Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co jeszcze jest w Atlantis?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 Piotr_1987

Piotr_1987

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 06.12.2006 - |00:18|

moim zdaniem skoro atlantyda jest miastem mieli tam sale taką do nauki dzieci za pomocą hologramowej nauczycielki więc gdzieś powinny być też archiwa schematy budowy ... broni :hehe: , statków ;P (może skoro Jack jest dowódcą programu wkońcu sie uprze i będzie "Enterprise") , ZPM ^_^ i wszystkich innych wspaniałych i porządanych rzeczy :D
  • 0
3x22 "Jeden mały krok dla Jaffa..."
7x20-21 "Za trzy dni, to będzie czwartek. Czwartek nam nie pasuje..."

#22 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 06.12.2006 - |15:07|

plany budowy pewnie i tak nic nie dadzą, bo nie byliśmy w stanie zbudować nawet działa jonowego tollan z planów ;)
  • 0

#23 ozzz

ozzz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 21.12.2006 - |20:35|

imo dziłało jonowe byśmy zbudowali. Wystarczy Carter zamnknąc z tymi planami samą na powiedzmy 28h i mamy *prawie* gotowe działo.

a co znajdą????? otóż jestem za jakimś fajny urządzeniem które mogło by syntezowac różne rzeczy (jak asgardzkie statki, gdy Thor zsyntezował bron na robaki o'niella ) takie cos potrafiloby tworzyc ZPM, drony, fajne zabawki w stylu ochronna tarcza.
  • 0

#24 elantra

elantra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 22.12.2006 - |22:27|

hmm... - myślę, że musi nastąpić przełom w atlantydzie i że już niedługo będzie bardzo ostro z wampirkami, Oczywiście na pewno "coś" zostanie znalezione aby eksterminować życiozjady ale nie będzie to proste ani przyjemne. :bag:
  • 0
"tylko umarli znają koniec wojny"
Platon

#25 DonBolano

DonBolano

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 505 postów
  • MiastoOstrów Wlkp/Wrocław

Napisano 22.12.2006 - |23:12|

a co znajdą????? otóż jestem za jakimś fajny urządzeniem które mogło by syntezowac różne rzeczy (jak asgardzkie statki, gdy Thor zsyntezował bron na robaki o'niella ) takie cos potrafiloby tworzyc ZPM, drony, fajne zabawki w stylu ochronna tarcza.

Marzy ci się replikator ze Star Treka??`;)
  • 0

#26 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 12.01.2007 - |19:51|

No cóz odppowiedz jest dość prosta i oczywista:
Znajdą wszystko to co wymyslą scenarzyści i co bedzie potrzebne w jakims kolejnym odcinku.
Ot i wszystko

Hehe, dokładnie z tym się zgadzam. Byleby nie znaleźli jakiegos magazynu z stosami ZPM :P Bo to byłoby już przegięcie.
  • 0
Dołączona grafika

#27 Bard13

Bard13

Starszy szeregowy

• VIP
  • 143 postów
  • MiastoŚrodek lasu

Napisano 08.03.2007 - |13:42|

A ja bym chciał, żeby znaleźli na Atlantis czas.
Czas na znalezienie 4 ZPM-ów, których jeszcze nie szukali z lokalizacji od zahibernowanej Weir.

Czas na znalezienie ochrony przed bronią Wraith. Jest to nieinwazyjna (nie niszcząca) broń energetyczna, która działa na układ nerwowy.
Możliwe, że na zasadzie wstrząsu elektrycznego.
Może byłby czas zbadać jej zasadę działania i wymyślec jakieś "uziemienie".

Czas sprawdzenie miasta z planety Teyli. Stoją tam spore, niezniszczone budynki, do których nikt nie właził, żeby Wraith nie ściągnąć.

I pewnie czasu na parę innych, pożytecznych rzeczy.

Co do centrum rozrywki, to spora racja.
Dziwi mnie zawsze, jak to zaawansowane cywilizacje nie maja sklepów, nie oglądają TV i tylko albo pracują 28h/na dobę albo kontemplują.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych