Dlatego prosze odrazu nie rzucać off topami... Nigdy nie wiadomo co się jeszcze wydarzyŁadny smaczek wyłapałeś A George Takei grał w TOSie lt. Sulu
A na serio hasełko rzuciłem całkiem dla żartu, ale zbieg okoliczności bardzo miły Nie sądziłem, że Claire tak szybka spotka się ze swoją mamą, a do tego odrazu wyjawią sobie rodzinną tajemnice Scenarzyści świetnie wiedzą, które wątki przedłużyć, a które podać nam odrazu na talerzu. Szacunek Wątek Hiro może i niespecjalny, ale za to ma miłą siostre No i nadrobili tym
NCC - 1701
Niki rzeczywiście dość szybko wyszła z pudła... (Ta rodzinka to ma ciężkie jazdy :] ) Niby mieszał się w to Linderman, ale po tym jak załatwiła panią psycholog... No cóż :]
A co do pokrewieństwa Claire z Nathanem... No cóż oby tylko nie wyszło, że wszyscy Bohaterowie to jedna wielka rodzinka Wątek Sylera utwierdził mnie w przekonaniu, że ten gość jest totalnym świrem Fajna scena kiedy zbliża się do mamy Claire i tym swoim głosem "Hi..." a zaraz potem wpada pan Bennet Swoją drogą z czego on strzelał, że gościa z przedpokoju odrzuciło aż do kuchni i przy okazji wgniótł się w lodówke?Stan Nevada nie jest już tego taki pewien.