Spoiler Zone
Napisano 23.03.2006 - |18:30|
I prośba. Napiszcie skąd bierzecie te wszystkie fajne spoilery (np. jak ten o końcu serii). Czy z oficjalnej strony? Tam nic nie znalazłem. Dajcie linki.
Napisano 23.03.2006 - |19:15|
Napisano 23.03.2006 - |20:15|
Chyba dochodzimy do zapowiedzianego w dużym spojlerze punktu chaosu. Amerykański trailer mówi o pieciu wydarzeniach.Oj ,w następnym odcinku będzie się działo i to dużo.Chyba to będzie kulminacyjny moment II sezonu.
1. Ożywienie sie bunkra.
2. Znaelzienie grobu i balonu
3. Nocna wyprawa Jacka z Kate - ciekawe gdzie idą?
Pozostają jescze dwie niewiadome.
Genesis
Napisano 23.03.2006 - |21:55|
Sorry, może i histeryzuję, ale - sami wiecie
Użytkownik Vol 7 edytował ten post 23.03.2006 - |21:56|
Napisano 23.03.2006 - |22:21|
Chyba dochodzimy do zapowiedzianego w dużym spojlerze punktu chaosu. Amerykański trailer mówi o pieciu wydarzeniach.
1. Ożywienie sie bunkra.
2. Znaelzienie grobu i balonu
3. Nocna wyprawa Jacka z Kate - ciekawe gdzie idą?
Pozostają jescze dwie niewiadome.
Jedna z nich to pewnie powiazanie Lock - Sawyer
Napisano 23.03.2006 - |22:36|
W trailerze powiedziane było "na wyspie".Jedna z nich to pewnie powiazanie Lock - Sawyer
Genesis
Napisano 23.03.2006 - |23:42|
Kto wie co zamajstrował Henry.
Napisano 23.03.2006 - |23:57|
29 marca 2x17 - Lockdown (Locke-centric)
5 kwietnia 2x18 - Dave (Hurley-centric)
12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Libby lub Rose/Bernard-centric)
3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby lub Rose/Bernard-centric)
10 maja 2x21 - (Claire-centric)
17 maja 2x22
24 maja 2x23
Napisano 24.03.2006 - |09:14|
Rose is surprisingly and vehemently opposed to Bernard's plan to create an S.O.S. signal; romantic sparks are rekindled between Jack and Kate when they trek into the jungle to propose a "trade" with "The Others"; and Locke begins to question his faith in the island. Source: ABC
Napisano 24.03.2006 - |10:34|
W końcu. Brakuje mi retrospekcji postaci drugoplanowych.12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Libby lub Rose/Bernard-centric)
3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby lub Rose/Bernard-centric)
Chyba 2x20 będzie o Rose i Bernardzie. Sądząc po tytule.
Napisano 24.03.2006 - |13:38|
29 marca 2x17 - Lockdown (Locke-centric) 5 kwietnia 2x18 - Dave (Hurley-centric) 12 kwietnia 2x19 - S.O.S. (Rose/Bernard-centric) 3 maja 2x20 - Two for the Road (Libby-centric) 10 maja 2x21 - (Claire-centric) 17 maja 2x22 24 maja 2x23
a tak btw to pojawily sie fotki promujące 19 odcinek. I to w porazającej ilości aż TRZECH!
Napisano 24.03.2006 - |15:30|
Niespodziewanie Rose z wielkim zdecydowaniem sprzeciwia się planom wsyłania sygnału S.O.S.. Romas pomiędzy Jackeim i Kate nabierze nowej mocy gdy wybiorą się na wyprawę do dżyngli w celu "wymiany" (zamiany, tranzakcji handlowej) z Innymi. Locke zaczyna powątpiewać w swej wierze w wyspę.kolejny spoiler dotyczący odcinka S.O.S.:
Rose is surprisingly and vehemently opposed to Bernard's plan to create an S.O.S. signal; romantic sparks are rekindled between Jack and Kate when they trek into the jungle to propose a "trade" with "The Others"; and Locke begins to question his faith in the island. Source: ABC
Genesis
Napisano 24.03.2006 - |15:48|
A swoją droga to ciekawe czym Jack i Kate beda chcieli "handlowac" z The Others.... może chcą wymienić Henrego na któregoś z rozbitków?
Napisano 24.03.2006 - |15:56|
Dzieki Jonasz za tłumaczenie
A swoją droga to ciekawe czym Jack i Kate beda chcieli "handlowac" z The Others.... może chcą wymienić Henrego na któregoś z rozbitków?
Możliwych odpowiedzi jest wiele. Henry może być przedmiotem targu. Być może jednak wydarzenia w bunkrze w Lockdown odsłonią jakąs rzecz, bardzo ważną dla Innych, a pozostają pod kontrola rozbitków. Jest jescze masę innych możliwości.
Genesis
Napisano 24.03.2006 - |18:54|
Napisano 24.03.2006 - |19:16|
Całkiem możliwe, choć wniosek dośc daleko idacy, zważywszy na lakoniczność trajlera. Myślę, że Wydarzenei w bunkrze będzie neizalezne od Henrego. Locke reczaj, jak mówią spojlery skożysta z pomocy Henrego w kryzysowej sytuacji. Moze własnie to ujawni, że Henry wie dużo więcej niż dotychczas ujawnił.Co do traillera najnowszego, wydaje mi się, że Sayid (celuje w kogoś, za plecami widać bunkrowy głośnik) dowie się czegoś o bunkrze i nie pozwoli wpisać liczb Lock'owi. Może być też tak, że Sayid zyska pewność co do 'inności' Henrego i żeby mu nikt nie przeszkadzał nie pozwoli wpisać liczb mając nadzieję, że po upływie czasu pomieszczenie z komputerem zostanie odzielone od reszty. Zamknie się tam z Henrym i zrobi 'what has to be done'.
Genesis
Napisano 24.03.2006 - |19:44|
Ma ktos Strone z Fotkami Nastepnych Epizodów?
http://lost-media.co...ppermine&cat=41
tu masz promocyjne zjdecia do wszystkich odcinkow 2 sezonu, w tym do tych nadchodzacych: lockdown, dave i s.o.s.
no dobra... to sayid bedzie chcial sie zamknac z henrym, i co dlalej. zrobi to co musi a jak sam sie wydostanie? poza tym to raczej locke zostanie odciety, skoro to odcinek o nim, to on nie moze wyjsc.Co do traillera najnowszego, wydaje mi się, że Sayid (celuje w kogoś, za plecami widać bunkrowy głośnik) dowie się czegoś o bunkrze i nie pozwoli wpisać liczb Lock'owi. Może być też tak, że Sayid zyska pewność co do 'inności' Henrego i żeby mu nikt nie przeszkadzał nie pozwoli wpisać liczb mając nadzieję, że po upływie czasu pomieszczenie z komputerem zostanie odzielone od reszty. Zamknie się tam z Henrym i zrobi 'what has to be done'.
a ja mysle ze herny jest innym. ze bedzie mial duzy wp0lyw na wydarzenia w bunkrze. w trailerze widac jak ucieka przez szyb wentylacyjny, a to mogloby byc juz wtedy kiedy locke jest zamkiniety w bunkrze, henry wtedy ucieka i wiecej go juz nie widzimy,. chociaz ten aktor ma umowe na 6 odcinkow, wiec raczej go zobaczymy do odcinka 19.Całkiem możliwe, choć wniosek dośc daleko idacy, zważywszy na lakoniczność trajlera. Myślę, że Wydarzenei w bunkrze będzie neizalezne od Henrego. Locke reczaj, jak mówią spojlery skożysta z pomocy Henrego w kryzysowej sytuacji. Moze własnie to ujawni, że Henry wie dużo więcej niż dotychczas ujawnił.
Napisano 24.03.2006 - |20:10|
Napisano 24.03.2006 - |20:12|
Henry zostanie z grupą do końca zezonu. takie jest moje zdanie.skoro ma umowę na 6 odcinkow a w S.O.S. Jack ma ubic interes z Innymi to calkiem prawdopodobne ze Henry to jednak jest jeden z nich.
Genesis
Napisano 24.03.2006 - |20:25|
a ja mysle ze herny jest innym. ze bedzie mial duzy wp0lyw na wydarzenia w bunkrze. w trailerze widac jak ucieka przez szyb wentylacyjny, a to mogloby byc juz wtedy kiedy locke jest zamkiniety w bunkrze, henry wtedy ucieka i wiecej go juz nie widzimy,. chociaz ten aktor ma umowe na 6 odcinkow, wiec raczej go zobaczymy do odcinka 19.
Ja tam nie widziałem żeby uciekał .... tak się tylko rozglądał : D
btw. On jest w byłym składzie broni ... zdaje się że Locke zabezpieczył szyb i było o tym w którymś odcinku [jeśłi się mylę poprawcie mnie] ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych