1x15Mi również nowy odcinek się podobał. Wszystkie watki ciekawe, historia owszem coraz bardziej zakręcona, ale nadal wciąga.
PLUSY:
+ Parkman w nowej roli. No tutaj sie z jednej strony popisał (bo przeżył spotkanie z zabójczynią Jessicą i zdobył diamenty), ale z drugiej nie udało mu się ochronić tego faceta. Mimo to plus dla Parkmana, ktory coraz bardziej jest świadomy swojej zdolności i umi ja wykorzystywać tam gdzie trzeba. Ciekawe co zrobi teraz z tymi diamentami?

Może kupi żonie coś ładnego
+ Parkman miał cholernego farta w momencie w którym wyleciał przez okno
+ plus dla Nathana - myślałem, ze facet kompletnie oleje swoją byłą dziewczynę, nie spotka się z nią, nie mowiąc już o pieniądzach.
+ Claire coraz bardziej drąży i drąży.To już nie ta sama czirliderka którą poznalismy prae miesięcy temu. dziewczyna jest gotowa na podjęcie ryzyka, jakie więże się z grzebaniem w przeszłości swoich dwóch rodzin.
+ rewelacyjny wątek Sylara

Bez tego faceta ten serial dużo by stracił, bad guy jakiego potrzeba w tym serialu. Ciekawie zapowiada się nowy duet Sylar-Sures pracujący razem

MINUSY:
- "zamknięcie" Nikki i podszycie się pod nią Jessicy będzie zgubne, zarówno dla niej samej, jak i dla jej męza i dziecka. Wcześniej czy póxniej syn i mąż się dowiedzą kim obecnie jest Nikki/Jessica, oby wcześniej nikt jej nie zabił, zwazając na jej profesję morderczyni.
- Hiro i jego giermek dali się oszukać blondynie

Teraz ich misja ocalenia świata stanęła w miejscu, a Ando jest w niebezpieczeństwie
- szkoda mi przybranej matki Claire. Widać, że pan Bennet nie kocha swojej żony, gdyż zamiast jej pomóc coraz bardziej ją rani. Teraz doprowadził do tego, że stała się otępiała, chora i zagubiona. Ciekaw jestem czy Bennet był świadom, że pośrednio zrani tym też Claire. Widząc co się dzieje w domu, Claire zapewne nie wytrzyma psychicznie i opuści dom, wyruszy w poszukiwanie ojca albo pojedzie do prawdziwej matki. A może cała rodzinna trójka będzie razem?
Użytkownik Halavar edytował ten post 14.02.2007 - |13:46|