Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto zginie w 3. i kolejnych sezonach ?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
147 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 20.08.2006 - |21:36|

Michael nie zginie ze względu na Walta, ciekaw jestem jak wyobrażają sobie wybór Kate (Jack lub Sawyer) i pogodzenie się z "porażką" wymienionych bohaterów. Wydaje mi się że Jack lub Sawyer zginą jak Bohaterzy (Boone) i ten który przeżyje zaopiekuje się Kate. ; )

zbędny jest jeszcze Charlie oraz Ecko, możliwe że oni również mogą dołączyc do Boone'a, Shannon, Any i Libby
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#22 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 21.08.2006 - |12:24|

Eko wcale nie jest zbędny - robi przecież za osobę uduchowioną, jedyne co mogłoby mu odebrać życie, to rywalizacja o "duchowe przywództwo" z Locke'iem
  • 0

Dołączona grafika

#23 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 14.10.2006 - |11:08|

Moim zdaniem bedzie tu Michael lub Jin.
  • 0

#24 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 14.10.2006 - |17:21|

Scenariusz to sprawa płynna, decyduje wiele czynników, np jeśli ktoś z głównych gohaterów będzie się za bardzo targował przy renegocjacjch kontraktu to może paść ofiarą jeszcze w tym sezonie - takie są prawa rynku
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#25 elMadej

elMadej

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 15.10.2006 - |19:58|

Zginie Sawyer, Kate się do jego śmierci przyczyni.
Jack sie załamie i pójdzie na współprace z temtymi, być może opuści wyspę, może też zginąć.
  • 0

#26 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 23.10.2006 - |21:52|

Po pierwsze witam wszystkich bo bardzo, bardzo dawno nie pisałem na forum i mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta ^_^

Powracając do tematu. Żeby odnaleźć osobę, która zginie, możemy przeanalizować wizję z 3x03, która wg mnie jest dosyć ważna, tak jak większość poprzednich wizji, które w większości przypadków w różny sposób się sprawdzały.

No więc już dawno nie doszukiwałem się żadnych szczegółów. Bo nie czytam spoilerów w zasadzie a i szukanie detali stało się mniej ważne. Jakoś ta mi się lepiej oglądąło. Ale ta wizja była inna - ciekawa i myślę, że trzeba ją zinterpretować. Wizje ujawniają jak zawsze, nieco z przyszłości (przypomnijcie sobie), nieco z przeszłości, a i troszkę z teraźniejszości.

Locke jedzie na wózku z Bonnem na lotnisku (przeszłość), mijają Claire, Charliego i Aarona, zakochanych, szczęśliwych jak rodzinka. Istnieje więc olbrzymia szansa, że taką wesolą rodzinkę stworzą. I będą na razie mieli spokojny żywot. Ale Boone dodaje, że przynajmniej na razie. Pod koniec sezonu możemy się wg mnie spodziewać czegoś niemiłego. Na przykład śmierci Charliego. Lu jakiegoś uprowadzenia przez innych. Ale stawiałbym na śmierć. ( to jest przyszłość) Sun, Jin i Sayid razem co jest zrozumiałe w wyniku sytuacji w jakiej się znajdują. Sun i Jin się kłócą, a Sayid musi na to patrzeć. Sayid jednak panuje nad sytuacją. Więc powinni wrócić do obozu cali i zdrowi (teraźniejszość/przyszłość). Hurley wstukuje liczby. No ale czemu. Nie wiemy, ale Boone mówi, że z nim wszystko w porządku. Ale liczby już są nieaktualne na tym monitorku więc jest to przeszłość. Desmond sam o siebie zadba. Cokolwiek to znaczy, wierzę w to. Będzie więc żył. A Kate, Sawyer i Jack niby razem, ale jednak osobno z Jackiem. Choć Locke o tym nie wie, to jest to rozgraniczenie, że są oddzielnie. (teraźniejszość) Ben sprawdza Jacka (nie wiem po co) (przyszłość) No i zaznaczenie, że oni dopiero później będą musieli być uratowani (przyszłość). Czyli najpierw Eko. (teraźniejszość)

Nudne i nic ciekawego. Ale jakże mi sie podobalo XD

Z wizji można zinterpretować, że w zagrożeniu śmiercią znajdują się więc Charlie, Claire, być może równieżKate, Sawyer i Jack. Z całej tej piątki myślę, że to będzie Charlie, którego obstawiałem już w poprzednim sezonie. Nie wiem jednak jak mogą skończyć potencjalni nowi bohaterowie serialu, ale mam nadzieję, że nie będą musieli umrzeć.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#27 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.10.2006 - |00:12|

W odcinku "Cost of Living" zginie moim zdaniem Hurley - Othersi uznając go za nieprzydatnego wydali na niego wyrok :)

Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 27.10.2006 - |00:13|

• 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#28 Wolfie

Wolfie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 27.10.2006 - |13:10|

Nie sądzę że bedzie to ktoś z trojki porwanych. Są oni potrzebni Innym. Jack żeby operować nowotwór, Sawyer pewnie do jakiegoś przekrętu, a Kate żeby zmusić Sawyera do współpracy(One to make other cooperate jak powiedział Sayid). Ja bym obstawiał kogoś z nowo dodanych bohaterów, bo ważnej roli chyba nie odegrają. Ewentualnie Eko.
  • 0

#29 Sawyer_

Sawyer_

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 31.10.2006 - |12:19|

Na 100% nie bedzie to Hurley! Jesten pewnie ze w 5 odcinku zginie Eko. Zawsze kiedy odchodzila z serialu jakas glowna postac, byly o niej krecone retrospekcjie. O ile mi wiadomo ten odcine bedzie o Eko, wiec nie ma innej mozliwosci. Nie wykonal swojej misji na tej wyspie, dopuscil do wcisniecia przyciku, wiec odpada.
  • 0

#30 lama_tychy

lama_tychy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 31.10.2006 - |21:02|

oto cytat z newsów (http://lost.gwrota.com):
"Michael Ausiello pisze, że w „The Cost of Living”(Eko-centryczny) umrze jeden z głównych bohaterów serii (na pewno nie będzie to Sawyer) i zapewnia nas, że dopóki nie zobaczymy epizodu na własne oczy nie uwierzymy w to.
Jaką niespodziankę szykują nam twórcy?"

Wyrażnie jest napisane, że dopóki nie zobaczymy na własne oczy to nie uwierzymy. Czyli nie są to raczej postacie z trailera. Eko uderzony w głowę tym bardziej nie jest moim zdanie w gronie 'ściśle podejrzanych' (zbyt oczywiste).
Jak dla mnie będzie to Jin. Chyba że są jakieś informacje zaprzeczające temu. To znaczy że np. w jakimś przyszłym epizodzie będzie miał flashback'a.
  • 0

#31 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 03.11.2006 - |14:24|

po eko obstawiam dwie postacie, które lubię: locke'a i sawyera

po finale 2 sezonu wydawało mi się, że zginie ktoś z trójki jack-kate-sawyer - jack i kate teraz raczej nie, za to sawyer ma poważne szanse na odpadnięcie z gry. powód? ten nowy typ z brazylijskiej telenoweli ma dość podobne poczucie humoru, po co twórcom dwie tak podobne osoby? hope, że się mylę ;/.

locke ma coś pokręcone z tymi wizjami, w końcu zrobi jakąś rzecz nie tak, jak chce dym/cokolwiek, co zabiło eko, i skończy tak jak on ._.

tak już jest kręcony ten serial - nigdy nie wiesz, co spotka twojego ulubionego bohatera w następnym odcinku :P
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#32 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 03.11.2006 - |16:15|

Zawsze kiedy odchodzila z serialu jakas glowna postac, byly o niej krecone retrospekcjie.

Nieprawda, Boone i Libby zaprzeczają temu co piszesz. Nawet jeśli podciągniesz pojawienie się Libby w retrospekcjach Eko z 2x21 i jej śmierć w tym odcinku to co z Boonem? Nie jest więc to w 100% prawdą.

po eko obstawiam dwie postacie, które lubię: locke'a i sawyera

po finale 2 sezonu wydawało mi się, że zginie ktoś z trójki jack-kate-sawyer - jack i kate teraz raczej nie, za to sawyer ma poważne szanse na odpadnięcie z gry. powód? ten nowy typ z brazylijskiej telenoweli ma dość podobne poczucie humoru, po co twórcom dwie tak podobne osoby? hope, że się mylę ;/.

locke ma coś pokręcone z tymi wizjami, w końcu zrobi jakąś rzecz nie tak, jak chce dym/cokolwiek, co zabiło eko, i skończy tak jak on ._.

Nie zamierzam jeszcze bardzo bardzo długo typować głównych bohaterów - Jacka, Locke'a, Kate i Sawyer'a. Dla mnie oni są po prostu nieśmiertelni. Po śmierci Eko, której jednak nie typowałem nie zmieniam swojego stanowiska i wciąż uważam, że to Charlie zginie jeszcze w 3 sezonie.

Użytkownik boone edytował ten post 03.11.2006 - |16:15|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#33 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 03.11.2006 - |16:19|

dla mnie boone też był nieśmiertelny - jednak twórcy wyeliminowali z serialu postać skupiającą sporą część damskiej widowni, czego totalnie się nie spodziewałam ;P
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#34 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 03.11.2006 - |18:06|

dla mnie boone też był nieśmiertelny - jednak twórcy wyeliminowali z serialu postać skupiającą sporą część damskiej widowni, czego totalnie się nie spodziewałam ;P

Spora część damskiej widowni nie oznacza tego, że jest to postać najważniejsza dla serialu :P Poza tym równie dużą część skupia Jack i Sawyer, a kto wie, zacznie być może również nowa postać na wyspie czyli latynos :P . Myślę, że atrakcyjność ma naprawdę niewiele wspólnego z tym kogo zabiją twórcy. Bo nie zabijaliby Shannon :P
  • 0

#35 kitket

kitket

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoPiotrków Trybunalski

Napisano 05.11.2006 - |17:05|

Według mnie będzie to Sun poniewarz zabiła jedną z inych.
  • 0
4 8 15 16 23 42

#36 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 07.11.2006 - |21:35|

Spora część damskiej widowni nie oznacza tego, że jest to postać najważniejsza dla serialu Poza tym równie dużą część skupia Jack i Sawyer, a kto wie, zacznie być może również nowa postać na wyspie czyli latynos . Myślę, że atrakcyjność ma naprawdę niewiele wspólnego z tym kogo zabiją twórcy. Bo nie zabijaliby Shannon

Shanon, Shanon, Shanon...! Ble, ble, ble...ja jej nie lubiłem,, była pusta, choć pod koniec chciała się zmienić. Nie rozumiem dlaczego faceci na pierwszym miejscu wymieniają jako najbardziej atrakcyjną wymieniają właśnie ją... Mi się ona w ogóle nie podoba (jak zresztą ogólnie kobiety z takim typem urody i charakteru) Ble!
Eco już nie żyje, szkoda, ale to dlatego że nie żałował za swoje grzechy (choć niektóre popełnił z wielkiej miłości do brata)...
A kto będzie następny? Kto widział trailer wie na co się zapowiada, na celowniku są dwie osoby z samolotu i jedna z wyspy (Danny). Hmmm...według mnie wszystko jest możliwe! Jeśli nie Danny to Sawyer i na odwrót, jeśli Kate to Danny też...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#37 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 17.04.2007 - |08:11|

Odkopałam stary temat, bo widzę, że znowu jest aktualny... do końca sezonu trzeciego pozostało już niewiele odcinków, a my z pewnych żródeł wiemy, że zginie jeszcze conajmniej jedna osoba... Według mnie nie ma pewniaka do przeżycia.
Nawet Jack (a może szczególnie) on jest zagrożony-ostatni odcinek będzie z jego flasbackami, czeka nas wtedy rozłam wśród rozbitków i (nareszcie) potyczka z Othersami...
W zasadzie o każdym mogę napisać, że są powody dla których może umrzeć, wiec na razie wystawiam tylko jednego mojego "faworyta"
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#38 Luk@

Luk@

Kapral

• Użytkownik
  • 197 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 17.04.2007 - |09:28|

Moji faworyci do piachu to Juliet lub Sun. No chyba, że podczas tej małej bitwy ktoś przypadkiem zostanie raniony i umrze.
  • 0

#39 marius84

marius84

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów
  • MiastoPOLAND

Napisano 20.04.2007 - |01:36|

a ja tam bym obstawial Jina bo w sumie nie wnosi wiele do akcji, Sun raczej nie usmierca bo jest w ciazy i to by bylo ze tak powiem niehumanitarne :) podobnie rzecz ma sie z Claire ze wzgledu na Aarona. Ciekawi mnie tez czy wypelni sie w koncu przepowiednia Desmonda o śmierci Charliego,moze dla zaskoczenia producenci usmierca jednak kogos innego, tylko kogo??Jina??hugo??
A gdyby tak w ostatnim odcinku serii usmiercili Jacka?? to by byla dopiero rewolucja,producenci zapowiadaja na final cos wielkiego, ale czy az tak?? oto jest pytanie. Jack z powodu kolaborowania z othersami stracil chyba na popularnosci i na serialowej wyspie i przed telewizorami ale czy to jest powod zeby usmiercic twarz losta?? pozostaje czekac na zakonczenie sezonu.
  • 0

#40 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 20.04.2007 - |14:51|

a może producenci uśmiercą Kate. Wydaje mnie się że tą sensacją pod koniec sezonu może być śmierć Kate. Ale poczekamy zobaczmy nie sądzę żeby Jack zginął.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych