Kto zginie w 3. i kolejnych sezonach ?
Napisano 20.08.2006 - |21:36|
zbędny jest jeszcze Charlie oraz Ecko, możliwe że oni również mogą dołączyc do Boone'a, Shannon, Any i Libby
Napisano 14.10.2006 - |11:08|
Napisano 14.10.2006 - |17:21|
Napisano 15.10.2006 - |19:58|
Jack sie załamie i pójdzie na współprace z temtymi, być może opuści wyspę, może też zginąć.
Napisano 23.10.2006 - |21:52|
Powracając do tematu. Żeby odnaleźć osobę, która zginie, możemy przeanalizować wizję z 3x03, która wg mnie jest dosyć ważna, tak jak większość poprzednich wizji, które w większości przypadków w różny sposób się sprawdzały.
No więc już dawno nie doszukiwałem się żadnych szczegółów. Bo nie czytam spoilerów w zasadzie a i szukanie detali stało się mniej ważne. Jakoś ta mi się lepiej oglądąło. Ale ta wizja była inna - ciekawa i myślę, że trzeba ją zinterpretować. Wizje ujawniają jak zawsze, nieco z przyszłości (przypomnijcie sobie), nieco z przeszłości, a i troszkę z teraźniejszości.
Locke jedzie na wózku z Bonnem na lotnisku (przeszłość), mijają Claire, Charliego i Aarona, zakochanych, szczęśliwych jak rodzinka. Istnieje więc olbrzymia szansa, że taką wesolą rodzinkę stworzą. I będą na razie mieli spokojny żywot. Ale Boone dodaje, że przynajmniej na razie. Pod koniec sezonu możemy się wg mnie spodziewać czegoś niemiłego. Na przykład śmierci Charliego. Lu jakiegoś uprowadzenia przez innych. Ale stawiałbym na śmierć. ( to jest przyszłość) Sun, Jin i Sayid razem co jest zrozumiałe w wyniku sytuacji w jakiej się znajdują. Sun i Jin się kłócą, a Sayid musi na to patrzeć. Sayid jednak panuje nad sytuacją. Więc powinni wrócić do obozu cali i zdrowi (teraźniejszość/przyszłość). Hurley wstukuje liczby. No ale czemu. Nie wiemy, ale Boone mówi, że z nim wszystko w porządku. Ale liczby już są nieaktualne na tym monitorku więc jest to przeszłość. Desmond sam o siebie zadba. Cokolwiek to znaczy, wierzę w to. Będzie więc żył. A Kate, Sawyer i Jack niby razem, ale jednak osobno z Jackiem. Choć Locke o tym nie wie, to jest to rozgraniczenie, że są oddzielnie. (teraźniejszość) Ben sprawdza Jacka (nie wiem po co) (przyszłość) No i zaznaczenie, że oni dopiero później będą musieli być uratowani (przyszłość). Czyli najpierw Eko. (teraźniejszość)
Nudne i nic ciekawego. Ale jakże mi sie podobalo XD
Z wizji można zinterpretować, że w zagrożeniu śmiercią znajdują się więc Charlie, Claire, być może równieżKate, Sawyer i Jack. Z całej tej piątki myślę, że to będzie Charlie, którego obstawiałem już w poprzednim sezonie. Nie wiem jednak jak mogą skończyć potencjalni nowi bohaterowie serialu, ale mam nadzieję, że nie będą musieli umrzeć.
Napisano 27.10.2006 - |00:12|
Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 27.10.2006 - |00:13|
Napisano 27.10.2006 - |13:10|
Napisano 31.10.2006 - |12:19|
Napisano 31.10.2006 - |21:02|
"Michael Ausiello pisze, że w „The Cost of Living”(Eko-centryczny) umrze jeden z głównych bohaterów serii (na pewno nie będzie to Sawyer) i zapewnia nas, że dopóki nie zobaczymy epizodu na własne oczy nie uwierzymy w to.
Jaką niespodziankę szykują nam twórcy?"
Wyrażnie jest napisane, że dopóki nie zobaczymy na własne oczy to nie uwierzymy. Czyli nie są to raczej postacie z trailera. Eko uderzony w głowę tym bardziej nie jest moim zdanie w gronie 'ściśle podejrzanych' (zbyt oczywiste).
Jak dla mnie będzie to Jin. Chyba że są jakieś informacje zaprzeczające temu. To znaczy że np. w jakimś przyszłym epizodzie będzie miał flashback'a.
Napisano 03.11.2006 - |14:24|
po finale 2 sezonu wydawało mi się, że zginie ktoś z trójki jack-kate-sawyer - jack i kate teraz raczej nie, za to sawyer ma poważne szanse na odpadnięcie z gry. powód? ten nowy typ z brazylijskiej telenoweli ma dość podobne poczucie humoru, po co twórcom dwie tak podobne osoby? hope, że się mylę ;/.
locke ma coś pokręcone z tymi wizjami, w końcu zrobi jakąś rzecz nie tak, jak chce dym/cokolwiek, co zabiło eko, i skończy tak jak on ._.
tak już jest kręcony ten serial - nigdy nie wiesz, co spotka twojego ulubionego bohatera w następnym odcinku :P
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 03.11.2006 - |16:15|
Nieprawda, Boone i Libby zaprzeczają temu co piszesz. Nawet jeśli podciągniesz pojawienie się Libby w retrospekcjach Eko z 2x21 i jej śmierć w tym odcinku to co z Boonem? Nie jest więc to w 100% prawdą.Zawsze kiedy odchodzila z serialu jakas glowna postac, byly o niej krecone retrospekcjie.
Nie zamierzam jeszcze bardzo bardzo długo typować głównych bohaterów - Jacka, Locke'a, Kate i Sawyer'a. Dla mnie oni są po prostu nieśmiertelni. Po śmierci Eko, której jednak nie typowałem nie zmieniam swojego stanowiska i wciąż uważam, że to Charlie zginie jeszcze w 3 sezonie.po eko obstawiam dwie postacie, które lubię: locke'a i sawyera
po finale 2 sezonu wydawało mi się, że zginie ktoś z trójki jack-kate-sawyer - jack i kate teraz raczej nie, za to sawyer ma poważne szanse na odpadnięcie z gry. powód? ten nowy typ z brazylijskiej telenoweli ma dość podobne poczucie humoru, po co twórcom dwie tak podobne osoby? hope, że się mylę ;/.
locke ma coś pokręcone z tymi wizjami, w końcu zrobi jakąś rzecz nie tak, jak chce dym/cokolwiek, co zabiło eko, i skończy tak jak on ._.
Użytkownik boone edytował ten post 03.11.2006 - |16:15|
Napisano 03.11.2006 - |16:19|
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 03.11.2006 - |18:06|
Spora część damskiej widowni nie oznacza tego, że jest to postać najważniejsza dla serialu Poza tym równie dużą część skupia Jack i Sawyer, a kto wie, zacznie być może również nowa postać na wyspie czyli latynos . Myślę, że atrakcyjność ma naprawdę niewiele wspólnego z tym kogo zabiją twórcy. Bo nie zabijaliby Shannondla mnie boone też był nieśmiertelny - jednak twórcy wyeliminowali z serialu postać skupiającą sporą część damskiej widowni, czego totalnie się nie spodziewałam ;P
Napisano 05.11.2006 - |17:05|
Napisano 07.11.2006 - |21:35|
Spora część damskiej widowni nie oznacza tego, że jest to postać najważniejsza dla serialu Poza tym równie dużą część skupia Jack i Sawyer, a kto wie, zacznie być może również nowa postać na wyspie czyli latynos . Myślę, że atrakcyjność ma naprawdę niewiele wspólnego z tym kogo zabiją twórcy. Bo nie zabijaliby Shannon
Shanon, Shanon, Shanon...! Ble, ble, ble...ja jej nie lubiłem,, była pusta, choć pod koniec chciała się zmienić. Nie rozumiem dlaczego faceci na pierwszym miejscu wymieniają jako najbardziej atrakcyjną wymieniają właśnie ją... Mi się ona w ogóle nie podoba (jak zresztą ogólnie kobiety z takim typem urody i charakteru) Ble!
Eco już nie żyje, szkoda, ale to dlatego że nie żałował za swoje grzechy (choć niektóre popełnił z wielkiej miłości do brata)...
A kto będzie następny? Kto widział trailer wie na co się zapowiada, na celowniku są dwie osoby z samolotu i jedna z wyspy (Danny). Hmmm...według mnie wszystko jest możliwe! Jeśli nie Danny to Sawyer i na odwrót, jeśli Kate to Danny też...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 17.04.2007 - |08:11|
Nawet Jack (a może szczególnie) on jest zagrożony-ostatni odcinek będzie z jego flasbackami, czeka nas wtedy rozłam wśród rozbitków i (nareszcie) potyczka z Othersami...
W zasadzie o każdym mogę napisać, że są powody dla których może umrzeć, wiec na razie wystawiam tylko jednego mojego "faworyta"
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 17.04.2007 - |09:28|
Napisano 20.04.2007 - |01:36|
A gdyby tak w ostatnim odcinku serii usmiercili Jacka?? to by byla dopiero rewolucja,producenci zapowiadaja na final cos wielkiego, ale czy az tak?? oto jest pytanie. Jack z powodu kolaborowania z othersami stracil chyba na popularnosci i na serialowej wyspie i przed telewizorami ale czy to jest powod zeby usmiercic twarz losta?? pozostaje czekac na zakonczenie sezonu.
Napisano 20.04.2007 - |14:51|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych