Skocz do zawartości

Zdjęcie

The 4400

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
598 odpowiedzi w tym temacie

#401 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 06.09.2006 - |15:14|

- wyjazd Diany do Hiszpanii (czyzby Jacqueline McKenzie zegnala sie z serialem ?)

Myślę że jednak nie. W końcu Maia powiedziała do Alany że ona tutaj wróci ale jej już nie będzie czy jakoś tak :D.

Co wy gadacie? Dla mnie to wyglądało jak retrospekcja jej porwania tyle, że z innego ujęcia biggrin.gif Była ubrana inaczej niż kilka scen wcześniej...

A mnie się wydaje że została spowrotem porwana. A że ubrana inaczej? Przecież mogło to się zdarzyć np. kilka dni później ;).

edit: Jak dla mnie bardzo dobre zakończenie bardzo dobrego 3 sezonu :D.

edit2: 500 post :D .

Użytkownik Pawel edytował ten post 06.09.2006 - |15:15|

• 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#402 Miniak

Miniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów
  • Miastopomorze

Napisano 07.09.2006 - |08:05|

dla mnie serial z gatunku Sci-fi robi się kryminalny i jedzie w dół po równi pochyłej niestety.

nie wiem czy będę oglądał kolejny sezon. jak będą lepsze seriale to se podaruje.
  • 0

#403 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 07.09.2006 - |10:55|

Mam nadzieję, że aktorka grająca Alanę nie zrezygnowała z serialu, bo byłoby to najbardziej idiotyczne usunięcie postaci z serialu. Sprawa musi się wyjaśnić w czwartym sezonie. :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#404 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 20.09.2006 - |20:55|

W ramach nadrabiania zaległości obejrzałem ostatnie trzy odcinki 4400, całkiem spoko. Tak sobie myślę że...

Ale gdyby ci ludzie z przyszłości powiedzieli Tomowi, że ten zatrzyk jej nie zabije... to by już dawno straciła swoje moce.. ehh.. a tak mieli z nią takie problemy :/

Tom chyba jednak nie wykonał swojego zadania do końca przecież na kartce było napisane zabij a nie odbierz moce, strzykawka miała mu tylko umożliwić zabicie Izy, a tak dziewczyna może jeszcze narozrabiać.

A co do Alany to myślę że powróci pod koniec sezonu.

Użytkownik Avarhis edytował ten post 20.09.2006 - |20:57|

• 0

#405 kasias32

kasias32

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoŚwieradów-Zdrój

Napisano 18.10.2006 - |21:29|

No tak z jednej strony to Avarhis ma racje, ale z drugiej strony może to był sprawdzian do czego jest zdolny Tom, w końcu miał zamiar wstrzyknąć to "coś" z zamiarem zabicia Izabel. Może sprawdzali czy można liczyć na Toma. Najbardziej mnie interesuje czy wizja Shawn'a sie sprawdzi. Jak dla mnie serial rewelka.
  • 0

#406 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 23.10.2006 - |21:14|

Wreszcie obejrzałem 3 sezon w całosci, i musze pzrzyznać, że z sezonu na sezon "The 4400" jest coraz lepsze. :clap: Wielkie brawa dla twórców serialu, wyszedł im wyśmienity serial, który jak na razie jest jednym z mich ulubionych :)

Co do końcówki sezonu, to jest inna od dwóch poprzednich "season finale". Jest mniej tajemniczo, mniej optymistycznie, zaczęła się na serio "walka o przyszłość". Centrum zamknięte, od teraz Collier, Kevin i Tess się ukrywają, dopnęli swego, czyli rozpowszechnienia promicyny wśród ludzi. Jak na razie nie wiem, czy to dobre wyjści, czy złe. To jedynie wie Collier, który widział przyszłość. Wiec moze jednak trzeba mu uwierzyć, gdy mówi o katastrofie, wojnach, i degrengoladzie rasy ludzkiej i jedynym sposobem na niedopuszczenie do tego, są 4400 i ich zdolnosci. OD czasu zmartwychwstania Jordana, bardzo mgliście widzieliśmy jego poczynania, raz za razem widzać w nim "dobrego" i "złego". Może jego występki da sie usprawiedliwić, chęcią ochrony rasy ludzkiej. Jeśli tak by było, to ja czekam na 4 sezon z tą własnie myślą :D

Szkoda, że żegnamy się z Alaną, widocznie ludzie z przyszłości uznali, ze jej misja została wypełniona, i może zostawić Toma samego :( Szkoda postaci, szkoda ładnej aktorki :(

Szkoda również, iż Iza nie zginęła. Była wrednym babskiem, prawie od początku 3 sezonu. Namieszała w głowie Shawnowi, wspólpracowała z Dennisem i narobiła wiele szkód. Dobrze, że wreszcie Tom zdecydował sie na użycie tej strzykawki, ale nie wydaje mi sie, aby w 4 sezonie nagle Iza po utarcie swoich super zdolnosci stała się dobrą dziewczynką. Ona jednka powinna zginąć :evil:

Tom Baldwin to ma prawdziwego pecha, gdy wreszcie miał cudowną żonę, to nagleją traci. Syn w śpączce, gdy wreszcie go odzyskuje, to potem trafia do więzienia. Gdy z niego wychodzi to nagle Kyle'owisie wymarzyła wycieczka po kraju, tym samym znów opuszcza ojca. I jakby tego było mało, to jego najlepsza przyjaciółka i partnerka, wyjeżdza z kraju, a Tom zostaje sam jak patyk.
Byle tylko scenarzyści nie zrobili z 4 sezonu, dramatu samotnego Toma :P

Aha, trzeba też wspomnieć o fantastycznym zakończeniu, innym wszak niż w 1 czy 2 sezonie, ale równie ciekawym. Ta kolejka ludzi po promicynę (w tym siostra Diany), gotowa zaryzykować aby tylko posmakować zdolnosci 4400 i ten facet odwracajacy się do nas z pytaniem czy skorzystam, było świetne :clap: Interesująca końcówka, aż chce się oglądać w przyszłym roku nowe odcinki.

Użytkownik Halavar edytował ten post 23.10.2006 - |21:16|

• 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#407 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 19.11.2006 - |11:15|

przez kilka dni obejrzalem wszystkie trzy sezony 4400. Serial ma kilka ciekawych zwrotow akcji, sporo fajnych pomyslow, ale jego potencial jest slabo wykorzystywany. Wiele akcji jest rodem z telenoweli, wiele motywow zwyczajnie nudnych. Ale ogolnie serial ma to cos, co sprawilo, ze nie zaluje tych kilkunastu godzin przy nim spedzonych ;-)
  • 0

#408 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 19.11.2006 - |13:16|

Powiem tak, najlepsza w 4400 jest czołówka a zwłaszcza piosenka.
Natomiast serial jest NIEZDECYDOWANY.
Nie wiadomo o co chodzi twórcom i to widać.

O wiele lepsze wrażenie zrobił na mnie Odyssey 5 który jest bardziej spójny i lepiej zagrany.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#409 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 20.11.2006 - |09:22|

Powiem tak, najlepsza w 4400 jest czołówka a zwłaszcza piosenka.
Natomiast serial jest NIEZDECYDOWANY.
Nie wiadomo o co chodzi twórcom i to widać.

O wiele lepsze wrażenie zrobił na mnie Odyssey 5 który jest bardziej spójny i lepiej zagrany.

O tak, ta muzyka na samym poczatku mnie miazdzy. Wiecie moze, skad ja sciagnac bo chetnie bym sobie ja jako dzwonek na komorke wgral :D:D:D
  • 0

#410 FiSH

FiSH

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miasto[ HTD ] Music

Napisano 20.11.2006 - |14:33|

ta nuta z czołówki to Ivy - Worry About You na torrentach publicznych jest z tego co pamietam pare albumów jej...

Użytkownik FiSH edytował ten post 20.11.2006 - |14:36|

• 0

#411 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 20.11.2006 - |15:28|

ta nuta z czołówki to Ivy - Worry About You na torrentach publicznych jest z tego co pamietam pare albumów jej...

nie nie, mi chodzi o ten krotki motyw zaraz na samym poczatku, kiedy sa urywki z ich zycia i napisy, a wszystko to jest przed pokazaniem zdarzen z poprzednich odcinkow :)
  • 0

#412 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.11.2006 - |02:35|

nie nie, mi chodzi o ten krotki motyw zaraz na samym poczatku, kiedy sa urywki z ich zycia i napisy, a wszystko to jest przed pokazaniem zdarzen z poprzednich odcinkow :)

to jest: Amanda Abizaid - A Place in Time.mp3 milego sluchania :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#413 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 21.11.2006 - |09:07|

to jest: Amanda Abizaid - A Place in Time.mp3 milego sluchania :D

merci :)
  • 0

#414 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 21.11.2006 - |15:48|

Tez nie.
"Piosenka" (wlasciwie to melodia) to "Salvation" stworzona specjanie dla serialu.
Nigdzie nie dostepna, do czasu wydania (zapowiedzianego juz) soundtracka serialu.
;)
  • 0

#415 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 21.11.2006 - |16:24|

Tez nie.
"Piosenka" (wlasciwie to melodia) to "Salvation" stworzona specjanie dla serialu.
Nigdzie nie dostepna, do czasu wydania (zapowiedzianego juz) soundtracka serialu.
;)

no wlasnie odkrylem ta brutalna prawde ;-) A wiadomo, kiedy bedzie ten soundtrack?
  • 0

#416 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.12.2006 - |17:20|

Jak podaje Medialink od stycznia TVP1 rozpocznie emisję 1 sezonu The 4400 w czwartki o 20.15 po dwa odcinki. Mają zamiar wyemitować na razie 2 sezony.

Użytkownik leviathan edytował ten post 05.12.2006 - |17:21|

• 0

#417 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 05.12.2006 - |19:57|

Jak podaje Medialink od stycznia TVP1 rozpocznie emisję 1 sezonu The 4400 w czwartki o 20.15 po dwa odcinki. Mają zamiar wyemitować na razie 2 sezony.

Jeśli tak sie stanie to trzeba powiedzieć że TVP się nieźle rozpędza :D. Nawet godzina emisji taka jak powinna być :clap: .
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#418 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.12.2006 - |19:19|

A zna ktoś polski tytuł tego serialu? Bo jestem ciekaw czym nas tym razem zaskoczą...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#419 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 06.12.2006 - |19:22|

raczej niczym.. bo serial w polsce leciał juz na AXN z oryginalnym tytulem.

#420 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.12.2006 - |19:35|

Tak? Nawet nie wiedziałem. No cóż z jednej strony szkoda, bo nie posmieje się z naszych wspaniałych "tłumaczy", ale z drugiej dobrze, bo przynajmniej nie popsują tego serialu od razu :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych