pisałem o tym spoilerach, chybaciekaw tez jestem gdzie jest druga nowa laska
Supernatural - stary wątek
Napisano 12.10.2007 - |17:54|
Napisano 12.10.2007 - |21:28|
dobra praca scenarzystow, zgadzam sie z Modesem. laska demon sporo wnosi i juz zaczyna sie rozwijac watek uratowania Deana. ciekawie sie zapowiada. a maly Dean xP rulezz xD
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 15.10.2007 - |18:27|
To jest to co tygrysy lubią najbardziej zwłaszcza w 1280x720 (720p)na panoramie i z dzwiękiem 5.1
Użytkownik Quendi edytował ten post 15.10.2007 - |18:28|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 15.10.2007 - |22:28|
W 100% popieram poprzednikow - odcinek rewelacyjny
wkoncu jakies straszniejsze sceny zapodali, Dean junior daje rade "chyba tak bardzo by go nie upodobnili jesli by mial nie byc jego synem... kto wie", mamusia tez fajna ^^ , w ogole sie nie spodziewalem, ze blondyna bedzie demonem - do momentu w ktorym Sam zaczal krzyczec "who r u" , i fakt z muzyka troche poskapili....
Zapowiada sie naprawde dobry sezon - Supernatural wysuwa sie na prowadzenie, jesli chodzi o ramowke jesienna
p.s. nie moge sie doczekac Shield-a i BSG oba ponoc ostatnie wiec napewno beda Mocne
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 15.10.2007 - |22:32|
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 16.10.2007 - |14:44|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 17.10.2007 - |17:45|
Napisano 17.10.2007 - |18:07|
Nie wiem dokladnie o ktore Ci chodzi bo nie mam juz tego odcinka na kompie, ale tu masz liste nut z ep01s03
AC/DC - Hells Bells
Bachman-Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet
J.B. Burnett - I Shall Not Be Moved
the Howling Diablos - Mean Little Town
Pozdrawiam i ide ogladac 2 polowe meczu
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 18.10.2007 - |00:01|
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 17.10.2007 - |21:23|
Niby to tylko "dziaciaki" a bylo o wiele straszniej niz w wiekszosci odcinkow z "dorosłymi" straszydlami z 1 czy 2 sezonu.
Caly czas mialo sie wrazenie, ze juz za chwile zrobia cos niedobrego swoim rodzicom! I napewno by zrobily... gdyby Supernatural nie byl "tylko" serialem. Ale scena z piłą i tak najbardziej drastyczna w calym serialu - az sie dziwie ze tego nie wycieli !
Dla rownowagi kilka swietnych akcji komediowych z udzialem Deana, jego teksty czasami powalają!
Caly Supernatural z sezonu na sezon robi sie coraz lepszy. Oby tak dalej!
Odcinkowi daje mocna 9tke, a noz pojawi sie jeszcze lepszy odcinek! To dopiero sam poczatek sezonu.
Użytkownik DanielP edytował ten post 17.10.2007 - |21:24|
Napisano 17.10.2007 - |23:40|
Odcinek bardzo dobry. Caly czas trzymal w napieciu. Te dzieciaki byly straszne ... az moja kobieta w pewnym momencie spadla z krzesla No i ten dzieciak niby Deana to tez bylo bardzo fajnie zrobione ... no i koncowka i zaskoczenie mamy demona, ktory chce ubijac inne demony
Napisano 19.10.2007 - |15:39|
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 19.10.2007 - |17:58|
Totally agree .jestem po 3x03. za duzo akcji to w tym odcinku nie ma, ale niezle wprowadzenie nowej bohaterki. zakresla sie tez watek polowania na Sama. ogolnie 9/10. usmialem sie niemalo potwierdza sie bardzo dobry poczatek sezonu...
Odcinek prezentuje zupełnie inny styl niż dwa poprzednie, ma mało akcji, ale niesamowicie dużo humoru . Przypomina mi się 1x16 Hell House z tą różnicą, że 3x03 jest duużo lepszy i śmieszniejszy . Pomysł z króliczą nóżką nieziemski, a widok Sama przewracającego się o wszystko niesamowity. Jak Sam powiedział "I lost my shoe" to ryknąłem takim śmiechem, że aż mama przyszła sprawdzić co się takiego stało .
Możnaby rzec, że prawdziwie supernaturalny sezon nam się szykuje .
Napisano 19.10.2007 - |18:03|
Kolejny bardzo dobry odcinek i ujawnienie kolejnych watkow oraz nowych bohateraow.
Jesli chodzi o watek polowania na Sama to nie podoba mi sie, zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak narazie wyglada jak 2 lunatykow prnie w durnia.
Nowa bohaterka tak jak sie spodziewalem ladniejsza od poprzedniej. Niepodoba mi sie w niej tylko jedno ... jej akcent. Niedosc ze moim zdaniem niedosc ze niepasuje do postaci to aktorka slabo udaje brytyjski akcent.
Tak jak ktos juz wspomnial ten odcinek byl bardzo smieszny co mnie wyjatkowo cieszy biorac pod uwage wpadki poprzednich "smiesznych" odcinkow.
ocena: 7,5/10
Napisano 19.10.2007 - |21:54|
Napisano 23.10.2007 - |17:03|
Serial coraz lepszy z sezonu na sezon.
Czysta rozrywka i tyle.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 23.10.2007 - |17:27|
Napisano 25.10.2007 - |20:35|
No to Modes zapodałeś . Z tego co wiem, to aktorka jest brytyjką, także akcent ma już taki od urodzenia i niczego nie udaje . Było to w jakimś wywiadzie, że twórcy wcale nie szukali Brytyjki do tej roli, ale akurat ta im się tak spodobała, że nawet zmienili scenariusz dla niej (miejsce pochodzenia Beli i takie tam...).Niepodoba mi sie w niej tylko jedno ... jej akcent. Niedosc ze moim zdaniem niedosc ze niepasuje do postaci to aktorka slabo udaje brytyjski akcent.
Napisano 25.10.2007 - |20:54|
Napisano 25.10.2007 - |21:26|
Jej brytyjski akcept pochodzi zapewne z tego ze wiekszosc swojego zycia spedzila w UK.
Jednak nic co tu napisalismy nie zmienia faktu ze jak dla mnie jej akcent jest sztuczny.
Napisano 25.10.2007 - |22:12|
Czyli tak jak mówiłem, Kripke zmienił scenariusz z powodu akcentu Lauren Cohen.In the case of Cohan, the character of Bela was changed specifically to accommodate her British accent. Executive producer Eric Kripke has even developed a backstory for the character based around her British origins.
Z imdb.com:
Urodziła się w Stanach, ale wyjechała do Anglii i tam studiowała, więc akcent się wyjaśnił.Graduated with a BA in English and Drama from Winchester University, UK.
Akcent może brzmi słusznie, w związku z tym, że jest na półamerykanką na półbrytyjką .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych