Skocz do zawartości

Zdjęcie

House M.D.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
386 odpowiedzi w tym temacie

#381 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 09.02.2012 - |10:10|

House zakończy się wraz z końcem tego sezonu. Zapadła decyzja o nie kręceniu dziewiątego sezonu.

http://www.tv.com/ne...its-last-27789/
  • 0

#382 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 09.02.2012 - |13:45|

Bardzo dobra decyzja. Ósmą serię oglądam z przyzwyczajenia jedynie, fakt, są odcinki bardzo dobre, ale większość jak na poziom House'a raczej przeciętna.
  • 0

#383 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 09.02.2012 - |13:48|

Decyzja dobra, ale obawiam się, że może być spóźniona i nie zakończą serialu jak należy.

#384 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 09.02.2012 - |18:50|

To zależy który odcinek teraz kręcą. Pewnie finału jeszcze nie zaczeli, ale ja bym wolał jakiś przynajmniej dwuodcinkowiec na zakończenie.

Jaki koniec byście chcieli zobaczyć? House umiera, House żyje długo i szczęśliwie, czy też House się nie zmienia tyle, że już nie zobaczymy co robi dalej? A może coś innego?
  • 0

#385 Kraven

Kraven

Kapral

• Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 09.02.2012 - |20:33|

Hip hip hura, ale o sezon za późno.

To zależy który odcinek teraz kręcą. Pewnie finału jeszcze nie zaczeli, ale ja bym wolał jakiś przynajmniej dwuodcinkowiec na zakończenie.

Jaki koniec byście chcieli zobaczyć? House umiera, House żyje długo i szczęśliwie, czy też House się nie zmienia tyle, że już nie zobaczymy co robi dalej? A może coś innego?

Jakie zakończenie?
Chyba jednak śmierć Housa była by najlepszym rozwiązaniem. Skoro ostatni odcinek ma (teoretycznie) być pełen powrotów to lepiej gdyby wszyscy spotkali się nad grobem Housa niż na jego urodzinach.
Ten sezon jest strasznie nijaki i zakończenie w postaci dziwacznego happy endu np. House odnajduje Boga i jedzie leczyć dzieci w Afryce- po tych ośmiu sezonach usilnych działań Housa mających na celu nastawienie całego świata przeciwko sobie- bez jaj.
Natomiast pozostawienie wszystkiego takim jakie jest teraz tzn. nic się nie zmienia, a doktorek leczy dalej byłoby policzkiem dla fanów/widzów.
  • 0

#386 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 09.02.2012 - |21:56|

Ja też się skłaniam ku opcji House umiera, ale nie wiem czy wole żeby to było z jego winy (np. overdose vicodinu) czy też poprzez chorobę na którą rozwiązanie znajdą dopiero ostatnio sugerowaną metodą: poprzez autopsję.
  • 0

#387 albina

albina

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 18.01.2015 - |19:56|

świetny serial. naprawdę dobry, pełen humoru, wzruszeń i wielu innych pozytywnych emocji. Dobrze że się ukończył. Wymyślanie kolejnych wątków na siłę nie jest dobrym pomysłem i potrafi zepsuć każdy serial

• 0

Projektowanie stron internetowych BNS to specjalizacja wielu różnych firm. Zlecając wykonanie witryny, dobrze ustalić już na wstępie jak najwięcej szczegółów. Dzięki temu mamy większy wpływ na ostateczny wygląd naszej wirtualnej wizytówki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych