Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ulubiona Postać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ulubiona postać w Farscape (53 użytkowników oddało głos)

Ulubiona postać w Farscape

1. Chiana (5 głosów [11.11%])

Procent z głosów: 11.11%

2. Aeryn Sun (14 głosów [31.11%])

Procent z głosów: 31.11%

3. Scorpius (5 głosów [11.11%])

Procent z głosów: 11.11%

4. Pilot i Moya (3 głosów [6.67%])

Procent z głosów: 6.67%

5. Braca (1 głosów [2.22%])

Procent z głosów: 2.22%

6. Rygel XVI (7 głosów [15.56%])

Procent z głosów: 15.56%

7. Pa`u Zotoh Zhaan (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

8. Jonh Craiton (8 głosów [17.78%])

Procent z głosów: 17.78%

9. Ka D`Argo (1 głosów [2.22%])

10. Bialar Crais (1 głosów [2.22%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 HooG

HooG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoLUBIN

Napisano 31.08.2003 - |14:57|

Jak do tej pory obejrzalem tylko pierwszy sezon i najbardziej do gustu przypadla mi Chiana :)
  • 0

#22 Rafik

Rafik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 07.09.2003 - |17:42|

A moja faworytka nawet w ankiecie nie jest wymieniona :(
  • 0

#23 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 07.09.2003 - |19:15|

moja faworytka nawet w ankiecie nie jest wymieniona

Nie wszyscy weszli z powodów innych - np. brak miejsca i pomysłów :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 07.09.2003 - |22:01|

to moze bysmy zrobili taki maly eksperyment, czyli zrobic druga ankiete na ktorej bysmy glosowali tylko po obejrzeniu wszytskich 4 sezonow, a pozniej mozna by porownac wyniki i zobaczyc jak sie gusta zmieniaja, bo mi sie np zmienil, choc jestem dopiero na 3 sezonie. A w tej ankiecie moznaby oddawac glosy np po pbejrzeniu 1, moze 2 sezonu.
Co wy na taki pomysl??
  • 0

#25 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 07.09.2003 - |22:21|

to moze bysmy zrobili taki maly eksperyment, czyli zrobic druga ankiete na ktorej bysmy glosowali tylko po obejrzeniu wszytskich 4 sezonow, a pozniej mozna by porownac wyniki i zobaczyc jak sie gusta zmieniaja, bo mi sie np zmienil, choc jestem dopiero na 3 sezonie. A w tej ankiecie moznaby oddawac glosy np po pbejrzeniu 1, moze 2 sezonu.
Co wy na taki pomysl??

Hmmm, biorąc pod uwagę że wymienieni są wszyscy główni bohaterowie...czyżby Sikozu tak cię oczarowała? :D (i nie tylko ciebie)
  • 0

#26 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 07.09.2003 - |22:28|

Hmmm, biorąc pod uwagę że wymienieni są wszyscy główni bohaterowie...czyżby Sikozu tak cię oczarowała? :D (i nie tylko ciebie)

jezeli bedzie nowa ankieta i obejrze jeszcze raz serial do konca to sie okaze, ale jak na razie moim nowym faworytem jest Rygel :)
koles po prostu mnie rozwala swoja przebiegloscia, dla mnie jest lepszy od Scorpiusa, bo po nim wiemy czego sie spodziewac, a po Rygelu nie ;)
do Sikozu jeszcze nie dotarlem, niestety i teraz mam przerwe w ogladaniu, bo na D. nie ma 3 sezonu :(
  • 0

#27 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 01.10.2003 - |21:34|

Aeryn prowadzi. Widać, że głosują głównie faceci. ;)
Nie ukrywam, że ja tez tak głosowałem.
Chociaż muszę przyznać, że niektórych z tych postaci nie znam. Jestem dopiero na odcinku 2x06

Użytkownik rejm edytował ten post 01.10.2003 - |21:35|

• 0

#28 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 03.10.2003 - |18:54|

Chiana :P Jak ona się rusza no poprostu wymiata chce ją tylko dla siebie B)
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#29 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 04.10.2003 - |06:50|

Chociaż muszę przyznać, że niektórych z tych postaci nie znam. Jestem dopiero na odcinku 2x06

Na 2x06 na pewno nie znasz tylko Scorpiusa i ewentualnie Bracy. Reszta to już starzy znajomi ;) .

Prowadzi Aeryn, ale Chiana depcze jej po piętach i bardzo dobrze. Powiem szczerze, że jak głosowałem za Chianą na samym początku, to myślałem, że oficer Sun wyprzedzi ją strasznie... A tu tylko 2 głosy różnicy... Fani Chiany do boju! (nawet mi się rymło... ;) ).
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#30 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.10.2003 - |17:30|

Na 2x06 na pewno nie znasz tylko Scorpiusa i ewentualnie Bracy. Reszta to już starzy znajomi

Nie zgodze sie Scorpiusa na pewno już zna :D , to ten miły pan w czerni :D . A Bracyi po prostu jeszcze nie kojażysz :D , to ten miły porusznik rozjemców który krecił się najpierw przy Crasie , a teraz waruje przy Scorpiku :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#31 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 04.10.2003 - |18:01|

Na 2x06 na pewno nie znasz tylko Scorpiusa i ewentualnie Bracy. Reszta to już starzy znajomi

Nie zgodze sie Scorpiusa na pewno już zna :D , to ten miły pan w czerni :D . A Bracyi po prostu jeszcze nie kojażysz :D , to ten miły porusznik rozjemców który krecił się najpierw przy Crasie , a teraz waruje przy Scorpiku :D .

True, nie wiem czemu wydawało mi się, że Scorpius pojawił się po raz pierwszy pod koniec 2 serii... A to przecież były Hidden memory i Nerve...
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#32 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.10.2003 - |20:44|

Zgadza się.
Scorpiusa znam. Tylko ten Braca nic ni nie mówi. Widać do tej pory jego rola była epizodyczna i dopiero później będzie miał większe znaczenie. Nie wiem czy do tej pory w ogóle wymieniano takie imię.
  • 0

#33 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 04.10.2003 - |21:27|

Rozszyfrowanie, kto jest moją ulubiona postacią chyba nie jest trudne... :D .

A co do innych bohaterów, to Aeryn dużo bardziej mi się podoba jako kobieta niż Carter. Samantha przy niej byłaby taka... nijaka.
A Claudia Black jest poza tym niczego sobie...

Jak to nas określiły dziewczyny na obozie - z każdego tematu potrafimy się ześlizgnąć na "[beeep]". :D (Nie ja użyłem tego słowa!!)
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#34 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.10.2003 - |22:15|

Jak to nas określiły dziewczyny na obozie - z każdego tematu potrafimy się ześlizgnąć na "[beeep]".  (Nie ja użyłem tego słowa!!)

Jakby nie patrzeć to one prowadzą :D , 18 głosów z 27 poszłona kobiety :D , 3 na pare , jakieś głosy dostali Scorpius i Rygerl XVI . Jak widać nikt nie lubi Critona , Craisa i KA Dargo .
Albo po prostu głosują sami faceci :) .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#35 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.10.2003 - |23:19|

Chyba bardziej prawdopodobna jest ta druga możliwość.
  • 0

#36 Loki

Loki

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCiechanów/Płock

Napisano 08.10.2003 - |17:13|

Chiana oczywiście - ta babka mnie kręci. Gdybym miał drugi głos, zagłosował bym na pilota Moyi :ph34r: Aeryn mi się nie podoba - w skali od 0 do 10, dałbym jej co najwyżej 4,5....
  • 0
ISTNIEJĄ TRZY STRONY KAŻDEJ KWESTII:
-TWÓJ PUNKT WIDZENIA,
-JEGO PUNKT WIDZENIA i
-DO DIABŁA Z TYM WSZYSTKIM

#37 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 08.10.2003 - |18:44|

Widze, ze mam podobny gust do Loki'ego. Obejrzalem dopiero pierwszy sezon Farscape'a i wychodzi na to, ze moja ulubiona postac to rowniez Chiana, na drugim miejscu jest John. Tak samo nie widze nic specjalnego w Aeryn. Crichton to sie w niej zakochal chyba tylko dlatego, bo Sebacanie sa podobni do ludzi, no a Zaan to chyba nie w jego typie...
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#38 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 30.10.2003 - |10:03|

Aeryn Sun to zdecydownaie moj number 1. Jak ja zobaczylem na poczatku to mi sie nie podobala, ale wraz z uplywem serialu podobala mi sie coraz bardzie. Naprawde ta kobieta ma cos w sobie grrrrrrrrrrr hehehe. Babka z temperamentem. HEHHE
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#39 Blue

Blue

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15.11.2003 - |14:46|

zdecydowanie Aeryn drugi pewnie bym dał Craitonowi chociarz na początku drażniło mnie cos wtym aktorze to charakter postaci zmienił moje nastawienie
do niego
jestem tylko zaskoczony że scorpius ma tyle fanów 13,33% i plasuje się na medalowej pozycji chyba dlatego że choć nie pozytywną jest dość ciekawą
postacią
ps:ten jego frak jest porombany :rolleyes:

Użytkownik Blue edytował ten post 15.11.2003 - |14:47|

• 0

#40 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 13.12.2003 - |23:28|

Mój głos poszedl na Zaahn. Jednak z ręką na sercu, nie przyznałbym się, że jest ona moją ulobioną bohaterką, ale najbardziej powikłaną. W młodości była kimś na kształt Chiani - szalona buntowniczka, nie zgadzająca się z prawami, obyczajami swego ludu, do tego ze skłonnościami morderczyni. Skłonnościami, którym pofolgowała. Póżniejsze lata to nauka. Niewola u Rozjemców pomogła jej odnaleźć inną drogę w życiu, osiągnęła częściowy spokój. Natury buntowniczki i kapłanki pokoju znalazły pewien konsensus, chociaż co raz jedna próbuje zdominować drugą.
Chyba te ciągłe walki jej usposobień, odpowiadają za to, że zachowuje się czasami jak żółtodziub, dyletant.

gulus
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych