Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#401 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 21.04.2009 - |11:09|

4. zielone światło na 2 kolejne sezony dostało Friday Night Lights, które miało tragiczne ratingi, duuuużo gorsze niż Chuck, a z miejsca dali mu 2 serie... Nie wiem czym to spowodowane - pobieralnosć z iTunes, nagrywanie na DVR?

FNL na kilka miesięcy przed premierą emitowane jest w kanale dostępnym tylko dla abonentów platformy DirecTV. Dopiero potem serial pojawia się w NBC. Jak widać taki sposób emisji tego serialu musi przynosić efekty skoro serial został przedłużony od razu o dwa sezony.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#402 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |17:32|

Niestety słabo z oglądalnośćią :-( znowu spadek ;/

Chuck Versus The Colonel

Chuck (Viewers: #4, 6.05 million; A18-49: #4, 2.3/ 6)

Edit:

Ameryka to dziwny kraj;/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |17:34|

• 0

#403 Villemo

Villemo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21.04.2009 - |17:51|

No nie... myślalam ze bedzie lepsza oglądalnośc...nie rozumiem tego :|
Ale moze to: http://www.popcorner...a_fanowska.html odniesie jakiś skutek
  • 0

#404 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 21.04.2009 - |18:36|

Terminator wg. Ausiello dostał cancela, wiec na 3ci sezon Chucka raczej sa watle szanse :(
  • 0
You are what you believe yourself to be

#405 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |18:45|

Terminator wg. Ausiello dostał cancela, wiec na 3ci sezon Chucka raczej sa watle szanse :(

Boże nie porównujcie TTSCC z Chuckiem no i co z tego, że na obydwa seriale kase daje WB, skoro różnice pomiędzy tymi serialami są ogromne, choćby dla samej widowni, która przewyższa TTSCC dość wyrażnie.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |18:49|

• 0

#406 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 21.04.2009 - |19:29|

Dziwie się, że ludzie jeszcze myślą w stylu "brak House'a i innej konkurencji to zapewne ludzie przełączą na Chucka". Najwidoczniej niektórym się serial nie podoba i nie chcą go oglądać. NBC zrobiło świetną reklamę w ciągu ostatnich dwóch epizodów i wychodzi na to, że im mniej reklamowali serial tym większa była oglądalność :lol:. Serial ma stałą widownię i powinni pomyśleć co z tym zrobić. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z 6 mln widowni. Ogólnie to ciężko będzie czymś NBC wypełnić tą lukę po Chucku o 20:00 i mam nadzieję, że zdają sobie z tego sprawę.
  • 0

#407 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |19:33|

Dziwie się, że ludzie jeszcze myślą w stylu "brak House'a i innej konkurencji to zapewne ludzie przełączą na Chucka".

Tak na marginesie ja nic takiego nie pisałem:-)

Ogólnie to ciężko będzie czymś NBC wypełnić tą lukę po Chucku o 20:00 i mam nadzieję, że zdają sobie z tego sprawę.

Oj jest Southland ;/

EDIT:

a tak btw słyszał ktoś kiedy można się spodziewać decyzji w sprawie kolejnego sezonu ? podobno nieoficjalnie mówi się że 5 maja zapadnie decyzja ktoś coś wie ?

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |19:38|

• 0

#408 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 21.04.2009 - |19:57|

Ale po co krecic 3s Chucka jak Chuck juz nie jest intersektem? O czym mialby byc ten serial? :P
  • 0

#409 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 21.04.2009 - |20:01|

5 maja mają ogłosić ramówkę na jesień, więc albo właśnie wtedy, albo trochę wcześniej będą jakieś przecieki.

A z T:SCC nie ma co porównywać, kiedy ostatnie kilka odcinków wyciągało 3,5 mln widzów góra i 1,3 demo i to na stacji FOX, która wyciąga 10+ mln widzów przez większość tygodnia. NBC, która wyświetla Chucka prawie nigdy nie przekracza 10, a średnia oglądalność tej stacji jest mniej więcej taka jak oglądalność Chucka.

Co do Southland to jest to serial, który nie da się puszczać o 8, amerykanie mają dość konkretne zasady co do tego, więc jedyne zagrożenie wynika z tego, że jeśli przerzucą ten serial na 9, to wtedy coś zepchnie się na 8, kiedy leci Chuck.
  • 0

#410 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |20:02|

Ale po co krecic 3s Chucka jak Chuck juz nie jest intersektem? O czym mialby byc ten serial? :P

Josh i Chris napewno mają pomysły i o to bym sie nie martwił w tej chwili:-)

EDIT:

cliffhanger ---> a tak tylko napisałem:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |20:39|

• 0

#411 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 21.04.2009 - |20:30|

Dziwie się, że ludzie jeszcze myślą w stylu "brak House'a i innej konkurencji to zapewne ludzie przełączą na Chucka".

Tak na marginesie ja nic takiego nie pisałem:-)

Ogólnie to ciężko będzie czymś NBC wypełnić tą lukę po Chucku o 20:00 i mam nadzieję, że zdają sobie z tego sprawę.

Oj jest Southland ;/

EDIT:

a tak btw słyszał ktoś kiedy można się spodziewać decyzji w sprawie kolejnego sezonu ? podobno nieoficjalnie mówi się że 5 maja zapadnie decyzja ktoś coś wie ?

A kto powiedział, że pisałes ;)?
  • 0

#412 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 21.04.2009 - |20:51|

Coż moja opinia o amerykanach jest już od jakiegoś czasu określona, te wyniki mnie tylko w niej utwierdzają. Nie warto zaczynać oglądać niczego na ABC, NBC, CBS, CW i FOX co ma jakiekolwiek aspiracje do bycia czymś innym niż klonem CSI czy czegoś w tym stylu. Polubisz serial i będziesz tylko się zastanawiał czy go skasują czy nie:(

Użytkownik sot edytował ten post 21.04.2009 - |21:19|

• 0
To miejsce na twoją reklamę.

#413 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |20:52|

I już wiemy jaka była oglądalność
Dołączona grafika
Źrudło
Powiedział bym że jest źle.

Spóżniłeś się patrz post numer 402:-)
  • 0

#414 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 21.04.2009 - |21:27|

Moim zdaniem fatalnie nie jest, ale dobrze też nie. Ponoć chodzą słuchy że jeśli NBC da cancel serialowi to może go przejąć The CW. No ale już w sprawie Invasion też podobne głosy były. W każdym razie przyszłość Chucka jest niepewna ale osobiście chętnie bym zobaczył kolejny sezon, nawet jeśli miałby on być np. skrócony do 12 epizodów.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#415 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 21.04.2009 - |21:34|

CW nie przejmie Chucka, nie ma na to szans... Można by wiele powodów wymienić, ale poprzestanę na najważniejszym - produkcja Chucka jest dla nich za droga.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#416 AndrevLG

AndrevLG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 22.04.2009 - |11:01|

Powaznie produkcja Chucka jest az tak drozsza niz Supera? Duzo wieksze gaze dostaja gwiazdy z Chucka? Dean i Sam powinni ładne sianko kosic za ich prace przy Superze. :P
  • 0

#417 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 22.04.2009 - |11:12|

Jeszcze nie wiadomo, czy na pewno nie jest, a poza tym ojciec może sprawić mu nowy na urodziny or sth. ;)
Zresztą gdyby przez x sezonów próbował się go pozbyć, dopiero wiałoby nudą...

Dziwię się tylko, że nie szkoda Wam czasu na takie gdybanie: skasują, nie skasują. I tak nic na to nie poradzicie, a straconego czasu nikt nie zwróci. :P

#418 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 22.04.2009 - |11:21|

Powaznie produkcja Chucka jest az tak drozsza niz Supera? Duzo wieksze gaze dostaja gwiazdy z Chucka? Dean i Sam powinni ładne sianko kosic za ich prace przy Superze. :P

CW mniej płaci aktorom to wiadome, ale nawet na chłopski rozum policzmy ile osób gra w tych dwóch serialach:
Supernatural - 2 (Dean i Sam)
Chuck - duuuuużo więcej (Chuck, Morgan, Sarah, Casey, Beckman, Anna i reszta BuyMore)

Poza tym SN jest kręcone w Kanadzie, a nie w USA, a tam jest dużo taniej...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#419 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 22.04.2009 - |12:56|

gdyby przez x sezonów próbował się go pozbyć, dopiero wiałoby nudą...

Zgadzam się w 100 %, ale myśle, że stać ich jeszcze na jeden dobry sezon, ale znowu z drugiej strony wszystko pięknie zmierza ku końcowi i trzeci sezon o który tak zabiegaja fani tego serialu, może się okazać nie wypałem i tego bym bardzo nie chciał.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 22.04.2009 - |12:56|

• 0

#420 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 22.04.2009 - |13:31|

Również uważam, że lepiej zakończyć serial, gdy jest na topie, niż bezsensownie go przedłużać. Teraz jest idealny background do series finale, ale jeśli będą mieli bardzo dobry pomysł na kolejny sezon, nie mam nic przeciwko.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych