SPORT
Napisano 23.02.2004 - |17:37|
gulus
Napisano 23.02.2004 - |18:27|
Napisano 23.02.2004 - |19:28|
gulus
Napisano 23.02.2004 - |19:37|
Napisano 23.02.2004 - |22:35|
Chciałbym, by Małysz wygrywał w tym roku ( i nie chciałbym), może i tak się stanie? W końcu już psychicznie jest wolny.
gulus
Napisano 24.02.2004 - |10:46|
Napisano 24.02.2004 - |11:16|
Napisano 24.02.2004 - |13:16|
Co do Małysza, to uważam że osiągnął on już prawie wszystko co mógł osiągnąć. W końcu wielka forma nie trwa wiecznie. Z pewnością zdobędzie jeszcze jakieś medale, wygra jakieś zawody. Nie łatwo mu jednak będzie zdobyć po raz czwarty Kryształową Kulę. Jeśli uda mu się to, to będzie drugim zawodnikiem, któremu udała się ta sztuka. Może stanie się pierwszym, który zdobędzie to trofeum pięciokrotnie, ale za bardzo w to nie wierzę.
Dla mnie przyszłość Polskich skoków powinna opierać się na wyrównanej kadrze zawodników. Powinno się ją zbudować od podstaw. Może zmiana trenera to dobry sposób?
Napisano 24.02.2004 - |14:22|
Też jestem zdania, że spadek formy Małysz, w dużej mierze, jest z przyczyn psychologicznych. Ale nie tylko. Nie zdziwiłbym się, gdyby ten sezon, od początku był spisany na straty.
gulus
Napisano 24.02.2004 - |15:07|
A PZN chce zatrudnić Hannu LepistoKojonkowski w Polsce? Związek narciarski nie chciał zapłacić Blecharzowi i Żołądziowi, a zapłaci kilkadziesiąt razy więcej Finowi? A co dla działaczy zostanie?
Też jestem zdania, że spadek formy Małysz, w dużej mierze, jest z przyczyn psychologicznych. Ale nie tylko. Nie zdziwiłbym się, gdyby ten sezon, od początku był spisany na straty.
gulus
Napisano 27.02.2004 - |22:44|
gulus z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia
Napisano 28.02.2004 - |21:16|
Gość_musashi_*
Napisano 02.03.2004 - |01:34|
Nic nie wiadomo co w człowieku siedziDzisiaj widziałem ten upadek.Nieźle telepnął główką,a potem jak się osunął z pełnym bezwładem :/ Nie wyglądało to najlepiej.Co do jego powrotu.Jestem pewien,że ten upadek dobrze mu zrobi.Może takie walnęcie głową ocuci Małysza.Wszystko siedziało w jego głowie,on miał słabszą psychikę niż 3,2 sezony temu.Mówi się o cudownych przypadkach,gdy ktoś po walnięciu się w głowę traci przytomność bądź pamięć i staje się innym człowiekiem.Jestem pewny,że ten upadek wyjdzie mu na dobre
Wierzmy w niego!!!
Ja mam taką nadzieję że się nie zablokuje na amen
Napisano 02.03.2004 - |07:29|
Walkę będzie transmitować HBO i będzie to hit w U.S.A.Gołota jest tam bardzo popularny i wiem,że przyjdzie mnóstwo osób na tą walkę.Chris Byrd jest aktualnym MŚ w kategorii IBF.Byrd pokonał takie sławy jak Holyfield,David Tua czy Witalija Kliczko!!!Przegrał tylko 2 razy,a ostatni raz w 1999 roku.Gołota nie jest bez szans,każdy kto go zna wie na co go stać tylko problemy z ramieniem:/.Ja jestem ogromnym fanem Gołoty.Zawsze go broniłem,nawet jak wszyscy mówili zże uciekł z rnigu w walce z Tysonem!!!On nie uciekł!!Po takiej bombie co dostał nikt by nie wstał.Gołota wstał!!!!Po walce lekarz powiedział,że gdyby Gołota nadal walczył,jeden cios mocy i kaleka do końca życie!!!
Gołota wygra!!On wracaa na szczyt!!!
Napisano 02.03.2004 - |09:22|
Napisano 02.03.2004 - |15:38|
Jaka kompromitacja??!!!Człowieku o czym ty mówisz!!!Gołota nigdy się nie skompromitował!!!!Mamy taki naród,który swojemu zawodnikowi nie pomoże,gdy go ktoś błotem obrzuca a sami jeszcze najlepiej wysłalibyśmy go na Sybir!!!!!!!!!!!!Obawiam się nowej kompromitacji Gołoty - dawno nie występował i w tej walce będzie prawdopodobnie służył za worek treningowy. Oby tylko nie dał dyla z ringu.
Co nazywasz kompromitacją???Walki z Riddickiem Bowe???Jak walił go poniżej pasa,a ten po ciosie kładł się jak kłoda???Buahaha!!!Gołota był wtedy genialny,to była forma był na szczycie.Dla mnie sam Bowe się skompromitował bo przed walką demonstrowano ochroniacz na te nasze rzeczy
Walka z Tysonem???Ta walka,która się odbyłą została uznana za nieodbytą z wiadomych przyczyn.Tyson pod wpływem narkotywków.Gołota uciekł???Postąpił mądrze po takim ciosie.Byłby głupcem jeśli kontynuowałby.Nie poniósł się emocjom a trzeźwości umysłu,choć powiem wam....ON CHCIAŁ DALEJ WALCZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
Andrew pamiętaj,że są ludzie którrzy w ciebie wierzą!!
Ludszie,którzy go krytykują,wyzywają mają jakieś zawszone kompleksy.Nie można nazwać ich polakami,bo swojego chłopa się broni,chyba że....każdy sam sobie odpowie:/
Użytkownik MacGyver edytował ten post 02.03.2004 - |15:42|
Napisano 02.03.2004 - |16:47|
Pamiętam tę prezentację skuteczności ochraniaczy po walce z Bowe. A potem druga walka i to samo. Znowu cios poniżej pasa. Tutaj trochę się dziwię Gołocie, a może to Bowe wypatrywał okazji?
Faktem chyba też jest, że Andrzej nie ma najlepszych cech charakteru do tego sportu. Ja mu jednak będę kibicował. Martwi mnie tylko ta długa przerwa. Może należało zacząć od jakiejś "rozgrzewki"?
Napisano 02.03.2004 - |16:55|
I powiadam wam - ON NIE CHCIAŁ WALCZYĆ
Użytkownik ivo edytował ten post 02.03.2004 - |17:15|
Napisano 02.03.2004 - |17:19|
Ty nadal ni wiesz o czym mówisz!!!Po walce zbadano Gołotę i miał uszkodzony kręgosłup!!!Ten cios był potężny i gdyby nadal walczył mogłby sobie tylko siedzieć na wózku inwalidzkim.2 sprawa:walczył o kasę i miał walczyć tak???Załużmy,że Tyson go nokautuje(bo tak w zasadzie było) to koniec walki czyż nie???A może 2 seria jak w skokach???Po krótkiej pzrerwie???Oczywiście chodzi mi o walkę z Taysonem. Po pierwsze jak zmykał to nie wiedział że Tayson jest na prochach - to okazało się dopiero po badaniach. Po drugie jak się przystępuje do takiej walki za taką kasę to powinno się walczyć do końca. Chyba Gołota przed walką wiedział, jakim ciosem dysponuje przeciwnik i czego się można po nim spodziewać.
I powiadam wam - ON NIE CHCIAŁ WALCZYĆ
Co do rozgrzewki.Gołota od walki z Tysonem rozegrał 2 walki.2 wygrał w tym 1 przez nokaut.Teraz 17 kwietnia walczy o MŚ a potem w styczniu 2005 z jakimś gostkiem.
Napisano 02.03.2004 - |17:24|
Nie wiem jak ty, ale pomiędzy zrywką a walką do końca istnieje pewna różnica. Zresztą reakcja publiczności po tej "walce"mówi sama za siebie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »