Skocz do zawartości

Zdjęcie

Włatcy móch

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#21 Eugen

Eugen

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2007 - |17:42|

DanielP wyraził to samo co i ja chciałem napisać. Włatcy Móch to nie żarty i dowcipy rodem z Jackassa (który wg mnie to chory program dla chorych ludzi), ale przedstawia polską rzeczywistość. Chociaż gdy ja miałem 8 lat, świat nie do końca tak wyglądał, ale to jest bajka i większość jest w niej przejaskrawiona, żeby była śmieszna. Serial jest świetny, a South Parku też nie lubiłem.
  • 0

#22 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 13.02.2007 - |17:33|

Przejrzałem ostatnio wszystkie odcinki i za najlepsze uważam: "Karta Maślany", "Higieniczny Blues" i "Andżelika", super są jeszcze te z piwem i hitlerowcami.
Nie podoba mi się tylko trzeci "Order dla Maślany"
Jeżeli ktoś oglądał wszystkie niech mnie uświadomi, mam na kompie wersję 3go odcinka w której jakoś nie przeklinają, ogólnie nie ma jakichś wymiatających haseł i nie wiem czy to nie jest czasem zdeko ocenzurowana wersja, bo i takie w czwórce puszczają.
  • 0
Bursztyn & Perła

#23 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 14.02.2007 - |00:59|

Są dwie wersje. Jedna oryginalna i druga cenzurowana z wyciętymi przekleństwami i zasłoniętymi nieprzyzwoitymi widokami.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#24 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 02.03.2007 - |20:04|

Chciałbym oznajmic wszem i wobec, że od 8 marca rusza, że się tak wyrażę 2 Sezon "Władców Móch". :commando:
zapraszam przed telewizory, czwartek 20.00 tv4
Wcześniej na stronce pisali że najnowszy odcinek pojawi się o 23.00 w środę, ale widocznie zmienili plany. Tak czy inaczej radzę i ten termin uwzględnic podczas oczekiwania.
  • 0
Bursztyn & Perła

#25 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 04.03.2007 - |17:16|

Ciekawe, ze taki badziew dostal zielone siwatlo na kolejne odcinki.
WM to jest swietny przyklad, ze "polak nie potrafi". Nawet raz sie nie usmiechnalem ogladajac kilka odcinkow.a mnie nie jest ciezko rozsmieszyc.
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#26 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 05.03.2007 - |12:30|

Macias jest taka zasade ze jesli cos jest "badziew" to nalezy dopisac "moim zdaniem" bo inaczej wyglada to conajmniej smiesznie.
WM nie jest moim zdaniem ani fajne ani wybitne.Jedyne co mnie w tym wszystkim smieszy to Czesio,a jedyne co godne polecenia to muzyka.
Sam WM cieszy sie ogromna popularnoscia.Wystarczy sprawdzic ile stron powstalo na temat WM i ile @ wyslano do TV4 z pytaniem czy beda kolejne odcinki.
  • 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#27 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.03.2007 - |14:16|

Ha ha. Ja nawet poszedłem dalej. Zainspirowany grą aktorską Czesia zrobiłem sobie projekt grafiki z Czesiem na koszulkę i kazałem takową sobie wyprodukować. Czesio jest najbarwniejszą postacią w filmie. Taki zielony :)
Pod linkiem "mój" Czesio.

Użytkownik Lucas_Alfa edytował ten post 05.03.2007 - |14:21|

• 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#28 Northim

Northim

Kapral

• Użytkownik
  • 212 postów

Napisano 05.03.2007 - |15:51|

Mi się to coś zupełnie nie podoba. Dowcipy dla mnie żałosne. Dubbing beznadziejny. Ogólnie dla mnie takie dno.
  • 0

#29 cebit

cebit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 09.03.2007 - |16:01|

Zgadzam sie, przebrnalem przez poltora odcinka i wywalilem, nic ciekawego a porownanie tego do Soutch Parka to obraza dla tej kreskowki.
  • 0

#30 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 09.03.2007 - |18:35|

Zgadzam sie, przebrnalem przez poltora odcinka i wywalilem, nic ciekawego a porownanie tego do Soutch Parka to obraza dla tej kreskowki.

Jako wielki fan South Park (ktory takze moze wydawac sie dla niektorych glupi albo bluznierczy bym powiedzial ) uwazam, ze Wlatcy Moch jak na Polski serial jest bardzo dobry. Napewno lepszy od Kartonów, czegoś takiego nam brakowało, a tutaj proszę. Tym bardziej, ze South Park w Polsce jest słabo dostępny, no chyba ze w Torrent TV :P
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych