E Biku czepiaś się na siłę, szkoda że nie jesteś taki krytyczny wobec Entlanisa.
Bo tam -Atlantis - znam już konwencję tamtego serialu i kolejny odcinek o wieśniakach i lesie mnie już nie wzburza.
E tam zaraz czepiasz

po prostu wiązałem z tym T:SCC serialem duże nadzieje no i......
Myślałem ,że tu będzie taki "surowy i brutalny" jak T1 a tymczasem idziemy w kierunku ...... cholera wie jakim.

nie podobało mi się że Cromantie nie wysadził budynku tylko jakiś maszt, Sara powinna olać swojego byłego w końcu musi pilnować przyszłego "zbawiciela" ludzkości, podobało mi się to ze Terminatory nie pływają, tekst Cameron o tym dlaczego będzie trzeba pomalować dom, niskobudżetowy "Władca Zwierząt", Cromantie i cała pułapka, John się buntuje i sam sobie w końcu radzi.
No właśnie o takie "idiotyzmy" chodzi "zbawca ludzkości" nagle ocipiał i lata za pierwszą lepszą panienką, zlewając wszystkie dotychczasowe zasady. I jako głupi który ma szczęście udało mu się umknąć Cromantiemu. Bo inaczej się tego nie da określić.
Sarze i Derekowi też coś padło na mózg i jadą w pewną zasadzkę normalnie OMG.
No i strasznie pewny siebie ten cyborg, że wysadził tylko masz a domu nie podminował.
A co do sceny z Cameron+ptaszki+malowanie domu to ze śmiechu nie moglem - coś pięknego.

I ta jej powaga jak to mówiła.
I tak jakoś mi się przypomniało, że nowa dziewczyna Johna znowu prawiła jakieś dziwne teksty przy tym stojaku z gazetami.
Jak dla mnie z nią jest ewidentnie coś nie tak i robi się coraz bardziej podejrzanie.
Ogólnie serial rozwija się w dobrym kieunku, postacie się rozwijają i są różne smaczki dla fanów, idiotyzmy są jak wszędzie ale nie odbierają przyjemności z oglądania.
Smaczki są, idiotyzmy są i nie uważam aby przez to to było dno ale też nie jest nic cudownego.
Tak jak wcześniej napisałem jakoś się to ogląda tyle, że właśnie uważam, że serial nie poprawia się tylko utrzymuje na obecnym poziomie.
Za to następny odcinek sądząc po promo zpowiada się jeszcze lepiej.
Za każdym razem tak mówicie i jakoś jest jak jest.
Użytkownik biku1 edytował ten post 25.09.2008 - |15:53|