Dajcie proszę info, czy już coś wiadomo odnośnie 3 sezonu, serial jest wyjątkowy, a mało takich. Słabe seriale dostają po 7 sezonów, a Chucka te 7 sezonów to bym chyba połknoł w 7 dni
Decyzja 19 Maja odnośnie trzeciego sezonu.
A tak na marginesie cieszy fakt, że od momentu kiedy zarejestrowałem się na forum, może raptem 3-4 osoby wypowiadały się na temat tego serialu, a teraz widzę, że ta liczba na forum jest znacznie wyższa, a nawet 4 razy taka:P to cieszy
Może dlatego, bo niektórym znudziło się ciągłe wypowiadanie na temat znakomitości odcinków Chucka
Ja także liczę na trzeci sezon
Tak sobie przeglądałem ten temat i nie widziałem zbyt dużej ilości osób wypowiadających się więc....:-) ta liczba teraz znacznie wzrosła dobra nieważne:-)
Informacje za filmweb.pl
Los serialu "Chuck" zależy od decyzji w sprawie "Legally Mad"
NBC zaprezentowało w poniedziałek zarys ramówki na sezon 2009/10. Zabrakło w nim jednak kilku ważnych tytułów, których los nie został jeszcze przesądzony. Jednym z nich jest "Chuck" – serial mający wierną, jednak dość skromną widownię.
Oficjalnie decyzja w sprawie serialu "Chuck" nie zapadła, jednak nieoficjalnie wiadomo, że NBC jest skłonne zamówić trzeci sezon. Jest jednak haczyk – serial "Legally Mad" Davida E. Kelly'ego. NBC jest bardzo niezadowolone z odcinka pilotowego i z chęcią zrezygnowałoby z serialu. Jednak w zawartym z WB kontrakcie jest klauzula, iż w przypadku odrzucenia serialu, NBC musi zapłacić 2 miliony kary, a stacja płacić nie chce. Na szczęście dla NBC "Chuck" jest również produkcją WB i szefowie telewizji chcą wykorzystać to jako kartę przetargową: zamówimy "Chucka" ale nie "Legally Mad" i nie zapłacimy kary.
W ogłoszonej ramówce zabrakło również "Medium", choć NBC zamówiło kolejny sezon. Problem z tym serialem polega na tym, że stacja chce tylko 13 odcinków, podczas gdy Patricia Arquette ma w kontrakcie zagwarantowane 22 odcinki. Teraz kontrakt ten musi być renegocjowany.
Wyjaśnił się natomiast los seriali "Powrót do życia" i "Prawo i bezprawie". Ten pierwszy zniknie z anteny definitywnie, natomiast ten drugi pozostanie. Nadal jednak nie rozstrzygnięta jest kwestia udziału dwóch gwiazd serialu "Prawo i bezprawie". Negocjacje w tej sprawie wciąż trwają.
EDIT:
Śmiech mnie ogarnia jak to czytam;/
Użytkownik biku1 edytował ten post 05.05.2009 - |21:10|