[Zegrze] 01-03.10.2004
Napisano 03.10.2004 - |21:41|
Ja już dawno wiedziałem że nostalgia mnie złapie w te dni mocno! I... ta Polibua scf-fi nie pociesza....
SGTokar który indeks jutro odbiera, ale city Wroclaw czeka (a tam już bliżej do dworca PKP na Poznan i Wawe) :hyhy:
Napisano 03.10.2004 - |21:41|
Juz dotarłem do domku, chyba ostatni
Postaram sie opisac wszystkie zdiecia, przed wysłaniem ich na serwer, tak wiec troche mi to zajmie czasu, postaram sie na jutro to zrobic
A teraz wybaczcie uciekam spac, jestem skonany podroza
Napisano 03.10.2004 - |21:49|
Orion Tok'ra 2005 - długi weekend
Kurde, dalej mi tak jakoś smutno :/
W czym by tu zatopić smutki :]
Napisano 03.10.2004 - |22:51|

Zlot był SUPER, nie było czasu się nudzić.
Jak widać organizatorzy zapewnili wiele ciekawych atrakcji
Kto nie był niech żałuje.
Napisano 04.10.2004 - |00:17|
WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA EKIPY ORGANIZATORSKIEJ
IMPREZKA BYLA WYCZESANA I LUDZIE TEZ GENIALNI
Ludzie sie bawili genialnie kawaly lecialy tasmowo i ogolnie szczegolnie wieczory :] :> byly bardzo wesole pod wieloma wzgledami
Jutro postaram sie cos wiecej napisac a teraz bede zaraz spadal spac bo jutro pobudka o 7 i do roboty trzeba sie wybrac
Napisano 04.10.2004 - |00:45|
Z tej strony Katharn
Tak jak pisali wszyscy - było odlotowo. Ja oprócz Czapki ne głowie (choć zdjęta) czuję jeszcze na szyi blachy (musiałem zdjąć chwilowo
Odjechaliśmy wcześniej - zabierając kimerę. Po drodze widzieliśmy Agavę i Radziora - jak wchodzą, gdzieś obok Fortu, w jakąś uliczkę. Machałem czapką przez okno jak wariat - ale niestety nas nie zauważyli (staliśmy na czerwonym światełku).
Po dotarciu na W-wę Wsch. Okazało się że pociąg nam spier..... - cóż takie życie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
W Koluszkach okazało się że osobówka - podstawiana osobówka ma opóźnienie (SIC!) - czekaliśmy na nią około 15 min,
W Częstochowie byliśmy około 19:25.
Potem na dworcu pożegnał się z nami Koziu - a ujemny i ja udaliśmy się tramwajem do domku.
Co do samego zlotu - mam około 200 fotek - od Kermita, Karli i Przemasa21. Postaram się jutro gdzieś to wrzucić
A było suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę więcej takich zlotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę poszukać sponsora!!!!
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 04.10.2004 - |05:26|
Tenchi......no....FULL WYPAS.......Zlot był SUPER, nie było czasu się nudzić.
Mówiłem że fajnie to wyjdzie :hyhy:
Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.
Napisano 04.10.2004 - |05:33|
Użytkownik Karla edytował ten post 04.10.2004 - |10:53|
Napisano 04.10.2004 - |06:07|
Dzięki Tenchi za zdjęcie
TYTUŁ ZDJĘCIA: Zamiast paintballa wyruszyliśmy na PX2S244.
[SIZE=7][FONT=Arial][B][COLOR=red]TENCHI ZRÓB FOTKĘ Z BARDZIEJ OSTRYM TŁEM. PLISSS
Użytkownik Leon Leonikus edytował ten post 04.10.2004 - |08:51|
Napisano 04.10.2004 - |06:26|
No ja się bardzo mocno rozglądałam,ale Was nie wypatrzyłam
Tenchi to zdjątko jest super!!!! Aż przetarłam oczy z niedowierzaniem !!!! WOW
OJ NIE MOGĘ!!!! RADZIOR DO NASZEGO KOTA MÓWI:
" NO CO HAJDUK ??"
w jabłuszku
Napisano 04.10.2004 - |09:26|
Taaaaa.... już wszyscy zdołali wszystko powiedzieć. Ja dodam tylko ze tak mnie zmylilo to wszystko na dworcu, jak wracalismy,ze sie zamotalismy w tym tloku, powstal niejako korek w korytarzu i ani w prawo ani w lewo, mysle "Kurna,bedziemy stac". Przebilismy sie lokciami do kolejnego wagonu, a tam... inna cywilizacja..... dopiero po chwili zorientowalismy sie ze jestesmy w 1 klasie,taaaaaa ....nadejszło otrzezwienie ale mysle "Trudno", niech juz tak zostanie...
Wiolu,dotarlismy cali i zdrowi,jeszcze odprowadzilismy sie z Kimerą do tramwajów, pomoglismy nisc jej bagaz, a potem ja i Ash zmuleni i oszolomieni jeszcze nadmiarem tlenu i swiezego powietrza (łódzkie nieco inne,od razu swojskie klimaty nas dopadły :/) złożylismy bron i zrzucilismy czapeczki.
A, apropos! Czapeczki!!!! Poniewaz szpagatowa inteligencja (czyli my) wyladowali w 1 klasie,gdzie cieplutko,luzik,mydelko,reczniczek,itd. konduktor wpadl w nieklamany zachwyt nad naszym umundurowaniem, a w szczegolnosci rozgadal sie na temat niesmiertelniokow i widząc takie fajne czapeczki;jakiś gosciu dzieląc z nami przedział, stwierdzi pewnie w myslachl: "K :censored: wa, gdzie ja trafilem!!!???". Byl wyraznie zestresowany, ale konduktor wykazal sie odwaga i obejrzal nasze insygnia teamowe! Poczulismy sie wyróżnieni!
Powtórzę się, jak wielu przede mną, ale było fajnie.Doprawdy urocza okolica, zabojczy klimat, teledysk powalajacy, piesek milutki, Ala bardzo dzielna i stojaca na straży, dbała by tatus sie nie zagubił, w ogóle swietni ludzie!!!!
Dyplom w honorowym miejscu..... a ponieważ czapeczki towarzyszyły nam do wejścia w drzwi mieszkania, jak napisała Agava faktycznie czuć ją na głowie....
Nie mam pojecia,czy znajde kiedys w niedalekiej przyszlosci kase na kolejny rozkaz stawienia sie, ale dla takich widokow,jak siekierka w ognisku chociażby, jest warto....
...a i wszyscy zapomnieli napisac,jak to czule i namietnie kierownik ośrodka i całego bałaganu pożegnał sie z nasza Super Organizatorka, po misiowemu, obejmując serdecznie!!!!! Aż dziw.... w sumie,oszczędziliśmy pieniek i ławeczki..... :] był z tego powodu szczęsliwy....
Pozdrawiam wszystkich.....
Nie do końca jeszcze wyspana....
Napisano 04.10.2004 - |12:07|
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla 121277, Kermita83, Acesa, który przygotował dla wszystkich uczestników zlotu piękne dyplomy, i Zoisyte, dzięki któremu możemy się teraz chwalić wyjątkowymi czapeczkami z odznaką polskiego zespołu SG, i prawdziwymi wojskowymi nieśmiertelnikami.
Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, tym razem całego polskiego zespołu SG na tle Gwiezdnych Wrót.
Gulus, wish you were there...
Napisano 04.10.2004 - |13:24|
Co do zlotu to chyba wszystko zostało już naspisane ludzie jesteście naprawde fantastyczni ja chcę więcej !!!
Do oragnizatorów proszę o ponowne sprawdzenie testów konkursowych bo naprawdę ktoś podmienił mój :-( to ja powinieniem zdobyć pierwsze miejsce :-(

Szczególnie chciałbym też pozdrowić agawe i radziora, pradwnego i havlota już zaczynam przygotowywać nalwkę na następny zlot :-) wytrwaliście do końca !
do organizatorów :
-----------------------
proszę o podanie miejsca gdzie można wrzucać zdjęcia mimo że mam 2 Mbit/s to niewiem gdzie umieści zdjęcia
Użytkownik Aces edytował ten post 04.10.2004 - |13:54|
Napisano 04.10.2004 - |14:10|
Spoko, już się przygotowuję na tą nalewkę. Przekręciłeś trochę mój nick, ale wybaczam (ze względu na tą nalewkęSzczególnie chciałbym też pozdrowić agawe i radziora, pradwnego i havlota już zaczynam przygotowywać nalwkę na następny zlot :-) wytrwaliście do końca !
Pozdro
-------------
Napisano 04.10.2004 - |14:50|
No prosze mamy nawet swojego Hammonda
Debeściak, ja jeszcze dam to dla swojego grafika tez cos z tym zrobi
Nio i są czarne
Napisano 04.10.2004 - |15:14|
Napisano 04.10.2004 - |16:25|
zlocik rewelacja organizacja rewelacja wsumie wszystko super dyplomik to sobie musze oprawic juz wiem gdzie go powiesze o zlotowiczach niemozna juz chyba nic nowego napisac poprostu super ludzie szczegulne gratulacje dla wioli tak sie biedna wszystkim martwila (szczegulnie 1 dnia ) ale chyba warto bylo bo teraz to mamy wysoko postawiona poprzeczke na kolejne zloty (oby byly podobne chociasz taki zlocik cieszko bedzie powtorzyc czy pobic ale to zadanie dla ambitnych przyszlych organizatorow fakt jest taki ze jak wiola bedzie robic zlocik to ja jade w ciemno oczywiscie wielkie brawa naleza sie tez pozostalym organizatora jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich teraz tylko sciulac kaske na nastepny zlocik
ps. a jak fajnie reagowali ldzie w cz-wie na czapeczke i niesmiertelniczek malo im galy niewypadly ale fajnie bylo
Użytkownik koziu edytował ten post 04.10.2004 - |16:40|
Napisano 04.10.2004 - |21:01|
Bardzo prosze o kontakt zwycięzców konkursu - w celu dokładnego podania wymiarów - chcemy zamówic kurtke i spodnie dla Was i oddać do wyszycia naszego zlotowego znaczka:)
Właśnie zrobiłam wyliczenie kosztów zlotu - jak ktoś chce to podam na PM.
Pozdrówki Drużyno:)
121277
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 05.10.2004 - |09:07|
A jak było? Nie da się tego dobrze opisać słowami.
Gdy wreszcie dotarliśmy do Warszawy na dworcu czekała na nas najwytrwalsza grupa; 121277, Zoisyte i Zibi, później dotarł Trapi i pojechaliśmy do Zegrza po drodze zatrzymując się jeszcze po radziora i Agavę. Na miejscu czekała już na nas wesoła gromadka. Dostałam superancką czapeczkę, która do tej chwili osłania mnie przed Słońcem gdy dumnie maszeruje w niej przez miasto. Gdy już udało nam się zakwaterować rozpoczęła się impreza integracyjna, która na dobrą sprawę trwała już od samego początku.
Cały wieczór bawiłam się przewspaniale, naśmiałam się jak rzadko. Gdy Wiola zaczęła robić porządki koło pierwszej w nocy wszyscy zaczęli się ewakuować, my też, ale wraz z Geri stwierdziłyśmy, że nie chce nam się spać więc ściągnęłyśmy Zibiego smsem (bo daleko mieszkał :> )i poszliśmy. Zajrzeliśmy do sąsiadów obok, którzy mimo, że już leżeli w łóżkach zebrali się w sobie i poszli z nami na spacer po ośrodku :] . Mimo iż cały ośrodek nie jest duży spacerowaliśmy do 4 nad ranem, choć ja mogłabym jeszcze troszkę pospacerować bo w ogóle nie czułam się zmęczona, niektórzy byli już senni, więc rozeszliśmy się do domków.
Następnego dnia starałam się wstać jak najwcześniej żeby nie marnować za dużo czasu na jakieś tam spanie :> . Cały nasz domek był już na nogach zanim jeszcze Zoisyte pomyślał o budzeniu nas
Wieczorkiem było ognisko. Trwało długo
W niedzielę obudziłam się niestety późno, tuż przed śniadaniem :/ straciłam trochę czasu dobrej zabawy.
Niestety nasz zlot skończył się szybko, dość wcześnie wraz z Geri, Klorelem7 i rejmem musieliśmy szybciej opuścić towarzystwo ;( . Na pożegnanie od Ali dostałam piękną laurkę za co jej baaardzo dziękuje i Aces proszę Cię ucałuj ją ode mnie.
Kontynuowaliśmy minizlocik w pociągu przez co podróż wydawała się wyjątkowo krótka.
Przyznam się, że gdy zlot zbliżał się do końca w oku kręciła mi się łezka.
Już nie mogę się doczekać kolejnego zlotu, bo naprawdę tęsknię za wami ludzie i chcę was wreszcie znowu zobaczyć
Do zobaczenia jak najszybciej.
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 05.10.2004 - |09:15|
Proszę o dokładny pomiar swojego EGO
Następnie proszę o podesłanie wyniku
Chcemy Wam zamówić już nagrody.
Norma 1m (oraz pochodne) dostępne są tutaj http://www.normy.pl/
coby nie było problemów jak z czapeczkami.
Wasz Szaman
Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »