Skocz do zawartości

Zdjęcie

The O.C.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#21 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 25.07.2006 - |17:37|

Coś czuję że TVN mogło wyjść z założenie że The O.C. to taki wakacyjny serial (wiadomo w Kaliforni cały czas ciepło) i 3 zobaczymy dopiero w przyszłe wakacje :lol: .
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#22 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 26.07.2006 - |20:57|

A więc nie będzie trzeciego sezonu zaraz po drugim, to już jest pewne, 28-go sierpnia jest ostatni, 24 odcinek 2-go sezonu The O.C. Kolejnego dnia jest już w tej godzinie "Moja Krew". No chyba, że dadzą jakoś rzadziej, raz na tydzień, co jest możliwe :). By nie dogonili zbyt szybko Ameryki, bo TVN chyba by się pochlastał robiąc coś takiego :P.

Można się było tego spodziewać,ale mi to szczególnie nie przeszkadza.Od czego jest p2p lub torrenty.Fakt koniecznośc nuudnego ściągania nie cieszy mnie zbytnio no,ale co zrobić.Troche będze głupio bo przyzwyczaiłem się,że każdego dnia zasiadam do tv i nic mnie nie obchodzi a tu trzeba się będzie troche namęczyć :D
  • 0

#23 cruz

cruz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 27.07.2006 - |10:13|

Czesc jestem nowy :P ale tak samo zaczolem ogladac The o.c tylkoi kurde nie miaem kiedy ogladac calej 1 serii a 2 ogladam tylko do 10 sierpnia :/ bo znowu gdzies jade i mam pytanie nagrywa ktos z was na kompa odcinki o.c ??
  • 0

#24 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 27.07.2006 - |10:36|

Czesc jestem nowy :P ale tak samo zaczolem ogladac The o.c tylkoi kurde nie miaem kiedy ogladac calej 1 serii a 2 ogladam tylko do 10 sierpnia :/ bo znowu gdzies jade i mam pytanie nagrywa ktos z was na kompa odcinki o.c ??

A może ściągniesz sobie z jakiejś strony?Tyle tego jest,że jest w czym wybierać.
  • 0

#25 cruz

cruz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 27.07.2006 - |11:02|

No a znajdziesz mi strone z lektorem ?? bo mi sie nie chce napisow czytac :D wolal bym z lektorem jak ktos ma nagrane wiec latwiej by bylo
  • 0

#26 KaruzeL

KaruzeL

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 28.07.2006 - |18:43|

cruz len z Ciebie, nawet jak znajdziesz z polskim lektorem co jest mało prawdopodobne, to seedów też będzie malo i ogólnie będzie pewnie cięzko to szybko zassać. Nie wspomne tu jeszcze o tym że często lektor to jest zwykła fuszerka wiele dowcipów słownych itp przepada. I naprawde widać różnice miedzy tym co jest na TVNie a między napisami które robi chyba jedna osoba carool za co mu jestem ogromnie wdzięczny.

A serial nawet fajny, taka pozycja na lato. Tylko jak już wspominałem ciężko jak ktoś jak ja uczył się nie tego języka co trzeba bo napisy sa tylko do 16 odcinka drugiej serie a jak wiecie już są trzy.

Użytkownik KaruzeL edytował ten post 28.07.2006 - |18:45|

• 0

#27 cruz

cruz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08.08.2006 - |22:26|

mam pytanie czy wiecie skad sciagnac napisy do wersji rmvb bo te of ursa i caroola bo one troche za szybko ida ??
  • 0

#28 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 13.08.2006 - |23:16|

Dla fanów tego serialu już w wrześńiu ukaże się pierwszy sezon na dvd --> więcej o OC .
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#29 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 16.08.2006 - |16:34|

Hmmm... ciekawe tylko ile będzie kosztował :/ Chyba zacznę już oszczędzać...Szkoda ,że powoli zbliżamy się do końca 2 sezonu a potem przerwa(pewnie do przyszłego lata heh)Ja chyba jednak tak długo nie wytrzymam i skorzystam z uroków sieci ;)
  • 0

#30 Gwalin

Gwalin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 22.08.2006 - |12:06|

Ja koncze wlasnie 3 sezon. Powiem wam ze strasznie zwalnia serial w nim.. co jest troche smutne.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Ogolnie chodza plotki ze O.C skonczy sie na 4 sezonie ktory bedzie mial jedynie 16 odcinkow. Smutno, smutno.

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 22.08.2006 - |12:42|

• 0

#31 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 28.08.2006 - |14:29|

I to by było na tyle, jesli chodzi o TVN.Druga seria zakończona i muszę powiedzieć,że takiego zakończenia sezonu się nie spodziewałem. Ogólnie drugi sezon był nieco gorszy od pierwszego. Brakowało mu też świeżości i ciekawych pomysłów. Pierwszy sezon miał ciekawszych bohaterów drugoplanowych(Anna :D, jak również Olivier). W drugim sezonie pod koniec zaczął mnie już nużyć wątek brata Ryana. Co nie zmienia faktu,że dalej lubię ten serial i uważam za najlepszy w kategorii seriali dla młodzieży.

Użytkownik Skaara edytował ten post 28.08.2006 - |14:30|

• 0

#32 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 04.09.2006 - |11:22|

Poszukuje napisów do odcinka 2x15 w formacie WS.DVDRip.XviD-TVEP
na napisy.org coś nie pasują :(
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#33 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 04.09.2006 - |11:30|

To chyba masz jako jedyny taki problem... Bo nikt w komentarzach do napisów na orgu nie zwrócił uwagi na błęgne synchro.
  • 0

#34 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 04.09.2006 - |16:53|

Ja przejrzalem napisy do 4 pierwszych odcinkow z czego niby do 2 pierwszych mialy pasowac do mojej wersji to zadne nie pasowaly. Juz nie wpominam, ze technicznie i merytorycznie dawaly wiele do zyczenia wiec nie chyba on jeden ma male 'ale' co do tych napisow. Ja je robie od nowa i jest synchro do wersji dvd-tvep ale do 15 odcinka jeszcze kilka dni minie bo koncze dopiero 4. Moze ze dalsze sa juz lepiej potlumaczone to zrobie tylko porzadne synchro wiec moze bedzie szybciej

oo super :) narazie to ja obejrzalem połowe 1 sezonu wiec pare dni minie zanim dojde :) .. masz jakis numer GG ?? abym mogl za pare dni zagadać w sprawie 15 odcinka 2 sezonu ?
  • 0

#35 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 04.09.2006 - |18:04|

aha to hm na kiedy bys zrobil ten 2x15 odcinek ? moze skusilbys sie na zrobienie jej prędzej ? chociaz moze wyjasnilbys jak to robisz?

probowalem osobiscie w Time Adjuser ale bezsensu bo np jak ustawilem w jednym czasie synchro to w innej dalszej minucie znow sie nie zgadzało :(
  • 0

#36 3x3

3x3

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 04.09.2006 - |18:34|

Witam ,jestem fanem serialu życie na fali ,który był emitowany w stacji TVN .Emisja tego jakże wspaniałego serialu zakończyła się .Ale możesz pomóc sobie i nam widzą życia na fali .Wystarczy podpisać petycje o Wyemitowaniu 3 sezonu życia na fali w stacji TVN.Podpisz petycje i wyślij to do wszystkich których masz na gg.POMÓZ FANOM http://www.petycje.p...?petycjeid=1665
  • 0

#37 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 04.09.2006 - |18:52|

Witam ,jestem fanem serialu życie na fali ,który był emitowany w stacji TVN.Wystarczy podpisać petycje o Wyemitowaniu 3 sezonu życia na fali w stacji TVN.

Jak narazie TVN kupił 3 sezony i z tego co już kilkukrotnie wyczytałem emisje następnego sezonu planuje............ ....... za rok, czyli jak dotąd podczas sezonu wakacyjnego.
I wątpię aby petycje to zmieniły.

Użytkownik biku1 edytował ten post 04.09.2006 - |18:54|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#38 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 05.09.2006 - |08:47|

I to by było na tyle, jesli chodzi o TVN.Druga seria zakończona i muszę powiedzieć,że takiego zakończenia sezonu się nie spodziewałem. Ogólnie drugi sezon był nieco gorszy od pierwszego. Brakowało mu też świeżości i ciekawych pomysłów. Pierwszy sezon miał ciekawszych bohaterów drugoplanowych(Anna :D, jak również Olivier). W drugim sezonie pod koniec zaczął mnie już nużyć wątek brata Ryana. Co nie zmienia faktu,że dalej lubię ten serial i uważam za najlepszy w kategorii seriali dla młodzieży.

To i ja zrobię małe podsumowanie :D .

2 sezon oceniam trochę słabiej od 1. Co prawda tak do połowy 2 sezonu też mieliśmy (podobnie jak w 1 sezonie) bardzo ciekawe postacie drugoplanowe. Chodzi mi tutaj o Lindsay a zwłaszcza o Alex. Potem jednak pojawił się brat Ryana i już tak ciekawie nie było. Również uważam że trochę przydługawy był wątek z Trey'em.
Ale ogólnie nie było źle. Jeśli 3 sezon będzie trzymał poziom 1 sezonu, bądź początku 2 to będzie bardzo dobrze.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#39 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 05.09.2006 - |13:35|

Jeśli 3 sezon będzie trzymał poziom 1 sezonu, bądź początku 2 to będzie bardzo dobrze.

Niestety, 3 sezon jest tragiczny, 1 bardzo fajny, 2 dobry, ale 3 to imo porazka
  • 0

#40 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 05.09.2006 - |21:35|

Niestety, 3 sezon jest tragiczny, 1 bardzo fajny, 2 dobry, ale 3 to imo porazka

Nie martw się.Inni będą musieli chwile poczekać,aby się o tym przekonać jeśli będą czekać na emisje w TV :lol:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych