Skocz do zawartości

Zdjęcie

Smith

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
53 odpowiedzi w tym temacie

#21 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 17.09.2006 - |13:33|

A ja sobie poczekam do środy na konkretną premierę, nie będę oglądał tego dvdscr, bo może się coś pozmieniać w porównaniu z konkretnym odcinkiem premierowym. Pożyjemy zobaczymy do środy tylko 3 dni. :D

Użytkownik waski edytował ten post 17.09.2006 - |13:33|

• 0

#22 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.09.2006 - |12:41|

Poświęciłem wczoraj vanish, by obejżeć pilot Smita. Przypomina Ocean 11.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Po pierwszym epizodzie trudno się zorientowac o czym ten film będzie. Czy dramat głownej postaci, czy moze szereg włamań, a może konsekwencje tego jednego.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#23 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 19.09.2006 - |13:16|

Z pracą Bobby'ego jest inna sytuacja niz w przypadku Locka.
To jest tylko przykrywka pozwalajaca mu podrozowac bez wzbudzania podejrzen. A prace ta dostal bo został "polecony" przez kobiete, ktora mu zleca skoki. Jego szef nie jest zachwycony, ze musi Bobby'ego zatrudniac, co jasno wynika z jednej ze scen.
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#24 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.09.2006 - |13:29|

Z pracą Bobby'ego jest inna sytuacja niz w przypadku Locka.
To jest tylko przykrywka pozwalajaca mu podrozowac bez wzbudzania podejrzen. A prace ta dostal bo został "polecony" przez kobiete, ktora mu zleca skoki. Jego szef nie jest zachwycony, ze musi Bobby'ego zatrudniac, co jasno wynika z jednej ze scen.

Oczywiscie. Podobieństwo jest raczej w tym, że za urzedasem kryje sie ktos zupełnie inny.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 19.09.2006 - |13:30|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#25 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 20.09.2006 - |14:35|

Poświęciłem wczoraj vanish, by obejżeć pilot Smita. Przypomina Ocean 11.
Po pierwszym epizodzie trudno się zorientowac o czym ten film będzie. Czy dramat głownej postaci, czy moze szereg włamań, a może konsekwencje tego jednego.

Owszem. Trochętrudno. Coś podobnego byłow pilocie The Nine. Ale może dlatego jest ciekawie zapowiadającą sięhistorią. W każdym razie po pilocie mozna wysnućwniosek, że będzie wiele różnych akcji pokazanych. Oczywiście okraszonych pokazywaniem życia bohaterów iprzygotowywaniem do kolejnych "zadań".
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#26 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 20.09.2006 - |14:50|

moze ktoś dac znać czy dzisiejszy relas Smitha zupelnie niczym nie rozni sie od preaira sprzed ponad miesiaca?
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#27 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |14:54|

przyłączam się do prośby normanosa. W Vanished było dużo zmian z tego co ludzie mówili. Teraz zaopatrzyłam sie wczesniej w preair i ciekawa jestem..
  • 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#28 niepco

niepco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWyspy Południowe

Napisano 21.09.2006 - |12:16|

Ja natomiast jestem ciekaw czy będą dopasowane napisy do wersji Smith.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi ?

Bo te z preaira nie pasują...
  • 0

#29 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 21.09.2006 - |12:22|

Beda jak tylko dostane w swoje lapy odpowiedni plik {bo na razie idzie to jak krew z nosa}.

Edit:

Wersja lol rozni sie od preair-a o ok. 5 min. Odcinek zostal troche pociety stad przerobienie napisow chwile potrwa.

Użytkownik dzidzia edytował ten post 21.09.2006 - |18:58|

• 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#30 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 21.09.2006 - |19:07|

Beda jak tylko dostane w swoje lapy odpowiedni plik {bo na razie idzie to jak krew z nosa}.

Edit:

Wersja lol rozni sie od preair-a o ok. 5 min. Odcinek zostal troche pociety stad przerobienie napisow chwile potrwa.

super bylbym bardzo wdzięczny :) :)) dziekuje Dzidzia że bierzesz sie za przeróbke :)

wiadomo juz czy to tylko bedzie mini serial z 10 odcinkow sie skladal czy to zalezy od oglądalnosci ?
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#31 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 23.09.2006 - |21:33|

napisy przeszly kolejne poprawki i dopasowanie do wersji LOL,
sa juz na stronie
w wolnej chwili naniose tez poprawki do wersji PREAIR

Użytkownik dzidzia edytował ten post 23.09.2006 - |21:59|

• 0
Maruda

#32 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 24.09.2006 - |10:36|

przepraszam, a czy w tym serialu jest cos fantastycznego?
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#33 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 24.09.2006 - |19:06|

Fajny serial :)
Dobrzy aktorzy
lubie takie rzeczy jak napady na bank,planowanie itd :)
akcja tez jest

Good show :afro:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#34 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 03.10.2006 - |19:54|

Jeśli to będzie serial o tematyce "złodziejskiej" a skoki będą fajnie zaplanowane to może to byc dobra produkcja. Jeśli serial skupi sie na rozterkach głównego bohatera nie będzie się się wyróżniał niczym szczególnym. Trzymam kciuki za to pierwsze :)
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#35 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 04.10.2006 - |10:23|

Dla niesłyszących i znajacych angielski inaczej :P wtawiłem na strone napisy do drugiego odcinka.
http://hatak.pl/pobierz.php?id=2678
  • 0
Maruda

#36 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 07.10.2006 - |13:48|

I tak ludzie koniec wzdychania do serialu jaki to on fajny, ranking ogladalności zrobił swoje, serial został skasowany, a tak fajnie sie zapowiadał.
Polecam zainteresować się serialem kidnapped (który rywalizował ze smith, niestety smith przegrał tą rywalizację), też bardzo ciekawy serial

Użytkownik waski edytował ten post 07.10.2006 - |13:53|

• 0

#37 leniwiec

leniwiec

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 08.10.2006 - |00:12|

ales walnal z tym kidnapped :P ma on jeszcze gorsze wyniki ogladalnosci niz smith i juz na poczatku tego tygodnia szefowie nbc zapowiedzieli ze nie bedzie krecone nic poza 13ty odcinek, a to czy i te 13 zostanie wyemitowane stoi pod duzym znakiem zapytania. poki co kidnapped od 21 pazdzierznika zostaje przeniseisony na soboty co niz dobrego nie zwiastuje.
sorki za maly OT
  • 0

#38 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 08.10.2006 - |07:47|

Stary masz rację z tym przeniesieniem, ale jeszcze na tyle sie trzymie że jest jeszcze na antenie, a smith poszedł pa pa
  • 0

#39 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 08.10.2006 - |08:41|

Amerykanie musieliby nie odchodzi od telewizora, aby utrzymać wszystkie te seriale przy życiu, szkoda tylko, że ich gust nie pokrywa się z moim :(
  • 0

#40 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 08.10.2006 - |09:24|

Amerykanie musieliby nie odchodzi od telewizora, aby utrzymać wszystkie te seriale przy życiu, szkoda tylko, że ich gust nie pokrywa się z moim :(

Wiesz dziwie ci się że wypowiadasz się wogóle na tym forum, bo w ostatnim zdaniu twierdzisz że gust amerykanów nie pokrywa się z twoim jesli chodzi o seriale, to raczej na tym forum nie znajdziesz nic dla siebie, bo wszystkie seriale opisywane tutaj są produkcjami z za oceanu, no może poza doktorem :D
A jeśli chodzi o utrzymywanie seriali przy zyciu to stacja kręcąc je ma nadzieje na sukces, ale ten sukces nie zależy od nich tylko od widowni i kasowanie seriali jest normalną sprawą, bo nikt nie będzie wydawał więcej pieniędzy na coś czego nikt nie ogląda :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych