Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#421 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 25.01.2007 - |19:36|

Ta bohaterka się juz pojawiła. Widać nie przeglądałeś komiksów na stronce nbc.
  • 0
Dołączona grafika

#422 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 25.01.2007 - |23:23|

No wlansie nie, tak jak zapewne zdecydowana wiekszosc widzow ;)
  • 0

#423 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.01.2007 - |15:13|

Mam pytanie, w 1x12 w "previously on heroes" szedł fajny utwór, zna może ktoś tytuł?
  • 0

Dołączona grafika

#424 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 27.01.2007 - |15:27|

Mam pytanie, w 1x12 w "previously on heroes" szedł fajny utwór, zna może ktoś tytuł?

Tak na serio to w tym odcinku nie było "previously on heroes" :] Zamias tego było "Heroes The Next Chapter Begins" i przejrzałem to i jakoś nie dosłyszałem tam żadnego utworu. Zamiast tego były tylko parosekundowe i paronastosekundowe utworki, przez co cieżki uznać to za jeden spójny utwór czy piosenkę. Dlatego też nie sadzę, aby ktoś znał odpowiedź na twoje pytanie (a przynajmniej nie do czasu pojawienia się soundtracku).
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#425 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.01.2007 - |15:29|

To jest jeden utwór i słyszałem jego większą część na zapowiedzi 2 sezonu Prison Break (tej 3-minutowej zapowiedzi).

Użytkownik Juki edytował ten post 27.01.2007 - |15:34|

• 0

Dołączona grafika

#426 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 29.01.2007 - |16:04|

Odcinek 1x12 świetny i na pewno warto było czekać. Na razie wszystko ładnie jest poukładane przez scenarzystów w tym serialu (no może większość bo pewnie zaraz ktoś się do czegoś przyczepi ;) ) i to również bardzo cieszy.

No i fajne zwiastuny kolejnego odcinka :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#427 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 30.01.2007 - |16:17|

113 bardzo dobry.
Czyzby ojciec Hero tez mial moce? Jesli tak to Maika to juz 4 generacja ludzi z moca, jakim cudem nikt tego nie zauwazyl wczesniej?
matka Claire zyje? łół to pewnie ona wywolal ten pozar biorac pod uwage jej zdolnisci.

Ten niewidzialny koles juz uczyl ludzi kontrolowac ich moce? To ile tych ludzi jest? Suresh mowi ze 36 ale to nie mozliwe przeciez, musi w takim razie byc ich wiecej.
  • 0

#428 Alareel

Alareel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 30.01.2007 - |16:30|

Tatuś Claire ma przeje... :bag:

+ Big Boss (Linderman? a może ten samuraj od miecza ;) )
+ Mikah się ujawnia
+ papierosek mamusi Claire :sam5:
+ Claire za całokształt

- Niki - jakoś mi się nie podobała :D te problemy moralne...
- Sylar - znowu zostawiony sam sobie bez obstawy...
- Matt - napisał w podaniu o super mocach, dziecko pewnie też nie będzie jego :P
  • 0

#429 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 30.01.2007 - |21:08|

Jesli tak to Maika to juz 4 generacja ludzi z moca, jakim cudem nikt tego nie zauwazyl wczesniej?

W poprzednich odcinkach rozmawiał z Niki przez zepsuty telefon ;)

Wątek mamusi Claire ratuje jej historię, bo po ostatnim odcinku jej wątek robił się coraz słabszy.

Użytkownik Jarekk edytował ten post 30.01.2007 - |21:09|

• 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#430 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 31.01.2007 - |18:45|

Kolejny odcinek fajny, choć troszkę słabszy niż poprzedni.

PLUSY:

+ podejrzewałem już od pewnego czasu, że Micah ma jakąś zdolność, no i wreszcie ujrzeliśmy co i jak. No to mamy teraz wesołą super-rodzinkę. Jak jeszcze Niki nauczy się kontrolować swoje alter ego, no to już będzie super :D
+ interesujący wątek Claire, ktora nie daje za wygraną, zarówno w odnośnie do Zaacka jak i swoich prawdziwych rodziców. Jej nieustępliwość i siła ducha przyniosło skutek - wreszcie poznaje swoją matkę (tutaj trzeba przyznać, że dobraną świetną aktorkę, gdy jest bardzo podobna do Claire). Zapowiada się nam podróż Claire do Kermit (heh fajna nazwa miejscowości). Plus za mamę z faną zdolnością (sam bym taką chciał)
+ jak zwykle wątek Hiro rewelacyjny, a spotkanie z ojcem to było coś! :blink: Kto by się spodziewał?
+ wcześniej niezbyt, ale już w tym odcinku spodobał mi się niewidzialny gość z brytyjskim akcentem. No i wraz z Peterem sprytnie przechytrzyli Nathana i Suresha
+ HA, a jednak to nie koniec z Sylarem :clap: Ostatnio narzekałem, że szkoda sie stała, iż wyeliminowano z serialu Sylara, przez co zabraknie "bad guya". Teraz wszystko wraca do normy - bezwzględny łowca hirołsów wraca do gry. Jaż się nie mogę doczekać kolejnego odcinka :)

MINUSY:

- to aż dziwne jest, że nagle pojawiają się coraz to nowi bohaterowie i jakoś wszyscy są z USA. A w pilocie było co innego powiedziane, czyli "ludzie z całego globu...". Ten amerykanocentryzm mnie już dobija :angry:
- brak informacji jak i pokazania nam co się dzieje z "wybuchowym facetem"
  • 0

#431 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 31.01.2007 - |21:45|

1x14 "Distractions"
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Zapowiada się nieźle ;)

Użytkownik Jarekk edytował ten post 31.01.2007 - |21:46|

• 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#432 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 31.01.2007 - |23:51|

Heroes - Zeroes

• 0
Master of possimpible ;)

#433 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 01.02.2007 - |00:07|

kwiatek: rotfl!!
  • 0

#434 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 01.02.2007 - |00:29|

Heroes - Zeroes

Rewelacyjny filmik :lol: :clap:
Trzeba chyba zacząć zbierać podpisy pod petycję, aby ktoraś z naszych polskich stacji wzięła prawa do tego "serialu" "Zeroes" :D :lol: W myśl zasady - jaki kraj, tacy bohaterowie :P
  • 0

#435 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 01.02.2007 - |10:57|

Hehe dobre dobre, profesjonalna robota ;)
Co do ostatniego odcinka, był całkiem dobry... ciekawe co Sylar będzie robił z doktorkiem :P
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#436 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 01.02.2007 - |12:29|

Zeroes :hehe: :clap:

Świetnie wykonany.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#437 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 02.02.2007 - |14:46|

Odcinek w miarę dobry, ale nie rewelacyjny. Claire sie nie poddaje :D i dobrze. Mam już powoli dosyć jej ojca - brnie w kłamstwa zamiast powiedzieć jej prawdę. Ten jego wspólnik ma przechlapane :D Niewidzialny gościu też mnie trochę wkurza. Akcja z Hiro przeciętna - jedyny plus na koniec z jego ojcem.
  • 0
The memory remains.

#438 Anaris

Anaris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 02.02.2007 - |23:54|

Sądzę że to Linderman jest ojcem Claire, to tylko spekulacje ale chciałem to gdzieś napisać żeby potem nie było że nie mówiłem, ale pewnie dowiemy się tego dopiero po kolejnym odcinku.
  • 0

#439 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 03.02.2007 - |16:41|

Zeroes - :)

podejrzewałem już od pewnego czasu, że Micah ma jakąś zdolność, no i wreszcie ujrzeliśmy co i jak. No to mamy teraz wesołą super-rodzinkę. Jak jeszcze Niki nauczy się kontrolować swoje alter ego, no to już będzie super

To jaką zdolność posiada Micah było pokazane już wcześniej, naprawił automat telefoniczny żeby zadzwonić do mamy.

Mam już powoli dosyć jej ojca - brnie w kłamstwa zamiast powiedzieć jej prawdę.

Nie mówi jej prawdy właśnie, dlatego bo uważa że uchroni ją to przed niebezpieczeństwem, chociaż moim zdaniem jest odwrotnie... Gdyby znowu przypadkiem się dowiedziała musiał by wysłać swojego "przyjaciela" do niej po raz kolejny:) Ogólnie odcineczek trzyma poziom, jak zwykle plus za świetną muzyke. Claire dąży do celu i bynajmniej nie po trupach, teraz już wiemy co a właściwie kto prawdopodobnie wzniecił pożar w ich mieszkaniu... Prawdopodobnie wtedy "ojciec" Claire wziął ją do siebie. Fajnie, że to już się wyjaśniło bo przez moment myślałem że jej matka odłoży słuchawke czy coś, chociaż znając życie w następnej scenie do jej pokoju wejdzie jej ojciec :] Kim u licha jest ojciec Hiro? :unsure: Z wyglądu przypomina samuraja o zatwardziałych poglądach (no może oprócz garnitura).

Sądzę że to Linderman jest ojcem Claire, to tylko spekulacje ale chciałem to gdzieś napisać żeby potem nie było że nie mówiłem, ale pewnie dowiemy się tego dopiero po kolejnym odcinku.

Gdyby tak się okazało fabuła by się nieźle zagęściła :D Czyżby nasz niewidzialny człowiek okazał się jakimś nauczycielem uczącym jak panować nad swoimi zdolnościami...? W takim razie chyba coś nie wypali skoro Peter ma wybuchnąć...
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

#440 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 04.02.2007 - |18:02|

Czyżby nasz niewidzialny człowiek okazał się jakimś nauczycielem uczącym jak panować nad swoimi zdolnościami...? W takim razie chyba coś nie wypali skoro Peter ma wybuchnąć...

A ja sądzę, że to jednak Sylar wybuchnie. Peter się uczy, Sprauge się uczy. Tylko Sylar po przejęciu mocy nie umiałby jej kontrolować...

Kim u licha jest ojciec Hiro?

Oficerem Gwiezdnej Floty :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych