@robercik
Litości chłopie...
Czy ty każda ironię bierzesz tak dosłownie, aż do bólu?
Przecież sformułowanie "przebranie pirata" odnosi się do tej łaty na oku :afro: Bo z takich "ozdób" w rejonach tropikalnych mórz to słynęli piraci...
Inver wkleił więcej zdjęć, mi nie chodziło o to z kamery w "Perle"
- poniżej powtórzyłam pytanie, z zaznaczeniem o którą dokładnie fotę mi chodzi
Też jestem ciekawa, co pokaże prawda, bo kombinowanie na podstawie tylko podobieństwa mordek dwóch osób jest conajmniej śmieszne. I zazwyczaj prowadzi w ślepy zaułek...
Jedyne sensowne wyjaśnienie ewentualnej obecności Vanderfielda na wyspie?
Chyba takie, że właśnie znaleźliśmy sie w chwili, gdy Mittelwerk i Paik walczą na niej o wpływy. Ben i spółka to ludzie Paika, Vanderfield dowodzi ludźmi Mittelwerka. No ale z tajemniczości robi sie nam zwykły film gangsterski :afro: eeee, bez takich kawałów proszę...
Ewentualnie - wcześniej na wyspie działało wojsko lub wywiad, teraz cchą wyspę odzyskać.
W sumie "kartoteka" Vanderfielda w TLE nie jest zbyt bogata, nie wiemy czym się zajmuje... Może to "wtyka". by rozwalić Fundację Hanso "od wewnątrz"? A przynajmniej rozpracować, co tam się dzieje? Żeby "agent" mógł przeniknąć do mafii, musi mieć coś "nielegalnego" na koncie - 4 lata odsiadki za łapówkę i przemyt? - pasuje idealnie...
W TLE mamy przecież atak na Mittelwerka.
Czekam zatem kiedy Jednooki pojawi sie w LOST już "w realu", a nie na monitorach. No i jakim imieniem sie przedstawi :afro:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Chodzi mi o to zdjęcie:
InVer - ponawiam pytanie - skąd pochodzi ta fota? Jakiś trailerek do LOST-a?
Czy z jakiegoś innego filmu?
A edytować posty nie łaska? - ToudiChcesz, żeby było sklejone razem, a ja i tak rozdzieliłam. Tak mi bardziej pasuje tematycznie.
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 22.11.2006 - |10:08|