Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#21 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 26.04.2004 - |19:49|

Ja z góry mówie ze na 100% sie nie pojawie ze wzgledu na termin :( .Po prostu mam egzaminy wstepne na studia.
Pozdro
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#22 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 27.04.2004 - |17:33|

Ja osobiscie domagam sie (tak kategorycznie sie domagam!!!) obecnosci DOMINA, TOMCIAKA, CASTORA, GRINCHA, MIRCA, OBIEGO, SOKARA, no i uczestników pierwszego i drugiego zlotu w Poznaniu czyli ALTOM i reszta i zlotu w Gliwicach.

Jestem zaczycony takim żadaniem ( i to jeszcze w takim towarzystwie) , ale po rozważeniu wszystkich za i przeci ( a także obejżeniu zawartości portwela ) z żalem musze stwierdzić że mnie w czerwcu na zlocie nie bedzie :(.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 27.04.2004 - |20:46|

:angry:
Ej no ludzie nie róbcie jaj!!
Kolega tu sie męczy flaki sobie wypruwa żeby zorganizować super-Hiper-giga zlot, fajowy , że hej, a wy takie coś??
:(
Chętnych tyle co kot napłakał :blink:
Ja się tylko dziwię, że nawet "starzy bywalcy" milczą ak zaklęci.
Przecież to jest to do czego dążyliśmy już kuuupe czasu!! I wreszcie znalazł się ktoś kto to chce i potrafi świetnie zorganizować a tu ekipa nawala :/
No jak tak można!?!? :wacko:
Ja miałam nadzieję, że ten temat zaleje lawina zgłoszeń chętnych osób, a tu nic, cicho głucho pusto :huh:
Ech!!
Brak mi słów :mellow:
chlip!!
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#24 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.04.2004 - |20:50|

Po prostu ludzie jeszcze nie wiedzą :) Ja sam pertraktuje warunki uczestnictwa z moim lokalnym rządem :D I myślę, że pertraktacje zakończą się pomyslnie. Ale ile mnie to będzie kosztować... :huh: :ph34r: Jednak program imprezy ukoi ból :lol:
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#25 Altom

Altom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoDorsten/Niemcy

Napisano 27.04.2004 - |21:15|

Ja osobiscie domagam sie (tak kategorycznie sie domagam!!!) obecnosci DOMINA, TOMCIAKA, CASTORA, GRINCHA, MIRCA, OBIEGO, SOKARA, no i uczestników pierwszego i drugiego zlotu w Poznaniu czyli ALTOM i reszta i zlotu w Gliwicach.

Cóż na takie zaproszenie (i wielokrotne wspominanie o braku ludzi z Trójmiasta) nie mogę odmówić. Termin zlotu jest dla mnie bardzo dobry. Tak więc dzisiaj mogę powiedzieć, że jadę. Wpiszcie mnie na listę :)
  • 0

#26 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 27.04.2004 - |22:33|

Altom ale mam nadzieje ze sama sie nie zjawisz. Z tego co pamietam to byla was ostatnio wieksza gromadka

Obi wszyscy borykamy sie z problemami finansowymi. Dla wielu z nas ta kwota to duzo pieniedzy. Ale masz 1222 posty na Orion Tok'ra i jakby nie patrzec byles tu zawsze. Nie powinno zabraknac takich ludzi na zlocie. To sie poprostu nie godzi.
Zjaw sie na zlocie. Z tego co wiem ktos od was jedzie samochodem do Poznania wiec pociag masz z glowy.

LUDZIE!!!! Zobaczycie ze bedzie fenomenalnie. To nie bedzie jakies tam nudne spotkanie na ktorym wszyscy beda siedziec i rozmawiac o niczym. To beda dla was i dla nas WAKACJE i to takie prawdziwe. WAKACJE za niewygorowana kwote.

Użytkownik MrSatan edytował ten post 27.04.2004 - |22:49|

• 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#27 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.04.2004 - |22:53|

termin jeszcze odlegly i niewiadomo co bedzeie ale, jak nic nie wypadnie i napisze prace ktorej jeszcze pisac nie zaczolem to bede

MR.Satan jest bardzo przekonujacy, a organizacja w jego wykonaniu napewno bedzie pierwsza klasa
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#28 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 28.04.2004 - |17:46|

Ja nie będą powtarzał przedmówców. Ja wiem co MrSatan potrafi i wiem że jak obiecuje to na pewno będzie super. Już się napalam na ten zlot. Mam nadzieję, że piorun wcześniej we mnie nie trafi bo muszę być na tym zlocie z wami. Poza tym cieszę się że będą koszulki :P tak jak na ostatnim w Poznaniu :D. SUPER

Użytkownik Ksyrax edytował ten post 28.04.2004 - |18:00|

• 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#29 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 28.04.2004 - |19:55|

Witam wszystkich :D

Jak pewnie widzicie ;) nie ma zbyt długiego stażu na forum ale przopozycja zlotu w Sierakowie Wlkp. od mr Satana jest po prostu z........sta :) a większość starych bywalców forum milczy jak zaklęta!!??
Nie wiem dlaczego tak jest, ale mam nadzieję ;) , że znajdzie się WIĘCEJ niż tylko 50 osób chętnych na ten zlot i wszyscy będziemy się tam świetnie bawić !!
Mam też, popdobnie do mr Satana, nadzieję na to, że na zlocie pojawi się cała "kadra" i stali bywalcy bo bez nich po prostu nie wyobrażam sobie tego zlotu. Po prostu nie może was tam zabraknąć!! : :lol:

Zapraszam wszystkich (szczególnie tych niezdecydowanych jeszcze) do powzięcia "męskiej decyzji" :P i wyrażenia swojej chęci uczestnictwa w naszym (mam na myśli ogół "Orion Tok'ra") zlocie!!
Ja sam już dawno wyraziłem chęć swojego przyjazdu i będę na 100% :P

Reasumując:
LUDZIE, WPISUJCIE SIĘ NA TEN ŚWIETNY ZLOT BO NIEDŁUGO MOŻE ZABRAKNĄC JUŻ DLA WAS MIEJSCA ;)

Do zobaczenia w Sierakowie :D

Użytkownik Klorel7 edytował ten post 28.04.2004 - |19:58|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#30 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.04.2004 - |20:22|

Hmm...chyba wiem dlaczego większość jest niezdecydowana... o ile się dobrze zorientowałem to działa na nich określenie "ludzie" :P W końcu większość uzurpuje sobie prawo bycia bogiem :lol: :P :P :P Może należy powiedzieć, że to zjazd bogów :D
*teraz schowam się pod swój kamień i podrążę dzuirkę w ziemi* :ph34r:

P.S. Może administratorzy pomyślą nad dodatkiem do Tytułu - np. Zaawansowany Imprezowicz :D :D Jak nie kijem to marchewką :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#31 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 28.04.2004 - |22:12|

Ja choc jestem w pierwszej 30 tego forrum :D (pod wzgledemc ilosci postow ^_^ ) NIESTETY sie nie zjawie bo jak juz napisalem mam 28 czerwca egzamin na studia.......a to mówi samo za siebie.......

Pozdro
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#32 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 28.04.2004 - |23:08|

Nie wiem co jest grane ale od ostatnich 24 h nie ma ani jednej nastepnej osoby.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#33 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.04.2004 - |23:29|

Witam.

Jak już powiedziałem Mr. Satanowi. Jeśli zdrowie dopisze i nic się nie stanie to moja obecność na zlocie będzie 100% :) W końcu poznacie swojego BOGA Dołączona grafika

Pozdro ;]
  • www.gwrota.com

#34 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 28.04.2004 - |23:35|

Jak Grinch bedzie to i ja sie postaram przybyć na te spotkanie nareszcie wypije u boku swoich :D
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#35 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 28.04.2004 - |23:37|

I już nie będę jedynym Bogiem, który objawiał się forumowym wiernym :( <_< :) :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#36 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.04.2004 - |23:43|

I już nie będę jedynym Bogiem, który objawiał się forumowym wiernym   :(  <_<  :)  :D

Przykro mi :P ALe sa tego dobre strony ;] Poznasz drugie Bostwo ;] a nie ciagle tylko gadka* z poddanymi :P

*picie alkoholu itp itd
  • www.gwrota.com

#37 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.04.2004 - |00:46|

I już nie będę jedynym Bogiem, który objawiał się forumowym wiernym :(  <_<  :)  :D

no jak do tej pory :)
to bedzie wielkie objawienie bogow B)
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#38 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 29.04.2004 - |07:17|

No prosze prosze :D juz zaczyna mi się to podobać !!
Oby tak dalej!! :wub:
Kampanie reklamową jakoś trzeba rozszerzyć :)
Może wysłać do wszystkich globalnego PM'a z informacją o zlocie?? B) bo może nie wszyscy dążyli przeczytać, że coś takiego jak zlot jest :blink: i trzeba ich oświecić :rolleyes:

Będzie spotkanie na szczycie :) jak dobrze, że uda mi się załapać na taką imprezę Jeeeeeeee !!
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#39 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.04.2004 - |07:53|

*grunt to odpowiednie podejście do klienta* :lol:
MrSatan, gdybyś potrzebował jeszcze jakiegoś marketingu to daj znać ;)
Jak widać wzmianka o bogach podziałała :P
  • 0

#40 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 29.04.2004 - |14:40|

Nie wiem czy to atrakcyjna oferta ale, kazdy kto zjawi sie na zlocie dostanie osobista larwe goa'ulda. Dołączona grafika
  • www.gwrota.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych