Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#381 drooido

drooido

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 14.09.2006 - |15:38|

IMO Paul raczej reprezentuje tylko interesy pani prezydent...
  • 0

#382 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 14.09.2006 - |17:37|

hej mam dwa pytanka mnie nurtujace czego chce kellerman od sary ? i drugie michael do sary
{46859}{46915}Jest sposób abym cię ochronił
{46952}{47001}Jest juz w twoim posiadaniu
oczywiscie jest to labedz ale co takiego waznego tam jest ? jak sadzicie
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#383 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.09.2006 - |17:46|

hej mam dwa pytanka mnie nurtujace czego chce kellerman od sary?

(..) agenta w "terenie", który udaje byłego ćpuna by wyciągnąc od Sary miejsce pobytu obu braci.

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#384 Borsuk

Borsuk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14.09.2006 - |23:21|

hej mam dwa pytanka mnie nurtujace czego chce kellerman od sary ? i drugie michael do sary
{46859}{46915}Jest sposób abym cię ochronił
{46952}{47001}Jest juz w twoim posiadaniu
oczywiscie jest to labedz ale co takiego waznego tam jest ? jak sadzicie

W necie znalazlem teorie z kropkami
Stwierdzili ze odpowiednio segregujac kropki daje to numer telefonu michaela moze to jest sposob na ochrone ale kto to wie:P
Mnie bardziej zastanawiaja tabletki Mahona i ten tajemniczy zbieg
Lotto powinno zaczac zaklady na kolejna ofiare lapanki, bo ja bym teraz wszystko przegral jak bym obstawial w tym odcinku pierwszego zlapanegoo:P
  • 0

#385 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 15.09.2006 - |18:43|

powiem krotko: swietny odcinek!:D emocje jak za starych, dobrych czasow, zwroty akcji i sprytne wybiegi scenarzystow sprawily, ze ogladalo mi sie calosc bardzo przyjemnie.

Jedna rzecz tylko moglaby byc zrobiona lepiej - to, w jaki sposob rozwijaja historie T-Baga mi osobiscie nie bardzo pasuje. T-Bag w pierwszym sezonie byl niesamowity i intrygujacy - zawsze, gdy pojawial sie na ekranie patrzylem zdecydowanie uwazniej. W drugim sezonie nie dosc, ze kolo stracil swoj klimat, to na dodatek zaczyna mnie irytowac to jego szczescie (akcja z policjantem), i latwosc zabijania (no sory, ale majac jedna reke dyndajaca na szwach raczej latwo sie roslego kolesia z zelaskiem nie zalatwi).

Ciekawie natomiast rozwija sie postac Michaela. Po akcji z Holly widac jakby nowa twarz mlodszego Scolfielda, bardziej mroczna, juz nie tak dobra i uczciwa. Kto wie, czy z czasem nie bedziemy swiadkami przemiany Michaela w prawdziego zbiega-zbira (kto wie, czy to zestawienie na koncu jego twarzy i tamtego zlego kolesia wlasnie tego nam nie zapowiadalo). Oj, moze byc ciekawie!:D

Użytkownik borderline edytował ten post 15.09.2006 - |18:51|

• 0

#386 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 15.09.2006 - |19:27|

A u mnie nic się nie zmieniło na każdy odcinek czekam z niecierpliwością, co tu dużo mówić trzyma serial dalej wysoki poziom. Oby tak dalej :clap: :clap: :clap:

Użytkownik waski edytował ten post 15.09.2006 - |19:27|

• 0

#387 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 16.09.2006 - |08:22|

Odcinek faktycznie całkiem konkretny, ale również te akcje z T-Bagiem mnie zbytnio nie przekonują. Poza tym było kilka realizatorskich niedopracowań, no ale to się zdarza praktycznie w każdym serialu.
Już od 2 odcinków robi się bardzo ciekawie ale dla mnie mimo wszystko już nie tak ciekawie jak w 1 sezonie.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#388 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 18.09.2006 - |09:52|

a ja troszke z innej beczki. czy ktos moze mi powiedziec ile odcinkow ma drugi sezon? bo slyszalem ze tylko 8. to prawda?
  • 0
Dołączona grafika

#389 drooido

drooido

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 18.09.2006 - |10:38|

Chyba niebardzo...
Juz sa znane daty emisji i tytuly 9 odcinkow. Potem moze bedzie przerwa i reszta...

Użytkownik drooido edytował ten post 18.09.2006 - |10:38|

• 0

#390 GARBI

GARBI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 18.09.2006 - |15:14|

4 odcinek rzeczywiscie pozwolil uwierzyc, iz serial nie starcil niesmowitej fabuly czesci pierwszej. Micheal rzeczywiscie zaczyna zdawac sobie sprawe z faktu, iz nie przewidzial mozliwosci utraty jakiejs czesci swojej moralnosci. Targaja nim teraz wyrzuty sumienia z powodu uroczej pani doktor. A gdziez podziala sie nasza ukochana Pani Prezydent of USA? Czekam, rowniez, az agent- zabijaka ruszy w poscig za dwojka glownych bohaterow. No ale nic....teraz pozostaje czekac na 5 epizod:)))
  • 0

#391 małpka

małpka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 18.09.2006 - |15:55|

Pytanie sezonu: dokąd pojechał świr na rowerku i kiedy go zobaczymy?
  • 0

#392 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 18.09.2006 - |16:59|

znam odpowiedz na twoje pytania ale nie moge napisac bo mnie o glowe skroca poczytaj kilka postow wczesniej to sie dowiesz :)
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#393 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 18.09.2006 - |19:13|

znam odpowiedz na twoje pytania ale nie moge napisac bo mnie o glowe skroca poczytaj kilka postow wczesniej to sie dowiesz :)

Spokojnie, pewnie nikt by sie nie zorientował, bo wszystcy zajęci są wychwalaniem ostatniego odcinka. Zresztą dlaczego by go nie chwalić, skoro staje się serial z odcinka na odcinek całkiem ciekawszy
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#394 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.09.2006 - |15:32|

Dobry odcinek wczoraj. Zakonczenie kolejnym przykrym zwrotem. Co teraz?
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#395 GARBI

GARBI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 19.09.2006 - |16:41|

przykry zwrot.....:P o to właśnie chodzi po smutnym zakonczeniu zawsze, znajdzie sie radosny początek. Everything gonna be alright:) W ostatnim odcinku drugiej serii Michael bedzie pewnie popijal martini z agentem FBI wspominajac stare nie zawsze dobre czasy:P
  • 0

#396 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.09.2006 - |17:31|

przykry zwrot.....:P o to właśnie chodzi po smutnym zakonczeniu zawsze, znajdzie sie radosny początek. Everything gonna be alright:) W ostatnim odcinku drugiej serii Michael bedzie pewnie popijal martini z agentem FBI wspominajac stare nie zawsze dobre czasy:P

To bardzo ciekawa koncepcja. Pamietaj jednak, że choć agent FBI ma klasę to nie działa w próżni i wielu mu na ręce patrzy.

W realnym zyciu, gdyby M miał duża czasu, dotarł by pewnie do planów budowy tego osiedla. jeśli ma szczęscie, a ma, to może się okazać, że tam gdzie był silos, jest obecnie plac zabaw dla dzieci na przykład i wykopy nie były dośc głębokie by odkryć skarb. Problem jest w tym, że FBI jest zaledwie kilka godzin za nim.

Ciekawe było przypomnienie tego wydarzenia. Ciagle nei rozwiązanej zagadki, ucieczki porywacza samolotu na spadochronie. Własnie do tej historii nawiązuje agent.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#397 Borsuk

Borsuk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 19.09.2006 - |18:23|

Mnie najbardziej ucieszyla w odcinku sprawa Mahona
Juz wiemy co z nim nie tak
Pozostala jeszcze zagadka nieuchwytnego zbiega moze rozwina ten temat:P
Ale widac bylo wreszcie ze Gubernator zwrocil uwage na sprawe Lincolna
  • 0

#398 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 19.09.2006 - |21:42|

Kolejny bardzo dobry odcinek :DZnów kilka wątków idzie sobie równolegle, ale teraz dodatkowo mieliśmy wspólne spotkanie 4 zbiegow w Utah oraz powrót do wątku politycznego

PLUSY:

+ dobrze, że w taki a nie inny sposób zakończyli wątek Tweenera z tą panienką. Bałem się, że zrobią z tego romansidło :P
+ dobra zagrywka Kellermana; "na geja" wziął ją. Sprytnie. Mimo to i tak Sara jest chyba zbyt ufna, w końcu niedawno przebudziął się, ledwo zaczęła chodzić na te terapie a już szybko otwiera się przed nieznanym facetem
+ trochę się zdziwiłem, ze tak szybko dotarli do tego miasteczka w Utah i to mi się niepodobało .Jednak ostatnia scenka z tym osiedlem mi to zrekompensowała :)
+ wreszcie wiadomo, czemu ten agent FBI Mahone jest taki dobry, sprytny, inteligentny itd. Facet jedzie na dragach i jak można zauważyć przez to może mieć duze kłopoty
+ widać nić porozumienia między Sarą a ojcem. Obie strony w końcu dogadaly sie, a z tego wyszła inna dobra informacja

Ale widac bylo wreszcie ze Gubernator zwrocil uwage na sprawe Lincolna

dzięki temu, można liczyć na ciekawe zwroty w akcji w kolejnych odcinkach. Moze ojciec Sary nie zostanie viceprezydentem?

MINUSY:

- z tym laptopem w pociągu o mnie wkurzyli. facet wyrzucony pare lat temu z wojska ma nadal wstęp do wojskowej strony internetowej. W dodatku strona ta jest o tyle ciekawa, że można tam sprawdzić wszystko, nawet lokalizację działek sprzed trzydziestukilku lat we wszystkich stanach. Trochę to wedlug mnie naciągane :/
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#399 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 19.09.2006 - |22:08|

Fajny odcinek :)

Zgadza się, agent leci na psychotropach. Ale chyba nie dlatego, by się podrasować, bo Midazolam działa rozluźniająco, nasennie, antydrgawkowo... Tak jak pisałem wcześniej, sądzę, że on jest na coś chory, dzięki czemu jest taki spostrzegawczy jak Scolfield. Tylko, że to chce ukryć przed wszystkimi bo:
Mógłby wylecieć przez tą chorobę z pracy lub jego reputacja by podpadła i straciłby na wartości.

+ dobre wyjście z sytuacji, metodą na "geja"

- za szybko dotarli do rancha :) choć po końcówce widać, że będzie niezła akcja

PS
Jest gdzieś w sieci instrukcja jak złożyć sobie takiego ptaka, co robi Scolfield?

PPS
A może scenarzyści dlatego, zrobili to logowanie, by trafili na to agenci? W końcu powinni dostać informacje, że się zalogował i co robił... I tak szybko agenci wyczają gdzie szukać...

Użytkownik VeeDee edytował ten post 19.09.2006 - |22:11|

• 0
VeeDee

#400 drooido

drooido

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 20.09.2006 - |06:58|

Ja od razu wypowiem sie za ostatnie 2 odcinki ;]
2x03 - swietny, IMHO najlepszy odcinek 2 serii (dotychczas) - serial powrocil do swojego starego i stalego poziomu - bylo wszystko to, co jest potrzebe.
2x04 - odcinek lepszy niz 2 pierwsze z serii 2, ale mniej mi sie podboal niz 2x03. Coraz ciekawie zaczyna wygladac historia z panem agentem FBI, ja tez uwazam, jak VeeDee (o czym pisalem juz wczesniej), ze Mahonemusi cierpiec na cos podobnego do Scofielda, tyle, ze nie potrafi sobie z tym sam poradzic, patrz leki...

A tu pewien teledysk, jesli jeszcze ktos nie widzial ;] http://clips.interia...x.html?id=10058
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych