Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#421 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 19.03.2006 - |01:17|

Ale wnioskując z tego "pamiętnika" z linku, to raczej bratem Henry'ego nie jest nikt z rozbitków.
"This is not their island"? Jedyne dwie osoby które mogłyby to powiedzieć to Locke i Eko. a obydwoje wiedzą o Henrym. Może to Desmond jest bratem Henryego?

IMO notatke napisal kret. Na pewno nie jest to nikt kto juz Henrego widzial, lub kto wie o jego pobycie w bunkrze.

"Something must be done" - Czyzby zapowiadal sie zbrojny wypad "INNYCH" na bunkier ??? Byc moze wczesniej wspomniane zabijanie mialo dotyczyc wlasnie tego ??
  • 0

#422 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.03.2006 - |01:37|

Ale wnioskując z tego "pamiętnika" z linku, to raczej bratem Henry'ego nie jest nikt z rozbitków.
"This is not their island"? Jedyne dwie osoby które mogłyby to powiedzieć to Locke i Eko. a obydwoje wiedzą o Henrym. Może to Desmond jest bratem Henryego?

"This is not their island" - niemal identyczną kwestię wypowiedział Zeke w hunting Party: This is not your island...
Brat nie koniecznie musi miec znaczenie pokrewieństwa, Braterstwo jest czyms szerszym. Byc może zbliża się konfrontacja.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#423 Admiral

Admiral

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 19.03.2006 - |01:53|

Zgadzam sie z tym, ze braterstwo nie musi oznaczac pokrewienstwa. W serialu byla jedna osoba, ktora nagminnie uzywala slowa "brother".... czyzby wiec zapowiadany powrot Desmonda ???

Byc moze wkrotce „Do zobaczenia w przyszłym życiu, bracie” zabrzmi ponownie :)
  • 0

#424 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |02:47|

ok, zgoda ze to napisal kret bo nie mozna sadzic inaczej :)
henry ma gdzies ok 50 lat (mniej wiecej) wiec jego brat nie moze byc od niego mlodszy niz 20 lat i ma zatem ok 30 lub wiecej i jest bialy albo przynajmniej mulat, inne zwiazki nie wchodza w rachube :)
z tego co wiem to ponad 30 lat maja locke, bernard, desmond, a jesli chodzi o kobiety to oprocz danielle, nikt z lostowiczow mi aktualnie nie przychodzi do glowy. poza tym brat henry'ego niekoniecznie musial byc w bunkrze. wiedzieli o nim - sayid, locke, jack, danielle. sayid powiedzial charliemu (jak dobrze pamietam) a eko sam zobaczyl wiec liczba podejrzanych sie powieksza. poza tym ten ktos mogl podsluchiwac i w ten sposob sie dowiedziec :)
  • 0

#425 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.03.2006 - |13:26|

henry ma gdzies ok 50 lat (mniej wiecej) wiec jego brat nie moze byc od niego mlodszy niz 20 lat i ma zatem ok 30 lub wiecej i jest bialy albo przynajmniej mulat, inne zwiazki nie wchodza w rachube :)
z tego co wiem to ponad 30 lat maja locke, bernard, desmond, a jesli chodzi o kobiety to oprocz danielle, nikt z lostowiczow mi aktualnie nie przychodzi do glowy. poza tym brat henry'ego niekoniecznie musial byc w bunkrze. wiedzieli o nim - sayid, locke, jack, danielle. sayid powiedzial charliemu (jak dobrze pamietam) a eko sam zobaczyl wiec liczba podejrzanych sie powieksza. poza tym ten ktos mogl podsluchiwac i w ten sposob sie dowiedziec :)

Ponad trzydzieści ma także Sawyer i Jack. Charlie jets także bardzo blisko trzydziestki. Stawiał bym 28. Wybór jest szeroki. Jak dotychcza poza Danielle Henrego widzieli (i wiedzą o nim) Sayid, Jack, Locke i Eko. WSzyscy oni poza Eko, którego wykluczamy z przyczym oczywistych biora udział w traktowaniu Henrego, i żaden z bich nie napisał by o sobie w tzreciej osobie. Jeśli ktoś z innych rozbitków się dowiedziła (dowie) o nim i zobaczy go powie po prostu - to mój brat, nazywa się Henry gale, jest pzremysłwocą z Minnesoty itd. Wątpliwości się rozwieją i Hnery zostanie wypusczony.

Jedynym kto to mógł napisac jest ktoś z grupy z której Henry pochodzi jeśli pochodzi z jakiejś. Kartka z gariusza maze być kolerjną zmyłką.
  • 0
Genesis

#426 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 19.03.2006 - |13:48|

kim jest kret?? o co chodzi?? :/
  • 0

#427 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |14:06|

tylko ze charlie juz ma brata, a jack nigdy go nie mial (bo bylby na slubie albo przynajmniej wspomnieliby o nim).
wlasnie mi przyszlo do glowy ze osoba ktora to pisala mogla zostac adoptowana wiec moze byc mlodsza i miec mniej niz 30 lat a w ten sposob mamy juz wieksza ilosc podejrzanych :)
  • 0

#428 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |14:36|

kret = wtyczka, czyli osoba ktora podajac sie za inna stara sie zdobyc potrzebne jej informacje oraz rozpracowac (zinfiltrowac) grupe w ktorej dziala :)
  • 0

#429 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.03.2006 - |09:09|

kret = wtyczka, czyli osoba ktora podajac sie za inna stara sie zdobyc potrzebne jej informacje oraz rozpracowac (zinfiltrowac) grupe w ktorej dziala :)

lepiej tego niemożna było ująć :)
i jak narazie nie wiemy kto może być ową wtyką, ale pożyjemy - zobaczymy...
  • 0

Dołączona grafika

#430 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |15:12|

Recenzja: LOST: Endangered Species - Cathy Hapka

http://lost.gwrota.com/page.php?id=116

Użytkownik wojtek edytował ten post 22.03.2006 - |21:41|

• 0
Genesis

#431 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |20:18|

czyli ta postac jest w serialu ale sie dopiero wybije :)
to dobrze :)
moze pojawi sie wkoncu ktos normalny :P
  • 0

#432 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 20.03.2006 - |20:39|

Co do tego brata Henry'ego to nie jest nim Bernard... Przeczytajcie sobie poprzednie strony pamiętnika - jest tam opisany moment powrotu do obozu ogonowców. Jest tam też opisane to jak odnaleźli bunkier - ta osoba nie brała w tym udziału. Nie była też na tratwie. Wydaje mi się, że jest to ktoś drugoplanowy, który wkrótce się ujawni. Scott? :P
  • 0

#433 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |20:40|

Co do tego brata Henry'ego to nie jest nim Bernard... Przeczytajcie sobie poprzednie strony pamiętnika - jest tam opisany moment powrotu do obozu ogonowców. Jest tam też opisane to jak odnaleźli bunkier - ta osoba nie brała w tym udziału. Nie była też na tratwie. Wydaje mi się, że jest to ktoś drugoplanowy, który wkrótce się ujawni. Scott? :P

Może Dexter Cross?
  • 0
Genesis

#434 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |20:46|

Wydaje mi się, że jest to ktoś drugoplanowy, który wkrótce się ujawni. Scott? :P

ja bym powiedzial ze Steve :P :> :hyhy:

Użytkownik szymcio edytował ten post 20.03.2006 - |20:48|

• 0

#435 Regis

Regis

Szeregowy

• Email
  • 18 postów

Napisano 20.03.2006 - |20:47|

Zgadzam się. Dość dużo o nim mowią w serialu, ale nie wiadomo kto to właściwie jest. Może wreszcie będzie coś więcej o nim ?

A no właśnie. Steve. :D

Użytkownik Regis edytował ten post 20.03.2006 - |20:49|

• 0

#436 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 20.03.2006 - |21:18|

o rajciu. nawet nie wiem o czym mówicie :blink: chyba trzeba będzie zakupić tą ksiazke. czy ktoś wie może gdzie można ją dostać i w jakiej cenie?? czy jest ona dostępna w Empiku?? ;]
  • 0
by cubix AD 2006

#437 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.03.2006 - |21:23|

o rajciu. nawet nie wiem o czym mówicie :blink: chyba trzeba będzie zakupić tą ksiazke. czy ktoś wie może gdzie można ją dostać i w jakiej cenie?? czy jest ona dostępna w Empiku?? ;]

narazie niemożna dostać nigdzie, gdyż premiera jest dopiero 31 kwietnia :(
  • 0

Dołączona grafika

#438 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 21.03.2006 - |16:03|

Recenzja: LOST: Secret Identity - Cathy Hapka

http://lost.gwrota.com/page.php?id=117

Wydawnictwo Hyperion zapowiada kolejna powiesc z serii - LOST: Signs of Life. Ma się ukazac wkrótce.

Użytkownik wojtek edytował ten post 22.03.2006 - |21:39|

• 0
Genesis

#439 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 21.03.2006 - |20:15|

Aktorzy występujący w odcinku Dave:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Odcinek Rose i Bernard Centryczny: