Mam pytanie odnośnie odcinka 1x22. Moglibyście napisać dokładnie w jakiej minucie (minutach) filmu następuje problem. Ja wrzucałem ten odcinek i było to podczas tego weekendu parę tygodni temu gdy "flagowiec" co chwilę się sypał i zrywało mi połączenie. Do tego raz mi sie komp w trakcie powiesił (choć nie pamiętam czy to przy tym czy innym wrzucanym pliku). To mogło spowodować błędy. Jak podacie te informacje to po powrocie do domu sprawdzę czy u mnie mam ten sam błąd. Jeśli to nie jest źle zripowany plik to postaram się go wrzucić jeszcze raz.
Odcinek 1x22 jest walnięty w 2 miejscach, tak jak już napisał Ornitier w 36:48 oraz kilka minut później, przy czym to drugie uszkodzenie jest znacznie mniejsze i dźwięk się nie rozjeżdża. DivFix wykrywa jeszcze kilka uszkodzonych klatek około 1 minuty, ale mając zainstalowany AntiFreeze, nawet ich nie zauważyłem.
Znacznie gorzej wygląda sytuacja z 2x02 tam się coś kaszani dosłownie co 5 minut... Tak, że sporą część filmu ogląda się czytając napisy na różowo-białym ekranie...
Użytkownik Tomciak edytował ten post 27.08.2003 - |14:12|