Kate & Jack albo Kate & Sawyer a może...
Napisano 27.02.2006 - |08:32|
Napisano 27.02.2006 - |11:11|
Napisano 27.02.2006 - |12:46|
Kombinują i kręcą tam strasznie, że już nic nie wiem co o tym myśleć, strasznie bym chciała by Kate była z Jackiem. Jej wyraźnie na nim zależało, a on to jedna wielka niewiadoma, nie mam pojęcia co myśli, strasznie ją zwodzi,ciekawa jestem jaki wpływ miała na niego deklaracja Sawyera, wygląda, że nim coś miata, jest zły. Kate go pocałowała i zamiast na nią rzucić, wydaje, że całkiem pogubił. Błagam mam nadzieje, że to tylko takie dłuuugie podchody, a nie, że specjalnie tak to wywracają kota ogonem i cała sytuacja z Sawyerem ma tylko namieszać na ich drodze do szczęścia. Jejku, tak już się niecierpliwie co z tego będzie, Jack is very <hot>, ale co z niego za facet
Kate & Jack <marzy>
Ten filmik widziałam, bardzo mi się podobał.
A kiedy niby Jack kręcił z Lucia, moim skromnym zdaniem nic na to nie wskazuje, oprócz tego, że jest miły i radzi się jej w sprawach organizacyjnych.
Napisano 27.02.2006 - |13:28|
Napisano 14.03.2006 - |16:01|
To juz chyba łatwiej zgadnąc co jest za betonową scianą.właśnie.. pozatym to temat o Kate i Jack'u... i jak myślicie? Kate zostanie już z Saywer'em???
Genesis
Napisano 14.03.2006 - |16:01|
Napisano 14.03.2006 - |16:03|
Locke chyba nie ma się ku Claire.Panowie wystarczy... Lock to fajny gosc ma sie ku Cleire a Vincent hmmm... no cóz Vincent otoz to co ten biedny Vincent ze soba pocznie ?? :]
Napisano 14.03.2006 - |16:04|
Oczywiście masz racje, juz przestaje bo wątek sie nam wali..Locke chyba nie ma się ku Claire.
Napisano 14.03.2006 - |19:32|
Ja myśle, że na dwoje babka wóżyła i jeden i drugi potrafi. Myśle, też że do tego nie dojdzie. Kate sama potrafi się obronic przed sawyere. Jesli zaś sama będzie chciała, Jack między nimi nie stanie.co do wątku jack&kate.to może jack sawyerowi albo sawyer jackowi wygarnie wkońcu i załatwią to po męsku ,będą walczyć o względy,na pięści,to byłoby ciekawe,jak myślicie kto by wygrał
Genesis
Napisano 14.03.2006 - |19:41|
a po co ona Jackowi.? Może jak juz ich uratuja zatrudni się w więziennej izbie chorych, że się z nia codziennie widywać?tak tylko to możę stać za jej plecami,choć wydaje mi się że niezależnie kto wygra to i tak kate sama dokona wyboru
Genesis
Napisano 14.03.2006 - |20:11|
A tak wracajac do wątku to moim zdaniem sprawa zakończy sie tak:
Kate-Sawyer
i Jack - to juz obojetne....mało prawdopodobne, że to będzie Ana-Lucia - bo pochodzą z innego grupy społecznej...
Na wyspie podejmują decyzje nie zważając na to, ale jednak mimo wszystko kiedyś (prawdopodobnie) wrócą do społeczeństwa...
Kate i Sawyer - maja sąd na karku - jak/jesli ich znajda to reszta powie,że zginęli a potem Hugo kupi samolot i wroci po nich ew. podrzuci ich do Meksyku...taka moja teoryja.
Można się nie zgadzać:
Napisano 16.04.2006 - |22:43|
Napisano 16.04.2006 - |23:19|
Napisano 17.04.2006 - |14:31|
Jack był troche zdezorientowany jak Sawyer tym swoim ochrypłym głosem powiedział :AAAAj low her :look:
i odpuscil
wiec sie zdziwił jak kate go pocałowała
ale jak wiemy z odcinka S.O.S. NIE żAŁOWAŁ :hyhy:
podoba mi sie ta para: Jack taki niedostepny i na pozór nieczuły a kate taka niezdecydowana i cielemelowata
Widzieliscie jaki Sawyer zazdrosny o Kate w ostatnim odcinku? Siedzi samotny przy ognisku,zdenerwowany i jest tak zdesperowany ze oddaje jedzenie Vincentowi
Użytkownik ZielonoMi edytował ten post 17.04.2006 - |14:35|
Napisano 25.05.2006 - |18:43|
Napisano 10.11.2006 - |20:00|
Napisano 21.12.2006 - |20:41|
No ale mniejsza z tym.
Ja jestem zdecydowanie tak parze Kate - Jack. Zgadzam się z freckles, Jack przypomina Kate tą jej wielką miłość z dzieciństwa. I pasują do siebie, a pozatym od początku było widać, że będą razem. Te pierwsze odcinki... A potem zjawił się Sawyer. Kate się nim interesuje, bo chyba tak naprawdę nie potrafi go rozgryźć. No i przypomina jej ojca. Ale para Kate - Sawyer jest zupełnie bez sensu i jakoś nie czaje, czemu niektórzy sądzą że oni do siebie pasują. Oboje mają kłopoty z prawem, no ale co z tego? Sawyer nie jest facetem, który potrafi się związać z kimś na dłużej. Jeżeli już, to potrzebny jest mu ktoś zdecydowany, o mocnym charakterze. A Kate jest trochę... ciamajdowata. Mimo że jest najlepszą postacią na wyspie (według mnie), potrafi wiele rzeczy no itd, ale jest strasznie niezdecydowana. Sawyer i Ana-Lucia to by było coś... Miejmy nadzieję, że Ana zmartwychwstanie, Sawyer ją zobaczy i rzuci Kate. I nasza vbuntowniczka nareszcie bedzie z Jackiem.
Nooo... to może w 23 sezonie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »