Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#381 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 29.05.2006 - |12:51|

nie powiedziane, że chciał zabić Ane-Lucie, to ona się na Goodwina rzuciła .

Wiem , ja powiedziałem to w przenosni ponieważ Goodwin chciał zmienic Ane przynajmniej tak powiedział Henry chyba Anie ale nie jestem pewny !
A co do Ethana to ktos napisał ,że nic o nim nie wiemy a ja uważam inaczej :
- wiemy jak ma na imie
- wiemy ,że specializował sie w medycynie
- na pewno nie był szefem
- miał nadludzką moc (był bardzo silny)
To mało ?!
  • 0

#382 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 29.05.2006 - |13:35|

Wiem , ja powiedziałem to w przenosni ponieważ Goodwin chciał zmienic Ane przynajmniej tak powiedział Henry chyba Anie ale nie jestem pewny !
- wiemy jak ma na imie
To mało ?!

nadludzkiej mocy to on raczej nie miał; kule sie od niego nie odbijały :]
a swoja drogą Henry to bardzo ciekawa postać, myślę że to właśnie on jest przywódcą Othersów; ulżyło mi jak powiedział że oni są "tymi dobrymi' bo myślałem że juz dobrej duszy na wyspie nie uświadczysz
  • 0

#383 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 29.05.2006 - |14:51|

- wiemy jak ma na imie
To mało ?!

Nie miał nadludzkiej siły. Mógł być silny i sprawny fizycznie (nawet bardzo), ale nie ma nadludzkich mocy... No i nie wiemy, czy specjalizował się w medycynie... Wystarczyło powiedzieć mu jak robić zastrzyk, i czym... Nic więcej nie było pokazane..
  • 0
The memory remains.

#384 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 29.05.2006 - |16:04|

Nie miał nadludzkiej siły. Mógł być silny i sprawny fizycznie (nawet bardzo), ale nie ma nadludzkich mocy... No i nie wiemy, czy specjalizował się w medycynie... Wystarczyło powiedzieć mu jak robić zastrzyk, i czym... Nic więcej nie było pokazane..

Dobrze wiem ,że źle napisałem ale poprawiłem się w nawiasie (był bardzo silny) ! A co do tego ,że specializował się w medycynie to dlaczego on był w bunkrze medycznym a n.p nie Goodwin ?! Musiał się znac na lekach i wiedział jak się robi badania USG ! A wogóle gdy jest scena gdy Alex chce wynieśc Claire z bunkra to widac sale gdzie coś tam robią chyba zabieg i tam jest ethan(chyba) !
  • 0

#385 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 29.05.2006 - |18:03|

Nie widziałem Ethana ... Samych azjatów. I co to za "zabieg" gdzie wiadomo, że zabiją pacjenta?? Jak już wyżej pisałem nie mamy dowodów, że Ethan znał się na medycynie... Równie dobrze mogę iść do ciebie i ci zrobić zastrzyk :D I co już się znam??
  • 0
The memory remains.

#386 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 30.05.2006 - |15:33|

Henry szefem grupy othersow - super, nawt zaskoczenie niezle
ale zeby byl "Nim"... nie podejrzewam. Mysle, ze wymieniany wielokrotnie "On" jest tam, skad FHG przyplynal do przystani (swoja droga - ciekawe, jak teraz wroci hihi)
  • 0

#387 xl1027

xl1027

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 30.05.2006 - |15:44|

Henry szefem grupy othersow - super, nawt zaskoczenie niezle
ale zeby byl "Nim"... nie podejrzewam. Mysle, ze wymieniany wielokrotnie "On" jest tam, skad FHG przyplynal do przystani (swoja droga - ciekawe, jak teraz wroci hihi)

nigdzie nie jest powiediane że to była ich jedyna łódka; gdyby tak było nie oddaliby jej michaelowi(z małej litery) nie jest tez powiedziane ze musza gdzies wracac; moze juz sa na miejscu
  • 0

#388 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 30.05.2006 - |17:56|

Henry jest kims ważnym ale chyba nie jest tym najwazniejszym no czyli "nim" którego tak wpominał przy Jacku i ANie Lucii jak wypowiadał to "on" to się bał i to bardzo a mógł powiedziec im coś więcej bo przeciez powiedziął ,ze nie wykonał misji czy cos w tym stylu a mógł sie bac zdradzic coś bo może wiedział o Perle i mogła sie wydac jego niewiernośc ! Tak mysle !
  • 0

#389 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 30.05.2006 - |19:20|

Henry jest kims ważnym ale chyba nie jest tym najwazniejszym no czyli "nim" którego tak wpominał przy Jacku i ANie Lucii jak wypowiadał to "on" to się bał i to bardzo a mógł powiedziec im coś więcej bo przeciez powiedziął ,ze nie wykonał misji czy cos w tym stylu a mógł sie bac zdradzic coś bo może wiedział o Perle i mogła sie wydac jego niewiernośc ! Tak mysle !

Zgadzam się z tobą w jednym - też myślę, że Henry nie jest "NIM", chociaż ma jakieś wyższe stanowisko. Nie pasuje mi natomiast to, że Othersi obesrwowali ich z Perły. Nie mówie, że tak nie może być, ale zauważcie, że Othersi wiedzą o rozbitkach bardzo dużo a to znaczy ze muszą ich chyba obserwować jeszcze w jakiś inny sposób (pewnie w krzakach siedzą i słuchają). Być może jak Fenry by wrócił to dali by mu jakieś pigułki i wyśpiewał by wszystko czy chce czy nie - taka możliwość też istnieje. Wracając jeszcze do Perły to mogę się mylić, ale czy tam też dźwięk przesyłało, czy tylko obraz na monitorach. Bo jeśli dźwięku nie było tzn że Fenry mógłby mówić co mu sie podoba.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#390 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 30.05.2006 - |21:46|

A najlepsze z tego wszytkiego jest to że henry powiedział że locke jest dobrym człowiekiem,ciekawe co to znaczy w świetle rozumowania othersów. :blink:
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#391 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.05.2006 - |21:55|

A najlepsze z tego wszytkiego jest to że henry powiedział że locke jest dobrym człowiekiem,ciekawe co to znaczy w świetle rozumowania othersów. :blink:

moze to, że ich słucha... nieświadomie oczywiście :)
  • 0

Dołączona grafika

#392 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.05.2006 - |07:06|

Nie pasuje mi natomiast to, że Othersi obesrwowali ich z Perły. Nie mówie, że tak nie może być, ale zauważcie, że Othersi wiedzą o rozbitkach bardzo dużo a to znaczy ze muszą ich chyba obserwować jeszcze w jakiś inny sposób (pewnie w krzakach siedzą i słuchają).

Moim zdaniem stacja zajmująca się eksperymentami z psychologią/zjawiskami paranormalnymi nasyła na nich telepatów :hyhy:

Wiem, że brzmi to dziwacznie - co zrobić? Uważam, że coś tu jest na rzeczy <_<
  • 0

#393 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 31.05.2006 - |13:47|

Tak! Zdecydowanie Henry nie jest szefem Innych... Jest raczej jego prawą ręką-najbardziej zaufanym i najlepszym człowiekiem, którego szef posłał na bardzo trudną misję! To by się zgadzało, bo co za szef sam się naraża i wykonuje brudną robotę? :>
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#394 baoon

baoon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 01.06.2006 - |09:42|

Moim zdaniem stacja zajmująca się eksperymentami z psychologią/zjawiskami paranormalnymi nasyła na nich telepatów :hyhy:

Wiem, że brzmi to dziwacznie - co zrobić? Uważam, że coś tu jest na rzeczy <_<

Ci telepaci to przesada ale zauważ, że kiedy poznajemy historię drugiej części samolotu to inni przychodzą do ich obozu już z listą tych których mieli zabrac. To albo mieli silnych telepatów :D albo wiedzieli kto przyleci samolotem.
  • 0

#395 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.06.2006 - |11:31|

Ci telepaci to przesada ale zauważ, że kiedy poznajemy historię drugiej części samolotu to inni przychodzą do ich obozu już z listą tych których mieli zabrac. To albo mieli silnych telepatów :D albo wiedzieli kto przyleci samolotem.

Poza ewentualnymi telepatami wiemy przecież, że w każdej z grup były 'wtyczki' - Ethan, Goodwin czy tam Nathan + uważam, że Libby...
Myślę, że badania nad telepatią czy jakimiś tam innymi czarami :hyhy: są/były raczej w fazie intensywnego rozwoju (Walt)
  • 0

#396 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 01.06.2006 - |11:40|

Rozpisujecie się nad tym Fenrym a ja dalej uważam Ze Ethan jest zdecydownie ciekaszy - prawie nic o nim nie wiemy , poza tym był pierwszym z Othersów któro mielismy okazję zobaczyć :hyhy: Straszny , sdeterminowany i zabójczy ! A nie ta cała ferajna od Fenriego z doczepianymi brodami i plecakami ( porażka)

Użytkownik Surin edytował ten post 01.06.2006 - |11:41|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#397 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 01.06.2006 - |12:08|

A ja powiem tak: Henry (wolę go nazywać jak się przedstawił) nie jest bossem ani nic takiego to tylko jest góra z-cą bossa ponieważ tylko znowu gra. ( a zresztą nic nie było mowy że jest szefem tylko ochrzanił zeke za brak brody i tyle.) Nie należy wierzyć twórcom. Mam swój sposób na wszystko.Np. Kiedy dowiedzieli się (eko i locke) że przycisk niby nie działa to ja uważałem specjalnie na odwrót, że ma wielką wagę. Z każdymi zagadkami też tak postępuję ;P

Użytkownik Northim edytował ten post 01.06.2006 - |12:11|

• 0

#398 Tahu-tahu

Tahu-tahu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 02.06.2006 - |10:17|

A nie ta cała ferajna od Fenriego z doczepianymi brodami i plecakami ( porażka)

W pełni zgadzam się w tej kwestii - i z rozrzewnieniem wspominam czasy, kiedy Inni byli tajemniczy i groźni (i tu faktycznie Ethan rulez).
FHG też nawet był ciakawą postacią - jak siedział zamknięty w zbrojowni i wodził za nos kogo się dało. Ale teraz? Ehhh <_<
  • 0

#399 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 02.06.2006 - |19:59|

Napewno lepsi niż to co pokazano w odcinku 15 czy 16. Jacyś lekarze. Teraz bynajmniej wiemy że to była podpucha tak jak i ta wioska do której zabrano Michaela i ją też opuszczone. Dzięki temu powróciło trochę tajemniczości. Ale co racja to racja kiedy pierwszy raz zobaczyłem dym w finale 1 sezonu to aż ciarki przechodziły po plecach. Myślałem że to właśnie jakieś plemię czy coś a tu nie wiadomo dalej.
  • 0

#400 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.06.2006 - |22:48|

Napewno lepsi niż to co pokazano w odcinku 15 czy 16. Jacyś lekarze. Teraz bynajmniej wiemy że to była podpucha tak jak i ta wioska do której zabrano Michaela i ją też opuszczone. Dzięki temu powróciło trochę tajemniczości. Ale co racja to racja kiedy pierwszy raz zobaczyłem dym w finale 1 sezonu to aż ciarki przechodziły po plecach. Myślałem że to właśnie jakieś plemię czy coś a tu nie wiadomo dalej.

I oto właśnie chodzi, żeby nie było wiadomo o co tak naprawde chodzi :D

Jakbyś miał jakieś tubylcze plemie to co? Rozwałka w 3 odcinki i po serialu :lol:

Poza ewentualnymi telepatami wiemy przecież, że w każdej z grup były 'wtyczki' - Ethan, Goodwin czy tam Nathan + uważam, że Libby...

A dlaczego w/g Ciebie Libby też miałabyć "wtyczką"?
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych