Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#441 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.01.2007 - |09:11|

Ciekawi mnie tylko czy po tak długiej przerwie jaką nam zaserwowali, zostanie taka sama ilość odcinkow czy będzie ich więcej, bo jeśli po tak długi czasie mają nam puścić tylko te 2 odcinki to ja dziękuje.
  • 0

#442 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 26.01.2007 - |09:26|

Ciekawi mnie tylko czy po tak długiej przerwie jaką nam zaserwowali, zostanie taka sama ilość odcinkow czy będzie ich więcej, bo jeśli po tak długi czasie mają nam puścić tylko te 2 odcinki to ja dziękuje.

Mają być tylko jeszcze 2 odcinki? Nie słyszałem o tym, ale jak tak to ... :bag:

Serial może doskonały nie jest, ale przyjemnie jest oglądać poczynania mieszkańców Jericho.

TV.COM

1 Pilot 9/20/2006
2 Fallout 9/27/2006
3 Four Horsemen 10/4/2006
4 Walls of Jericho 10/11/2006
5 Federal Response 10/18/2006
6 9:02 10/25/2006
7 Long Live the Mayor 11/1/2006
8 Rogue River 11/8/2006
9 Crossroads 11/15/2006
10 Red Flag 11/22/2006
11 Vox Populi 11/29/2006
Special Return To Jericho 2/14/2007
12 The Day Before 2/21/2007
13 Black Jack 2/28/2007

No niby zostały jeszcze 3 odcinki (w tym 1 przypominajka), ale może tv.com nie zna tytułów reszy epizodów, albo reżyser nie zdradził ...

@EDIT
Tytuł 12 odcinka to "The Day Before", oby to nie był odcinek o dniu przed wybuchem, bo coś czuje, że powieje nudą ...

@EDIT 2
Zapomniałem, że czytałem na hatak.news.com ze "Jake" w wywiadzie mówił, że będzie więcej epizodów. Pamięć spłatała mi figla

Żeby skrócić posta dam ten wywiad spoilerze, jest tam napisane o tym, że będzie więcej epizodów:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik Sawyer 815 edytował ten post 26.01.2007 - |09:31|

• 0

#443 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 26.01.2007 - |10:29|

Przecież jeszcze w tamtym roku Jericho i Heroes jako pierwsze z nowych seriali dostały "pełny sezon" czyli ok. 22 odcinki.

@EDIT
Tytuł 12 odcinka to "The Day Before", oby to nie był odcinek o dniu przed wybuchem, bo coś czuje, że powieje nudą ...

A ja właśnie mam nadzieję że to będzie taki odcinek przedwybuchowy. Może być ciekawie :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#444 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.01.2007 - |11:18|

O jęsli dostały oba pełne sezony to miodzio, to jeszcze będzie co oglądać, bo jakby były tylko te dwa to bym się załamał :D
  • 0

#445 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 26.01.2007 - |11:44|

A je jeszcze wtrące o tym odcinku "The day before". Jeśli miało by być pokazane kto i jak dokonał tego wybuchu to ok(albo co było w tym mieście jak ta bobma wybuchła), ale dzień codzienny, czyli zakupy, gadka szamtka - to wole bez i chce dalsze losy Jerichowców.
  • 0

#446 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 26.01.2007 - |11:51|

A je jeszcze wtrące o tym odcinku "The day before". Jeśli miało by być pokazane kto i jak dokonał tego wybuchu to ok(albo co było w tym mieście jak ta bobma wybuchła), ale dzień codzienny, czyli zakupy, gadka szamtka - to wole bez i chce dalsze losy Jerichowców.

No chyba nie myślisz że od razu w 12 odcinku wyjaśnią kto dokonał tych wybuchów ;).
  • 0

#447 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 26.01.2007 - |12:00|

No chyba nie myślisz że od razu w 12 odcinku wyjaśnią kto dokonał tych wybuchów ;).

Nie chodziło mi o to, fajnie by było jak by pokazali jak to robili (mieli by kominiarki czy cos :afro:). Tylko głupio by było jakby dali normalny dzien. Ewentualnie mogą pokazać jak Jake np. coś zeskrobał, wyrzucili go z woja i wtedy sobie jedzie do Jericho żeby spotkać rodzinke, a potem juz sami wiecie.

Chodzi mi o to, żeby to nie był zwykły dzień a'la telenowela. Ale scenarzyści nas pewni zaskoczą .. no bo .. zaskoczą nas, prawda?

;)

Użytkownik Sawyer 815 edytował ten post 26.01.2007 - |12:01|

• 0

#448 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 26.01.2007 - |12:07|

Na pewno nie byłby to zwykły dzień.
Swoją drogą to nie wiadomo czy nasze domysły dotyczące tego że w odcinku 12 akcja będzie się rozgrywać przed wybuchami się sprawdzą :D.
  • 0

#449 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 26.01.2007 - |12:09|

Raczej tak, chociaż nigdy nic nie wiadomo.

Takie "cofnięcia" są bardzo popularne w serialach: np. "Prison Break", "Heroes".

No ale cóż, przekonamy się dopiero 21 lutego.
  • 0

#450 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 26.01.2007 - |18:56|

Ja bym się bardzo ucieszył z takiej mniej wiecej wizji tego 12 odcinka, o jakiej piszecie :) I faktycznie, dość często w serialach robi się takie odcinki w stylu "co było wcześniej" i jakoś nigdy nie narzekałem.
Lecz tak szczerze, to niespodziewałbym się jakiejś większej akcji poza miastem - pamiętajmy, że serial jest zamknięty w pewnych ramach, i nie sądzę aby w 1 sezonie wyszliśmy poza samo miasto i jego mieszkanców. Możliwe, że dostaniemy jakąś małą czątkę informacji odnośnie tajemniczych wybuchów atomowych, ale nic poza tym. Co innego w 2 sezonie, jeśli takowy powstanie, tam nie widzę problemów, aby poszerzyć zasięg wydarzeń fabularnych (analogia do "Prison Break" 1 i 2 sezon).
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#451 Drix

Drix

Szeregowy

• Email
  • 43 postów

Napisano 31.01.2007 - |14:28|

Korzystajac z chwili luzu w sesji postanowilem rozgladnac sie co tam slychac na świecie zebrac pare info i tak:
1. takie bardziej oczywiste to za 3 tygodnie Jericho wraca
2. Mam tytuły odcinkow jakie sie pojawią sa to :
21 luty "The Day Before"
28 luty "Black Jack"
7 marca "Heart of Winter"
14 marca "Semper Fidelis"
21 marca "Winter's End"
Tyle znalazlem wiadomo jeszcze ze 14 lutego pojawi sie odcinek specjalny podsumowanie pt "Jake's Past" Pozdrawiam
  • 0

#452 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 22.02.2007 - |19:03|

Odcinek po tak dlugiej przerwie b.dobry
Odcinek prawie w calosci opowiada o losach bohaterow przed wybuchami.
Najbardziej mnie ciekawi caly watek z tym czarnym (nie pamietam jak sie nazywa) widac ze maczal w tym palce.Zdecydowanie akcja w serialu idzie do przodu :clap:
8+/10
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#453 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 22.02.2007 - |21:09|

Tęskniłem za tym serialem. Jak zwykle mocne końcowe minuty, to mi się w nim podoba.
A że maczał palce to wiadomo nie od dziś, tylko nikt chyba nie przypuszczał, że "odstąpił od umowy" :D.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#454 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 22.02.2007 - |21:39|

Ha! Mialem racje ze Robert byl zwiazany z zamachowcami :) Teraz pozostaje tylko pytanie dlaczego nie powiedzial wladzom o zamachach? Czyzby wierzyl w sprawe ale bal sie miec krew niewinnych bezposrednio na swoich rekach? Bo przeciez mogl wyslac maila, zadzwonic podkladajac glos lub nawet kogos zmusic do zadzwonienia z ostrzezeniem. Dziwne zachowanie, bardzo dziwne zachowanie, z jednej strony ratuje swoja rodzine i nie chce dostarczyc "swojej" bomby a z drugiej strony nic nie robi by ostrzec wladze przed atakami.

Najnowszy dcinek bardzo dobry, dobrze rozwija tlo bohaterow a koncowka swiadczy o tym ze nastepne odcinki moga wrescie ruszyc z kopyta.
  • 0

#455 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 22.02.2007 - |21:52|

A że maczał palce to wiadomo nie od dziś, tylko nikt chyba nie przypuszczał, że "odstąpił od umowy" :D.

A fakt przeciez zamurowywał bęczkę w piwnicy a wiec to chyba była bombka atomowa ktora mial przekazac im
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#456 tiam

tiam

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 24.02.2007 - |17:55|

Odcinek dobry. Sporo wyjaśnia (w przeciwienstwie do Lost;)), fajnie skonstruowany, jednym słowem-gicior.
Co do Roberta konfidenta..podejrzewam ze to co zamurowal w piwnicy nie bylo jednak bombka atomową. Watpie by tak narazal rodzine. Z pewnoscia wie gdzie jest zlokaliozowana prawidziwa bomba.
Plus fajny motyw z powracającą konkubiną ;)
  • 0

#457 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 25.02.2007 - |18:41|

Mimo że serial nie jest tym czym chciał bym by był czyli Fallout to kibicuje mu.

Ulubionymi moimi postaciami jest farmer i pani poborca, pod warunkiem że watek ten będzie się rozwijał w oczekiwanym kierunku.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#458 silent_

silent_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 149 postów

Napisano 26.02.2007 - |19:45|

ciekawie sie robi. jesli atak mial podloze terrorystyczne gdzie amerykanie wystrzelili swoje rakiety ktore widzielismy pod koniec ktoregos odcinka, moze zapoczatkowac to ogolno swiatowy chaos ktory skonczyc sie moze armagedonem, z drugiej strony chiny przyczyniaja sie do pomocy wiec musza byc cale takze gdzie byl cel amerykanskich pociskow?
  • 0

#459 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 26.02.2007 - |20:22|

silent: mysle ze ... USA. Rakiety przeciez eksplodowaly w powietrzu tworzac EMP.
Jesli rakieta bylaby zestrzelona albo wylaczona to nie nastapil by wybuch jadrowy czego nastepstwem byl EMP.
  • 0

#460 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 26.02.2007 - |20:28|

Hmm. Generalnie całkiem możliwe, że ktoś dostał sie do informacji o nieodpalonej(ych) bombie(ach) i wladze nie majac sposobu na znalezienie potencjalnego zagrozenia po prostu postanowiły unieszkodliwić zapalnik gdziekolwiek by on nie był właśnie za pomocą EMP. Ale to taka moja sugestywna teoria wyssana z palca :D.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych