Obstawiam za Defiant.Moze dlatego,ze mial cudowne ''auntre" w DS9 . :sma1:
Najlepszy statek w ST
Rozpoczęty przez
reyden
, 17.01.2004 - |21:19|
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.10.2006 - |21:48|
Napisano 03.10.2006 - |21:20|
Najlepszy jest Galaxy, a z pewnością najpiekniejszy w Federacji. Jest taki majestatyczny (w koncu Enterprise był jednym ze statków flagowych). Do tego dochodzi mozliwość odłączenia talerza od głównego kadłuba. Ile ten statek przeszedł... Szkoda był patrzeć na jego zniszczenie w Generations...
Napisano 04.10.2006 - |09:43|
Cóż, ja zawsze uważałem, że kolosy w stylu D'deridexa, Galaxy czy Negh'Var są do kitu. No chyba, że mają obstawę z mniejszych jednostek.
Fregaty i niszczyciele to jest to. Taki np. New Orleans ostro wymiata. DEfiant też. Ale moja ulubiona jednostka to Galor, oczywiście po zmodyfikowaniu przez Dominium. Wtedy to dopiero pokazało co mogą robić z federacyjnymi statkami.i
Fregaty i niszczyciele to jest to. Taki np. New Orleans ostro wymiata. DEfiant też. Ale moja ulubiona jednostka to Galor, oczywiście po zmodyfikowaniu przez Dominium. Wtedy to dopiero pokazało co mogą robić z federacyjnymi statkami.i
Napisano 23.08.2008 - |13:26|
Cóż trudny wybór Defiant, Akira, Galaxy, Steamrunner, Sovereign, czy Valdore to piękne klasy a właściwy wybór może być tylko pomiędzy Prometheus a Wells... a wygrywa, no wiadomo kto, przecież to oczywiste, najpotężniejsza klasa jaka powstała - Wells. Co może być potężniejszego od federacyjnego statku czasu, no i jaki on piękny:
Użytkownik Krusty edytował ten post 23.08.2008 - |13:27|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych