Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#441 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 06.10.2007 - |20:26|

Teraz poważnie zastanawiam się czy ty uważnie oglądałeś ten serial... no dobrze postaram wyjaśnić. Żółtooki(czołowy demon, ojciec innych demonów) szukał do otwarcia wrót piekła jednego z cudownych dzieci, potrzebował jednego, więc zorganizował killing game, celem tego było przeciągnięcie na stronę zła przez zmuszenie do mordowania innych, Dean był jego faworytem i ulubieńcem, później JEDNO JEDYNE cudowne dziecko miało być generałem tej armii demonów... proste nie.
....
Jak najedziesz myszką na napisy na Hataku to pokazuje się liczba pobrań.
....
Popuralność Jericho to dla mnie wyjątek potwierdzający regułę często się zdarza że kiepski serial, bedący papką trafia w masowe gusta(Lost, Atlantis).
....
Obserwuję to forum znacznie dłużej niż ty i wiem że dawno już odeszło od samego STARGATE na rzecz scifi i inych seriali, myślę że ten serial zasłużył sobie stażem, poziomem i popuralnością by wprowadzić dla niego subforum i uporządkować ten temat.

Użytkownik Krusty edytował ten post 06.10.2007 - |20:36|

• 0

#442 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 06.10.2007 - |20:55|

s3 zaczął się bardzo fajnie.
Na plus zaliczam utrzymany klimat oraz LASKĘ która jest lepsza niż ta z Smallville.

Używający życia Dean :)
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#443 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.10.2007 - |21:56|

(czołowy demon, ojciec innych demonów) szukał do otwarcia wrót piekła jednego z cudownych dzieci, potrzebował jednego, więc zorganizował killing game, celem tego było przeciągnięcie na stronę zła przez zmuszenie do mordowania innych, Dean był jego faworytem i ulubieńcem, później JEDNO JEDYNE cudowne dziecko miało być generałem tej armii demonów... proste nie.

Tak CALA 2 serie bylo mowione ze on mial byc DOWODCA armii teraz ni z gruszki ni z pietruszki wyjezdzaja z nazwa Krol.
Jak dla mnie krol to co innego niz dowodca. Krol moze byc dowodca jak i dowodca moze byc Krolem ale, powtarzam to jeszcze raz, cala 2 sezon mowiono o dowodcy i ani jedno slowo ani jedno przeslanie nie wskazywala na to by chodzilo im o krola (krol rzadko kiedy idzie na wojne i walczy a dowodca sie to zdarza).

Jak najedziesz myszką na napisy na Hataku to pokazuje się liczba pobrań.

Srednia sciaganych napisow na odcinek:
- Supernatural - 6,337 (2 sezony)
- Jericho - 11,096 (1 sezon)
- do Heroes nie ma co porownywac bo tam srednia bedzie zdrowo powyzej 20,000
Jak widac supernatural wyglada dosc kiepsko.

Popuralność Jericho to dla mnie wyjątek potwierdzający regułę często się zdarza że kiepski serial, bedący papką trafia w masowe gusta(Lost, Atlantis).

Czyli co? Ma powstac dzial dla supernatural bo ty tego chcesz? No i moze kilka dodatkowych osob?
Odpowiesz ze jest wiecej osob ktore chce dzial niz te ktore nie chca, tylko ze osoba ktora nie oglada supernaturala nie wejdzie do tematu supernatural i nie wypowie sie za lub przeciw temu pomyslowi. Co wiecej takiej osobie jest wszystko jedno czy bedzie osobny dzial czy nie bo i tak nie bedzie zagladac.
Wiec czemu nie stworzyc osobnego dzialu jak nikomu to nie przeszkadza? Zapewne z powodu miejsca na dysku, obciazenia jakie to stwarza dla forum, dla moderatorow, dla administratora.

Jedyna w miare obiektywna ocena czy powinien powstac dzial dla supernatural sa liczby a te sa kiepskie dla tego serialu (porownujac do Jericho to 4x mneijsza popularnosc na forum i 2x mneij pobranych napisow - przy czym supernatural ma 2x wiecej odcinkow).

Ps. I jesli myslisz ze Jericho to "papka trafiajaca w masowe gusta" to albo nie ogladales calego sezonu albo cie przypalilo na sloncu latem ;) Conajmniej polowa sezonu to ciezki dramat (a dramaty nie sa zbytnio chodliwe w swiecie rozrywki).

Obserwuję to forum znacznie dłużej niż ty

Ale widac ze aktywnoscia nie grzeszysz ;) Wiec albo ogromnie boisz sie wypowiadac albo nie masz co pisac albo porpostu nie uczestniczysz na forum (nie sledzisz na biezaco duzej liczby tematow).
Wiec ten twoj argument to zaden argument.

wiem że dawno już odeszło od samego STARGATE na rzecz scifi

Ameryke pan odkryl ;) Ja juz od dluzszego czasu tlumacze to niektorym starszym uzytkownikom tego forum, ktorzy czasami zjawiaja sie w jakis tematach narzekajac ze kiedys bylo lepiej i po co sa tematy o komediach i drmatach jak to forum SCIFI. To forum juz nie jest stricte SCIFI a jeszcze z rok (szczegolnie po odpadnienciu napisow.org) a to forum bedzie ogolne (pod wzgledem zainteresowania forumowiczow - nie pod wzgledem ulozenia forum, gdzie teraz mocno afiszony jest uniwersum SG).

myślę że ten serial zasłużył sobie stażem

Sa seriala tutaj poruszane ktore maja wiekszy staz (np. House, dr. who, Boston legal, seria CSI) i nie sa nawet blisko swojego dzialu.

Na plus zaliczam utrzymany klimat oraz LASKĘ która jest lepsza niż ta z Smallville.

Ja czekam na ta druga, na zdjeciach wyglada lepiej niz ta blondyna, zobaczymy jak i kiedy ja wprowadza scenarzysci. mam nadzieje ze juz w 2 odcinku ;).
  • 0

#444 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 06.10.2007 - |22:38|

Król - dowódca to czysta semantyka liczy się kontekst.
...
Co do osobnego działu, popularność, czas oraz postawa innych na forum pokaże, kto miał z nas racje.
...
Co do aktywności na forum to, że nic nie pisałem nie znaczy ze nie czytałem uważnie, obecnie, jako że OT poszło nie tylko w scifi a na TSS-ie jest zastój uznałem, że warto tu pisać i poznać nowych ludzi i ich opinie.
...
By nie robić offtopa o mojej ocenie Jericho napisze w stosownym dziale.
...
A wracając do nowego sezonu, porównując z sennym początkiem Heroes, serial ma mocne wejście w postaci nowej laski(czekam na druga połowę teamu) i ciekawych demonów, wątek Deana "używającego" zapewnie doczeka się ciekawej kontynuacji i dostarczy nam masy uśmieszków, z ciekawszych rzeczy istnieje nie tylko Colt który zabija pernamętnie demony... bardzo ciekawe, po za tym wszystko nadal takie same, soczyste dialogi, fajna historia i królujący najlepszy gatunek muzyczny, czyli Rock.

Użytkownik Krusty edytował ten post 07.10.2007 - |10:37|

• 0

#445 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 07.10.2007 - |09:54|

z tego co ja zrozumialem z pierwszego odcinka ten nóż nie zabił demonów tylko je ... hmmm... unieruchomił?
Bobby przeciez mowil ze jest styrany po egzorcyzmowaniu demonow przez całą noc
moj wniosek z tego taki, ze noz prawdopodobnie zabija cielesna powloke, a demon nadal pozostaje w ciele

początek sezonu na prawde ciekawy, zreszta w supernatural to tradycja - odcinek pierwszy zarowno s1 jak i s2 uwazam za jedne z najlepszych
nowa laska intrygująca - zobaczymy co przyniosą nam kolejne odcinki
  • 0
You are what you believe yourself to be

#446 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 07.10.2007 - |12:08|

Ps. A serial wedlog mnie nie zasluguje na osobny dzial, badz co badz nie mozna dla kazdego serialu osobnego dzialu tworzyc a supernatural ani nie jest taki wielce popularny ani orginalny.

A jeśli chodzi o oryginalność - to jakie są inne seriale w klimacie Supernatural?
Bardzo chętnie takowe obejrzę! Tylko proszę nie mówić że Buffy :D

zgodze sie z DanbielemP. rowniez chcialbym zobaczyc rownie oryginalny serial w takim klimacie.

Jericho mial ogromny potencjal i pierwsze kilka odcinkow az wgniatalo w fotel. Pozniej troche akcja zwolnila ale i tak zarobil na wlasny dzial szczegolnie ze jest co nim dyskutowac i tworzyc nowe tematy (niestety nie ma teraz emisji nowych odcinkow wiec jak narazie powiewa tam pustka).

po pierwsze mial, jak to slusznie okresliles. po drugie, czy Supernatural nie daje powodow do dyskusji i rozwazan? przykladem chocby obecna dyskusja toczaca sie na temat zoltookiego czy jak go tam kto nazywa.

Temat o supernatural w trakcie ponad 2 sezonow zgromadzil ok. 30k wyswietlen i 480 posotow, Jericho podczas JEDNEGO sezonu 750 postow i 65k wyswietlen. Prosta matematyka udowadnia iz na forum Jericho jest 4x popularniejszy niz Supernatural.

co moze swiadczyc zarowno o popularnosci serialu, jak rowniez o bezcelowym 'produkowaniu' postow, jak to czesto ma miejsce.

Wiec czemu nie stworzyc osobnego dzialu jak nikomu to nie przeszkadza? Zapewne z powodu miejsca na dysku, obciazenia jakie to stwarza dla forum, dla moderatorow, dla administratora.

bzdura.

Ale widac ze aktywnoscia nie grzeszysz ;) Wiec albo ogromnie boisz sie wypowiadac albo nie masz co pisac albo porpostu nie uczestniczysz na forum (nie sledzisz na biezaco duzej liczby tematow).
Wiec ten twoj argument to zaden argument.

ja tez nie udzielam sie bardzo czesto. wychodze z zalozenia, ze jak nie mam nic madrego i wartego do powiedzenia, to po prostu nic nie mowie, w przeciwienstwie do innych, tu rowniez do Ciebie Modes, ale bez urazy i zeby nie bylo, ze sie na Ciebie uwzialem x)

Użytkownik Scofi edytował ten post 07.10.2007 - |12:09|

• 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#447 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 07.10.2007 - |12:47|

Jerycho mialo duzo wyswietlen, jak sie okazalo, ze go zawieszaja.

supernatural jest dobrym serialem. ale czy zasluguje na subforum?
i co, jakie tematy sobie tam wyobrazacie?
prosze podac conajmniej 5 rozsadnych tytulow dla watkow, w ktorych moglaby sie toczyc dyskusja o tym serialu. a podpisze sie pod petycja :)
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#448 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 07.10.2007 - |13:50|

No! 3 sezon rozpoczął się z przytupem! Co prawda mnie sie wydawalo, ze w ostatnim odcinku 2 sezonu nasi bohaterowie wypuscili na wolnosc chyba z pol piekla, a w kazdym razie cala armie demonow, tak silnych jak ten, z ktorym sie zabawiali przez pierwsze 2 sezony. No, ale fakt - moze sobie to zwyczajnie wmowilem ;)

ps. Fajny ten noz do zabijania Zlych.
ps2. To jest zdecydowanie udany serial.
ps3. Oczywiscie, ze powinien byc dla Supernatural osobny dzial - podobnie dla seriali, ktorymi sie opiekuje Psjodko....

Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 07.10.2007 - |13:53|

• 0
Dołączona grafika

#449 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 07.10.2007 - |16:02|

Tylko proszę nie mówić że Buffy

Nie no nie ma co Supernatural porownywac do Buffy ... Supernatural nie ma szans w starciu z Buffy (szczegolnie jak dojdziemy do 5+ sezonu).

przykladem chocby obecna dyskusja toczaca sie na temat zoltookiego czy jak go tam kto nazywa.

Jaka dyskusja? Ta czemu nazwali sama "krolem" a nie "dowodca"? Raczej nie zakladalbym po to osobnego tematu (bo po jaka cholere?).

czy Supernatural nie daje powodow do dyskusji i rozwazan?

A jakie tematy widzisz w takim dziale? Bo tylko po to by omawiac osobno kazdy odcinek to by bylo bezsensowne, szczegolnie ze tematy mialy by po 10 wypowiedzi ;).

jak rowniez o bezcelowym 'produkowaniu' postow, jak to czesto ma miejsce.

Poziom moderacji na tym forum oceniam na bardzo wysoki, trudno znalezc tutaj nabijane celowo posty.
No ale jesli cie liczba postow i wyswietlen nie przekonuje to wez liczbe pobran napisow.
  • 0

#450 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 07.10.2007 - |16:32|

supernatural jest dobrym serialem. ale czy zasluguje na subforum?
i co, jakie tematy sobie tam wyobrazacie?
prosze podac conajmniej 5 rozsadnych tytulow dla watkow, w ktorych moglaby sie toczyc dyskusja o tym serialu. a podpisze sie pod petycja :)

hmm... proponowalbym moze cos takiego:
1. watek ogolny, odnosnie biezacych odcinkow (zrezygnowalbym w osobnego watku na kazdy odcinek - patrzac na dzial Jericho, ktory oprocz jednego bardzo aktywnego watku nic soba nie prezentuje. wiem, ze powiecie, ze po co dzial, skoro wszystko mozna w jednym watku bla bla bla, ale z czasem, jak serial bedzie trwal, przybedzie nowych temetow do rozwazan. z drugiej strony, watek dla odcinka daje mozliwosc polemizowania na konkretny temat. jesli bylyby watki na kazdy odcinek, narzekac nie bede :P)
2. przyszlosc Sama (odnosnie jego przeznaczenia i mocy, ktore posiada)
3. demonologia
4. pomysly na przyszlosc (czyli co chetnie zobaczylibysmy w serialu - jakie demony itp.)
5. chociazby watek poswiecony muzyce w serialu, ktora moim zdaniem jest rewelacyjna i idealnie dopasowana do sytuacji.
watkow, mysle, byloby mnostwo...

Nie no nie ma co Supernatural porownywac do Buffy ... Supernatural nie ma szans w starciu z Buffy (szczegolnie jak dojdziemy do 5+ sezonu).

Twoim zdaniem.

Poziom moderacji na tym forum oceniam na bardzo wysoki, trudno znalezc tutaj nabijane celowo posty.
No ale jesli cie liczba postow i wyswietlen nie przekonuje to wez liczbe pobran napisow.

co do poziomu moferacji sie zgodze, jednak to nie wyeliminuje tzw. 'offtopow' czy innych spamow. co do pobierania napisow, moge to skontrargumentowac chocby tym, ze hatak to nie jedyna strona, z ktorej mozna pobrac napisy do w/w seriali...

Użytkownik Scofi edytował ten post 07.10.2007 - |16:32|

• 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#451 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 07.10.2007 - |17:01|

Pewnie jakby Supernatural dział się w kosmosie, to już dawno miałby swoje subforum :)
Jednak seriale czysto "kosmiczne" mają tutaj pierszenstwo...
Nie mówię, że to źle... ale tylko stwierdzam fakt.

Uważam nawet, że takowe subforum już dawno powinno się pojawić.
Przeciez teraz już nikt nie będzie omawiał starych odcinków...

A co do nowego sezonu - to naprawdę mocne i udane wejście!
Bardziej mi się podoba niż 1 odcinek Heroesów (w ktorym jak zwykle w przypadku pierwszych odcinków nie wiadomo o co chodzi).
Jedyny minus, że odcinek jest za krótki i za szybko wykończyli te "grzeszki" ! Powinna byc jakas bardziej "krwista" akcja :)))

A nowa blondyna... czy ona wam nie przypomina panny KillBill'ówny ? :)
Zdecydowanie ciekawsza postać od mdłej i nijakiej (na razie) Kary ze Smallville'a.
  • 0

#452 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.10.2007 - |23:33|

3 sezon zaczal sie z rozmachem: znow ten mroczny klimat, krew, muzyka, czarny woz, demony .... i bracia :) Fajne poczatkowe ujecia, jak demony "nadlatuja" nad Chicago. Szkoda ze nowa postac pokazala sie tylko na chwile z fajowym nozem. Ciekawe jak uratuja Deana? Czy wiekszosc odcinkow bedzie o demontach czy tez beda duchy i inne stwory tez?
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#453 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.10.2007 - |19:17|

Zapowiada sie nieźle. Nowy sezon - nowe postacie i watki. Myślę, że to będzie sezon o polowaniach na demony, skoro tak sie rozpoczęło.... ale nie ma co mówić po jednym odcinku :)
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#454 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 11.10.2007 - |11:51|

Ciekawe jak uratuja Deana? Czy wiekszosc odcinkow bedzie o demontach czy tez beda duchy i inne stwory tez?

Jezeli sezon 3 ma byc ostatnim sezonem serialu... to czy musza ratowac Deana ?
Dramatyczne zakonczenie dodalo by tylko smaku serialowi ! :)
Ale amerykanie tak nie zrobia, niestety... musi byc happy end.
  • 0

#455 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 11.10.2007 - |14:42|

tyle, ze juz wiadomo ze powstanie sezon 4, wiec sadze ze jesli dean ma zostac uratowany to dopiero w 4tym sezonie
  • 0

#456 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 11.10.2007 - |17:10|

Początek sezonu całkiem, całkiem. Prawdopodobnie chłopcy co odcinek będą odsyłać do piekła kolejnego demona a w miedzy czasie szukac sposobu na wywinięcie się Deana od klątwy. Nie śledziłem tematu dokładnie czy czasem nowa postać jaka sie pojawiła w tym odcinku to nie jedna z dziewczyn, które także polują na paskudztwo wszelakiego rodzaju?
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#457 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 11.10.2007 - |18:32|

Też się zastanawiam nad nową postacią i nachodzą mi skojarzenia z 4400, gdzie Kyle miał "umiejętność", którą była dziewczyna, którą tylko on widział. Nigdy do końca nie powiedziano jaką mocą został obdarzony Sam dokładnie. Może nie była to jedna moc (te jego przywidzenia). Może ma dodatkową zdolność podobną do Kyle z 4400? Pożyjemy, zobaczymy. Ocena 3x1 7+/10.
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#458 blood

blood

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoPiekary Śl

Napisano 12.10.2007 - |09:12|

2 docinek jest super. Trzyma napięcie do końca. Po obejrzeniu 2 odcinków zapowiada się sezon o wiele lepszy od 2.

Też się zastanawiam nad nową postacią i nachodzą mi skojarzenia z 4400, gdzie Kyle miał "umiejętność", którą była dziewczyna, którą tylko on widział. Nigdy do końca nie powiedziano jaką mocą został obdarzony Sam dokładnie.

Powiem że się mylisz. Tak kobieta jest
Spoiler
.
  • 0

#459 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 12.10.2007 - |17:08|

302

Ha ha ha, wiedzialem ze jest ona demonem (w sensie ze podejrzewalem). W poprzednim odcinku mialem przeczucie w tym odcinku w pierwszej scenie juz bylem na 99,8% pewien :). Znakomite wprowadzenie postaci do serialu, postaci ktora jest inna niz wszystkie, odswiezajaca, nietypowa. A to wszystko przez zrobienie jej demonem. Wprowadza to wiele nowych watkow do fabuly (jak np. ona wysylajaca braci na demonow ktorych chce sie pozabyc, pewnie niedlugo to zobaczymy) jak rowniez kolejne znaki zapytania: Co jest jej powodem do wspolpracy z Samem? Moze jest zlym demonem ktory chce sie nawrocic? A moze stara sie poznac tajemnice zoltookiego by dowiedziec sie jak uzyskal on moc taka jaka ma i zagarnac ja dla siebie? Czy poprostu jest zwyklym demonem tylko ze jej "motywem" nie jest dzialanie na mala tylko na wielka skale (w dawnych czasach szeptala do ucha krolom i wladcom). A moze jest "wspolpracownica" zoltookiego i chce doprowadzic jego dzielo do konca (moze nawet go "wskrzesic" - co wedlog mnie by bylo glupie)?
Wazne jest to ze za kazdym razem gdy ona pomoze braciom widz bedzie sie zastanawial "jaki ona ma z tego zysk" i znol przypuszczenia ktore beda go trzymaly Przy serialu.

Watek Deana tez ciekawy w tym odcinku a ten chlopak identyczny jak on.
Moim zdaniem od czasu do czasu bedziemy mieli podobne odcinki w ktorych zobaczymy wspaniale momenty dla ktorych warto zyc i dla ktorych warto cierpiec. A wszystko po to poniewaz w finalowej walce elementem kluczowym dla przetrwana Deana bedzie jego wola walki i zycia, poniewaz jak narazie nie ma on zadnej.

Ocena: 9,5/10

Ps. Chyba ktos zmienil scenarzystow albo ich ostro postraszyl bo to co sie teraz dzieje w ogole nie przypomina przynudnego 2-giego sezonu.
  • 0

#460 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 12.10.2007 - |17:29|

2gi sezon tez mial swoje momenty, co prawda wiekszosc odcinkow wybitna nie byla, ale dla takich epow jak Croatuan czy Usual Suspects bylo warto ogladac ten serial

co do 3x02 - swietny, ale jednak zaluje ze Ben nie byl synem Deana, sztampowe troche, ale da sie przezyc
jedynym slabym punktem tego odcinka IMHO byla muzyka (np. podczas walki z changelingiem nie pasowala mi w ogole)
ciekaw tez jestem gdzie jest druga nowa laska, zaskoczyl mnie rozwoj sytuacji z nia, bo obie laski byly zapowiadane jako amatorki-lowczynie, a tu calkiem inna sytuacja nam wynikla
ja mysle, ze zoltookiego wskrzeszac nie beda, powaialoby ostro sztampa, a tego nie chcemy
poza tym mysle, ze sam dalej ma swoje moce, jak sie wydarl na ta laske, to zabrzmialo jakby byl wspierany ta moca mentalnego rozkazu jaka mial Andy czy jak mu tam bylo... albo mam schizy :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych