Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jaką postać przenieść z SG-1 do Atlantis?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
39 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Jaką postać z SG-1... (133 użytkowników oddało głos)

...najbardziej chciałbyś zobaczyć a Atlantis ??

1. Daniela z Valą po równi :D (41 głosów [33.61%])

Procent z głosów: 33.61%

2. Vala Mal Doran (8 głosów [6.56%])

Procent z głosów: 6.56%

3. Daniel Jackson (25 głosów [20.49%])

Procent z głosów: 20.49%

4. Cameron Mitchell (7 głosów [5.74%])

Procent z głosów: 5.74%

5. Teal'c (8 głosów [6.56%])

Procent z głosów: 6.56%

6. Samantha Carter (10 głosów [8.20%])

Procent z głosów: 8.20%

7. Żadnej z nich !! (11 głosów [9.02%])

Procent z głosów: 9.02%

8. Inna kombinacja - napisz poniżej : (12 głosów [9.84%])

Procent z głosów: 9.84%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Sky_walker

Sky_walker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.08.2006 - |12:24|

A ja bym chciał O'nell'a i przecz z Valą, O'nell rulez :D :D :D
biedne dzieci, nawet nie wiecie co tracicie :P
  • 0

#22 Lord_Yu

Lord_Yu

Szeregowy

• Email
  • 52 postów
  • MiastoTarnow

Napisano 30.08.2006 - |14:50|

Do Atlantis zapewne przezuca Daniela, poniewaz zawsze chcial byc na Atlantydzie, wiec pewnie jak sie rozsypie Chayenne Mountain to tam go przeniosa :)

Sam, powinna zajac sie dzieckiem i jak to wczesniej wspomniano pojawic sie w epizodach, gdyby przykladowo Rodney sobie nie radzil....

Teal'c, no cuz, on zapewne zajmie sie Jaffa i pokaza go zapewne w kilku fragmentach zwiazanych wlasnie z nimi....

Mitchell i nowy dowodca - kick - :hehe:

Vala ... ? Po co ona w SGA ? Moze pojawic sie w kilku epizodach i tyle, a Teyla ? Co wy od niej chcecie?
Przeciez SGA to nie SG1 !!!

btw. chyba ze wszystko potoczy sie tak ze w 10 sezonie odcinku 20, Ori zniszcza Ziemie i zaden z bohaterow z SG1 nie przezyje :censored:
  • 0
W oczekiwaniu na SGA se number 4 :]
VRIP - SG1V

#23 Buzzek

Buzzek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów
  • MiastoSg-1

Napisano 18.11.2006 - |17:59|

Ja oczywiście stawiam na Daniela. Ale Vala poszła by z nim nawet do piekłą.
  • 0

#24 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 18.11.2006 - |23:42|

- a lot of Ba'al :)
- Daniel
- Jonas
- O'Neill
- Carter
- i ten ladny major, co sluzyl za posrednika miedzy SGC a Pentagonem, jak on sie nazywa...
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#25 Casper

Casper

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów
  • MiastoWrocek

Napisano 23.11.2006 - |14:54|

Daniel to jedyna osoba z SG-1 jak dla mnie która może mieć przyszłość w Atlantis bo nie ma tam nikogo do czysto historycznego badania (nikogo z głównych bohaterów), a McKay zajmuje się technologią. :)
  • 0

#26 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 23.11.2006 - |15:50|

i ten ladny major, co sluzyl za posrednika miedzy SGC a Pentagonem, jak on sie nazywa...

Czy chodzi ci o majora Davisa ?
  • 0

#27 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 23.11.2006 - |22:26|

Vala Vala i jeszcze raz Vala jesli SG-1 sie konczy to szkoda takiej postaci :) ladna mile i sexi hehehehehe
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#28 Sagat

Sagat

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 30.01.2007 - |12:42|

Zdecydowanie za mało przebić ze Stargate - prawie tak jakby projekty gwiezdnych wrót nie były ze sobą powiązane. Przydałby się jakiś cross over - grubsza zawierucha łącząca obydwa seriale.
  • 0

#29 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 30.01.2007 - |12:56|

a można niekoniecznie z drużyny a? to ja chciałabym zgłosić tę przesympatyczną chinkę z ioa na stanowisko weir
jeżeli ona przejdzie, zniosę nawet carter
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#30 Thor_SGA

Thor_SGA

Szeregowy

• Email
  • 20 postów
  • MiastoTczew

Napisano 02.06.2007 - |01:14|

wiem że niema takiej propozycji ale chciałbym aby dali Jacka O'Neill
  • 0

#31 cycusglancus

cycusglancus

Szeregowy

• VIP
  • 5 postów
  • MiastoDobrodzień

Napisano 20.06.2007 - |13:28|

Moim zdnaniem najlepszy byłby gen. Jack O'Neill, ale tylko jeśli na stałem zamkną SG-1. A tak to niech będzie Sam Carter...
  • 0

#32 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 22.06.2007 - |12:59|

Ja obstawiam Amande.I dobrze by bylo,gdyby w ogole do konca serii zajela miejsce TORRI HIGGINSON. :look: Reasumujac moja wypowiedz:
:bag: TORRI -LET IT GO. JUST GET THE HELL OUT OF HERE. :angry2:
  • 0

#33 Marvel

Marvel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 03.09.2007 - |20:46|

Ja to właściwie nie moge się pogodzić że to już koniec SG-1 to jest nie do zaakceptowania po tylu godzinach dniach miesiącach spędzonych przed SG-1 i Atlantis. Moimi faworytami to oczywiście DANIEL I VALLA zwłaszcza ta 2ga osoba zrobiła mega wejście do serialu z jak to dużym temperamentem. Według mnie oglądalność zdecydowania by wzrosła jak by Daniel i Valla pojawili się na stałe w Atlantis. Precz Z Ronanem on jest kretynem :| ni w D ni w oko :|. gościnnie Jacka no i Samanta może nawet Camerona a właściewie to niech kontynułują SG-1 chociaż 11 sezon :)
  • 0

#34 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 03.09.2007 - |22:07|

Seven of nine - a dlaczego, jesli mozna wiedziec, ty tak nienawidzisz biednej Torri??
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#35 sunkmanitu

sunkmanitu

Starszy szeregowy

• Email
  • 143 postów

Napisano 05.09.2007 - |11:18|

Z tego co widziałem na imdb.com, to Samantha jest w obsadzie na pierwsze odcinki s04. Nie wiem co będzie tam robiła, ale chętniej widziałbym tam Valę i ewentualnie Daniela. Mitchella też polubiłem, tylko nie bardzo widzę dla niego miejsce, choć jak dla mnie, to mógłby zastąpić Shepparda :P
  • 0

#36 teyla

teyla

Starszy szeregowy

• Email
  • 90 postów
  • MiastoAlwernia/Kraków

Napisano 07.09.2007 - |00:39|

jak dla mnie najlepsza postacią jaka mogłaby przejść do Atlantis to gen. Jack O'Neill-uwielbiam gościa :rolleyes: w 2partowym 'The Return' z nim na Atlantis było extra ;) przynajmniej miasto i expedycja miałyby porządnego dowódce, bo jak widze Weir to mam mdłości...od pierwszego odcinka <_<
  • 0
.::][ open the gate and dream ][::.

http://chevronone.com ;)

#37 dix

dix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoWu-wu-a

Napisano 08.09.2007 - |20:41|

w sumie jedynie Daniel by sie tam nadawal reszta nie miala by za bardzo co robic chyba ze O'Nell przejol by dowodzenie na atlantis
  • 0

#38 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 09.09.2007 - |17:46|

w sumie jedynie Daniel by sie tam nadawal reszta nie miala by za bardzo co robic chyba ze O'Nell przejol by dowodzenie na atlantis

jak dla mnie najlepsza postacią jaka mogłaby przejść do Atlantis to gen. Jack O'Neill-uwielbiam gościa rolleyes.gif w 2partowym 'The Return' z nim na Atlantis było extra wink.gif przynajmniej miasto i expedycja miałyby porządnego dowódce, bo jak widze Weir to mam mdłości...od pierwszego odcinka dry.gif

Jack zamiast odwiedzać Atlantis powinien nie rozstawać się z SG-1 i grać nadal w 9 i 10 sezonie jako dowódca SGC. Elizabeth Weird też nie lubie, nie lubie jej gry aktorskiej, wogule SGA jest zbyt cukierkowy (milutki) z głupiutkimi aktorami, oczywiście Ronan jest niezastąpiony :D i Sheppard czasami miażdzy swoimi reakcjami np. początek 3x15 "the game" przed czołówką zaraz :D. Kobiety w tych SG słabo grają (przynajmniej mnie denerwują swoją grą), jeśli się chce dobrej kobiecej gry aktorskiej idziemy oglądać BSG, Lost, KRONIKI SARY CONNOR i wiele innych, ale nie żadne Stargate. Skoro ten SGA jest taki bajeczny to chętnie bym tam wykopał Valę, takiego kopa bym jej dał, żeby z tamtąd nie wróciła, swoim charakterem zAtlantasiła SG-1 swoją osobowością (postacią) która bardziej pasuje do Atlantis, do radosnej atmosferki tego serialu który od początku już jest taki.
  • 0

Dołączona grafika

#39 daHaka

daHaka

Szeregowy

• Email
  • 19 postów
  • MiastoKutno

Napisano 11.09.2007 - |19:12|

Ja jestem za Danielem. Moim zdaniem to najciekawsza postać, która mogłaby wnieść dużo do SGA. Tak jak wszystkim jest mi przykro, że już nie ma SG-1 aczkolwiek pocieszam się sukcesem jaki ten serial odniósł. Co do postaci w SGA to ja bym tam za bardzo nie importował ludzi, no może poza Danielem, który wydaje się kluczowym bohaterem świata Stargate. Juki-zgadzam się z tobą co do jakości gry kobiet w SGA (nie zwróciłem na to uwagi). Co do Vali to to sam nie wiem ale raczej jestem na NIE. A tak generalnie to cieszę się na kolejny sezon bardzo dobrego jakby nie było serialu, bo tak naprawdę to kiedy i SGA się skończy to nie wiem co będę oglądał jeśli chodzi o sci-fi.
  • 0

#40 Archan

Archan

Starszy szeregowy

• Email
  • 117 postów
  • MiastoSkwierzyna

Napisano 24.02.2008 - |03:47|

Ja powiem to tak. Carter sie nie sprawdziła. Vala precz. Nie chcę jej. Nie lubiłem jej w SG-1, nie polubię w Atlantis. Jackson jest oki. ale najbardziej widziałbym Teal'ca. W SG-1 widać było że sie polityka męczy. A Ronona lubie. Dlatego że ma taki zadziorno-cyniczny sposób bycia. A w Midway pokazali z Teal'cem jaka to fajna parka. Ich rywalizacja może być źródłem naprawdę wielu delikatnie komicznych sytuacji. Taki starsky i hutch w świecie SG. Tylko Wraith by musieli dostać jakieś wsparcie albo drastycznie zwiększyć liczebność, bo w tym stanie co sa to by było mi ich niemal szkoda, jakby T. i R. wzięli sie do roboty.
  • 0
War..War never changes

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych