Co jeszcze jest w Atlantis?
Napisano 06.12.2006 - |00:18|
7x20-21 "Za trzy dni, to będzie czwartek. Czwartek nam nie pasuje..."
Napisano 06.12.2006 - |15:07|
Napisano 21.12.2006 - |20:35|
a co znajdą????? otóż jestem za jakimś fajny urządzeniem które mogło by syntezowac różne rzeczy (jak asgardzkie statki, gdy Thor zsyntezował bron na robaki o'niella ) takie cos potrafiloby tworzyc ZPM, drony, fajne zabawki w stylu ochronna tarcza.
Napisano 22.12.2006 - |22:27|
Platon
Napisano 22.12.2006 - |23:12|
Marzy ci się replikator ze Star Treka??`a co znajdą????? otóż jestem za jakimś fajny urządzeniem które mogło by syntezowac różne rzeczy (jak asgardzkie statki, gdy Thor zsyntezował bron na robaki o'niella ) takie cos potrafiloby tworzyc ZPM, drony, fajne zabawki w stylu ochronna tarcza.
Napisano 12.01.2007 - |19:51|
No cóz odppowiedz jest dość prosta i oczywista:
Znajdą wszystko to co wymyslą scenarzyści i co bedzie potrzebne w jakims kolejnym odcinku.
Ot i wszystko
Hehe, dokładnie z tym się zgadzam. Byleby nie znaleźli jakiegos magazynu z stosami ZPM
Napisano 08.03.2007 - |13:42|
Czas na znalezienie 4 ZPM-ów, których jeszcze nie szukali z lokalizacji od zahibernowanej Weir.
Czas na znalezienie ochrony przed bronią Wraith. Jest to nieinwazyjna (nie niszcząca) broń energetyczna, która działa na układ nerwowy.
Możliwe, że na zasadzie wstrząsu elektrycznego.
Może byłby czas zbadać jej zasadę działania i wymyślec jakieś "uziemienie".
Czas sprawdzenie miasta z planety Teyli. Stoją tam spore, niezniszczone budynki, do których nikt nie właził, żeby Wraith nie ściągnąć.
I pewnie czasu na parę innych, pożytecznych rzeczy.
Co do centrum rozrywki, to spora racja.
Dziwi mnie zawsze, jak to zaawansowane cywilizacje nie maja sklepów, nie oglądają TV i tylko albo pracują 28h/na dobę albo kontemplują.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »