Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#461 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 03.05.2009 - |09:59|

Dla zainteresowanych piszę, że nieoficjalnie mówi się, a nawet pewien pan dziennikarz Nikki Finke (Link do artykułu poniżej) i nasz kochany filmweb.pl oznajmili, że Chuck otrzyma trzeci sezon przy tym także Medium i Law&Order :P jeszcze do wczoraj decyzja miała zostać podana dopiero za tydzień lub dwa, a dziś, że jutro... zobaczymy.

http://www.deadlineh...dium-law-order/

http://www.filmweb.p...2,News,id=51168

EDIT:

No cóż się dziwić, kampania jest bardzo mocno obsadzona, fanów poparli między innymi gałganiarz Ausiello migotka Kristin i jacyś mniej znani dziennikarze.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 03.05.2009 - |10:01|

• 0

#462 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 03.05.2009 - |10:37|

No cóż się dziwić, kampania jest bardzo mocno obsadzona, fanów poparli między innymi gałganiarz Ausiello migotka Kristin i jacyś mniej znani dziennikarze.

Już nie jedna dobrze obsadzona kampania zawiodła, Ausiello i Kristin to sobie mogą pogadać tylko, a nie miec wpływ na przedłużanie seriali...

Anyway, muszę przyznać, że kampania mająca na celu uratowanie Chucka bardzo mi się podoba, fajny pomysł z wspieraniem serialu poprzez kupowanie kanapek w Subwayu :D.

Ja od poczatku byłem dobrej myśli i zobaczycie, że jutro Chuck zostanie renewed :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#463 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 03.05.2009 - |11:12|

Już nie jedna dobrze obsadzona kampania zawiodła, Ausiello i Kristin to sobie mogą pogadać tylko, a nie miec wpływ na przedłużanie seriali...

Mi bardziej chodziło o to, że serial Chuck ma poparcie wśród dziennikarzy, a Ausiello znany jest z tego, że lubi sobie dodać swoje trzy grosze na nie korzyśc serialu.

Tak na marginesie Subway to sponsor Chucka, ale chyba każdy fan serialu to wie...

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 03.05.2009 - |11:56|

• 0

#464 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 03.05.2009 - |13:29|

Wiemy wiemy, product placement nie był zbyt wyrafinowany ;P
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#465 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 04.05.2009 - |15:57|

No i mamy czwarty maja oraz tę stronę: http://www.nbc.com/upcoming-shows/
Osobiście nigdzie nie widzę Chucka w sekcji przedłużonych seriali... Z drugiej strony, jest napis, że pełny rozkład programowy będzie umieszczony 19 maja.

PS. Sorry za double posta, ale myślę, że warto to wyróżnić.

Użytkownik garus edytował ten post 04.05.2009 - |15:59|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#466 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 04.05.2009 - |16:05|

Chuck: Could go either way. Now a safe bet. (Yay!)

Źródło

Wygląda na to że będzie dobrze:)

CHUCK is renewed. I didn’t say we’d hear it on Monday. I said if BS is going for mass “good PR,” then they will. I’m under the impression the contract hasn’t been signed and a time slot has yet to be picked. This can all be tied to the death of their exec. I talked to someone who as a source couldn’t be better. I was told it was a done deal and it was all down to details. L&O is a done deal as well.CHUCK will be on in the FALL. Likely in the same time slot or Wednesday at 8pm.

Źródło
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#467 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 04.05.2009 - |17:11|

Tak jak mówiłem - wszystko wskazuje, że Chuck dostał 3 sezon, ale dla pewności musimy poczekać do 19 maja, kiedy będzie oficjalna prezentacja jesiennej ramówki.
  • 0
Dołączona grafika

#468 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 04.05.2009 - |17:43|

Ja też jestem dobrej myśli co do trzeciego sezonu Chuck'a :rolleyes: , ale niestety nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte... :(

"I thought we were going to hear about it this Monday because NBC's announcing a bunch of its schedule, but I just got an email from [executive producer] Josh Schwartz, and he said stay positive, [but] we're not going to find out on Monday. It could be another week or two. They're making their final tallies and decisions."

ŹRÓDŁO

W każdym razie prawie wszystko wskazuje na to, że jest... bardzo dobrze ;) .

Użytkownik Klorel edytował ten post 04.05.2009 - |17:44|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#469 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 04.05.2009 - |18:19|

Też jestem dobrej myśli. Chyba nie po to kończyli sezon "to be continued", że teraz ludzi wyrolować. ;)

#470 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 04.05.2009 - |19:00|

Też jestem dobrej myśli. Chyba nie po to kończyli sezon "to be continued", że teraz ludzi wyrolować. ;)

Akurat to szczerze mówiąc nie ma znaczenia, bo nie jeden serial zakończył się potężnym cliffhangerem np. w połowie jakiejś akcji i napisem TO BE CONTINUED a nie doczekał się tej kontynuacji :/. Choć ja nie wierzę, że Chuck dostanie cancela, powtarzam to od poczatku.
  • 0
Dołączona grafika

#471 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 04.05.2009 - |19:05|

Wszystko jest możliwe. Może chcą przez ten czas zarobić tyle na ile jest to możliwe w postaci DVD itp a potem będzie takie małe plum, ale wtedy fani zrobią chyba najazd na tą stację:-) ja nie rozumiem jednego, skoro jest to pewne, że Chuck dostanie trzeci sezon, to za przeproszeniem po ... wzlekają ?
  • 0

#472 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 04.05.2009 - |19:17|

Akurat to szczerze mówiąc nie ma znaczenia, bo nie jeden serial zakończył się potężnym cliffhangerem np. w połowie jakiejś akcji i napisem TO BE CONTINUED a nie doczekał się tej kontynuacji :/.

I co z tego, skoro Chuck się doczeka. :P

Może chcą przez ten czas zarobić tyle na ile jest to możliwe w postaci DVD itp (...)
ja nie rozumiem jednego, skoro jest to pewne, że Chuck dostanie trzeci sezon, to za przeproszeniem po ... wzlekają ?

Chyba sam sobie odpowiedziałeś, fanatycy objadają się kanapkami z Subwaya, starają się wszelkimi możliwymi sposobami uratować zagrożony serial i nabijają portfele producentom... a ja sobie siedzę i spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. ;)

#473 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 04.05.2009 - |19:28|

Chyba sam sobie odpowiedziałeś, fanatycy objadają się kanapkami z Subwaya, starają się wszelkimi możliwymi sposobami uratować zagrożony serial i nabijają portfele producentom... a ja sobie siedzę i spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. ;)

johnass mi bardziej chodziło o to, że fani nie pozostawili by słuchej nitki, gdyby jednak nie doszło do trzeciego sezonu, to jest tzw .... no już sam wiesz.

A propo kanapek Subway:-)

Dołączona grafika

A tak btw w końcu to ogólny temat więc pytam wszystkich ulubione postacie serialu w/g was to ?

dla mnie podium stanowią

1. Zachary Levi vel Chuck Bartowski
2. Scott Krinsky vel Jeff
3. Adam Baldwin vel John Casey

P.S Założe nowy temat i zrobie ankiete.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 04.05.2009 - |19:40|

• 0

#474 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 04.05.2009 - |19:43|

johnass mi bardziej chodziło o to, że fani nie pozostawili by słuchej nitki, gdyby jednak nie doszło do trzeciego sezonu, to jest tzw .... no już sam wiesz.

Wiem, że bardziej o to Ci chodziło, ale producenci trzymają fanów w niepewności, bo liczą również na zysk marketingowy (np. poprzez sprzedaż DVD, o których wspominałeś).

#475 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 04.05.2009 - |20:06|

Nie wiem czy to ma jakiś sens.

DVD pewnie wyjdzie gdzieś lipiec/sierpień, a plan emisji już z datami ma być podany 19 maja, tak więc nie wiem jaka tu korzyść dla producentów.

Ja przypuszczam że wiadome jest że Chuck wraca kwestią jest to jaki będzie miał budżet oraz ilość odcinków i wszystko z tym związane.

IMHO nie mamy co liczyć na pełny sezon od razu tak jak to było w przypadku S2, a zapewne zamówienie na 9-13 odc. z opcją na kolejne uzależnioną od oglądalności pierwszych x odc.
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#476 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 04.05.2009 - |20:12|

Nie wiem czy to ma jakiś sens.

DVD pewnie wyjdzie gdzieś lipiec/sierpień, a plan emisji już z datami ma być podany 19 maja, tak więc nie wiem jaka tu korzyść dla producentów.

Drugi sezon jest dostępny w pre-orderze, pierwszy jest na DVD, są też pewnie różne inne gadżety związane z serialem, więc jest w czym wybierać, żeby ratować ukochany serial.

Użytkownik johnass edytował ten post 04.05.2009 - |20:13|

#477 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 04.05.2009 - |20:40|

Ja, że tak wyrażę swoje zdanie uważam tak samo jak johnass ,że Czak ma już sezon 3 a cała ta akcja to "szprytne" zagrania "szpeców" od marketingu.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#478 jaduwaS

jaduwaS

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 05.05.2009 - |14:48|

Dajcie proszę info, czy już coś wiadomo odnośnie 3 sezonu, serial jest wyjątkowy, a mało takich. Słabe seriale dostają po 7 sezonów, a Chucka te 7 sezonów to bym chyba połknoł w 7 dni :lol:
  • 0
10.0 Supernatural, Lost, Californication, Dexter, Sons Of Anarchy, Chuck
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY
7.0 Heroes

#479 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 05.05.2009 - |15:11|

Dajcie proszę info, czy już coś wiadomo odnośnie 3 sezonu, serial jest wyjątkowy, a mało takich. Słabe seriale dostają po 7 sezonów, a Chucka te 7 sezonów to bym chyba połknoł w 7 dni :lol:

Decyzja 19 Maja odnośnie trzeciego sezonu.

A tak na marginesie cieszy fakt, że od momentu kiedy zarejestrowałem się na forum, może raptem 3-4 osoby wypowiadały się na temat tego serialu, a teraz widzę, że ta liczba na forum jest znacznie wyższa, a nawet 4 razy taka:P to cieszy :P

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.05.2009 - |15:11|

• 0

#480 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 05.05.2009 - |17:57|

Decyzja 19 Maja odnośnie trzeciego sezonu.

A tak na marginesie cieszy fakt, że od momentu kiedy zarejestrowałem się na forum, może raptem 3-4 osoby wypowiadały się na temat tego serialu, a teraz widzę, że ta liczba na forum jest znacznie wyższa, a nawet 4 razy taka:P to cieszy :P

Może dlatego, bo niektórym znudziło się ciągłe wypowiadanie na temat znakomitości odcinków Chucka :P
Ja także liczę na trzeci sezon :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych