Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#461 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 12.10.2007 - |17:54|

ciekaw tez jestem gdzie jest druga nowa laska

pisałem o tym spoilerach, chyba
Spoiler
, ale zawsze możecie przeszukać moje teksty, tu albo na sajfaj...

#462 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 12.10.2007 - |21:28|

9/10
dobra praca scenarzystow, zgadzam sie z Modesem. laska demon sporo wnosi i juz zaczyna sie rozwijac watek uratowania Deana. ciekawie sie zapowiada. a maly Dean xP rulezz xD
  • 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#463 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 15.10.2007 - |18:27|

Rewelacyjny początek s3

To jest to co tygrysy lubią najbardziej zwłaszcza w 1280x720 (720p)na panoramie i z dzwiękiem 5.1 :rolleyes:

Użytkownik Quendi edytował ten post 15.10.2007 - |18:28|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#464 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.10.2007 - |22:28|

Kurde ja dopiero dzisiaj sobie przypomnialem, ze gdzies mi uciekl ten odcinek :P

W 100% popieram poprzednikow - odcinek rewelacyjny
wkoncu jakies straszniejsze sceny zapodali, Dean junior daje rade "chyba tak bardzo by go nie upodobnili jesli by mial nie byc jego synem... kto wie", mamusia tez fajna ^^ :P, w ogole sie nie spodziewalem, ze blondyna bedzie demonem - do momentu w ktorym Sam zaczal krzyczec "who r u" :), i fakt z muzyka troche poskapili....

Zapowiada sie naprawde dobry sezon - Supernatural wysuwa sie na prowadzenie, jesli chodzi o ramowke jesienna :)

p.s. nie moge sie doczekac Shield-a i BSG :P oba ponoc ostatnie wiec napewno beda Mocne

Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 15.10.2007 - |22:32|

• 0

You're not afraid of the dark, are you?

#465 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 16.10.2007 - |14:44|

W moim rankingu SN właśnie wskoczył na podium, wymijając One Tree Hilla, który zajmował zaszczytne trzecie miejsce. Sezon trzeci jak na razie zapowiada się niesamowicie, masa niewiadomych (o co chodzi tej demonce???), pełno stworów na uwięzi, żyć nie umierać :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#466 sk3pol

sk3pol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17.10.2007 - |17:45|

Mam pytanie te 2 pierwsze utwory z Supernatural sezon3 z 1odcinka zna może ktoś tytuły???
  • 0

#467 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.10.2007 - |18:07|

Siema @sk3pol

Nie wiem dokladnie o ktore Ci chodzi bo nie mam juz tego odcinka na kompie, ale tu masz liste nut z ep01s03

AC/DC - Hells Bells
Bachman-Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet
J.B. Burnett - I Shall Not Be Moved
the Howling Diablos - Mean Little Town

Pozdrawiam :) i ide ogladac 2 polowe meczu :P

Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 18.10.2007 - |00:01|

• 0

You're not afraid of the dark, are you?

#468 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 17.10.2007 - |21:23|

Mistrzowski odcinek! Świetny klimat, trzymajacy caly czas w napieciu!

Niby to tylko "dziaciaki" a bylo o wiele straszniej niz w wiekszosci odcinkow z "dorosłymi" straszydlami z 1 czy 2 sezonu.
Caly czas mialo sie wrazenie, ze juz za chwile zrobia cos niedobrego swoim rodzicom! I napewno by zrobily... gdyby Supernatural nie byl "tylko" serialem. Ale scena z piłą i tak najbardziej drastyczna w calym serialu - az sie dziwie ze tego nie wycieli ! :)

Dla rownowagi kilka swietnych akcji komediowych z udzialem Deana, jego teksty czasami powalają! :)

Caly Supernatural z sezonu na sezon robi sie coraz lepszy. Oby tak dalej!
Odcinkowi daje mocna 9tke, a noz pojawi sie jeszcze lepszy odcinek! To dopiero sam poczatek sezonu.

Użytkownik DanielP edytował ten post 17.10.2007 - |21:24|

• 0

#469 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.10.2007 - |23:40|

3x2
Odcinek bardzo dobry. Caly czas trzymal w napieciu. Te dzieciaki byly straszne ... az moja kobieta w pewnym momencie spadla z krzesla :) No i ten dzieciak niby Deana to tez bylo bardzo fajnie zrobione ... no i koncowka i zaskoczenie mamy demona, ktory chce ubijac inne demony :)
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#470 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 19.10.2007 - |15:39|

jestem po 3x03. za duzo akcji to w tym odcinku nie ma, ale niezle wprowadzenie nowej bohaterki. zakresla sie tez watek polowania na Sama. ogolnie 9/10. usmialem sie niemalo :) potwierdza sie bardzo dobry poczatek sezonu...
  • 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#471 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 19.10.2007 - |17:58|

jestem po 3x03. za duzo akcji to w tym odcinku nie ma, ale niezle wprowadzenie nowej bohaterki. zakresla sie tez watek polowania na Sama. ogolnie 9/10. usmialem sie niemalo :) potwierdza sie bardzo dobry poczatek sezonu...

Totally agree :D.

Odcinek prezentuje zupełnie inny styl niż dwa poprzednie, ma mało akcji, ale niesamowicie dużo humoru :D. Przypomina mi się 1x16 Hell House z tą różnicą, że 3x03 jest duużo lepszy i śmieszniejszy :P :P :P. Pomysł z króliczą nóżką nieziemski, a widok Sama przewracającego się o wszystko niesamowity. Jak Sam powiedział "I lost my shoe" to ryknąłem takim śmiechem, że aż mama przyszła sprawdzić co się takiego stało :D :D :D.

Możnaby rzec, że prawdziwie supernaturalny sezon nam się szykuje :D.
  • 0
Dołączona grafika

#472 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 19.10.2007 - |18:03|

303

Kolejny bardzo dobry odcinek i ujawnienie kolejnych watkow oraz nowych bohateraow.
Jesli chodzi o watek polowania na Sama to nie podoba mi sie, zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak narazie wyglada jak 2 lunatykow prnie w durnia.
Nowa bohaterka tak jak sie spodziewalem ladniejsza od poprzedniej. Niepodoba mi sie w niej tylko jedno ... jej akcent. Niedosc ze moim zdaniem niedosc ze niepasuje do postaci to aktorka slabo udaje brytyjski akcent.

Tak jak ktos juz wspomnial ten odcinek byl bardzo smieszny co mnie wyjatkowo cieszy biorac pod uwage wpadki poprzednich "smiesznych" odcinkow.

ocena: 7,5/10
  • 0

#473 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.10.2007 - |21:54|

Wcześniej nie doceniałem Supernatural ale oglądałem cierpliwie i wkońcu doczekałem się... serial mi się podoba! Dzisiejszy odcinek był najlepszy ze wszystkich (pewnie nie jest ale to jest typowe odczucie po bardzo dobrym odcinku). Oglądałem trailer i myślałem, że to będzie zwykły odcinek z humorem, a oprócz tego dali wątek z tym murzynem, który ściga Sama. Odcinek najzabawniejszy ze wszystkich! Zakończenie - powrót do normy, kase stracili, without bad and good luck. 10/10
  • 0

Dołączona grafika

#474 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 20.10.2007 - |00:14|

Jestem juz po 2 i 3 odcinku. Drugi wybitny, trzeci - udany. 3 sezon trzyma bardzo dobry, wysoki, poziom. Oby tak dalej.

ps. odcinku 2 nie dalem wiary ze ten chlopiec nie jest synem Deana. Swietne epizody z synkiem. Mam nadzieje ze temat jeszcze powroci.
  • 0
Dołączona grafika

#475 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 23.10.2007 - |17:03|

303 znakomity odcinek.
Serial coraz lepszy z sezonu na sezon.

Czysta rozrywka i tyle.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#476 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 23.10.2007 - |17:27|

3x03 kapitalny. Humor pierwsza klasa, nawet ostatnio seriale komediowe były mniej zabawne, od tego odcinka supernatural. :lol:
  • 0

#477 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 25.10.2007 - |20:35|

Niepodoba mi sie w niej tylko jedno ... jej akcent. Niedosc ze moim zdaniem niedosc ze niepasuje do postaci to aktorka slabo udaje brytyjski akcent.

No to Modes zapodałeś :D. Z tego co wiem, to aktorka jest brytyjką, także akcent ma już taki od urodzenia i niczego nie udaje :P. Było to w jakimś wywiadzie, że twórcy wcale nie szukali Brytyjki do tej roli, ale akurat ta im się tak spodobała, że nawet zmienili scenariusz dla niej (miejsce pochodzenia Beli i takie tam...).
  • 0
Dołączona grafika

#478 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 25.10.2007 - |20:54|

bela jako idea postaci mi sie podoba, ale aktorka mi kompletnie nie pasuje, szczegolnie jej sposob mowienia - ogladajac po angielsku nie wiele rozumialem :/
  • 0
You are what you believe yourself to be

#479 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 25.10.2007 - |21:26|

Rydzu: Lauren urzodzila sie w USA, wiec akcentu takiego nie ma "od urodzenia" ;). Nie zdobylem tez zadnych informacji jakiego pochodzenia sa jej rodzice wiec niewiadomo czy w ogole ktores z rodzicow pochodzi z UK.
Jej brytyjski akcept pochodzi zapewne z tego ze wiekszosc swojego zycia spedzila w UK.

Jednak nic co tu napisalismy nie zmienia faktu ze jak dla mnie jej akcent jest sztuczny.
  • 0

#480 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 25.10.2007 - |22:12|

Ze spoilerfix.com:

In the case of Cohan, the character of Bela was changed specifically to accommodate her British accent. Executive producer Eric Kripke has even developed a backstory for the character based around her British origins.

Czyli tak jak mówiłem, Kripke zmienił scenariusz z powodu akcentu Lauren Cohen.

Z imdb.com:

Graduated with a BA in English and Drama from Winchester University, UK.

Urodziła się w Stanach, ale wyjechała do Anglii i tam studiowała, więc akcent się wyjaśnił.

Akcent może brzmi słusznie, w związku z tym, że jest na półamerykanką na półbrytyjką :P.
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych