś jeszcze... Co to jest?
Pozostaje nam tylko czekać, ale odcinek zapowiada się wspaniale..
  • 0
The memory remains.

#496 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |13:19|

Zwiastun bardzo dobry... Jak zawsze bardziej podobał mi się kanadyjski, choć Amerykanie pokazali więcej... Dziwią mnie dwie sprawy:
a) Widzimy, że w bunkrze jest Sayid, ale nie widać go gdy zamykają się drzwi, a Locke biega po pokoju...
B) Co jest z tymi głośnikami?? Słychać nie tylko tradycyjne piknięcia, ale i coś jeszcze... Co to jest?
Pozostaje nam tylko czekać, ale odcinek zapowiada się wspaniale..

tak to prawda. i rzeeczywiscie ciekawe jest co sayid robil w bunkrze. wlasnie przyszlo mi do glowy. ze moze tylko sayid wrocil z wyprawy ? :P moze tak jak mowil henry. on jest jednym z ncih. sayid, charlie i ana lucia jak wiemy znajda balon i grób, ale... jezeli tam bylaby pulapka? moze zlapia ich inni. kaza sayidowi wracac, a przetargiem bedzie wymiana any lucii i charliego na henryego. a to zamkniecie locke'a to inna sprawa. no ale zobaczymy, tu jest za duzo nie wiadomych. ja juz chce wieczor 30 marca kiedy to obejrze ten odcinek :D
  • 0

#497 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2006 - |13:39|

tak to prawda. i rzeeczywiscie ciekawe jest co sayid robil w bunkrze. wlasnie przyszlo mi do glowy. ze moze tylko sayid wrocil z wyprawy ? :P moze tak jak mowil henry. on jest jednym z ncih. sayid, charlie i ana lucia jak wiemy znajda balon i grób, ale... jezeli tam bylaby pulapka? moze zlapia ich inni. kaza sayidowi wracac, a przetargiem bedzie wymiana any lucii i charliego na henryego. a to zamkniecie locke'a to inna sprawa. no ale zobaczymy, tu jest za duzo nie wiadomych. ja juz chce wieczor 30 marca kiedy to obejrze ten odcinek :D

Ciekawa koncepcja. To niejako uporzadkowało by sprawy w śród rozbitków, a zagrożenei zewnętzrne w końcu by jakos ich zjednoczyło. Może skończyło by się to sobiepaństwo.
  • 0
Genesis

#498 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 25.03.2006 - |13:55|

Pojawiły się 2 kolejne zdjęcia promocyjne z 2x19 S.O.S. i mamy juz calkowita pewnosc ze beda wspomnienia Rose i Bernarda, bo stoją oni przy jakims samochodzie

Ten odcinek może być ciekawy... Widać, że w ostatnich odcinkach pojawiają się Rose i Bernard... Może ich kwestie nie są ważne, ale twórcy chcą zwrócić naszą uwagę - "oni są na wyspie, czekajcie na retrospekcje"... Mam nadzieję, że ten odcinek naprawde nas czymś zaskoczy.
  • 0
The memory remains.

#499 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 25.03.2006 - |16:40|

Co do trailerow to nie mozna miec do nich nigdy 100% zaufania, moze faktycznie to wszystko jest jedynie snem ^_^ Jednak gdyby to sie sprawdzilo moze to byc najlepszy odcinek z tej serii :hyhy:
  • 0

#500 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 25.03.2006 - |16:43|

Myślę że kiedy będzie czas na wpisanie liczb głośnik się popsuje i Locke przysłuchując się tym dziwnym dźwiękom nie będzie o tym wiedział.
Ciekawi mnie jeszcze do kogo celuje Sayid i w którym momencie sie zjawia, wydaje mi się, że zostanie zamkniety razem z Lockiem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych