Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ile osób nawróciliście na SG-1?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

#21 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 26.08.2003 - |08:02|

Hmm jak by to powiedziec Nawrucilem moze nie ale wiem ze zaopatruje cala siec osiedlowa ( okolo 48 userow) w SG1 mam od 1.5 roku postawionego FTPa 120 GB ale tylko na LAN bo nie mozna z Adminem dojsc do poeozumienia zeby udostepnil port na zewnatrz
Co do userow to dostaje dziennie ze 3 maile o tym czy sa juz nowe odcinki a na gg to ludzie caly czas sie odzywaja w sprawie zebym udostepnil jakies filmy oraz SG1

Co do FTPa to od poczatku roku 2003 ludziska sciagneli 1.6 TB danych z tego mojego FTP z czego 600 GB to same SG1
Nie wiem czy w jakims stopniu sie przyczyniam do odciazenia dabrowy i innych FTPow ale mysle ze powinnismy sie dzielic z innymi tym co sciagamy bo znacznie to poprawi dzialanie calego internetu
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#22 drooido

drooido

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 26.08.2003 - |09:41|

J oczywiscie wszystkich domownikow ;)
Rodzicow i brata, ale to jeszcze jak na HBO lecial serial, czesto wieczorem w niedziele wszyscy siadalismy w duzym pokoju i razem ogladalismy kolejne odcinki SG-1 :)
  • 0

#23 tokosa

tokosa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 26.08.2003 - |10:50|

To i ja się pochwale :) Zaraziłem łacznie 3 osoby (w tym mojego tate) .
  • 0

#24 Pradawny

Pradawny

Kapral

• Użytkownik
  • 229 postów
  • MiastoDark Music

Napisano 26.08.2003 - |12:31|

Ja dzis zwerbowałem qmpla. Mam nadzije że będzie sie udzielał na forum i nie tylko. Mam nadzieje że zwerbuje jeszcze wiecej ludzi. Ludzie nawracam was na SG-1 :D :D :D :lol: :lol: :D :D :D
  • 0
"...Aniołowie, jeśli tylko są, kryją się w metalowych bunkrach..."
Nio i są czarne :)

#25 Walekmst

Walekmst

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 84 postów
  • MiastoTauri

Napisano 26.08.2003 - |12:40|

Hehhe nawróćcie żonę tak jak ja, która ma awersje do puchy traktuje ją jak konkurentkę (więcej siedzę przy piecu niz przy niej), a teraz potrafi sama sobie zarzucić odcineczek jak mnie nie ma i nie pozwala mi samemu oglądać tylko mam na nią zaczekać jeśli jest zajęta a ja chcę pooglądać od nowa odcinki.
  • 0
Dołączona grafika

#26 arkaszka

arkaszka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 26.08.2003 - |13:05|

Ja natomiast zaraziłem żonę - w tej chwili jesteśmy na odcinku 3x21 ( chociaż ja już obejrzałem do 7x06 ) - i stało sie już chyba tradycją że wieczorkiem zapuszczamy przynajmniej 1 odcinek a do tego chłodniutkie pifko - coż to za rozkosz :D
  • 0

#27 antek

antek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 26.08.2003 - |14:28|

Mi udało sie wciągnąć dwóch kumpli, ale ja też jestem nowy. B)
  • 0

#28 pandy

pandy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów
  • MiastoLublin

Napisano 26.08.2003 - |17:06|

Pierwszy raz SG1 ogladalem w TV sam, teraz po kilku latach ogladam razem z rodzinka, zona i 2 synow. Nawet zaczalem ogladac 2 raz :) Oprocz tego wciagnalem kumpla, wiem, ze rowniez oglada z synami. Nastepny dopomina sie o 6 sezon, ale mam pozyczony :) W sumie kilkanascie osob zarazilem SG1 :)
  • 0
"Życie to ciągła walka: Do obiadu z głodem po obiedzie ze snem"

#29 Gelerth

Gelerth

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 26.08.2003 - |17:25|

Najpierw Brat, potem córka i na końcu żona (nie lubi oglądania na ekranie monitora więc musiałem przemeblować pokój i ogladamy sobie SG1 na telewizorze.
  • 0
"W każdym z nas żyje jakiś Frank Burns"
Larry Linville

#30 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 26.08.2003 - |18:09|

Mnie sie udalo do ogladania namowic 3 kolegow. :) Rezultat moze i na razie kiepski ale nie ustaje w pracy misyjnej nad kolejnymi obiektami B) B) B) B) B)

P.S. Bylbym zapomnial o najwazniejszym obiekcie perswazji - Agnieszce - mojej dziewczynie - ale mam trudny orzech do zgryzienia - ona nie lubi S-F, coz - trzymajcie kciuki :)

Użytkownik Katharn edytował ten post 26.08.2003 - |18:11|

Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#31 Kondi

Kondi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 91 postów
  • Miastowawa

Napisano 26.08.2003 - |20:24|

Dasz radę ;) A jaki macie najskuteczniejszy sposób na nawrócenie, chodzi mi o coś co według was zadziała w 100% na każdego?
  • 0

#32 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 26.08.2003 - |20:42|

Dasz radę ;) A jaki macie najskuteczniejszy sposób na nawrócenie, chodzi mi o coś co według was zadziała w 100% na każdego?

jak to jaki sposób; wystarczy namówic do obejrzenia 1, czasami 2 no góra 3 odcinki i już klient uzależniony :-))))))))))) Najgorsze to namówić na ten pierwszy odcinek a potem już z górki, sami "molestuja" o następne odcinki :-))))))))))))
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#33 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 26.08.2003 - |23:42|

Moim sukcesem jest wciagniecie jak na razie 2 osob, ale jednoczesnie (obie z grupy), wiec jedna druga popedzala, zeby kolejny sezon juz moc ogladac :)
  • 0

#34 Rosha

Rosha

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 27.08.2003 - |01:19|

Moja koleżanka widziala ze mną około 6 odcinków, ale niestety jakoś ją to nie wciągło... Ale przynajmniej uświadomiłam 3 kolegów że kręcą już siódmy sezon i teraz co jakis czas przyjeżdżają i pożyczają kolejne sezony :)
A w najbliższym czasie mam zamiar dac pare odcinków z pierwszego sezonu na naszego lokalnego ftp, może kogoś to zainteresuje z mojej okolicy...
  • 0

#35 batorki

batorki

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 27.08.2003 - |03:50|

mi jedna osobe

ale co sie pozniej dzialo

w 3 dni scignelismy calego voyagera , potem poszla na tapete seria x-filesow a teraz rzniemy z sieci babylon i farscape

to sie nazywa miec zajoba i to wsztko w niecale dwa miechy
  • 0

#36 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 27.08.2003 - |08:13|

HEHE wczoraj po powrocie z pracy odezwali sie koledzy ze studiow i nie zgadniecie w jakiej sprawie - tak tak pozyczyc SG1 no i za tydzien udostepniam im caly segregator plytek z SG1 i innymi serialami :)

kolejne 4 osoby :)
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#37 Pidor

Pidor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 27.08.2003 - |09:15|

Ja mam na koncie trzy osoby. Najciekawszy przypadek to ostatni kupił napęd DVD i przyszedł pożyczyć ode mnie jakąś płytkę DVD, dałem mu wieczorem nagrane dwanaście odcinków z pierwszego sezonu nagrane na DVD. Na drugi dzień pojechałem do pracy i zapomniałem telefonu gdy wróciłem było ponad sto nie odebranych połączeń :P kolega chciał więcej i był wściekły że nie odbieram ;)
  • 0

#38 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 27.08.2003 - |12:58|

Ja wciagnelem 2 osoby tylko jak narazie ale 2 qmpli caly czas proboje wkrecic ale sa uparci i wogole nie chca ogladac seriali ale ja juz ich naciagne :P :D
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#39 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 27.08.2003 - |13:07|

Ja nie moge nikogo wciągnąć! Tu w Tarnobrzegu są tacy ludzie że oglądną film spodoba im sie ale już serialu nie bedą oglądać bo im sie nie chce. <_<
I żyj tu z takimi!

Ale za to ja zostałam wciągnięta! Przez mamusie. I teraz jest problem z odcinkami bo mamusia chce oglądać a u mnie napisy nie chodzą i musze wszystko tłumaczyć. B)
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#40 airs

airs

Szeregowy

• VIP
  • 45 postów
  • MiastoKraków (nadal... ;)

Napisano 27.08.2003 - |13:22|

Ja nie moge nikogo wciągnąć! Tu w Tarnobrzegu są tacy ludzie że oglądną film spodoba im sie ale już serialu nie bedą oglądać bo im sie nie chce. <_<
I żyj tu z takimi!
Ale za to ja zostałam wciągnięta! Przez mamusie. I teraz jest problem z odcinkami bo mamusia chce oglądać a u mnie napisy nie chodzą i musze wszystko tłumaczyć. B)

To musimy zorganizowac jakas pomoc, zeby napisy tez ruszyly... :) (pisalem cos o tym na starym forum...byl temat o odtwarzaniu - moze cos znajdziesz dla siebie)

A mnie ciekawi, kogo uznac za "prawdziwego" fana SG - tego ktory sie uzaleznil (jakos mi sie to kojarzy dziwnie :wacko:) i chce/pragnie/molestuje/teskni/zada nastepnych odcinkow, czy tego, ktory zacheca innych, np. na naszym forum ?

Ja mam niewielki dorobek, 3 ludzi, ale mam nadzieje (dzieki paru plikom w inecie, mam tez w sieci lokalnej wystawione), ze nieswiadomie (sic!) uda mi sie zachecic wiecej :D :lol:
  • 0

Wpadam tu naprawdę rzadko ostatnio...
Ale SG-1 oglądnąłem w całości 5,5 razy !! B)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych