Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#401 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.03.2006 - |17:49|

Manifest lotu to szczegolowy wykaz pasazerow = lista pasazerow.
A co do zdjecia z Sawyerem, to na pewno nie jest Michael. Chyba to jakas babka z ekipy.......

To na pewno mężczyzna i na moje oko wygląda na Mickaela. Tak czy owak niczego to nie dowodzi.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 17.03.2006 - |17:50|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#402 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 17.03.2006 - |17:57|

To na pewno mężczyzna i na moje oko wygląda na Mickaela. Tak czy owak niczego to nie dowodzi.

ja nie jestem taki w 100% pewny ze to mezczyzna
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#403 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 17.03.2006 - |18:02|

to mężczyzna, ale muszę przyznać, że budowa jego ciała może wzbudzać pewne wątpliwości :P, zwłaszcza klatka piersiowa i pupa ;]
  • 0

#404 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 17.03.2006 - |18:04|

to mężczyzna, ale muszę przyznać, że budowa jego ciała może wzbudzać pewne wątpliwości :P, zwłaszcza klatka piersiowa i pupa ;]

zgadzam sie! to wlasnie ta "klata" niby i pupa mogą mylic, tak jak mnie zmylily :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#405 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.03.2006 - |18:35|

zgadzam sie! to wlasnie ta "klata" niby i pupa mogą mylic, tak jak mnie zmylily :D

Nie to na pewno nie Mickael. Wycofuje się. Tego faceta widać na innym zdjeciu z przydu i nie pozostawia one zadnych watpliwości. Nie mniej jednak jest to cikawa seria zdjęc. Pokazuje jakąs "wycieczkę" na która ida Locke, Jake , kate i Sawyer. Nie przypominam sobie takiego składu w oglądanych już odcinkach drugiego sezonu.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 17.03.2006 - |18:47|

• 0
Genesis

#406 Turbo Ptysie

Turbo Ptysie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.03.2006 - |19:40|

no jak to, a w Hunting Party? ze spotkania z the others wracali wlasnie Jack, Kate, Sawyer i Locke... nie patrzylam na wszystkie zdjecia, ale na tym przedstawiajacym niby Michaela, Sawyer ma ta koszule ktora mial w Hunting Party. wiec na pewno chodzi wlasnie o ta "wycieczke".
  • 0

#407 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.03.2006 - |19:55|

no jak to, a w Hunting Party? ze spotkania z the others wracali wlasnie Jack, Kate, Sawyer i Locke... nie patrzylam na wszystkie zdjecia, ale na tym przedstawiajacym niby Michaela, Sawyer ma ta koszule ktora mial w Hunting Party. wiec na pewno chodzi wlasnie o ta "wycieczke".

Wydawało mi się, że wracali nocą.

No tak, ale są właśnie tak ubrani. To pewnie Hunting Party.

Wracając zaś do postaci robiącej zdjęcia:

http://lost-media.co...lbum=1016&pos=6

to znam tego aktora skądś. Nie mogę sobie jednak przypomniec. Prawdopodobnie z jednego z programów, które ogladam przygodnie. Chyba raczej nei z LOST. Byc moze sobie przypomnę.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 17.03.2006 - |20:48|

• 0
Genesis

#408 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 17.03.2006 - |22:28|

To Bruce Davidson.
Grał m.in. senatora Kellego w X-menach.
  • 0

#409 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.03.2006 - |22:57|

To Bruce Davidson.
Grał m.in. senatora Kellego w X-menach.

Zgadza się to on. Musiałem go widziec w Close to Home
  • 0
Genesis

#410 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18.03.2006 - |00:58|

dla mnie sprawa prosta:]
1.Kret - Libby
2.Brat henrego to LOCK ( troszke podobni)

Libby może być kolejną zmyłka producentów bo oni są z tego znani, że wpuszczają ludzi w maliny... A co do brata henry'ego to Bernard jest do niego podobny.

A co to za oficjalne źródła?
[...]

strona ABC. Postaram się poszukać.
  • 0

#411 igor

igor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • Miastoz przyszłości :P

Napisano 18.03.2006 - |07:45|

Libby może być kolejną zmyłka producentów bo oni są z tego znani, że wpuszczają ludzi w maliny... A co do brata henry'ego to Bernard jest do niego podobny.
strona ABC. Postaram się poszukać.

jak powiedziales o bernardzie to troszke dalo mi do myslenia , moze rzeczywiscie ,ale wtedy i Rose by go poznala , a wogole dlaczego oni nic nie mowia grupie , znalezli jakis bunkier , zamiast pojsc tam jeszcze raz, popatrzec moze jakies leki , moze cos w tych pudelkach bylo , na takiej wyspie wszystko sie moze przydac
  • 0

#412 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.03.2006 - |12:44|

jak powiedziales o bernardzie to troszke dalo mi do myslenia , moze rzeczywiscie ,ale wtedy i Rose by go poznala , a wogole dlaczego oni nic nie mowia grupie , znalezli jakis bunkier , zamiast pojsc tam jeszcze raz, popatrzec moze jakies leki , moze cos w tych pudelkach bylo , na takiej wyspie wszystko sie moze przydac

Nie wiemy czy nie powiedzieli, czy raczej nei powiedzą. Od ponad dwóch togodni czas stoi.
  • 0
Genesis

#413 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18.03.2006 - |12:45|

http://abc.go.com/pr...ary/104157.html
  • 0

#414 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 18.03.2006 - |18:35|

Co do Libby i psychiatryka ... pamiętacie scene przy pralkach (Hurley & Libby) Hurley powiedział : Czy my się już gdzieś nie spotkali ?? :hyhy: ...... :rolleyes:
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#415 vic

vic

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18.03.2006 - |20:20|

Co do Libby i psychiatryka ... pamiętacie scene przy pralkach (Hurley & Libby) Hurley powiedział : Czy my się już gdzieś nie spotkali ?? :hyhy: ...... :rolleyes:

Dokładnie. I tu może być tak:

a) Libby go pamieta ze szpitala, ale nie chce z jakiegos powodu aby Hugo o tym pamietal.
B) To nie Libby jest w szpitalu, jest wtyką "innych" i chce opowiescia o lotnisku mu wmowic, ze byla w samolocie. (głupie i niemozliwe)

I wiecie co? Nie sądze, aby to Libby była wtyką innych (jezeli wierzyc spoilerom ktos musi byc). To by było zbyt proste... :)
  • 0

#416 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 18.03.2006 - |20:30|

Dokładnie. I tu może być tak:

a) Libby go pamieta ze szpitala, ale nie chce z jakiegos powodu aby Hugo o tym pamietal.
B) To nie Libby jest w szpitalu, jest wtyką "innych" i chce opowiescia o lotnisku mu wmowic, ze byla w samolocie. (głupie i niemozliwe)

I wiecie co? Nie sądze, aby to Libby była wtyką innych (jezeli wierzyc spoilerom ktos musi byc). To by było zbyt proste... :)

gdyby libby była wtyką innych to niepróbowała by pomóc claire w przypomnieniu sobie tam gdzie była
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#417 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 18.03.2006 - |21:08|

tego nie wiesz :P moze maja jakis ukryty cel - kolejny eksperyment ;) innych
moze tesotwali na claire jakies nowe "leki" oprocz tych co podawal jej Ethan
  • 0

#418 vic

vic

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18.03.2006 - |21:26|

gdyby libby była wtyką innych to niepróbowała by pomóc claire w przypomnieniu sobie tam gdzie była

Dlaczego? Przeciez tam juz nic nie ma. Pozwolila jej tam isc, bo to nie ma juz znaczenia...
  • 0

#419 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 18.03.2006 - |22:28|

Ale wnioskując z tego "pamiętnika" z linku, to raczej bratem Henry'ego nie jest nikt z rozbitków.
"This is not their island"? Jedyne dwie osoby które mogłyby to powiedzieć to Locke i Eko. a obydwoje wiedzą o Henrym. Może to Desmond jest bratem Henryego?
  • 0

#420 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18.03.2006 - |22:51|

Ale wnioskując z tego "pamiętnika" z linku, to raczej bratem Henry'ego nie jest nikt z rozbitków.
"This is not their island"? Jedyne dwie osoby które mogłyby to powiedzieć to Locke i Eko. a obydwoje wiedzą o Henrym. Może to Desmond jest bratem Henryego?

Sądzę, że nie masz podstaw by tak twierdzic.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych