Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#401 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.03.2004 - |17:55|

Jakoś mu przeszedł ten uszkodzony kręgosłup - jakby to zagrażało jego zdrowiu to nigdy by już nie wystąpił na ringu.
Nie wiem jak ty, ale pomiędzy zrywką a walką do końca istnieje pewna różnica. Zresztą reakcja publiczności po tej "walce"mówi sama za siebie.

Nie mam siły ci uświadamiać.Dla ciebie uciekł a dla mnie nie.Jeszcze pokaże na co go stać bo jest najlepszym białym bokserem świata.Nawet bracia Kliczko moga mu co najwyżej ręakawice wiązać.Reakcja publiczności???Walka została uznana za nieodbytą.Coś jeszcze???
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#402 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.03.2004 - |14:42|

MacGywer ->pax, pogadamy po walce z Byrdem. Jak obstawiasz Groclin ?
  • 0

#403 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 03.03.2004 - |14:43|

MacGywer ->pax, pogadamy po walce z Byrdem. Jak obstawiasz Groclin ?

Powiem, jak JA obstawiam Groclin. Obstawiam, że... po dobrej grze przegrają. :lol:
Dlaczego? Bo Polacy nie umieją grać w piłkę. :)
  • 0

#404 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.03.2004 - |14:52|

Kurcze, też mam złe przeczucia i miałem nadzieją że ktoś mnie podniesie na duchu. Ale wszędzie czarnowidztwo.
  • 0

#405 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 03.03.2004 - |14:57|

Dziwne jest, że Polacy z uporem maniaka rzucają się na sporty bardzo kosztowne. Bo taka piłka nożna to: pensje piłkarzy + pracowników + wynajem stadionu, itd. A dlaczego nie możemy wziąść się za snookera albo za curling (genialna gra :D )?
  • 0

#406 krzysiekk20

krzysiekk20

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoGłogów

Napisano 03.03.2004 - |15:01|

Kurcze, też mam złe przeczucia i miałem nadzieją że ktoś mnie podniesie na duchu. Ale wszędzie czarnowidztwo.

E tam odrazu czarnowidztwo, ja Cie moge podnieść na duchu bo uważam że Groclin wygra 2:0 i bedzie coool, taki jest mój typ :D
  • 0
Fear is the mind killer
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

"Nou ani anquietas"

#407 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 03.03.2004 - |15:07|

Wedlug mnie beda karne w ktorych niestety Grockiln przegra

Użytkownik Kirkor edytował ten post 03.03.2004 - |15:09|

• 0

#408 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.03.2004 - |15:32|

Castor polacy nie potrafią grać w gałę???hahaha....uśmiałem się do reszty...Polacy potrafią grać w piłkę i to bardzo dobrze tylko powtórze jeszcze raz:nie mam mentalności zwyciężcy!!!my musimy atakować!!!zawsze tak było!!!!!!!
Ja fanem Groclinu nie jestem,ale postawiłem dziś w Toto-Mixie 100 zł na wygraną Groclinu!!!A wiesz dlaczego???Bo w przeciwieństwie do niektórych i ciebie pewnie też wierzę w polski futbol!!!!!!!!!!!!!

Mam do wygrania 325 zł :D
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#409 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.03.2004 - |15:37|

I tak trzymać. Pierwszy mecz wcale nie wyglądał tragicznie (przynajmniej pierwsza połowa). Żabojady nie pokazały nic wielkiego więc szansa jest a Groclin nie ma już nic do stracenia.
  • 0

#410 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 03.03.2004 - |16:02|

Ja fanem Groclinu nie jestem,ale postawiłem dziś w Toto-Mixie 100 zł na wygraną Groclinu!!!A wiesz dlaczego???Bo w przeciwieństwie do niektórych i ciebie pewnie też wierzę w polski futbol!!!!!!!!!!!!!

Mam do wygrania 325 zł :D

Ja też nie jestem fanem Groclinu, ale na piłce sie znam. Jakoś nie wierzę że otrzymasz kase. Powiedziałbym, że masz do stracenia 100zł. Obym się mylił. Bordeaux bez Paulety to nie to co by nas zmiotło, ale ja stawiam, ze Francuzi wygrają. I nie ma tu nic do rzeczy żaden patriotyzm czy coś takiego. Jestem po prostu realistą.

PS. Ja bym rzekł tak: Polacy nie umieja grać w piłkę...tak jak Francuzi.

Użytkownik Seth edytował ten post 03.03.2004 - |16:04|

• 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#411 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.03.2004 - |19:49|

żegnaj 100...ilę cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto cię stracił....
  • 0

#412 krzysiekk20

krzysiekk20

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoGłogów

Napisano 03.03.2004 - |20:31|

No i to by bylo na tyle jesli chodzi o polski futbool. Grali , grali i....przegrali, niestety tak to jest ze jeden wyrgywa a drugi przegrywa, dzis padlo na Groclin, zobaczymy moze cos za rok, moze za dwa trze byc dobrej mysli :D
  • 0
Fear is the mind killer
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

"Nou ani anquietas"

#413 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.03.2004 - |20:41|

Od czasów Legii nic w europejskich pucharach się nie zmieniło,ale teraz gdy wchodzi ITI Legia wróci.Nie w tym sezonie,ale w następnym już pokaże.Stadion zaczną budować i nie Wisła,nie Groclin a Legia będzie reprezentować polskę tak jak to było pare lat temu.Sami sobie przypomnijcie z całym szacunkiem do innych polskich klubów lat 90 i 00 grających w pucharach.
  • 0

#414 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 03.03.2004 - |21:19|

4:1 dla Francuzów, co za leszcze z tego Groclinu... <_<
To tyle jeśli chodzi o futbol w wykonaniu Polaków. Co do Legii: inne drużyny na świecie to się nie rozwijają, prawda? Wszyscy stoją w miejscu, tylko Legia da do przodu i wszystkich okiwa. :unsure: Ludzie, trochę wyobraźni... Legia, nie Legia to w d**ę dostanie tak czy inaczej... :ph34r:
  • 0

#415 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.03.2004 - |22:17|

Dziwne jest, że Polacy z uporem maniaka rzucają się na sporty bardzo kosztowne. Bo taka piłka nożna to: pensje piłkarzy + pracowników + wynajem stadionu, itd. A dlaczego nie możemy wziąść się za snookera albo za curling (genialna gra :D )?

Mylisz się. :D W czasie tego sezonu (a dokładniej pod koniec ubiegłego roku) pięć krajów, w tym Polska została przyjęta do światowej organizacji curlingu. Następne mistrzostwa będą się już odbywać z udziałem naszych drużyn. Na razie będą to tylko mistrzostwa drużyn B, ale z czasem? :D
  • 0

#416 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.03.2004 - |22:20|

4:1 dla Francuzów, co za leszcze z tego Groclinu... <_<
To tyle jeśli chodzi o futbol w wykonaniu Polaków. Co do Legii: inne drużyny na świecie to się nie rozwijają, prawda? Wszyscy stoją w miejscu, tylko Legia da do przodu i wszystkich okiwa. :unsure: Ludzie, trochę wyobraźni... Legia, nie Legia to w d**ę dostanie tak czy inaczej... :ph34r:

Castor kto powiedział,że inne kluby stoją w miejscu.Ja mówię o polskich realiach.Wisła ma długu prawie 80 mln zł,Legia tylko 20 mln zł.Tyle,że Legia ma ogromną szansę odbić się od dna i wreszcie o coś powalczyć bo piłkarze wtedy wiedzą,że pensję mają co miesiąc.Inaczej się wtedy gra prawda?Można kupić zawodników lepszych,a kiedy stadion zbudują to kto nie będzie chciał grać w Legii??
Może wreszcie coś w tych pucharach osiągniemy.Liga polska robi się z roku na rok lepsza,silniejsza i efektowniejsza.Wisła nakupywała jak na polskie realia gwiazdorów i kto wie jeśli zdobędzie MP.2 lata temu po meczu z Lazio na wyjeździe 2-2 w 4 rundzie mógłbym zaryzykować stwierdzenie,że Wisła ma szansę na triumf w uefa.Chłopaki grali rewelacyjnie ogrywając ligę niemiecką czy włoską.Za bardzo uwierzyli...
  • 0

#417 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 03.03.2004 - |22:43|

Wisła ma długu prawie 80 mln

Ma tyle długu..........ale u własciciela czyli Tele-Foniki :lol:

a kiedy stadion zbudują to kto nie będzie chciał grać w Legii??

A co jak jest stadion,to kazdy chce grac w takim klubie???

temu po meczu z Lazio na wyjeździe 2-2 

3-3 B)

Za bardzo uwierzyli...

Tak włąsnie zrobił Groclin <_< ,niestety strasznie sie wyfrajerował
! mecz powienien CO najmniej zremisowac, a 2 meczu powinni bo milei okazje strzelic bramke ........i .......teraz bylibyśmy moze w innych nastrojach

Pozdro
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#418 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.03.2004 - |16:50|

Adam Małysz raczej już nie wystąpi w tym sezonie. Ciekawe jak poradzą sobie inni Polscy skoczkowie. Podczas kwalifikacji Skupień skoczył 113,5 m. Rutkowski 105,5 m. Bachleda 100,5 m. Wszyscy trzej Polacy wystąpią na PŚ w Lahti.
Mam nadzieję, że tam pójdzie im lepiej.
  • 0

#419 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.03.2004 - |22:18|

Niech Małysz już odpoczywa.Należy mu się.Czy nie ma już o co walczyć?Jest!6 miejsce jest w zasięgu,ale nie mamy co go męczyć.Ten sezon był sprawdzeniem czy jak Małysz nie wygrywa to go nadal kochamy.Myślę,że nadal tak jest...
  • 0

#420 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.03.2004 - |14:35|

Co do Malysza zgadzam sie dajmy mu juz odpoczac on jest juz zmeczony.

Co do Legii i Wisly. Tu niema porownania jesli ktos mysli ze jesli Legie kupiu ITI to sie cos tam zmieni to sie myli. Ta firma bedzie szybko chciala wynikow, ale sorki to jest nie mozliwe. Za jakies 2 lub 3 lata zrezygnuje a wowczas Legii juz nic nie uratuje.
Kwestia slabej postawy polskich klubow nie jest brak sponsorow. Gdyby umozliwiono sponsoriong na normalnych zasadach to by sie sponsorzy znalezli. Jednak kiedy panstwo utrudnia rozwoj sportu to co sie dziwic, ze jest jak jest.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych