Moim zdaniem:
Zacznę może od miłego zaskoczenia minionego roku, a więc okazał być się nim miniserial "
The Lost Room".Z pozoru "niewinny serial", a skutecznie zabił parę godzin z życia.
Największe rozczarowanie odczułem po obejrzeniu tych paru nowych odcinków (jak parę innych osó

"
Lost". 3 sezon i pytań 3 razy więcej.Może tak jest lepiej ale boje się, że zacznie to przypominać naciąganie na miare ostatnich dwóch sezonów X-files...mimo wszystko nadzieja umiera ostatnia...
Nie mógłbym nie wspomnieć o
SG1 i SGA. Początek SGA oglądało sie bardzo przyjemnie i... nadal tak jest.Stały element tygodnia

.Jeżeli chodzi o SG1 to niestety trochę się to wszystko ""ciągnie".Mimo,to (i na szczęscie), to nadal Stargate i wierze,że twórcy nie sprowadzą legendy na dno.
Natomiast najlepszy sezon (jezeli brać pod uwagę kontynuację) miały w tym roku
24 godziny.Oderwać się nie mogłem.Dalej znalazł się
Battlestar Galactica - nadal klimat, a pierwsze odcinki najnowszego sezonu były druzgocąco dobre (okupacja Nowej Caprici - moim zdaniem bardzo dobrze zrealizowany wątek).
Bez większych niespodzianek: kolejny sezon
The 4400.Trzyma poziom i oglądalność - całe szczęscie narazie bezpieczny.Z chęcią poświęce więcej czasu dla tego serialu.
Miłe zaskoczenie nowym serialem:
Jericho - wpadłbym w uwielbienie dla tego serialu, ale osobiście wolę trochę więcej "falloutowści", a trochę mniej małomiasteczkowej amerykańskiej mentalności.Chociaż czasami i wątki w tej sferze są ciekawe,dlatego nie skreślam go ze swojej listy...wręcz przeciwnie,czekam niecierpliwie na wznowienie sezonu.
P.S.Nadal się łezka w oku kręci po Jeramiah
No i wyrożnienie :-D
Supernatural - za horror, za klimat, za demony, za samochod, za muzyke, za teksty deana, za dobór aktorek

(a propo:w tym sezonie ma wystąpić gościnnie Tricia Helfer :clap: )
Na koniec...jak ktoś już wcześniej napisał: wk...ło mnie skasowanie
Invasion
Oczekiwania na ten rok... ,aby twórcy:
- nie spieprzyli filmów Stargate
- nie spieprzyli filmu w świecie B5
- nie spieprzyli sezonu 6 24 godzin ( po 5 odcinkach jestem BARDZO mile zaskoczony i mam nadzieję, że przebije sezon 6, a ma to zadatki)
Pozdrawiam
Użytkownik Kutma_Idino edytował ten post 28.01.2007 - |13:38|