Skocz do zawartości

Zdjęcie

The 4400

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
598 odpowiedzi w tym temacie

#421 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 07.12.2006 - |08:37|

raczej niczym.. bo serial w polsce leciał juz na AXN z oryginalnym tytulem.

Ciekawe rzeczy piszesz. :blink: Sprawdz lepiej jeszcze raz dokladnie na jakim kanale na prawde serial lecial.

Użytkownik dzidzia edytował ten post 07.12.2006 - |08:37|

• 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#422 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 07.12.2006 - |10:12|

raczej niczym.. bo serial w polsce leciał juz na AXN z oryginalnym tytulem.

Serial leciał tyle że na Cinemax z tytułem "4400" bez "The". Co lektor bodajże czytał jako "cztery tysiące czterystu".
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#423 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.12.2006 - |10:25|

Tez nie.
"Piosenka" (wlasciwie to melodia) to "Salvation" stworzona specjanie dla serialu.
Nigdzie nie dostepna, do czasu wydania (zapowiedzianego juz) soundtracka serialu.
;)

a sluchales jej? to jest ta piosenka z poczatku serialu identyczna, wiec nie pisz cos jesli nie wiesz i ludzi w blad wprowadzasz

piosenka z czolowki serialu to: Amanda Abizaid - A Place in Time.mp3
kropka i koniec :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#424 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 07.12.2006 - |12:22|

W blad to zdaje sie ty ludzi wprowadzasz. Piosenka to jedno i tu sie tytul zgadza, ale jest jeszcze melodyjka, ktora towarzyszy "otwarciu" kazdego odcinka, czyli kilka przebitek z poprzednich serii, napisy "... they trying to reconnect..." itp, a konczy sie to slowami Coliera "...we are salvation".
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#425 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 07.12.2006 - |17:07|

A ja jestem w szoku.Własnie przeczytalam w Dzinniku Bałtyckim,ze juz wkrotce serial Lost zostanie na tvp 1 zastapionym serialem The 4400.Hmm.. :huh:
  • 0

#426 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 07.12.2006 - |18:56|

a sluchales jej? to jest ta piosenka z poczatku serialu identyczna, wiec nie pisz cos jesli nie wiesz i ludzi w blad wprowadzasz

Sluchalem.
Nieumiejętność rozumienia tekstu to okropna wada :bag:
Nikt nie pytał o czołówkę:

borderline: nie nie, mi chodzi o ten krotki motyw zaraz na samym poczatku, kiedy sa urywki z ich zycia i napisy, a wszystko to jest przed pokazaniem zdarzen z poprzednich odcinkow :)

Przeczytaj też, co napisał dzidzia, to zrozumiesz :D

Pozdrawiam.

Użytkownik pablocoo edytował ten post 07.12.2006 - |18:59|

• 0

#427 kasias32

kasias32

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoŚwieradów-Zdrój

Napisano 08.12.2006 - |08:58|

4400 na tvp 1?? Było by super!! Nawet jak bym miała oglądnąć te wszystkie odciniki jeszcze raz. Wreszcze coś normalnego w TV by było :clap:
  • 0

#428 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 08.12.2006 - |09:52|

seven of nine i kasias32 ==> ale tak trudno przeczytać poprzednie posty żeby zobaczyć że jest już mowa o The 4400 w TVP1 :) ?
  • 0

#429 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 08.12.2006 - |14:48|

Plotka była, że "The 4400" -> "Zaginieni" ale imho to jakaś radosna twórczość jakiegoś pismaka. Zagubieni, zaginieni - przecież wszyscy by się niezorientowali - chyba, że taki właśnie miałby być cel tego ;) Aby ludzie myśleli, że dalej lost leci.. :)
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#430 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 08.12.2006 - |18:23|

Plotka była, że "The 4400" -> "Zaginieni" ale imho to jakaś radosna twórczość jakiegoś pismaka. Zagubieni, zaginieni - przecież wszyscy by się niezorientowali - chyba, że taki właśnie miałby być cel tego ;) Aby ludzie myśleli, że dalej lost leci.. :)

Zdaje się że to na medialink.pl napisali że "Zaginieni zastąpią Zagubionych". Chwyt reklamowy do przeczytania artykułu i tyle ;).
  • 0

#431 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 08.12.2006 - |18:37|

widziałem to w czymś drukowanym ;) co nie zmienia faktu, że wyjść mogło z owego serwisu ;) jak mówiłem: ktoś miał bujna wyobraźnie ;)
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#432 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.12.2006 - |02:34|

dla tych co jeszcze 3 sezonu nie ogladali lub chca miec w lepszej jakosci to od wczoraj # sezon wychodzi w jakosci HDTV
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#433 iluvatar

iluvatar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 28.12.2006 - |10:08|

pierwsze dwa odcinki 4400 w pierwszy czwartek przyszlego roku

Lost BSG teraz 4400 kto by pomyslal ze polska telewizja publiczna sciaga jedne z najlepszych seriali ostatnich lat. Dodajac do tego Prison Breaka na Polsacie SN na TV to niezle:)
  • 0

#434 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 28.12.2006 - |10:25|

pierwsze dwa odcinki 4400 w pierwszy czwartek przyszlego roku

Lost BSG teraz 4400 kto by pomyslal ze polska telewizja publiczna sciaga jedne z najlepszych seriali ostatnich lat. Dodajac do tego Prison Breaka na Polsacie SN na TV to niezle:)

Być może w końcu zauważyli że dzięki serialom AXN odniósł w Polsce duży sukces.
Ale to co my mamy w Polsce (nawet dzięki AXN) to i tak mała kropelka wody w dużym morzu ;).
  • 0

#435 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 28.12.2006 - |23:51|

Być może w końcu zauważyli że dzięki serialom AXN odniósł w Polsce duży sukces.
Ale to co my mamy w Polsce (nawet dzięki AXN) to i tak mała kropelka wody w dużym morzu

HA! Ale za to może wreszcie zawitała do nas cywilizacja, w końcu się coś ruszyło. Teraz czeka to bardzo trudne zadanie...przekonać wszystkie ludki oglądające M jak Miłość i Klon by oglądały także TE WŁAŚCIWE seriale. Niech sie publika zrobi na poziomie 4 milioników :clap: To będzie tego więcej...ale to pewnie marzenia ściętej głowy :huh:
  • 0
Dołączona grafika

#436 Kamki

Kamki

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 01.01.2007 - |19:50|

Jak się nazywa piosenka która leci w zwiastunie 4400 na TVP :huh:
  • 0

#437 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 01.01.2007 - |21:42|

"Right Here, Right Now" - Fatboy Slim
  • 0

#438 elMadej

elMadej

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 04.01.2007 - |15:10|

czy może mi ktoś powiedzieć, o co chodzi w tym serialu i czy watrto go obejżeć?
  • 0

#439 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.01.2007 - |17:30|

Czy to co dziś będzie na tvp1 to 2odcinkowy pilot czy przegapiłem pilota wcześniej?

pozdrawiam
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#440 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.01.2007 - |17:34|

Tak dziś. A serial opowiada o 4400 ludziach porywanych przez U.F.O. na przestrzeni 60 lat, ktorzy jednego dnia, w jednym miejscu zostali w bardzo tajemniczy sposób zwróceni. Nie ulegli oni upływowi czasu i po jkaimś czasie zaczynają ujawniać nadludzkie zdolności. W pierwszym sezonie serialowi bliżej do "Archiwum X", w drugim i trzecim zamienia się to w "X man", dlatego nazywam go "X man files".
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych