Cieszy mnie to że wertujesz skrzętnie wszystkie fora , zauważając moje prawie 200 ( w zasadzie 175 -ale może dla ciebie to to samo ) tzw. "bzdunych " postów . To budujące że są takie osoby jak Ty , które we właściwy sposób wykorzystują przestrzeń tej strony internetowej ( nie to co ja - piszę przecież nie na temat , mimo że jest na odwrót - no ale przeciez to szczegół ) .
Jeżeli wyrażam opinię na dany temat , nie oznacza to iż analizy i interpretacje innych użytkowników nie mają szansy zaistnienia ( nie jestem moderatorem- jak pewnie zauważyłeś ) więc nie widzę kłopotu
Ciekawe jak to jest być starym bywalcem - ja jestem użytkownikiem aktywnym , w miarę swoim mozliwośći twórczych , tak jak setki innych osób . Nie staram się rozróżniac nikogo według ilości napisanych postów , początkowy użytkownik ma takie same prawa jak każdy inny.
Wyrażam jedynie pogląd sprzeciwiający się rozmienianiu na drobne tego serialu - oczywiście nie mogę nic nikomu narzucac - gdyż znajduję się w dziale osoby która miała taki a nie inny temat w zamiarze, wykorzystując swoje własnie , jak to określiłeś - " oponie "
Pozdrawiam "starego bywalca "
p.s: mam nadzieję że te literówki nie były spowodowane twoim subiektywnym wzburzeniem

Logowanie »