(czołowy demon, ojciec innych demonów) szukał do otwarcia wrót piekła jednego z cudownych dzieci, potrzebował jednego, więc zorganizował killing game, celem tego było przeciągnięcie na stronę zła przez zmuszenie do mordowania innych, Dean był jego faworytem i ulubieńcem, później JEDNO JEDYNE cudowne dziecko miało być generałem tej armii demonów... proste nie.
Tak CALA 2 serie bylo mowione ze on mial byc DOWODCA armii teraz ni z gruszki ni z pietruszki wyjezdzaja z nazwa Krol.
Jak dla mnie krol to co innego niz dowodca. Krol moze byc dowodca jak i dowodca moze byc Krolem ale, powtarzam to jeszcze raz, cala 2 sezon mowiono o dowodcy i ani jedno slowo ani jedno przeslanie nie wskazywala na to by chodzilo im o krola (krol rzadko kiedy idzie na wojne i walczy a dowodca sie to zdarza).
Jak najedziesz myszką na napisy na Hataku to pokazuje się liczba pobrań.
Srednia sciaganych napisow na odcinek:
- Supernatural - 6,337 (2 sezony)
- Jericho - 11,096 (1 sezon)
- do Heroes nie ma co porownywac bo tam srednia bedzie zdrowo powyzej 20,000
Jak widac supernatural wyglada dosc kiepsko.
Popuralność Jericho to dla mnie wyjątek potwierdzający regułę często się zdarza że kiepski serial, bedący papką trafia w masowe gusta(Lost, Atlantis).
Czyli co? Ma powstac dzial dla supernatural bo ty tego chcesz? No i moze kilka dodatkowych osob?
Odpowiesz ze jest wiecej osob ktore chce dzial niz te ktore nie chca, tylko ze osoba ktora nie oglada supernaturala nie wejdzie do tematu supernatural i nie wypowie sie za lub przeciw temu pomyslowi. Co wiecej takiej osobie jest wszystko jedno czy bedzie osobny dzial czy nie bo i tak nie bedzie zagladac.
Wiec czemu nie stworzyc osobnego dzialu jak nikomu to nie przeszkadza? Zapewne z powodu miejsca na dysku, obciazenia jakie to stwarza dla forum, dla moderatorow, dla administratora.
Jedyna w miare obiektywna ocena czy powinien powstac dzial dla supernatural sa liczby a te sa kiepskie dla tego serialu (porownujac do Jericho to 4x mneijsza popularnosc na forum i 2x mneij pobranych napisow - przy czym supernatural ma 2x wiecej odcinkow).
Ps. I jesli myslisz ze Jericho to "papka trafiajaca w masowe gusta" to albo nie ogladales calego sezonu albo cie przypalilo na sloncu latem
Conajmniej polowa sezonu to ciezki dramat (a dramaty nie sa zbytnio chodliwe w swiecie rozrywki).
Obserwuję to forum znacznie dłużej niż ty
Ale widac ze aktywnoscia nie grzeszysz
Wiec albo ogromnie boisz sie wypowiadac albo nie masz co pisac albo porpostu nie uczestniczysz na forum (nie sledzisz na biezaco duzej liczby tematow).
Wiec ten twoj argument to zaden argument.
wiem że dawno już odeszło od samego STARGATE na rzecz scifi
Ameryke pan odkryl
Ja juz od dluzszego czasu tlumacze to niektorym starszym uzytkownikom tego forum, ktorzy czasami zjawiaja sie w jakis tematach narzekajac ze kiedys bylo lepiej i po co sa tematy o komediach i drmatach jak to forum SCIFI. To forum juz nie jest stricte SCIFI a jeszcze z rok (szczegolnie po odpadnienciu napisow.org) a to forum bedzie ogolne (pod wzgledem zainteresowania forumowiczow - nie pod wzgledem ulozenia forum, gdzie teraz mocno afiszony jest uniwersum SG).
myślę że ten serial zasłużył sobie stażem
Sa seriala tutaj poruszane ktore maja wiekszy staz (np. House, dr. who, Boston legal, seria CSI) i nie sa nawet blisko swojego dzialu.
Na plus zaliczam utrzymany klimat oraz LASKĘ która jest lepsza niż ta z Smallville.
Ja czekam na ta druga, na zdjeciach wyglada lepiej niz ta blondyna, zobaczymy jak i kiedy ja wprowadza scenarzysci. mam nadzieje ze juz w 2 odcinku
.