Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#441 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 21.03.2006 - |20:44|

Czyli wiemy już, że Inni nie są naukowcami (ani pedofilami, jak to niektórzy przypuszczali.
  • 0

#442 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.03.2006 - |20:47|

Czyli wiemy już, że Inni nie są naukowcami (ani pedofilami, jak to niektórzy przypuszczali.

maslot lub kto inny - mój angielski jest dopiero na poziomie angielskiego wydania Harry'ego Potter'a i nie do końca zrozumiałem ten spoiler - tylko kontekst - czy mógłbyś to przetłumaczyć? Inni użytkowinicy nieznający angielskiego pewnie też by się ucieszyli... z góry dzięki za pomoc...
  • 0

Dołączona grafika

#443 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 21.03.2006 - |20:50|

o końcówce drugiego sezonu:

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Wyglada na to, że Javier pilnie czyta nasze forum ze szczególnym naciskiem na wątek o najgłupszej teorii.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 21.03.2006 - |20:51|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#444 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 21.03.2006 - |20:56|

Apropo zakonczenia sezonu II, to jeszcze kilka starych spoilerow, ktore opisuja co sie wydazy w koncowych epizodach (te spoliery mogly byc juz podane na forum, ale warto je chyba przypomniec):

(*) Desmond will be back

(*) Season 2 will cover roughly the next 45 or 50 days. We’re sticking to the same brand of storytelling and not taking bold jumps forward. Probably by the end of season two we’ll be in the range of day 90. The issue of what made Flight 815 crash is going to be dealt with in season two and definitively answered by the end of season two.

(*) The crash of the plane is explained before the season ends. The plane did not crash by accident, it crashed for a very specific reason. But he dismissed speculation that someone aboard the plane caused the crash. Lindelof says, "that we've never said when the plane crashed. I think the assumption is that it happened in 2004 when the show premiered, but we've never said that."

(*) Hurley getting a love interest is definitely something we've thought a lot about and nothing that we wanna force. We're doing 23 [episodes] this year. There is going to be a flashback story that fully explains the significance of all [Jack's] tattoos and puts it into the framework of what was happening in his life when he got them. You'll probably be seeing it in season two, but if not, very early in season three. Right now the plan is to do it this year. [23] is an important number in terms of the scheme of the show.
  • 0

#445 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 21.03.2006 - |21:35|

o końcówce drugiego sezonu:

Tekst jest bardzo chaotyczny. Tłumaczenie także. Postanowiłem ukryć tekst gdyz jest on tak spoilerowaty, że sam się bałem że nie pzrzeżyje tego tłumaczenia. Nie chcę narazac innych. (cos jak z najsmieszniejszym dowcipem świata z Monthy Pythona.)

• 0
Genesis

#446 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.03.2006 - |22:11|

ze wszystkich spolierow dzisiejszych wstrzasnelo mna najbardzije to ze bedzie epizod rose/bernard centryczny w tym sezonie w 20 odcinku, ale to dobrze, moga miec ciekawa historie
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#447 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 22.03.2006 - |11:47|

pojawił się kolejny trailer do odcinka 16 "the whole truth" jest bardzo krótki jednak bardzo intrygujący... Saywer wyrywający roślinki Sun; Sayid i Ana-Lucia, a pomiędzy nimi Charlie z bronią... zapowiada się ciekawie Trailer dostępny www.lost.gwrota.com

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 22.03.2006 - |12:34|

• 0

Dołączona grafika

#448 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 22.03.2006 - |15:41|

pojawił się kolejny trailer do odcinka 16 "the whole truth" jest bardzo krótki jednak bardzo intrygujący... Saywer wyrywający roślinki Sun; Sayid i Ana-Lucia, a pomiędzy nimi Charlie z bronią... zapowiada się ciekawie Trailer dostępny www.lost.gwrota.com

tebn trailer z ost gworta mi za cholere nie chce chodzic, wiec moze ma ktos z innego zrodla
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#449 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.03.2006 - |15:56|

trailer tandetny. w ogole odcinek zapowiada sie nieciekawie...
  • 0

#450 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.03.2006 - |16:02|

trailer tandetny. w ogole odcinek zapowiada sie nieciekawie...

Ten trailer jakis króciuchny, ale nie wyciagał bym przedwczesnych wniosków. Według tego długaśnego spoilera, jeszcze mase rzeczy ma się wydarzyć, a epizodów wcale tak dużo nie zostało. Ja sie spodziewam, że krótce czeka nas wild ride. Proponuje wszystkim przeczyścic klawaitury. Moze zainstalowac dodatkowe chłodzenie klawiszy. Przez anstępne trzy tygodnie będzie tu niezły ruch.

Acha, jeszcze jedno. Kiedy zaczynamy otwarcie dyskutowac o treści odcinka bez spoilerowania innym?

Użytkownik Jonasz edytował ten post 22.03.2006 - |16:04|

• 0
Genesis

#451 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 22.03.2006 - |16:04|

Ten trailer jakis króciuchny, ale nie wyciagał bym przedwczesnych wniosków. Według tego długaśnego spoilera, jeszcze mase rzeczy ma się wydarzyć, a epizodów wcale tak dużo nie zostało. Ja sie spodziewam, że krótce czeka nas wild ride. Proponuje wszystkim przeczyścic klawaitury. Moze zainstalowac dodatkowe chłodzenie klawiszy. Przez anstępne trzy tygodnie będzie tu niezły ruch.

co racja to racja... ale o jaki długaśny trailer Ci chodzi Jonasz??
  • 0

Dołączona grafika

#452 vic

vic

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 22.03.2006 - |16:06|

Z tym samolotem to zaloze sie, ze jest tak - na wyspie jest potezny magnes (przyciaganie klucza Jacka), został on włączony i to przyciągnęło samolot (w któryms tam odcinku na początku leciały na wyspe częsci samolotu, dokladnie tak jakby byly przyciagane.) Być może nie wpisanie kodu powoduje aktywowanie magnesu (maszyneria "odsłania" go etc.). A dlaczego jest te 108 minut? Być może czas na schowanie się w innym bunkrze, zrobionym z drewna czy coś.

A Henry Gale imo jest bratem Desmonda.
  • 0

#453 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 22.03.2006 - |16:08|

Z tym samolotem to zaloze sie, ze jest tak - na wyspie jest potezny magnes (przyciaganie klucza Jacka), został on włączony i to przyciągnęło samolot (w któryms tam odcinku na początku leciały na wyspe częsci samolotu, dokladnie tak jakby byly przyciagane.) Być może nie wpisanie kodu powoduje aktywowanie magnesu (maszyneria "odsłania" go etc.). A dlaczego jest te 108 minut? Być może czas na schowanie się w innym bunkrze, zrobionym z drewna czy coś.

A Henry Gale imo jest bratem Desmonda.

jakoś naciągana ta teoria.... :/ i ta z samolotem i ta z Hernym - chociaż co do niej to nie mam pewności....
a jeśli chodzi o samolot to owszem został przyciągnięty - siłą grawitacji :]
  • 0

Dołączona grafika

#454 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 22.03.2006 - |19:31|

bęrezie odcinek 2x17 gdzie sayid, anna lucia i ćpun pujda szukać nalona henryego. jak ktoś nie wierzy to tuy są foty z tego odcinka tu
  • 0
by cubix AD 2006

#455 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 22.03.2006 - |20:50|

Odcinek ma premiere dzisaj tylko czasu amerykańskiego :P . A z rególy grupa rls wypuszcza go rano kolo 8 , 9 czasu polskiego

może żjemy w różnych strafach, ale przeważnie o 5-6 rano jak wstaje to już można włączyć ściąganie, bo sporo seedów jest o tej godzinie ;)

coś czuje że dzisiajeszy odcinek bedzie słaby :( ciąża Sun i takie trele morele..
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#456 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.03.2006 - |20:53|

większość z tych rzeczy wyjasni sie w ostatnich trzech odcinkach sezonu. Do nich z kolei zostalo nam jeszcze pięć odcinków. Czyli w sumie mamy 8 odcinków. Wcale nie sądzę, że będzie jakis 'wild ride' - przeciwnie - mysle ze do 22 odcinka będzie nudno.
  • 0

#457 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 22.03.2006 - |21:15|

bęrezie odcinek 2x17 gdzie sayid, anna lucia i ćpun pujda szukać nalona henryego. jak ktoś nie wierzy to tuy są foty z tego odcinka tu

zartujesz... wiesz, sa juz nawet zdjecia do 18 odcinka :P

może żjemy w różnych strafach, ale przeważnie o 5-6 rano jak wstaje to już można włączyć ściąganie, bo sporo seedów jest o tej godzinie ;)

coś czuje że dzisiajeszy odcinek bedzie słaby :( ciąża Sun i takie trele morele..

wiesz, stwierdzam ze jak leci 2 sezon to ludzie marudzą strasznie, ze nudny, ja wiem, moze i pierwszy byl ciekawszy, ale to jest nie dokonca tak. jak kogos nudzi to niech nie oglada, ja tam nie marudze, chyba ze byloby cos naprawde naprawde nudnego, ze siedza przez cale 42 minuty serialu i nic nie robią;... ale to nie tak. ciąża sun (jezeli taka w ogole jest, przypominam to moze byc cos innego, trailer moze klamac, sun moze4 nie byc wciazy, moze jest chora itd.) to cos sie jednak bedzie dzialo... lost traci na ogladalnosci w usa... nie moga sobie pozwalac na slabe odcinki bo beda mieli za slabe wyniki i to bedzie koniec :P
  • 0

#458 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.03.2006 - |23:41|

synopis 16 odcinka:

klipy z aol'u - swoją drogą dziwne ze nikt ich jeszcze tutaj nie umieścił...

http://television.ao...feature/lost_tv
  • 0

#459 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |03:10|

Właśnie skonczył się epizod Whole Truth. W mojej lokalnej stacji wyemitowany godzinę wcześniej niż na ABC. Jestem o godzinę lepszy.

Uh! Od czego tu zacząć? Sun jest w ciąży, ale jak wszytsko u Koreańczyków to też jest skomplikowane. Retrospekcje ciekawe, aczkolwiek nie oszałamiające. Trochę lepiej poznajemy Jina, ale nie na tyle by przetstać go lubić. Będziemy go lubić tylko nieco mniej.

Henry? Henry to jest ktoś. Locke i Jack razem wzięci do pięt mu nie dorastają. Al, Sayid i Charli (obecnie najlepsi koledzy) wyruszają na poszukiwanie balonu. Nie rozumiem jak na podstawie tego rysuneczku, który wygłada, jakby wyszedł z ręki przedszkolaka, trafili tam gdzie mieli trafić. Co tam znależli dowiemy się jednak dopiero za tydzień.

W odcinku wiele się nie wydarzyło, ale realizatorom udała się stworzyć neisamowity nastrój. Przynajmniej na mnie tak ten epizod zadziałal. Odczucie stałęgo napięcia. Może to po prostu wynik trzytygodniowej abstynencji.

Trailer następnego odcinka porywający, choc pokazuje tylko jedną scenę. W bunkrze wydarzy się cos niesamowitego.
  • 0
Genesis

#460 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 23.03.2006 - |14:46|

trailer do 17 masz na stronce

pozdro
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych