Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#461 eneldo

eneldo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 23.03.2006 - |18:30|

Nowy wpis w pamiętniku! Czyżby chodziło o Anę-Lucię, która ma powody by nie wierzyć 'bratu"? echh... to by było zbyt oczywiste. Może ktoś inny ma dostęp do pomieszczenia z Henrym. Niekoniecznie przez drzwi.

I prośba. Napiszcie skąd bierzecie te wszystkie fajne spoilery (np. jak ten o końcu serii). Czy z oficjalnej strony? Tam nic nie znalazłem. Dajcie linki.
  • 0

#462 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 23.03.2006 - |19:15|

Nowe spoilery mowią, że 21 odcinek będzie Claire-centryczny (a jak wiadomo te odcinki są najciekawsze (Raised by Another, Maternity Leave)) i że spotkamy w nim szesnastoletnią australijkę Charlotte, która otarła się o śmierć.
  • 0

#463 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |20:15|

Oj ,w następnym odcinku będzie się działo i to dużo.Chyba to będzie kulminacyjny moment II sezonu.

Chyba dochodzimy do zapowiedzianego w dużym spojlerze punktu chaosu. Amerykański trailer mówi o pieciu wydarzeniach.
1. Ożywienie sie bunkra.
2. Znaelzienie grobu i balonu
3. Nocna wyprawa Jacka z Kate - ciekawe gdzie idą?

Pozostają jescze dwie niewiadome.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#464 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 23.03.2006 - |21:55|

ale dajcie spokój - ten trailer powinien mieć jakąś nalepkę, że dozwolony dla publiki powyżej 18 lat!! Do tej pory jeszcze się pozbierać nie mogę... przecież Lock nie nie wpisał liczb więc czemu bunkier się zaknął??? Może Henry coś zmajstrował... O Boże - a jeśli Lock zostanie tam uwięziony razem z Henrym???? NIEEEE!!! Ja już nie mogę... jeszcze zły jestem przez te dziką wersję 16 odcinka (oglądać się prawie nie dało!!! ....

Sorry, może i histeryzuję, ale - sami wiecie :P

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 23.03.2006 - |21:56|

• 0

Dołączona grafika

#465 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 23.03.2006 - |22:21|

Chyba dochodzimy do zapowiedzianego w dużym spojlerze punktu chaosu. Amerykański trailer mówi o pieciu wydarzeniach.
1. Ożywienie sie bunkra.
2. Znaelzienie grobu i balonu
3. Nocna wyprawa Jacka z Kate - ciekawe gdzie idą?

Pozostają jescze dwie niewiadome.

Jedna z nich to pewnie powiazanie Lock - Sawyer
  • 0

#466 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |22:36|

Jedna z nich to pewnie powiazanie Lock - Sawyer

W trailerze powiedziane było "na wyspie".
  • 0
Genesis

#467 L o c k e

L o c k e

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 23.03.2006 - |23:42|

w trailerze widać jak Henry Gale próbuje się wydostać z bunkra przez szyb wentylacyjny.
Kto wie co zamajstrował Henry. :blink:
  • 0

#468 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 23.03.2006 - |23:57|

oto info o odcinkach do konca sezonu:
29 marca 2x17 - Lockdown (Locke-centric)
5 kwietnia 2x18 - Dave (Hurley-centric)
12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Libby lub Rose/Bernard-centric)
3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby lub Rose/Bernard-centric)
10 maja 2x21 - (Claire-centric)
17 maja 2x22
24 maja 2x23
  • 0

#469 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.03.2006 - |09:14|

kolejny spoiler dotyczący odcinka S.O.S.:

Rose is surprisingly and vehemently opposed to Bernard's plan to create an S.O.S. signal; romantic sparks are rekindled between Jack and Kate when they trek into the jungle to propose a "trade" with "The Others"; and Locke begins to question his faith in the island. Source: ABC
  • 0

#470 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 24.03.2006 - |10:34|

12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Libby lub Rose/Bernard-centric)
3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby lub Rose/Bernard-centric)

W końcu. Brakuje mi retrospekcji postaci drugoplanowych.
Chyba 2x20 będzie o Rose i Bernardzie. Sądząc po tytule.
  • 0

#471 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 24.03.2006 - |13:38|

Aktualizejszyn:

29 marca 2x17 - Lockdown (Locke-centric) 
5 kwietnia 2x18 - Dave (Hurley-centric) 
12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Rose/Bernard-centric)
3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby-centric)
10 maja 2x21 - (Claire-centric) 
17 maja 2x22
24 maja 2x23

a tak btw to pojawily sie fotki promujące 19 odcinek. I to w porazającej ilości aż TRZECH!
  • 0

#472 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |15:30|

kolejny spoiler dotyczący odcinka S.O.S.:

Rose is surprisingly and vehemently opposed to Bernard's plan to create an S.O.S. signal; romantic sparks are rekindled between Jack and Kate when they trek into the jungle to propose a "trade" with "The Others"; and Locke begins to question his faith in the island. Source: ABC

Niespodziewanie Rose z wielkim zdecydowaniem sprzeciwia się planom wsyłania sygnału S.O.S.. Romas pomiędzy Jackeim i Kate nabierze nowej mocy gdy wybiorą się na wyprawę do dżyngli w celu "wymiany" (zamiany, tranzakcji handlowej) z Innymi. Locke zaczyna powątpiewać w swej wierze w wyspę.
  • 0
Genesis

#473 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.03.2006 - |15:48|

Dzieki Jonasz za tłumaczenie :)

A swoją droga to ciekawe czym Jack i Kate beda chcieli "handlowac" z The Others.... może chcą wymienić Henrego na któregoś z rozbitków?
  • 0

#474 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |15:56|

Dzieki Jonasz za tłumaczenie :)

A swoją droga to ciekawe czym Jack i Kate beda chcieli "handlowac" z The Others.... może chcą wymienić Henrego na któregoś z rozbitków?

Możliwych odpowiedzi jest wiele. Henry może być przedmiotem targu. Być może jednak wydarzenia w bunkrze w Lockdown odsłonią jakąs rzecz, bardzo ważną dla Innych, a pozostają pod kontrola rozbitków. Jest jescze masę innych możliwości.
  • 0
Genesis

#475 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 24.03.2006 - |18:54|

Co do traillera najnowszego, wydaje mi się, że Sayid (celuje w kogoś, za plecami widać bunkrowy głośnik) dowie się czegoś o bunkrze i nie pozwoli wpisać liczb Lock'owi. Może być też tak, że Sayid zyska pewność co do 'inności' Henrego i żeby mu nikt nie przeszkadzał nie pozwoli wpisać liczb mając nadzieję, że po upływie czasu pomieszczenie z komputerem zostanie odzielone od reszty. Zamknie się tam z Henrym i zrobi 'what has to be done'.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#476 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |19:16|

Co do traillera najnowszego, wydaje mi się, że Sayid (celuje w kogoś, za plecami widać bunkrowy głośnik) dowie się czegoś o bunkrze i nie pozwoli wpisać liczb Lock'owi. Może być też tak, że Sayid zyska pewność co do 'inności' Henrego i żeby mu nikt nie przeszkadzał nie pozwoli wpisać liczb mając nadzieję, że po upływie czasu pomieszczenie z komputerem zostanie odzielone od reszty. Zamknie się tam z Henrym i zrobi 'what has to be done'.

Całkiem możliwe, choć wniosek dośc daleko idacy, zważywszy na lakoniczność trajlera. Myślę, że Wydarzenei w bunkrze będzie neizalezne od Henrego. Locke reczaj, jak mówią spojlery skożysta z pomocy Henrego w kryzysowej sytuacji. Moze własnie to ujawni, że Henry wie dużo więcej niż dotychczas ujawnił.
  • 0
Genesis

#477 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 24.03.2006 - |19:44|

Ma ktos Strone z Fotkami Nastepnych Epizodów?

http://lost-media.co...ppermine&cat=41
tu masz promocyjne zjdecia do wszystkich odcinkow 2 sezonu, w tym do tych nadchodzacych: lockdown, dave i s.o.s.

no dobra... to sayid bedzie chcial sie zamknac z henrym, i co dlalej. zrobi to co musi a jak sam sie wydostanie? poza tym to raczej locke zostanie odciety, skoro to odcinek o nim, to on nie moze wyjsc.

Całkiem możliwe, choć wniosek dośc daleko idacy, zważywszy na lakoniczność trajlera. Myślę, że Wydarzenei w bunkrze będzie neizalezne od Henrego. Locke reczaj, jak mówią spojlery skożysta z pomocy Henrego w kryzysowej sytuacji. Moze własnie to ujawni, że Henry wie dużo więcej niż dotychczas ujawnił.

a ja mysle ze herny jest innym. ze bedzie mial duzy wp0lyw na wydarzenia w bunkrze. w trailerze widac jak ucieka przez szyb wentylacyjny, a to mogloby byc juz wtedy kiedy locke jest zamkiniety w bunkrze, henry wtedy ucieka i wiecej go juz nie widzimy,. chociaz ten aktor ma umowe na 6 odcinkow, wiec raczej go zobaczymy do odcinka 19.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#478 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 24.03.2006 - |20:10|

skoro ma umowę na 6 odcinkow a w S.O.S. Jack ma ubic interes z Innymi to calkiem prawdopodobne ze Henry to jednak jest jeden z nich.
  • 0

#479 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.03.2006 - |20:12|

skoro ma umowę na 6 odcinkow a w S.O.S. Jack ma ubic interes z Innymi to calkiem prawdopodobne ze Henry to jednak jest jeden z nich.

Henry zostanie z grupą do końca zezonu. takie jest moje zdanie.
  • 0
Genesis

#480 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 24.03.2006 - |20:25|

a ja mysle ze herny jest innym. ze bedzie mial duzy wp0lyw na wydarzenia w bunkrze. w trailerze widac jak ucieka przez szyb wentylacyjny, a to mogloby byc juz wtedy kiedy locke jest zamkiniety w bunkrze, henry wtedy ucieka i wiecej go juz nie widzimy,. chociaz ten aktor ma umowe na 6 odcinkow, wiec raczej go zobaczymy do odcinka 19.

Ja tam nie widziałem żeby uciekał .... tak się tylko rozglądał : D

btw. On jest w byłym składzie broni ... zdaje się że Locke zabezpieczył szyb i było o tym w którymś odcinku [jeśłi się mylę poprawcie mnie] ...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych