Ale jest też dobra wiadomość. Wysłałem też maila do wydawnictwa "POLSKIE MEDIA AMER.COM" (to ci od "Monka" i "Columbo") z zapytaniem, czy mają w planie wydawanie kolejnych seriali, ponieważ słyszałem, że zawarli umowę z Universal Pictures na więcej niż 2 tytuły. Oprócz tego podsunąłem im 3 seriale: "Battlestar Galactica", "Drużyna A" i "Airwolf", a w odpowiedzi napisali mi:
"Za propozycje dziękujemy, myślę, że już niedługo jedna z nich pojawi się w naszej ofercie."
Tak więc jest szansa, że za jakiś czas możemy spodziewać się kolejnego serialu w sprzedaży. Ja osobiście stawiam na "Airwolf'a", ponieważ jakiś czas temu w Wielkie Brytanii (jeżeli dobrze pamiętam) ukazywał się on również w formie zeszytowej, po 2 odcinki na płycie + gazetka o "pojazdach latających", Jedna z płytek jest jeszcze nawet dostępna na Amazonie
http://www.amazon.co...v...5817&sr=8-7
Oczywiście może to być inny serial, ale nie ważne jaki z tych trzech wydadzą, to i tak kupię Jeżeli macie jakieś inne propozycje, które wydawnictwo to mogłoby wydać, to proponuję do nich pisać, może akurat pokuszą się o wykupienie licencji.
PS. W pierwszym poście dodałem kilka tytułów do planu wydawniczego
Użytkownik Inuki edytował ten post 03.01.2008 - |17:21|