Próba Organizacji Zlotu
Napisano 01.06.2006 - |21:22|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 01.06.2006 - |21:30|
MOD: dodalem Twoj glos
Po pierwsze Grzesiu wątpie, moja sąsiadka zagłosowała od siebie na Warszawę i jest tylko 1 głos, a przecież i ja głosowałem... no ale nieważne. Żeby nie tworzyć bez sensu nowych postów. Dobrze, że temat znowu powrócił. Zamykanie go w dziale Lost to nie jest najlepszy pomysł... wielu użytkowników praktycznie nie wie, że istnieje inna część forum, w której inne działy, np. dotyczące zjazdów mogą się znajdować. Tutaj ten temat dotrze do większej liczby zainteresowanych użykowników.
Użytkownik boone edytował ten post 01.06.2006 - |21:45|
Napisano 01.06.2006 - |21:34|
Po pierwsze : Od spotkań jest odzielny dział , nosi nazwe TauriCon i jak pokazuje opis są to spotkania miłośników SF . Wieć piszemy tam , a nie tu .
Po drugie : Niewidze problemu , czemu byście nie mieli się przyłączyć do nas , np. mieszkańcy warszawy i okolic spotykają się mniejwięcej co tydzień w środę o 18:30 (wiecej tu żeby zoabczyć jak wygląda takie spotkanie . I na prawdę nie są to spotkania tylko miłośników SG , bo my rozmawiamy o całej SF - wiec zapraszam .
Po trzecie : zgodnie z tym tematem , w sierpiu bedzie organizowany zlot członków forum - nie tylko miłośników SG - kto chętny , tego zapraszamy .
Są tylko 2 Warunki - zapłącić za pobyt i mieć skończone 18 lat ( tym co mają mniej polecam kontakt z Zoiem przez PW , moze da coś sie załatwić ).
mi się wydaje że tutaj było by lepiej,bo wtedy więcej ludzi odda głos, nie wszyscy zaglądają do forum tauriconu.
PS. Wiem że Poznań miał pomysł na co tygodniowe spotkania , wiec moze dzieki wam do tego dojdzie .
Użytkownik Obi edytował ten post 01.06.2006 - |21:36|
Napisano 01.06.2006 - |21:55|
Napisano 02.06.2006 - |07:08|
Wiek zawsze jest problemem, niektózy po prostu nie będą mogli na razie się zjawić, mówi się trudno, ale na pewno jest sporo takich, którzy będą mogli, potem dochodzi sprawa lokalizacji, jeśli jest w miejscu zamieszkania, to młodsi mają łatwo, żeby dotrzeć, z czasem może rodzice puszczą ich i dalej, jak zobaczą, że z tych lokalnych wracają cało i zdrowo i że nie jest to jakaś sekta i że nie waracają "nasztormieni", co na zlotach Stargateomaniaków często się zdarza
Początki nie są łatwe, ale potem jest już tylko lepiej, macie problemy z wyjazdami, to spotkajcie się najpierw lokalnie w wyżej wymienionych miastach w przeciągu tygodnia czy dwóch, jak już się zgracie powoli lokalnie to pomyślcie o czymś większym w jednym miejscu w jednym czasie
Na początku nie musi być lokali, quiz'ów, oglądania, tylko tak spotkać się po prostu na jakiś ogródkach w rynku i pogadać, a większe przedsięzwięcia przyjdzie jeszcze czas, a jak Wam wyjdzie wszystko to spokojnie jeszcze w te wakacje będzie można coś większego zmontować, a i pewnie tu czy tam jakcyś oblatani w zlotach Stargateomaniacy się pojawią i poradzą to i owo.
Pamiętam początki zlotów na tym forum w roku 2003, to nie było tak jak teraz, lokale, TV, rzutniki, quizy itd Po prostu kilka osób tam, kilka tu i od tego ruszyliśmy
Przez zloty Stargateomaniaków przewinęli się ludzie od lat chyba 16-tu do grubo ponad 40-tu i naprawdę nie ma problemu, żeby taka grupa mogła coś robić i niezwracać uwagi na tak mało istotną rzecz jak wiek, w końcu jest wspólna pasja
Tak więc powodzenia i wszystko małymi kroczkami
Napisano 02.06.2006 - |20:55|
E. J. Walten
Napisano 04.06.2006 - |22:56|
Co do samej kwestii Zlotu, Forumowa "góra" raczej nic tu pomoże, bo Zloty zawsze były inicjatywą oddolną, a że część z Nas (moderatorów) na nie jeździ to już inna kwestia. Mój pierwszy Zlot to był równo rok temu i to od razu z grubej rury (Zlot majowy). Wtedy miałem 20 lat i rodzice robili mi lekkie problemy, musiałem załatwiać adresy, numer do organizatora itp., ale koniec końców się udao. Myślę, że jeśli byłoby to coś jednodniowego, w miarę blisko miejsca zamieszkania, to w przypadku osób niepełnoletnich też jakoś dałoby da radę to załatwić, kwestia odpowiedniego podejścia i siły persfazji. Myślę, że na razie nie ma co porywać się z motyką na słońce i posłuchać sugestii kwiatka, który ma chyba największe doświadczenie w tej kwestii. Zebrać się w kilka osób z jednego miasta, spotkać się na kilka godzin, zobaczyć jak to wyjdzie, a potem (nawet razem, wiadomo, w kupie siła
Albo jest też inna możliwość, Obi wspomniał o Sosence (w moim podpisie mam datę
->1019<-
Napisano 05.06.2006 - |14:54|
dalej jest plan imrezy... jest tylko jeden problem: nie mam pewności, czy nie jest to jakiś fake...Vol 7,
holling wysłał do Ciebie tą wiadomość z http://forum.gwrota.com/index.php.
Witam
Widze ze laczy nas wspolne zainteresowanie 'Lostami'. Twoj meil
znalazlem na forum poswieconym 'Lostom'.
O co chodzi?
Chodzi o to, ze latem organizuje zlot fanow tego serialu u siebie na Kaszubach (www.alaska.babel.pl ) w
sierpniu (14-20 sierpnia). Robocza wersja programu zlotu na koncu
meila.
Jestem ciekaw, czy bylbys zainteresowany taka impreza?
A jesli tak, to jako jeden z uczestnikow czy tez cos wiecej
(wspolorganizator ?)
Czekam na odzew, dla wrazliwych(ryczacych o spamie) mowie ze jest to pierwszy i ostatni
meil ode mnie.
pozdrowka, holling
Napisano 05.06.2006 - |18:31|
Dostałem mail'a tej treści:
dalej jest plan imrezy... jest tylko jeden problem: nie mam pewności, czy nie jest to jakiś fake...jakoś nie mam zaufania, bo wiadomość zastała wysłana ma mail'a, a nie omówiona na łamach forum... - ktoś może też dostał coś takiego?
Wydaje mi się, że takiego maila dostałeś tylko Ty, Vol 7 - jako pomysłodawca zlotu. Istnieją 2 opcje co do tego maila.Napsiz mu, żeby odezwał się w tym temacie, zawsze to w kilka osób będzie łatwiej przejrzeć ofertę
PS. Przy czym to koliduje z Sosenką, więc jak to wcześniej określono "Forumowa góra" by nie pojechała
1) Ktoś ma teraz niezły ubaw, w związku z faktem, że w ogóle rozpatrujemy jego propozycję - jest ona kiepskim żartem.
2) Ktoś nie chce pisać na forum w obawie przed ludźmi, którzy nie spełniają jego oczekiwać w sensie "poziomu kulturalnego i intelektualnego"
I jeśli jest to mail prawdziwy, to tak jak mówi _Neoo_ ... niech odezwie się i ukaże swoje prawdziwe oblicze.
Do tej osoby: Jeśli nie odezwiesz się na forum, chętnych prawdopodobnie nie znajdziesz wcale.
Użytkownik boone edytował ten post 05.06.2006 - |18:33|
Napisano 07.06.2006 - |19:15|
MOD: juz nie brakuje
Użytkownik paula19 edytował ten post 07.06.2006 - |19:59|
Napisano 07.06.2006 - |19:37|
Napisano 07.06.2006 - |19:56|
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 07.06.2006 - |20:22|
Napisano 07.06.2006 - |20:58|
dzięki za natychmiastowe dodanie podkarpacia i lublina do sądy
niestety oddałam już swój głos na Kraków. [poprawione]
Własnie...a ja oddałem na Wa-we i dopiero potem Lublin dodano :-( , ale trudno, jeden głosik od kogoś ma :-)
Zapraszam do Lublina
Napisano 07.06.2006 - |21:04|
Własnie...a ja oddałem na Wa-we i dopiero potem Lublin dodano :-( , ale trudno, jeden głosik od kogoś ma :-)
ode mnie , ja pierwszy zagłosowalem na lublin , i proponowalbym jeszcze żeby ktos dodał Elizówke do sondy , to świetne miejsce na zlot :afro:
Napisano 07.06.2006 - |21:10|
Napisano 07.06.2006 - |22:33|
Mixer: dodano
(W sprawie dodania miasta / przesuniecia glosu na inne, blizsze miasto pisac do mnie na PM, tutaj nie smiecic)
b3lukas: nie chodzi o miejsce na zlot tylko sprawdzenie gdzie sa fani chetni na zlot.
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »