Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Zegrze] 01-03.10.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
498 odpowiedzi w tym temacie

#401 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.10.2004 - |21:41|

Oczywiście na starcie: wielkie uściski dla wszystkich. Już dawno zapowiadało się że będzie tam super (wystarczy spojrzeć na organizacje). Ostatnie wypowiedzi tylko potwierdzają oczywiste.

Ja już dawno wiedziałem że nostalgia mnie złapie w te dni mocno! I... ta Polibua scf-fi nie pociesza....

SGTokar który indeks jutro odbiera, ale city Wroclaw czeka (a tam już bliżej do dworca PKP na Poznan i Wawe) :hyhy:
Log65: Happy camper

#402 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 03.10.2004 - |21:41|

Witam wszystkich
Juz dotarłem do domku, chyba ostatni :). Chcialbym jeszcze raz podziekowac organizatorom i o oczywiscie wszystkim zlotowiczą za wspaniiała zabawe i mile spedzony czas :).

Postaram sie opisac wszystkie zdiecia, przed wysłaniem ich na serwer, tak wiec troche mi to zajmie czasu, postaram sie na jutro to zrobic :).

A teraz wybaczcie uciekam spac, jestem skonany podroza :)
  • 0

#403 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 03.10.2004 - |21:49|

Na fali optymistycznych myśli pozlotowych macie nowy temat do przemyśleń...
Orion Tok'ra 2005 - długi weekend

Kurde, dalej mi tak jakoś smutno :/
W czym by tu zatopić smutki :]
  • 0
Master of possimpible ;)

#404 Tenchi

Tenchi

Fotoreporter

• VIP
  • 110 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 03.10.2004 - |22:51|

Dołączona grafika

Zlot był SUPER, nie było czasu się nudzić.
Jak widać organizatorzy zapewnili wiele ciekawych atrakcji :)

Kto nie był niech żałuje.
  • 0
[www.hatak.pl]
Support & Programmer

#405 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 04.10.2004 - |00:17|

Wlasnie udalo mi sie niedawno do domu dotrzec a w sumie mialem blisko ale tak wyszlo :P

WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA EKIPY ORGANIZATORSKIEJ :D :D
IMPREZKA BYLA WYCZESANA I LUDZIE TEZ GENIALNI :D :D :D :D I

Ludzie sie bawili genialnie kawaly lecialy tasmowo i ogolnie szczegolnie wieczory :] :> byly bardzo wesole pod wieloma wzgledami

Jutro postaram sie cos wiecej napisac a teraz bede zaraz spadal spac bo jutro pobudka o 7 i do roboty trzeba sie wybrac :( :/
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#406 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 04.10.2004 - |00:45|

Hejka all!!!!

Z tej strony Katharn :D Właśnie włączyłem kompa po dwugodzinnej okupacji mnie przez moją Piękną :D i po dwugodzinnej kąpieli (niestety samotnej :().

Tak jak pisali wszyscy - było odlotowo. Ja oprócz Czapki ne głowie (choć zdjęta) czuję jeszcze na szyi blachy (musiałem zdjąć chwilowo :D)

Odjechaliśmy wcześniej - zabierając kimerę. Po drodze widzieliśmy Agavę i Radziora - jak wchodzą, gdzieś obok Fortu, w jakąś uliczkę. Machałem czapką przez okno jak wariat - ale niestety nas nie zauważyli (staliśmy na czerwonym światełku).

Po dotarciu na W-wę Wsch. Okazało się że pociąg nam spier..... - cóż takie życie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D Po krótkiej dyskusji wybraliśmy ryzykowny plan powrotu - pośpiech do Koluszek i tam 5 min na przesiadkę na osobówkę do domku. Ponieważ tenże pociąg wiózł do domku także kimerę - jechaliśmy razem :D - Harriet i Ash także jechali tym składem (niestety nie z nami - bilety na to nie pozwoliły).

W Koluszkach okazało się że osobówka - podstawiana osobówka ma opóźnienie (SIC!) - czekaliśmy na nią około 15 min,

W Częstochowie byliśmy około 19:25.
Potem na dworcu pożegnał się z nami Koziu - a ujemny i ja udaliśmy się tramwajem do domku.

Co do samego zlotu - mam około 200 fotek - od Kermita, Karli i Przemasa21. Postaram się jutro gdzieś to wrzucić :D
A było suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę więcej takich zlotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę poszukać sponsora!!!!
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#407 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 04.10.2004 - |05:26|

Tenchi......no....FULL WYPAS.......
Mówiłem że fajnie to wyjdzie :hyhy:
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

#408 Karla

Karla

Fotoreporter

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoSulejówek

Napisano 04.10.2004 - |05:33|

Faaaaaaaaaajnie, Faaaaaaaaaajnie :clap:

Użytkownik Karla edytował ten post 04.10.2004 - |10:53|

• 0

#409 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.10.2004 - |06:07|

Dołączona grafika

Dzięki Tenchi za zdjęcie :) . Wyglądam jek dwoódca wyprawy. :D

TYTUŁ ZDJĘCIA: Zamiast paintballa wyruszyliśmy na PX2S244.

[SIZE=7][FONT=Arial][B][COLOR=red]TENCHI ZRÓB FOTKĘ Z BARDZIEJ OSTRYM TŁEM. PLISSS :rolleyes:

Użytkownik Leon Leonikus edytował ten post 04.10.2004 - |08:51|

• 0
AVATAR ->Po lewej Leonek 1 rok 9 miesięcy, po prawej Pawełek 5 lat 4 miesiące.

#410 AGAVA

AGAVA

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.10.2004 - |06:26|

Odjechaliśmy wcześniej - zabierając kimerę. Po drodze widzieliśmy Agavę i Radziora - jak wchodzą, gdzieś obok Fortu, w jakąś uliczkę. Machałem czapką przez okno jak wariat - ale niestety nas nie zauważyli (staliśmy na czerwonym światełku)

No ja się bardzo mocno rozglądałam,ale Was nie wypatrzyłam :( Właśnie jakby się poszło dalej w tę uliczkę i za Selgros , to tam właśnie jest nasze mieszkanko. Więc już lokalizacje naszą mniej więcej znacie. Zapraszamy serdecznie z wizytą :) Tylko proszę o uprzedzenie nas wcześniej o swoim przybyciu:)

Tenchi to zdjątko jest super!!!! Aż przetarłam oczy z niedowierzaniem !!!! WOW

OJ NIE MOGĘ!!!! RADZIOR DO NASZEGO KOTA MÓWI:

" NO CO HAJDUK ??" :lol: :D :) :clap:
  • 0
Znalazłam wormhole...
w jabłuszku

#411 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 04.10.2004 - |09:26|

Ludzie, dopiero teraz moge troche napisac (ja i problem z pisaniem, he)...

Taaaaa.... już wszyscy zdołali wszystko powiedzieć. Ja dodam tylko ze tak mnie zmylilo to wszystko na dworcu, jak wracalismy,ze sie zamotalismy w tym tloku, powstal niejako korek w korytarzu i ani w prawo ani w lewo, mysle "Kurna,bedziemy stac". Przebilismy sie lokciami do kolejnego wagonu, a tam... inna cywilizacja..... dopiero po chwili zorientowalismy sie ze jestesmy w 1 klasie,taaaaaa ....nadejszło otrzezwienie ale mysle "Trudno", niech juz tak zostanie...

Wiolu,dotarlismy cali i zdrowi,jeszcze odprowadzilismy sie z Kimerą do tramwajów, pomoglismy nisc jej bagaz, a potem ja i Ash zmuleni i oszolomieni jeszcze nadmiarem tlenu i swiezego powietrza (łódzkie nieco inne,od razu swojskie klimaty nas dopadły :/) złożylismy bron i zrzucilismy czapeczki.

A, apropos! Czapeczki!!!! Poniewaz szpagatowa inteligencja (czyli my) wyladowali w 1 klasie,gdzie cieplutko,luzik,mydelko,reczniczek,itd. konduktor wpadl w nieklamany zachwyt nad naszym umundurowaniem, a w szczegolnosci rozgadal sie na temat niesmiertelniokow i widząc takie fajne czapeczki;jakiś gosciu dzieląc z nami przedział, stwierdzi pewnie w myslachl: "K :censored: wa, gdzie ja trafilem!!!???". Byl wyraznie zestresowany, ale konduktor wykazal sie odwaga i obejrzal nasze insygnia teamowe! Poczulismy sie wyróżnieni!

Powtórzę się, jak wielu przede mną, ale było fajnie.Doprawdy urocza okolica, zabojczy klimat, teledysk powalajacy, piesek milutki, Ala bardzo dzielna i stojaca na straży, dbała by tatus sie nie zagubił, w ogóle swietni ludzie!!!!

Dyplom w honorowym miejscu..... a ponieważ czapeczki towarzyszyły nam do wejścia w drzwi mieszkania, jak napisała Agava faktycznie czuć ją na głowie....

Nie mam pojecia,czy znajde kiedys w niedalekiej przyszlosci kase na kolejny rozkaz stawienia sie, ale dla takich widokow,jak siekierka w ognisku chociażby, jest warto....

...a i wszyscy zapomnieli napisac,jak to czule i namietnie kierownik ośrodka i całego bałaganu pożegnał sie z nasza Super Organizatorka, po misiowemu, obejmując serdecznie!!!!! Aż dziw.... w sumie,oszczędziliśmy pieniek i ławeczki..... :] był z tego powodu szczęsliwy....

Pozdrawiam wszystkich.....

Nie do końca jeszcze wyspana....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#412 kimera

kimera

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 274 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 04.10.2004 - |12:07|

Było wspaniale, pogoda jak na październik piękna - zgodnie z zamówieniem Zoisyte. Bardzo udany weekendowy wypad, ognisko nad jeziorem lepsze od telewizora :), gadki do późna, pieczenie na ogniu wszystkiego co się dało,w tym jabłek, czekolady i... pożyczonej siekierki. Oprócz tego urządziliśmy zaimprowizowane wyścigi po zalewie rowerami wodnymi i żaglówką. W tym samym czasie odbywały się regaty żeglarskie, to czemu mu mielibyśmy być gorsi :).

Jeszcze raz wielkie podziękowania dla 121277, Kermita83, Acesa, który przygotował dla wszystkich uczestników zlotu piękne dyplomy, i Zoisyte, dzięki któremu możemy się teraz chwalić wyjątkowymi czapeczkami z odznaką polskiego zespołu SG, i prawdziwymi wojskowymi nieśmiertelnikami.

Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, tym razem całego polskiego zespołu SG na tle Gwiezdnych Wrót.

Gulus, wish you were there...
  • 0

#413 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 04.10.2004 - |13:24|

Witam wszystki :-)

Co do zlotu to chyba wszystko zostało już naspisane ludzie jesteście naprawde fantastyczni ja chcę więcej !!!

Do oragnizatorów proszę o ponowne sprawdzenie testów konkursowych bo naprawdę ktoś podmienił mój :-( to ja powinieniem zdobyć pierwsze miejsce :-(

Dołączona grafika

Szczególnie chciałbym też pozdrowić agawe i radziora, pradwnego i havlota już zaczynam przygotowywać nalwkę na następny zlot :-) wytrwaliście do końca !

do organizatorów :
-----------------------
proszę o podanie miejsca gdzie można wrzucać zdjęcia mimo że mam 2 Mbit/s to niewiem gdzie umieści zdjęcia

Użytkownik Aces edytował ten post 04.10.2004 - |13:54|

• 0

#414 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 04.10.2004 - |14:10|

Szczególnie chciałbym też pozdrowić agawe i radziora, pradwnego i havlota już zaczynam przygotowywać nalwkę na następny zlot :-) wytrwaliście do końca !

Spoko, już się przygotowuję na tą nalewkę. Przekręciłeś trochę mój nick, ale wybaczam (ze względu na tą nalewkę :lol: :D :rolleyes: ). Następnym razem też wytrwamy!!!!

Pozdro :lol:
-------------
  • 0

#415 Pradawny

Pradawny

Kapral

• Użytkownik
  • 229 postów
  • MiastoDark Music

Napisano 04.10.2004 - |14:50|

Dołączona grafika

No prosze mamy nawet swojego Hammonda :).

Debeściak, ja jeszcze dam to dla swojego grafika tez cos z tym zrobi :).
  • 0
"...Aniołowie, jeśli tylko są, kryją się w metalowych bunkrach..."
Nio i są czarne :)

#416 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 04.10.2004 - |15:14|

Można by cała brygadę wstawić w pomieszczenie wrót :D Efekt byłby wyjefajny :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#417 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 04.10.2004 - |16:25|

nio to teraz ja cos naskrobie
zlocik rewelacja organizacja rewelacja wsumie wszystko super dyplomik to sobie musze oprawic juz wiem gdzie go powiesze o zlotowiczach niemozna juz chyba nic nowego napisac poprostu super ludzie szczegulne gratulacje dla wioli tak sie biedna wszystkim martwila (szczegulnie 1 dnia ) ale chyba warto bylo bo teraz to mamy wysoko postawiona poprzeczke na kolejne zloty (oby byly podobne chociasz taki zlocik cieszko bedzie powtorzyc czy pobic ale to zadanie dla ambitnych przyszlych organizatorow fakt jest taki ze jak wiola bedzie robic zlocik to ja jade w ciemno oczywiscie wielkie brawa naleza sie tez pozostalym organizatora jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich teraz tylko sciulac kaske na nastepny zlocik

ps. a jak fajnie reagowali ldzie w cz-wie na czapeczke i niesmiertelniczek malo im galy niewypadly ale fajnie bylo :D

Użytkownik koziu edytował ten post 04.10.2004 - |16:40|

• 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#418 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.10.2004 - |21:01|

Coby zamknąć sprawy organizacyjne...

Bardzo prosze o kontakt zwycięzców konkursu - w celu dokładnego podania wymiarów - chcemy zamówic kurtke i spodnie dla Was i oddać do wyszycia naszego zlotowego znaczka:)

Właśnie zrobiłam wyliczenie kosztów zlotu - jak ktoś chce to podam na PM.

Pozdrówki Drużyno:)

121277
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#419 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.10.2004 - |09:07|

Napiszę wreszcie nieco dłuższego posta na temat moich odczuć po zlocie  . Minęło już parę dni , a ja nadal czuję pewna pustkę. Strasznie mi was wszystkich brakuje, w każdej wolnej chwili wspominam sobie Zegrze.
A jak było? Nie da się tego dobrze opisać słowami.
Gdy wreszcie dotarliśmy do Warszawy na dworcu czekała na nas najwytrwalsza grupa; 121277, Zoisyte i Zibi, później dotarł Trapi i pojechaliśmy do Zegrza po drodze zatrzymując się jeszcze po radziora i Agavę. Na miejscu czekała już na nas wesoła gromadka. Dostałam superancką czapeczkę, która do tej chwili osłania mnie przed Słońcem gdy dumnie maszeruje w niej przez miasto. Gdy już udało nam się zakwaterować rozpoczęła się impreza integracyjna, która na dobrą sprawę trwała już od samego początku.
Cały wieczór bawiłam się przewspaniale, naśmiałam się jak rzadko. Gdy Wiola zaczęła robić porządki koło pierwszej w nocy wszyscy zaczęli się ewakuować, my też, ale wraz z Geri stwierdziłyśmy, że nie chce nam się spać więc ściągnęłyśmy Zibiego smsem (bo daleko mieszkał :> )i poszliśmy. Zajrzeliśmy do sąsiadów obok, którzy mimo, że już leżeli w łóżkach zebrali się w sobie i poszli z nami na spacer po ośrodku :] . Mimo iż cały ośrodek nie jest duży spacerowaliśmy do 4 nad ranem, choć ja mogłabym jeszcze troszkę pospacerować bo w ogóle nie czułam się zmęczona, niektórzy byli już senni, więc rozeszliśmy się do domków.
Następnego dnia starałam się wstać jak najwcześniej żeby nie marnować za dużo czasu na jakieś tam spanie :> . Cały nasz domek był już na nogach zanim jeszcze Zoisyte pomyślał o budzeniu nas :D . Na ławeczkach przed domkiem zrobiliśmy sobie małą imprezkę wraz z sąsiadami oczekując, aż inni wstaną i pójdziemy jeść śniadanko. Później znów trwała zabawa, test i te sprawy. Poobiednią sjestę spędziliśmy wraz z Geri, Zibim i rejmem na środku jeziora – niczego więcej do szczęścia nie trzeba. W tym czasie inne rowery wodne ścigały się, aż zniknęły za horyzontem :> znaczy się za mostem.
Wieczorkiem było ognisko. Trwało długo :D , później przenieśliśmy się do naszej salki i tam dalej imprezowaliśmy. Jednak parę osób szybko poznikało  ja w końcu po długiej rozmowie z małą grupką na dworze też poszłam spać.
W niedzielę obudziłam się niestety późno, tuż przed śniadaniem :/ straciłam trochę czasu dobrej zabawy.
Niestety nasz zlot skończył się szybko, dość wcześnie wraz z Geri, Klorelem7 i rejmem musieliśmy szybciej opuścić towarzystwo ;( . Na pożegnanie od Ali dostałam piękną laurkę za co jej baaardzo dziękuje i Aces proszę Cię ucałuj ją ode mnie.
Kontynuowaliśmy minizlocik w pociągu przez co podróż wydawała się wyjątkowo krótka.
Przyznam się, że gdy zlot zbliżał się do końca w oku kręciła mi się łezka.
Już nie mogę się doczekać kolejnego zlotu, bo naprawdę tęsknię za wami ludzie i chcę was wreszcie znowu zobaczyć
Do zobaczenia jak najszybciej.
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#420 Zoisyte

Zoisyte

Wielki Organizator

• VIP
  • 295 postów
  • MiastoJabłonna

Napisano 05.10.2004 - |09:15|

UWAGA ZWYCIĘZCY QUIZU

Proszę o dokładny pomiar swojego EGO ;) według tabelek podanych na Military.pl.
Następnie proszę o podesłanie wyniku :) ...jakikolwiek wyjdzie ;) do nas.
Chcemy Wam zamówić już nagrody.

Norma 1m (oraz pochodne) dostępne są tutaj http://www.normy.pl/
coby nie było problemów jak z czapeczkami.

Wasz Szaman :)
  • 0

Yo, ho, haul together,
hoist the Colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych