Sama nie wiem, czy cieszyć się z tego powodu, czy nie.
Z jednej strony - więcej BSG - SUPER!
Z drugiej - czy wysoka jakość serialu nie przejdzie w ilość i czy BSG na tym nie straci? W sumie... mimo wszystko troszkę się cieszę, że będzie to tylko kilkanaście odcinków, może nie będą tego wypełniać "zapychaczami" jak 3x14...
wlasnie
ja takze chcialbym aby serial mial i po 22 odcinki na sezon ale zauwazcie jak sg-1 bardzo dobry serial lubie go ale.
wlasnie ale ostatnie sezony nie sa juz takie ja poczatek zaraz pewnie zostane zlinczowany za to co powiedzialem. ale galactica ma naprawde wysoki poziom, jeste serilem ktory wprowadza cos nowego do swiata serili SF. na kazdy odcinek czeka sie z wielka nadzieje ze cos nowego poznamy ze cos nowego nam scenarzysci przekaza. i moze wlasnie to ze odcinkow jest tak malo daje nam te emocje. pozostawmy serial taki jak jest. czekajmy z niecierpiwosci na kolejny odcinek. i aktorow co sa poprostu stworzeni do tych rol. cy wyobrazacie sobie innego aktora grajacego Admirala? czy moze ktos inny zagrac XOalbo 6? wlasnie serial 1 klasa. i chwala im za to czekajmy na 4 sezon warto.

Logowanie »