Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Zegrze] 01-03.10.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
498 odpowiedzi w tym temacie

#461 Majkel

Majkel

Fotoreporter

• VIP
  • 168 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.10.2004 - |22:14|

Tak jak ostatnio - jako pierwsi dostęp uzyskąją tylko zlotowicze ;)

Ej ludzie czytajcie dokładnie "jako pierwsi" a nie jako jedyni. Chodzi o to że jak się wszyscy rzucą na raz to będziecie to sciągać z tydzień.

PS. Wielkie dzięki za grupę "fotoreporter"
  • 0

#462 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 11.10.2004 - |22:17|

Mam pytanko - co to za kodeki konkretnie - bo jak odpalam to czołówki nie widzę. Muszę sobie przewinąć i dopiero oglądać...
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#463 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 11.10.2004 - |22:32|

Dobre pytanie bo mo jeszcze zostalo 13 godzin sciagania a nie chcial bym sie rozczarowac jak sciagne i bede chcial obejrzec
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#464 Karla

Karla

Fotoreporter

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoSulejówek

Napisano 11.10.2004 - |22:39|

Dzięki Ujemny na wrucenie mi uwagi na "Fotoreporter" bo sama to bym się pewnie nie kapneła.
Dzięki.
A film. Hmm. Ściągnełam ale nie mam czasu obejrzeć bo nie chce oglądać na wieczór (tzn teraz) bo jak się położę to nie usnę bo zacznę sobie przypominać jak było i w ogóle i pewnie jak bym zasypiała to okazało by się że już wstać muszę...

Ale jutro może znajdę czas to wezme popkorn, coś z % i siadam oglądnąć :)

Pozdrawiam
  • 0

#465 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 11.10.2004 - |22:50|

heheh a moze w piatek rezem se siadziemy z jakims % i popkornem i se przypomnimy jak to bylo 2 tygodnie temu. Kurna to az 2 tygodnie pewnie niektorzy juz to zapomnieli a niekrorzy jeszcze wzdychaja na musl jak bylo.
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#466 Majkel

Majkel

Fotoreporter

• VIP
  • 168 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.10.2004 - |06:21|

Mam pytanko - co to za kodeki konkretnie - bo jak odpalam to czołówki nie widzę. Muszę sobie przewinąć i dopiero oglądać...

Robione było w xvid wiec zadnych problemow nie powinno być. Na początku przez jakieś 15 sekund jest pusto (było gdzieś zapisane w ustawieniach programu żeby dawał taki początek bo bardzo czesto było wykorzystwane do przegrywania na video więc stąd taki długi początek a już potem w domu nie zapomniałem to skorygować) dopiero jak się zaczyna dzwięk to się zaczyna i obraz.
Dodatkowo powiem coś o jakości oryginalnie materiał z kasety jest w rozdzielczości 2991x2767 lub coś koło tego a ja to skompresowałem na 720x576 więc nie ma się co oszukiwać że wyrażnie widać pogorszenie obrazu.

Użytkownik Majkel edytował ten post 12.10.2004 - |13:12|

• 0

#467 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 12.10.2004 - |16:01|

Ej ludzie czytajcie dokładnie "jako pierwsi" a nie jako jedyni. Chodzi o to że jak się wszyscy rzucą na raz to będziecie to sciągać z tydzień.

Wiesz , chodzi o to że rozmawiałem z kermitem na temat tego filmu i to on powiedział że bedzie tylko dla , a zresztą tekst rozmowy :

Obi (11-10-2004 21:05)
wiesz , boje się że wyjdzie tak jak po poprzednim zlocie  - film będzie tylko dla tych co byli
DJ_Shivu/Kermit83 (11-10-2004 21:06)
tak ma byc docelowo
DJ_Shivu/Kermit83 (11-10-2004 21:06)
ale moze sie zmieni
Obi (11-10-2004 21:06)
docelowo tylko dla tych co byli ?
DJ_Shivu/Kermit83 (11-10-2004 21:07)
yea

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#468 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |19:00|

No i prawidłowo :) Film tylko dla uczestników zlotu :) . A co wy swoje filmy z komuni, ślubów i innych też udostępniacie ogółowi w internecie?? Nie sądze :) .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#469 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 12.10.2004 - |19:40|

Saggi malo trafne porownanie :)
Ja jestem za tym by był dostępny dla ogółu niech zobaczą co tracą :P
Wiec jesli wszysycy zlotowicze zassaja to mozna dac dostep dla wszystkich :P

PEACE :P
  • 0

#470 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |19:55|

Ale ja jestem przeciwna temu żeby wszyscy go widzieli :( . Może tak niech widzą to ci którzy bedą na zlotach jako jakiś bonus, a reszta jak nie pojawia się na zlotach, nie interesują ich to niech ich też nie interesuje film i to jak się bawiliśmy :) .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#471 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.10.2004 - |20:00|

Zresztą z filmem z Sierakowa było tak samo , dostali go tylko ci co byli na zlocie .

Nie było! Ja go nie mam do tej pory! :angry: Widziałem tylko czołówkę i jakoś nie dotarła do mnie informacja, że jest już gotowy.... cóż, może to kara za to, że wyjechałem wcześniej?
:>
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#472 Karla

Karla

Fotoreporter

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoSulejówek

Napisano 12.10.2004 - |20:12|

To ja powiem tak: film jak wszyscy z tych co byli na zlocie ściągną to udostępnijmy reszci - bo to nie ładnie tak nie pozwalać innym forumowiczom zobaczyć co było

Co do wypowiedzi Saggi to sorka ale nie znasz osobiście Obi - a jest to super koleś - i to że nie przyjechał to nie znaczy że w sumie nie może obejrzeć filmu. W końcu zna całą ekipe z wawy i uważam że kto jak kto ale on POWINIEN zobaczyć filmik. A że praca mu nie pozwalała na przyjazd to sorka.

A Gulus ma dostęp????
Bo jak tak to ja się na to nie zgadzam bo w sumie go nie było....

( nic do ciebie Gulus nie mam - ty wiesz o tym :) )

Jak na razie dobranoc bo tu jakieś dziwne texty idą więc wole to przespać...
  • 0

#473 AGAVA

AGAVA

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.10.2004 - |20:21|

a nam coś urywa nie chce dać się ściągnąć !!!! dlaczego???? :o :( :( :( :( :(
  • 0
Znalazłam wormhole...
w jabłuszku

#474 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 12.10.2004 - |20:23|

Saggi - jesteś wspaniałą kobietą - jesteś dynamiczna, przyjacielska, spontaniczna... i mógłbym tak jeszcze długo wymieniać... Przyznam szczerze - nie bardzo rozumiem dlaczego nie zgadzasz się na udostępnienie filmu...

Jestem za udostępnieniem filmu forumowiczom, ale.... nie wszystkim...

Moim zdaniem powinno się to odbywać poprzez PM - ktoś chce obejrzeć - kieruje się z pytaniem o namiary do odpowiednio wybranych ludzi. W ten sposób możemy decydować - kto obejrzy film...

Dlaczego nie dla wszystkich??? Cóż... Bądźmy szczerzy - nie wszyscy są z nami na poważnie - jest wielu ssaczy, żartownisiów... Na bank filmu nie powinni dostać ludzie pragnący się z nas tylko pośmiać...

To tyle ode mnie...
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#475 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 12.10.2004 - |20:30|

Ale ja jestem przeciwna temu żeby wszyscy go widzieli  . Może tak niech widzą to ci którzy bedą na zlotach jako jakiś bonus, a reszta jak nie pojawia się na zlotach, nie interesują ich to niech ich też nie interesuje film i to jak się bawiliśmy

Wiesz , ja na przykład nie mogłem się pojawić z kilku powodów (Tak samo jak w Sierakowie ) , po pierwsze - Z pustego to i Salomon nie naleje : , po drugie (w przypadku Zegrza ) praca - cieżko jest brać wolne dni po 2 tygodniach od rozpoczęcia pracy .

Co do wypowiedzi Saggi to sorka ale nie znasz osobiście Obi - a jest to super koleś - i to że nie przyjechał to nie znaczy że w sumie nie może obejrzeć filmu. W końcu zna całą ekipe z wawy i uważam że kto jak kto ale on POWINIEN zobaczyć filmik. A że praca mu nie pozwalała na przyjazd to sorka.

Dzęki Ci Karla za tak miłe słowa :) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#476 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |20:46|

Ja nie mówie, że Obi nie ma obejżeć, On się interesuje zjawia się na zlocie. Ja nie mówie, że mają obejżeć tylko osoby które były w Zegrzu, ale takie które ogólnie na zlotach się pojawiają. Bo ja osobiście nie uważam, że osoba która raz na jakiś czas wchodzi na forum, nie myśli nawet o spotkaniu się na jakimś zlocie, mający gdzieś ludzi, miałaby oglądać film ze zlotu?? Jakoś mi się to nie podoba :| .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#477 Majkel

Majkel

Fotoreporter

• VIP
  • 168 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.10.2004 - |20:49|

Ludzie :censored: zaczyna mnie to powoli denerwować. Ja robiłem ten film dla ludzi którzy byli i dla tych którzy nie byli z różnych własnych powodów i uważam że nikt nie musi się tłumaczyć że nie był bo cośtam (skoro nie był to znaczy że miał naprawdę ważny powód i koniec tematu). Robiłem ten film dla was. Nie pobieram za to żadnych opłat, nie mam do tego żadnych praw autorskich i nie zamierzam nikogo ograniczać żeby sobie to obejrzał (ewentualnie oprucz ludzi - tak jak powiedział Katharn - "nie wszyscy są z nami na poważnie - jest wielu ssaczy, żartownisiów..." ale kto będzie wybierał takich ludzi ???). Zresztą głównie to zależy od Kermita - u niego teraz jest ten film jest i to od niego zależy jak długo on będzie dostępny i dla kogo. Jak ktoś inny też ma możliwość udostępnienia filmu to super (ja nie mam z prostej przyczyny - za słabe łącze).

Użytkownik Majkel edytował ten post 12.10.2004 - |21:04|

• 0

#478 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 12.10.2004 - |21:11|

Katharn jakże mi miło ;] .
Jak już pisałam nie jestem za tym, żeby nie udostępniać filmu innym, ale chodzi mi o to, że nie chce aby kilkaset ludzi go widziało, tylko Ci którzy wykazuja zainteresowanie forum i ludzmi którzy na nim są. Wybacz Obi, że znowu będziesz przykładem :] . Ja Obiego nie znam, ale wiem, że on się udziela, bywa na zlotach warszawskich, widać, że dla niego forum to nie tylko jakaś tam kolejna strona w internecie tylko coś więcej, żywi ludzie z którymi się spotyka. On może, a nawet powinien móc zobaczyć ten film. Ale są tacy (jak już pisałam, powtarzam się ale nie wszyscy mnie zrozumieli :) ) dla których forum to tylko forum i po co oni mieliby oglądać ten film?? Niby dlaczego?? Dlatego uważam, że dostęp do każdego filmu ze zlotu powinien być ograniczony :] mam nadzieję, że teraz wszyscy zrozumieją co mam na myśli :) .
:clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#479 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.10.2004 - |10:08|

Ważne info

Ponieważ Misiek chwilowo nie istnieje na forum mam info o czapeczkach.
Mamy do sprzedania kilka sztuk w rozmiarze S.
Cena 30 zł + koszt wysyłki.
Proszę chętnych o zgłaszanie się na PM, Tlena, GG....itp.

:clap: Przywrócić mi męża!!! :clap:

Użytkownik 121277 edytował ten post 18.10.2004 - |10:09|

• 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#480 AGAVA