Czy jest jakaś możliwość żebyś dorzucił info do jakiej wersji jest dane tłumaczenie? Taki drobiazg ale pomocny:-)
Napisy - Regenesis
Rozpoczęty przez
radical
, 19.06.2006 - |15:54|
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.12.2007 - |14:17|
Napisano 23.12.2007 - |15:29|
zobacz na napisy24. tam masz napisane jaka to wersja, jeśli chodzi o 3x12 to jest to HDTV.XviD-DiMENSiON, a 3x13 HDTV.XviD-BlueTV. ja od dawna mam pozmieniane nazwy plików i nie chce mi się szukać teraz od nowa jaka to wersja. poza tym regenesis nie ma raczej kilku wersji jednego odcinka, z tego co pamiętam nie zdarzało się to, a jeśli już to rzadko, więc masz duże szanse, że napisy będą pasowały do wersji, którą posiadasz.
mojer - zapewne sezon 4 będzie tłumaczony przez hataka.
na pewno, jeśli nie ja, to znajdzie się inny samobójca, który się tego podejmie.
mojer - zapewne sezon 4 będzie tłumaczony przez hataka.
back from the dead
Napisano 23.12.2007 - |16:56|
bardzo dziekuje za te napisy. zycze wszystkiego dobrego w nowym roku!
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 26.12.2007 - |13:27|
Czesc;
Świetna robota z napisami do ReGenesis; wczoraj skonczylem oglądać sezon 2 i natknąłem się na następujący problem:
Napisy do odcinka 10 i 11 mają u mnie kompletnie skopane synchro - reszta sezonu 2 jest miodzio.
Moje pliki nazywają się:
ReGenesis_-_2x10_-_The_Wild_and_the_Innocent.(TV).english.MiNT.avi
ReGenesis_-_2x11_-_Fishy.HDTV-DIMENSION.avi
czyli jak rozumiem są to wersje do których synchro bylo robione. Napisy idą "równo z filmem" przez kilkadziesiąt sekund a potem rozjezdzaja się coraz bardziej - tak akby się nie zgadzały wartości klatkowe, nie da się ich po prostu "przesunąć" zeby dopasować.
Tu pytanie - czy wersje na stronie są na pewno poprawne? Czy ktoś z was natknal sie na ten problem?
Świetna robota z napisami do ReGenesis; wczoraj skonczylem oglądać sezon 2 i natknąłem się na następujący problem:
Napisy do odcinka 10 i 11 mają u mnie kompletnie skopane synchro - reszta sezonu 2 jest miodzio.
Moje pliki nazywają się:
ReGenesis_-_2x10_-_The_Wild_and_the_Innocent.(TV).english.MiNT.avi
ReGenesis_-_2x11_-_Fishy.HDTV-DIMENSION.avi
czyli jak rozumiem są to wersje do których synchro bylo robione. Napisy idą "równo z filmem" przez kilkadziesiąt sekund a potem rozjezdzaja się coraz bardziej - tak akby się nie zgadzały wartości klatkowe, nie da się ich po prostu "przesunąć" zeby dopasować.
Tu pytanie - czy wersje na stronie są na pewno poprawne? Czy ktoś z was natknal sie na ten problem?
Napisano 26.12.2007 - |14:22|
musiałby odpowiedzieć ci ktoś, kto ma takie wersje jak ty. z tego co widzę dopasowania do tych wersji robił niejaki Amus, ja nie mogę zagwarantować, że są to dobre synchra, choć powinny być. niestety tylko tyle mogę powiedzieć na ten temat.
back from the dead
Napisano 04.04.2008 - |20:57|
Potwierdzam to, co napisał vinthar. Napisy świetne, niestety do tych dwóch odcinków w tych wersjach synchro kompletnie zwalone 
Objawy dokładnie takie, jak opisał przedmówca zgłaszający problem.
Objawy dokładnie takie, jak opisał przedmówca zgłaszający problem.
Napisano 22.04.2008 - |21:55|
Mam pytanie do tłumaczy, czy zaczął już ktoś tłumaczyć 4 odcinek bo jak nie to ja sie za to zabieram bo nie można w nieskończoność czekać.
Proszę o odp. bo jeżeli ktoś już ma to zaczęte to nie ma sensu żebym się brał za 4. mogę zacząć od 5. Pozdrawiam.
Proszę o odp. bo jeżeli ktoś już ma to zaczęte to nie ma sensu żebym się brał za 4. mogę zacząć od 5. Pozdrawiam.
R.I.P. StarGate ![]()
TauriCon still alive ![]()
Napisano 09.05.2008 - |10:16|
Dzięki za napisy do 4odc. No to teraz pozostało czekać na następne, bo 10odc mam w czym 6 czeka na napisy ;p
Napisano 09.05.2008 - |10:19|
W miare gdy znajdę wolny czas będziemy je systematycznie robić. Radical potwierdził, że w razie problemów mi będzie pomagać, więc czekajcie cierpliwie.
Napisano 09.05.2008 - |18:56|
no jasne, że będziemy czekać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »