Heroes
Napisano 25.01.2007 - |19:36|
Napisano 25.01.2007 - |23:23|
Napisano 27.01.2007 - |15:13|
Napisano 27.01.2007 - |15:27|
Tak na serio to w tym odcinku nie było "previously on heroes" :] Zamias tego było "Heroes The Next Chapter Begins" i przejrzałem to i jakoś nie dosłyszałem tam żadnego utworu. Zamiast tego były tylko parosekundowe i paronastosekundowe utworki, przez co cieżki uznać to za jeden spójny utwór czy piosenkę. Dlatego też nie sadzę, aby ktoś znał odpowiedź na twoje pytanie (a przynajmniej nie do czasu pojawienia się soundtracku).Mam pytanie, w 1x12 w "previously on heroes" szedł fajny utwór, zna może ktoś tytuł?
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 27.01.2007 - |15:29|
Użytkownik Juki edytował ten post 27.01.2007 - |15:34|
Napisano 29.01.2007 - |16:04|
No i fajne zwiastuny kolejnego odcinka .
Napisano 30.01.2007 - |16:17|
Czyzby ojciec Hero tez mial moce? Jesli tak to Maika to juz 4 generacja ludzi z moca, jakim cudem nikt tego nie zauwazyl wczesniej?
matka Claire zyje? łół to pewnie ona wywolal ten pozar biorac pod uwage jej zdolnisci.
Ten niewidzialny koles juz uczyl ludzi kontrolowac ich moce? To ile tych ludzi jest? Suresh mowi ze 36 ale to nie mozliwe przeciez, musi w takim razie byc ich wiecej.
Napisano 30.01.2007 - |16:30|
+ Big Boss (Linderman? a może ten samuraj od miecza )
+ Mikah się ujawnia
+ papierosek mamusi Claire :sam5:
+ Claire za całokształt
- Niki - jakoś mi się nie podobała te problemy moralne...
- Sylar - znowu zostawiony sam sobie bez obstawy...
- Matt - napisał w podaniu o super mocach, dziecko pewnie też nie będzie jego
Napisano 30.01.2007 - |21:08|
W poprzednich odcinkach rozmawiał z Niki przez zepsuty telefonJesli tak to Maika to juz 4 generacja ludzi z moca, jakim cudem nikt tego nie zauwazyl wczesniej?
Wątek mamusi Claire ratuje jej historię, bo po ostatnim odcinku jej wątek robił się coraz słabszy.
Użytkownik Jarekk edytował ten post 30.01.2007 - |21:09|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 31.01.2007 - |18:45|
PLUSY:
+ podejrzewałem już od pewnego czasu, że Micah ma jakąś zdolność, no i wreszcie ujrzeliśmy co i jak. No to mamy teraz wesołą super-rodzinkę. Jak jeszcze Niki nauczy się kontrolować swoje alter ego, no to już będzie super
+ interesujący wątek Claire, ktora nie daje za wygraną, zarówno w odnośnie do Zaacka jak i swoich prawdziwych rodziców. Jej nieustępliwość i siła ducha przyniosło skutek - wreszcie poznaje swoją matkę (tutaj trzeba przyznać, że dobraną świetną aktorkę, gdy jest bardzo podobna do Claire). Zapowiada się nam podróż Claire do Kermit (heh fajna nazwa miejscowości). Plus za mamę z faną zdolnością (sam bym taką chciał)
+ jak zwykle wątek Hiro rewelacyjny, a spotkanie z ojcem to było coś! Kto by się spodziewał?
+ wcześniej niezbyt, ale już w tym odcinku spodobał mi się niewidzialny gość z brytyjskim akcentem. No i wraz z Peterem sprytnie przechytrzyli Nathana i Suresha
+ HA, a jednak to nie koniec z Sylarem :clap: Ostatnio narzekałem, że szkoda sie stała, iż wyeliminowano z serialu Sylara, przez co zabraknie "bad guya". Teraz wszystko wraca do normy - bezwzględny łowca hirołsów wraca do gry. Jaż się nie mogę doczekać kolejnego odcinka
MINUSY:
- to aż dziwne jest, że nagle pojawiają się coraz to nowi bohaterowie i jakoś wszyscy są z USA. A w pilocie było co innego powiedziane, czyli "ludzie z całego globu...". Ten amerykanocentryzm mnie już dobija
- brak informacji jak i pokazania nam co się dzieje z "wybuchowym facetem"
Napisano 31.01.2007 - |21:45|
Zapowiada się nieźle
Użytkownik Jarekk edytował ten post 31.01.2007 - |21:46|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 31.01.2007 - |23:51|
Napisano 01.02.2007 - |00:29|
Heroes - Zeroes
Rewelacyjny filmik :clap:
Trzeba chyba zacząć zbierać podpisy pod petycję, aby ktoraś z naszych polskich stacji wzięła prawa do tego "serialu" "Zeroes" W myśl zasady - jaki kraj, tacy bohaterowie
Napisano 01.02.2007 - |10:57|
Co do ostatniego odcinka, był całkiem dobry... ciekawe co Sylar będzie robił z doktorkiem
Bill Gates
Napisano 01.02.2007 - |12:29|
Świetnie wykonany.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 02.02.2007 - |14:46|
Napisano 02.02.2007 - |23:54|
Napisano 03.02.2007 - |16:41|
To jaką zdolność posiada Micah było pokazane już wcześniej, naprawił automat telefoniczny żeby zadzwonić do mamy.podejrzewałem już od pewnego czasu, że Micah ma jakąś zdolność, no i wreszcie ujrzeliśmy co i jak. No to mamy teraz wesołą super-rodzinkę. Jak jeszcze Niki nauczy się kontrolować swoje alter ego, no to już będzie super
Nie mówi jej prawdy właśnie, dlatego bo uważa że uchroni ją to przed niebezpieczeństwem, chociaż moim zdaniem jest odwrotnie... Gdyby znowu przypadkiem się dowiedziała musiał by wysłać swojego "przyjaciela" do niej po raz kolejny:) Ogólnie odcineczek trzyma poziom, jak zwykle plus za świetną muzyke. Claire dąży do celu i bynajmniej nie po trupach, teraz już wiemy co a właściwie kto prawdopodobnie wzniecił pożar w ich mieszkaniu... Prawdopodobnie wtedy "ojciec" Claire wziął ją do siebie. Fajnie, że to już się wyjaśniło bo przez moment myślałem że jej matka odłoży słuchawke czy coś, chociaż znając życie w następnej scenie do jej pokoju wejdzie jej ojciec :] Kim u licha jest ojciec Hiro? Z wyglądu przypomina samuraja o zatwardziałych poglądach (no może oprócz garnitura).Mam już powoli dosyć jej ojca - brnie w kłamstwa zamiast powiedzieć jej prawdę.
Gdyby tak się okazało fabuła by się nieźle zagęściła Czyżby nasz niewidzialny człowiek okazał się jakimś nauczycielem uczącym jak panować nad swoimi zdolnościami...? W takim razie chyba coś nie wypali skoro Peter ma wybuchnąć...Sądzę że to Linderman jest ojcem Claire, to tylko spekulacje ale chciałem to gdzieś napisać żeby potem nie było że nie mówiłem, ale pewnie dowiemy się tego dopiero po kolejnym odcinku.
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 04.02.2007 - |18:02|
A ja sądzę, że to jednak Sylar wybuchnie. Peter się uczy, Sprauge się uczy. Tylko Sylar po przejęciu mocy nie umiałby jej kontrolować...Czyżby nasz niewidzialny człowiek okazał się jakimś nauczycielem uczącym jak panować nad swoimi zdolnościami...? W takim razie chyba coś nie wypali skoro Peter ma wybuchnąć...
Oficerem Gwiezdnej FlotyKim u licha jest ojciec Hiro?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych