Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#421 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.07.2007 - |21:57|

hmm .. piekne ... ale mopgly by byc jeszcze piekniejsze znajac potencjal hollywood.

Prawda jest taka,że dopiero kiedy zobaczymy jak je "zrobią" w serialu czyli w jaki sposób będą sie obie panny prezentować to będziemy mogli coś więcej o nich powiedzieć.
W tej chwili każda z nich wygląda co raz to inaczej na rożnych zdjęciach.
Więc ja sobie poczekam aż zobaczę ich serialowy image i wtedy się je oceni :P

ps.Katie moim zdaniem akurat ciekawiej wygląda na "moim zdjęciu".

Użytkownik biku1 edytował ten post 18.07.2007 - |21:58|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#422 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 19.07.2007 - |09:31|

^ Fakt.

Lauren też jest piękna :) (po zdjęciu tego nie widać, ale jak ktoś widział Van Wildera 2, to wie ;))

To chyba lepsze zdjęcie:
Dołączona grafika
  • 0

#423 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 25.07.2007 - |21:52|

Nie wiem czy ktos juz wie ale TVN znów zawiesza emisje Supernatural!!! Beznadzieja!!! W Ost. wtorek był odc. 17 i w nastepny wtorek już nie ma Supernaturala. Ale chociaz póścili wiecej niz 5 odcinków!!! Niewiem kiedy wróci znów! Może ktoś wie???
  • 0

#424 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 03.08.2007 - |21:33|

No I Supernatural jak zniknął z anteny TVN tak powraca.14 sierpnia TVN wyemituje 18 odcinek tego serialu jak wcześniej czyli wtorek 00.25!!! Z Nie oficjalnego źródła wyczytałem że po zakończeniu 1 sezonu TVN ma zamiar zacząć emisje 2 sezonu!!! Czy to prawda... nie wiem!

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 04.08.2007 - |21:05|

• 0

#425 Hakson

Hakson

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.08.2007 - |01:22|

POwiem tylko jedno.

W Polsce popularność seriali scifi horror jests jaka jest właśnie z winy stacji telewizyjnych.
Puszczają w godzinach małej ogląalności, czasami i dni są nieporozumieniem.
WIęc jak ma byc widownia jak ludzie śpią bądź o późnej godzinie piątek/sobota inne stacje puszczają znane filmy co niezaznajomionych z tematem zachęca do znanego filmu niz nieznanego im serialu zwłaszcza o kosmitach itp.

A potem TV mówi że nie warto ale nic nie zrobi by zachęcić.
  • 0

#426 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 15.08.2007 - |19:47|

Gdy TVN wyemituje odc 20(28.08) Supernatural to zmieni dzień i godzinę emisji tego serialu! Serial zostanie przeniesiony z wtorku o 00.25, na poniedziałek na 23.55 (3.09). A Tu niespodzianka bo od (6.09 Czwartek) TVN7 o godzinie 22.10 zacznie emisje 2 sezonu Supernatural!!! TVN7 zaczyna emitowac 2 sezon mimo iż TVN nie zakończył emitować 1 sezonu!!! Ciekawe czy to tylko pomyłka.

http://www.telemagaz...przesuniencie=4

Tutaj jest tak napisane!!! (jezeli sprawdzacie cos na tej stronie po tyg. od mojego postu byc może cos uległo zmianie!!!)
  • 0

#427 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 27.08.2007 - |21:59|

Racja 2 sezon Supernaturala od 6 września co czwartek o 22:10 w TVN7
13 Września odcinek o Klaunie http://www.tvn.pl/20...77,program.html
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#428 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 04.10.2007 - |13:50|

Ciekawe, co ich skłoniło dostali w pakiecie z przygodami młodego Supermena czy co ;) a tak w ogóle to, czemu Supernatural nie dostał osobnego działu na forum?

Użytkownik Krusty edytował ten post 04.10.2007 - |13:51|

• 0

#429 Scofi

Scofi

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 326 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 05.10.2007 - |16:19|

jestem po 3x01. generalnie niezly poczatek sezonu. widac, ze scenarzystom absolutnie nie koncza sie pomysly xP wojna sie zaczela :)

p.s. tak sie zastanawiam, dlaczego Supernatural nie ma swojej, ze tak nazwe, kategorii na forum? przeciez zgromadzil calkiem spora ilosc fanow xP
  • 0
Dołączona grafika

O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed

- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!

nie bedzie znakow diakrytycznych

ON - LINE again :)

#430 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 05.10.2007 - |18:12|

p.s. tak sie zastanawiam, dlaczego Supernatural nie ma swojej, ze tak nazwe, kategorii na forum? przeciez zgromadzil calkiem spora ilosc fanow xP

Popieram.
Podobnie jak inne seriale, które mają swoja kategorię jest pokazywany w polskiej stacji TV.
W czym taki np. Heroes jest "lepszy" od Supernaturala?
Nie mówiac już o 4400, ktory jest o wiele gorszym "budżetowym" serialem (wg mnie).
  • 0

#431 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 05.10.2007 - |18:25|

The 4400 to dobrym serial zwłaszcza biorąc pod uwagę jego mały budżet, zaryzykuje, że nawet jest lepszy niż Losta a napewno od Jericho czy Andromedy. Supernatural zaś jest lepszy nie tylko od nich, ale też Heroes, Prison Breaka i Atlantisa, więc nie wiem, czemu nadal musimy się ograniczać do jednego miejsca, zwłaszcza, że nikt z nas nie zamierza pisać, który aktor jest ładniejszy ;).
  • 0

#432 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 05.10.2007 - |19:16|

The 4400 to dobrym serial zwłaszcza biorąc pod uwagę jego mały budżet, zaryzykuje, że nawet jest lepszy niż Losta a napewno od Jericho czy Andromedy. Supernatural zaś jest lepszy nie tylko od nich, ale też Heroes, Prison Breaka i Atlantisa,

- kwestia gustu ... na pewno nie mowisz w imieniu wszystkich :) wiec nie badz az taki kategoryczny ...
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#433 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 05.10.2007 - |20:39|

Pewnie, że kwestia gustu, ale zawsze mogę przedstawić argumenty by poprzeć tą tezę, szczególnie chętnie pojechałbym, po Loście i PB i Atlantisie, jak mówił Klaus z American Dad - dopadnijcie mnie Ameryko ;).
  • 0

#434 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.10.2007 - |13:57|

301

Bardzo dobry poczatek sezonu. 2 sezon mnie generalnie znudzil, bylo kilka dobrych odcinkow ale ogolnie to jakos srednio wyszlo. Myslalem ze w 3 sezonie bedzie kolejny spadek formy ale pierwszy odcinek byl juz duzo lepszy. Mam nadzieje ze tak bedzie dalej jako ze genialnie wprowadzili nowy watek i nowych demonow (te stereotypowe demony juz mi sie przejadly).
Dobrze tez oceniam wprowadzenie pierwszej z dwoch nowych bohaterek. Narazie nad nia wisi jeden wielki znak zapytania (nie czytalem spoilerow). Czy jest poprostu szybka czy moze ma jakies "moce"? Z kad ma ten sztylet? Czy stoi po stronie dobra czy tylko ochrania Sama? A moze jest wyslanniczka tych dobrych? Jak ma na imie? itd.
Dean ma fajne podejscie do zycia ... a bardziej do smierci, ciekawe jak sie scenarzysci z tego wyplacza? Kolejny uklad z jakims poteznym demonem? No ale to juz przeciez bylo...

O co chodzilo z Samem jako "The Boy King"?? Kogo krolem ma byc? Demonow? Bylo o tym w drugim sezonie? Bo jakos sobie przypomniec nie moge :?

Ps. A serial wedlog mnie nie zasluguje na osobny dzial, badz co badz nie mozna dla kazdego serialu osobnego dzialu tworzyc a supernatural ani nie jest taki wielce popularny ani orginalny.

Użytkownik Modes edytował ten post 06.10.2007 - |14:01|

• 0

#435 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 06.10.2007 - |14:19|

Pewnie, że kwestia gustu, ale zawsze mogę przedstawić argumenty by poprzeć tą tezę, szczególnie chętnie pojechałbym, po Loście i PB i Atlantisie, jak mówił Klaus z American Dad - dopadnijcie mnie Ameryko ;).

Choćbyś nie wiem jakie argumenty przedstawił, to zawsze będą to tylko twoje argumenty z którymi i tak się wielu nie zgodzi. A Supernatural jest świetnym serialem, tylko chyba ty go uważasz za jakieś guru.
No ale masz do tego prawo, uważasz że jest lepszy od innych seriali, więc niech tak zostanie.
A z tego co widzę lubisz serial American Dad, bo ja np: nie znoszę go, uważam że jest do bani :P .

Użytkownik waski edytował ten post 06.10.2007 - |14:21|

• 0

#436 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 06.10.2007 - |17:37|

O co chodzilo z Samem jako "The Boy King"?? Kogo krolem ma byc? Demonow? Bylo o tym w drugim sezonie? Bo jakos sobie przypomniec nie moge :?

Ps. A serial wedlog mnie nie zasluguje na osobny dzial, badz co badz nie mozna dla kazdego serialu osobnego dzialu tworzyc a supernatural ani nie jest taki wielce popularny ani orginalny.

Każda armia potrzebuje generała a Sam miał być nim -> patrz ostatnie dwa odcinki sezonu drugiego.
Co do popuralności to się mylisz(liczba ściąganych napisów) i jest orginalny w sposobie podejścia do tematu i zabawy konwencją, skoro badziewna Andromeda czy Jericho mają swoje działy to nie rozumiem czemu nie Supernatural.

A z tego co widzę lubisz serial American Dad, bo ja np: nie znoszę go, uważam że jest do bani :P .

Trzeba złapać jego konwencje, jest bardziej polityczny no trochę wytrwałości... dasz radę wierzę w ciebie ;).
  • 0

#437 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 06.10.2007 - |17:47|

Za to Andromeda jest popularna zaje...iście :)

A Heroes bardzo oryginalny - zerżnięty z 4400.
Chociaż akurat Heroes przerósł swego protoplastę - ale "musiał" bo to zupełnie inny budżet.

A jeśli chodzi o oryginalność - to jakie są inne seriale w klimacie Supernatural?
Bardzo chętnie takowe obejrzę! Tylko proszę nie mówić że Buffy :D

Użytkownik DanielP edytował ten post 06.10.2007 - |17:47|

• 0

#438 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.10.2007 - |17:54|

Każda armia potrzebuje generała a Sam miał być nim -> patrz ostatnie dwa odcinki sezonu drugiego.

General, Krol ... moze mam przepalone komorki w mozgu za rozpoznawanie slow i ich znaczen ale wedlog mnie to dwa zupelnie inne slowa i inne znaczenia.

Co do popuralności to się mylisz(liczba ściąganych napisów

A gdzie ty widzisz jakis licznik?

skoro badziewna Andromeda

Trzeba pamietac podstawy tego forum. Na poczatku bylo to tylko forum Sci-Fi i Andromeda jako bardzo dlugo krecony serial zarobil sobie prawo na wlasny dzial (ale nie na forum glownym tylko w forum seriale). W tej chwili nie idzie go zmniejszyc do 1 tematu, no bo niby jak polaczysz kilkanastacie roznych tematow w 1?

czy Jericho

Jericho mial ogromny potencjal i pierwsze kilka odcinkow az wgniatalo w fotel. Pozniej troche akcja zwolnila ale i tak zarobil na wlasny dzial szczegolnie ze jest co w nim dyskutowac i tworzyc nowe tematy (niestety nie ma teraz emisji nowych odcinkow wiec jak narazie powiewa tam pustka).

Temat o supernatural w trakcie ponad 2 sezonow zgromadzil ok. 30k wyswietlen i 480 posotow, Jericho podczas JEDNEGO sezonu 750 postow i 65k wyswietlen. Prosta matematyka udowadnia iz na forum Jericho jest 4x popularniejszy niz Supernatural.
  • 0

#439 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 06.10.2007 - |18:16|

General, Krol ... moze mam przepalone komorki w mozgu za rozpoznawanie slow i ich znaczen ale wedlog mnie to dwa zupelnie inne slowa i inne znaczenia.

Ach załamujesz mnie... mial być ich wodzem, prawą ręka żółtookiego demona, ponad inne demony.

A gdzie ty widzisz jakis licznik?

HATAK

Jak na razie Supernatural dorobił się się dwóch dobrych sezonów czego nie można powiedzieć o Andromedzie czy Jericho, TVN7 go emituje, kilku polskich stron.

Użytkownik Krusty edytował ten post 06.10.2007 - |18:26|

• 0

#440 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.10.2007 - |19:02|

Ach załamujesz mnie... mial być ich wodzem, prawą ręka żółtookiego demona, ponad inne demony.

A zoltooki mialby byc bogiem? No bo jak inaczej KROL mialby byc prawa reka kogokolwiek?

HATAK

A wskaz mi palcem gdzie dokladniej jest ten licznik bo nadal nie widze.

Jak na razie Supernatural dorobił się się dwóch dobrych sezonów

I podczas tych 2 sezonow mial 4x mniejsza popularnosc na forum niz Jericho.
Co do Andromedy takze wyjasnilem dlaczego ma swoje podforum.
No ale na to pytanie juz wczesniej odpowiedzialem co jakims cudem pomineles nie potrafia tych argumentow obalic, troche dziecinne nie sadzisz?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych