Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ile jeszcze sezonów nas czeka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

#21 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 24.04.2007 - |16:37|

To samo mówilibyśmy o 3 sezonie oglądając pierwszy, teraz doszliśmy z fabułą do niego wiemy, żę będzie miał dobrą fabułę. pewnie przekonamy się, że "ostatnia część trylogi "(sezon 5 i 6) będzie miała jeszcze lepszą fabułę, bardziej poważną, tak jak to urosło teraz na 3 sezon.

chyba trochę mnie źle zrozumiałeś, ale dla mnie przez cały 2 sezon nic nie urosło (najwyżej się skurczyło).uważam, że PB mógł by się bardzo ładnie zakończyć w 2, bez żadnych przeciagan. teraz wiem że będzie 3 sezon, więc go obejrzę, ale nie rozumiem 6 sezonów. po co ?

Użytkownik confidence man edytował ten post 24.04.2007 - |16:39|

• 0

#22 rocket queen

rocket queen

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • Miastowho cares?

Napisano 29.07.2008 - |21:32|

chyba trochę mnie źle zrozumiałeś, ale dla mnie przez cały 2 sezon nic nie urosło (najwyżej się skurczyło).uważam, że PB mógł by się bardzo ładnie zakończyć w 2, bez żadnych przeciagan. teraz wiem że będzie 3 sezon, więc go obejrzę, ale nie rozumiem 6 sezonów. po co ?

6 sezonów to stanowczo za dużo! Zgodzę się z Tobą w kwestii tego, że PB powinien skończyć się w 2 sezonie. Scenarzyście ewidentnie nie mieli pomysłu na to, jak rozkręcić dalej akcję [kolejna ucieczka z więzienia to jak odgrzewanie starego jedzenia, a śmierć Sary to totalna porażka!]. Mam tylko nadzieję, że po tak długim oczekiwaniu, 4 sezon okaże się czymś naprawdę znakomitym.
  • 0

#23 działacz

działacz

Kapral

• Użytkownik
  • 246 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.09.2008 - |16:54|

Info z ShowTv

Słabe wyniki oglądalności 4. serii "Prison Break" martwią stację Fox, która podobno rozważa zakończenie serialu. Te pogłoski, choć nie wprost, potwierdza Matt Olmstead, producent wykonawczy serialu.
- Jeżeli będzie to ostatni sezon, to nie ma powodu do żałoby, bo mamy za sobą wspaniałą podróż i w najbliższej perspektywie dalszy ciąg wspaniałego sezonu - powiedział Olmstead portalowi Entertainment Weekly.

Producent serii zapewnia, że jest przygotowany na wypadek anulowania serialu w połowie serii. - Na pewno będę miał wystarczająco czasu, by przygotować odpowiednie zakończenie. Finał sezonu może być finałem 4. serii lub całego serialu - dodał.

Jeżeli serial w najbliższych tygodniach nie poprawi znacząco wyników oglądalności, to prawdopodobnie wiosną wypadnie ramówki ze stacji Fox.
autor: Michał
źródło: Entertainment Weekly

Wygląda na to, że na 4 sezonie się skończy, bo raczej nie zapowiada się na znaczny wzrost oglądalności.
  • 0
I will do anything for lulz.

#24 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 29.10.2008 - |13:54|

Producenci od kilku miesięcy przebąkiwali o zakończeniu swojego kultowego serialu na aktualnym sezonie. Był reklamowany jako "Ostateczne Starcie". Zarys fabularny wskazywał schyłkowość. Nie tylko w sensie jakościowym. Słupki oglądalności nie pozostawiły złudzeń. Dziś wiemy już na pewno, że 4 sezon będzie ostatnim. Wielka przygoda Michaela Scofielda, jego rodziny i przyjaciół dobiega końca.

Informacja ta nie została jeszcze ogłoszona. Pochodzi ona jednak z zaufanego źródła, serialowej wtyczki o nicku Summerwine.
Jak donosi insider, decyzja o zakończeniu serii nie była łatwa, jest jednak definitywna. Piątego sezonu nie będzie. Zadecydowała oczywiście słaba oglądalność czwartego sezonu, oscylująca od początku serii w okolicach 4 mln widzów. To zbyt mało, by utrzymać serial tak kosztowny jak Prison Break. Przy obecnej jakości nowych odcinków szanse na to, że oglądalność wzrośnie są mniej niż nikłe. Jest jednak dobra wiadomość dla najbardziej zagorzałych fanów. FOX wyemituje wszystkie zamówione 22 odcinki czwartej serii. Przez jakiś czas krążyły plotki o przerwaniu emisji na 16 odcinku. Wytwórnia wywalczyła jednak pełen sezon. Dziś wiemy już, że ostatni. Zatem tylko 15 odcinków dzieli nas od wielkiego finału więzennej sagi przygód niezłomnego Scofielda i jego dzielnej załogi. Oby na zawsze pozostali w naszej pamięci.

Źródło: forums.televisionwithoutpity.com

• 0

#25 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 13.01.2009 - |23:19|

W końcu oficjalnie potwierdzono, że sezon 4 jest ostatnim sezonem PB.
Zrobił to sam szef Foxa Kevin Reilly który poinformował dziennikarzy, że "..to będzie ostatni rok tego serialu....".
I wciąż nie jest jasne ile odcinków w końcu zobaczymy.

Prison Break Is Ending ---> http://www.eonline.c...eak_ending.html
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#26 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 14.01.2009 - |00:15|

W końcu oficjalnie potwierdzono, że sezon 4 jest ostatnim sezonem PB.
Zrobił to sam szef Foxa Kevin Reilly który poinformował dziennikarzy, że "..to będzie ostatni rok tego serialu....".
I wciąż nie jest jasne ile odcinków w końcu zobaczymy.

Prison Break Is Ending ---> http://www.eonline.c...eak_ending.html

Nareszcie. To chyba pierwsza od dłuższego czasu mądra decyzja szefów FOX.
  • 0

#27 BadMAN

BadMAN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 14.01.2009 - |14:55|

Nareszcie. To chyba pierwsza od dłuższego czasu mądra decyzja szefów FOX.

Moim zdaniem jakby zrobili 5 sezon to nikt by sie przeciez nie obraził. Dla mnie ten serial jest najlepszy z wszystkich chłamów jakie do tej pory powstały.Bardzo dobrze sie go ogląda.Chce sie wiecej i wiecej i wiecej :P
  • 0

#28 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 15.01.2009 - |07:36|

Super, ze Ci sie serial pododba.. i wszystko pieknie ladnie, ale to nie powod zeby obrazac innych fanow innych seriali piszac ze tylko PB jest dobry a reszta to "chlam" dla Ciebie chlam, dla innych chlamem moze byc Prison..
  • 0

#29 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 15.01.2009 - |09:58|

Napisał "najlepszy z chłamów" - z tym mógłbym się zgodzić. :) Jak na chłam (ostatnie sezony), całkiem fajnie się ogląda.

Użytkownik Magnes edytował ten post 15.01.2009 - |09:59|

• 0
http://magory.net - moja strona

#30 Gianni

Gianni

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoWolne Miasto Gdańsk

Napisano 19.01.2009 - |12:44|

Rzeczywiście fajnie się ogląda ten ostatni sezon.
Jednak muszę się przychylić do tej decyzji szefów FOX-a, że warto zakończyć PB kiedy jest on jeszcze oglądany przez szeroka rzesze fanów :)
  • 0

#31 Gość_Aslan1984_*

Gość_Aslan1984_*
  • Gość

Napisano 21.01.2009 - |03:56|

"szeroką rzeszę fanów"?

GDZIE?

Ogladalnosc leci na łeb na szyję, a wypowiedz szefow foxa to typowa propagandowa gadka, że serial schodzi z anteny niepokonany... podczas gdy juz 2 lata temu siegnął dna.
  • 0

#32 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 12.02.2009 - |14:22|

Popcorner: spolier PB

Przyznam, że jestem w szoku, chociaż sam się sobie dziwię ;)
  • 0

#33 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 13.02.2009 - |11:10|

mogi by juz to skonczyc
nic nowego chyba nie wprowadza, a i tak ogladacbada tylko prawdziwi fani
  • 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#34 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 14.02.2009 - |12:05|

Prison Break 04x17 trailer

Spoiler

• 0

#35 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 07.03.2009 - |14:35|

Będą dwa dodatkowe odcinki co oficjalnie potwierdził FOX ;]

Dwa odcinki oznaczone numerami 23 i 24 złożą się na dwuczęściowy epilog kończący więzienną sagę. Ich tytuły to "The Old Ball and Chain" oraz "Free". Fabuła epilogu będzie niejako stanowić autonomiczną historię, niezależną od czwartego sezonu, a jednocześnie będzie stanowić jednoznaczne zamknięcie wszystkich wątków serialu. Być może także wstęp do ewentualnego spin-offu, ktorego los nie jest jednak przesądzony. Wciąż nie jest pewne, czy odcinki te zostaną wyemitowane w telewizji FOX, czy dopiero na wydaniu DVD ostatniego sezonu.

• 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#36 jaduwaS

jaduwaS

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 09.05.2009 - |12:40|

ile jeszcze odcinków pb zostało?
  • 0
10.0 Supernatural, Lost, Californication, Dexter, Sons Of Anarchy, Chuck
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY
7.0 Heroes

#37 Trans

Trans

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 18.05.2009 - |12:41|

Heh oglądalność PB bije rekordy, zaczy biła xP Więcej osób oglądało bajki niż ten serial w USA.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych