Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kate & Jack albo Kate & Sawyer a może...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Który wątek wygra? (14 użytkowników oddało głos)

Obstawiamy

1. Kate & Jack (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

2. Kate & Sawyer (7 głosów [63.64%])

Procent z głosów: 63.64%

3. czy z innej beczki Alvar Hanso i jego fundacja (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 radeksz

radeksz

Szeregowy

• Email
  • 52 postów
  • MiastoJarocin | Mechatronik

Napisano 27.02.2006 - |08:32|

Ale sawyer mowil do any ze dobra by byla z niej zona wiec moze jednak on pojdzie do any a kate o jacka
  • 0

#22 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 27.02.2006 - |11:11|

A mi się wydaje , że Kate nie pasuje zarówno do Jacka jak i do Sawyera.
  • 0

#23 Woo

Woo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 27.02.2006 - |12:46|

Mój główny wątek :hyhy: :]
Kombinują i kręcą tam strasznie, że już nic nie wiem co o tym myśleć, strasznie bym chciała by Kate była z Jackiem. Jej wyraźnie na nim zależało, a on to jedna wielka niewiadoma, nie mam pojęcia co myśli, strasznie ją zwodzi,ciekawa jestem jaki wpływ miała na niego deklaracja Sawyera, wygląda, że nim coś miata, jest zły. Kate go pocałowała i zamiast na nią rzucić, wydaje, że całkiem pogubił. Błagam mam nadzieje, że to tylko takie dłuuugie podchody, a nie, że specjalnie tak to wywracają kota ogonem i cała sytuacja z Sawyerem ma tylko namieszać na ich drodze do szczęścia. Jejku, tak już się niecierpliwie co z tego będzie, Jack is very <hot>, ale co z niego za facet :angry:, niech się w końcu z deklaruje i bierze do roboty.
Kate & Jack <marzy> ^_^

Ten filmik widziałam, bardzo mi się podobał.

A kiedy niby Jack kręcił z Lucia, moim skromnym zdaniem nic na to nie wskazuje, oprócz tego, że jest miły i radzi się jej w sprawach organizacyjnych.
  • 0

#24 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 27.02.2006 - |13:28|

:D W 2x13 Sawyer zręcznie zauważył że całymi dniami Jack i Lulu siedzą w dżungli. Chociaż moim zdaniem jedno chce sie odegrać na drugim. Sawyer pomajaczył i powiedział że kocha Piegusa i wtedy Jack zaczął na złość topić smutki w Lulu. Gdy Kate to zobaczyła poszła odrazu zabawiać się z Sawyerem. I tak robi się kułko. Kate z Sawyerem na złość Jackowi, a Jack z Aną na złość Kate. Gdyby jedna ze stron by odpuściła, może jeszcze coś z tego by wyszło.
  • 0

#25 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |16:01|

właśnie.. pozatym to temat o Kate i Jack'u... i jak myślicie? Kate zostanie już z Saywer'em???

To juz chyba łatwiej zgadnąc co jest za betonową scianą.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#26 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 14.03.2006 - |16:01|

Panowie wystarczy... Lock to fajny gosc ma sie ku Cleire a Vincent hmmm... no cóz Vincent otoz to co ten biedny Vincent ze soba pocznie ?? :]
  • 0

#27 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 14.03.2006 - |16:03|

Panowie wystarczy... Lock to fajny gosc ma sie ku Cleire a Vincent hmmm... no cóz Vincent otoz to co ten biedny Vincent ze soba pocznie ?? :]

Locke chyba nie ma się ku Claire.
  • 0

#28 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 14.03.2006 - |16:04|

Locke chyba nie ma się ku Claire.

Oczywiście masz racje, juz przestaje bo wątek sie nam wali..
  • 0

#29 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14.03.2006 - |19:28|

co do wątku jack&kate.to może jack sawyerowi albo sawyer jackowi wygarnie wkońcu i załatwią to po męsku ,będą walczyć o względy,na pięści,to byłoby ciekawe,jak myślicie kto by wygrał
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#30 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |19:32|

co do wątku jack&kate.to może jack sawyerowi albo sawyer jackowi wygarnie wkońcu i załatwią to po męsku ,będą walczyć o względy,na pięści,to byłoby ciekawe,jak myślicie kto by wygrał

Ja myśle, że na dwoje babka wóżyła i jeden i drugi potrafi. Myśle, też że do tego nie dojdzie. Kate sama potrafi się obronic przed sawyere. Jesli zaś sama będzie chciała, Jack między nimi nie stanie.
  • 0
Genesis

#31 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14.03.2006 - |19:34|

tak tylko to możę stać za jej plecami,choć wydaje mi się że niezależnie kto wygra to i tak kate sama dokona wyboru
  • 0
Dołączona grafika

#32 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.03.2006 - |19:41|

tak tylko to możę stać za jej plecami,choć wydaje mi się że niezależnie kto wygra to i tak kate sama dokona wyboru

a po co ona Jackowi.? Może jak juz ich uratuja zatrudni się w więziennej izbie chorych, że się z nia codziennie widywać?
  • 0
Genesis

#33 amst

amst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 14.03.2006 - |20:11|

Boszzzzz ale sie OT zrobił...

A tak wracajac do wątku to moim zdaniem sprawa zakończy sie tak:
Kate-Sawyer
i Jack - to juz obojetne....mało prawdopodobne, że to będzie Ana-Lucia - bo pochodzą z innego grupy społecznej...
Na wyspie podejmują decyzje nie zważając na to, ale jednak mimo wszystko kiedyś (prawdopodobnie) wrócą do społeczeństwa...

Kate i Sawyer - maja sąd na karku - jak/jesli ich znajda to reszta powie,że zginęli a potem Hugo kupi samolot i wroci po nich ew. podrzuci ich do Meksyku...taka moja teoryja.

Można się nie zgadzać:
  • 0

#34 Konwalia

Konwalia

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 16.04.2006 - |22:43|

Moim zdaniem Kate będzie z Jackiem :) To było widać już od pierwszego odcinka. Cały czas razem, Sawyer pojawił się trochę później. Jak dla mnie Kate & Jack - nie ma innej możliwości :D :D
  • 0

#35 freckles

freckles

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 16.04.2006 - |23:19|

to ze kate i sawyer maja za soba policje na karku to nie znaczy ze musza byc razem!!! glupoty wypisujecie! pewnie bedzie z jackiem, pasuja do siebie :P zreszta kate ciagnie do sawyera bo on przypomina jej starego (sama to mowila w odcinku "what kate did") ale z drugiej strony na doktorka leci bo on moze przypominac jej milosc z dziecinstwa... ale i tak wole kate&jack:)
  • 0

#36 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 17.04.2006 - |11:20|

Myśle że nie bedzie ani jack&kate ani sawyer&kate,pewnie będa takie krótkie "spięcia".Wiecie jack pocałuje kate,potem ta pójdzie do sawyera i tak do końca.Bo przecież wielka miłość to tam chyba raczej nie wybuchnie.
  • 0
Dołączona grafika

#37 ZielonoMi

ZielonoMi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 17.04.2006 - |14:31|

Kate i Sawyer sa do siebie b.podobni i wygladaja razem pociesznie ale jak wiadomo przeciwienstwa sie przyciagaja wiec... :hyhy: Kate bedzie z Jackiem

Jack był troche zdezorientowany jak Sawyer tym swoim ochrypłym głosem powiedział :AAAAj low her :look:
i odpuscil
wiec sie zdziwił jak kate go pocałowała
ale jak wiemy z odcinka S.O.S. NIE żAŁOWAŁ :hyhy:

podoba mi sie ta para: Jack taki niedostepny i na pozór nieczuły a kate taka niezdecydowana i cielemelowata :P ale potrafiaca go rozłożyc

Widzieliscie jaki Sawyer zazdrosny o Kate w ostatnim odcinku? Siedzi samotny przy ognisku,zdenerwowany i jest tak zdesperowany ze oddaje jedzenie Vincentowi :P

Użytkownik ZielonoMi edytował ten post 17.04.2006 - |14:35|

• 0

#38 komórek

komórek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 25.05.2006 - |18:43|

Zdecydowanie jestem za opcją Kate i Sawyer. Nie mogę zniesc widoku tego rozhisteryzowanego zamulonego Jacka. Poza tym w ogóle nie iskrzy.
  • 0

#39 magdara

magdara

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 10.11.2006 - |20:00|

hm... nie jest latwa decyzja ale jesli juz kate ma byc z ktoryms to mi sie wydaje ze bedzie z jackiem... chociaz wolabym jakby byla z sawyerem... ale nie zaprzecze ze kompletnie nie pasuje do Jacka xDD i mysle ze Kate cos czuje do niego bo w ostatnim odcinku SOS jak jack wybral sie na spotkanie z innymi i zabral ze sobal kate to ona powiedziala: czuje sie zaszczycona ze mnie wybrales (czy jakos tak) a poza tym na sam koniec sama zaczela gadac o pocalunku itd. wiec w sumie jest mi to obojetne z kim ona bedzie moze byc z jackiem i moze byc z sawyerem byleby ana lucia i sawyer nie byliby razem bo bym tego nerwowo nie wytrzymala :P
  • 0

#40 K-a-t-e

K-a-t-e

Szeregowy

• Email
  • 15 postów

Napisano 21.12.2006 - |20:41|

Długo nikt tu nic nie pisał... to ja napiszę. Ktoś tam wspomniał, że Locke ma się ku Claire. Wierutna bzdura. Locke musi się zająć swoją schizofremią. A Vincentovi zostaje potwór z wyspy.
No ale mniejsza z tym.
Ja jestem zdecydowanie tak parze Kate - Jack. Zgadzam się z freckles, Jack przypomina Kate tą jej wielką miłość z dzieciństwa. I pasują do siebie, a pozatym od początku było widać, że będą razem. Te pierwsze odcinki... A potem zjawił się Sawyer. Kate się nim interesuje, bo chyba tak naprawdę nie potrafi go rozgryźć. No i przypomina jej ojca. Ale para Kate - Sawyer jest zupełnie bez sensu i jakoś nie czaje, czemu niektórzy sądzą że oni do siebie pasują. Oboje mają kłopoty z prawem, no ale co z tego? Sawyer nie jest facetem, który potrafi się związać z kimś na dłużej. Jeżeli już, to potrzebny jest mu ktoś zdecydowany, o mocnym charakterze. A Kate jest trochę... ciamajdowata. Mimo że jest najlepszą postacią na wyspie (według mnie), potrafi wiele rzeczy no itd, ale jest strasznie niezdecydowana. Sawyer i Ana-Lucia to by było coś... Miejmy nadzieję, że Ana zmartwychwstanie, Sawyer ją zobaczy i rzuci Kate. I nasza vbuntowniczka nareszcie bedzie z Jackiem.
Nooo... to może w 23 sezonie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych