[TEORIA] Położenie wyspy / Umarli ?
Napisano 21.05.2006 - |18:42|
Napisano 21.05.2006 - |20:34|
To, że koń to jakieś zwidy to raczej wykluczone, tak samo jak misio polarny - jego też widziało troche osób. Strasznie trudno bedzie znaleźć jakieś sensowne wytłumaczenie tego, ale mogłoby ono jednocześnie wyjaśniać czarnego dymka i łamacza drzewek.Hmm zastanawiający jest ten koń, ale wątpię czy to zwidy. Sawyer też go widział!
E. J. Walten
Napisano 21.05.2006 - |20:47|
gdzies chyba było wspomniane, że były też badania nad parapsychologią i zjawiskami paranormalnymi... (mój znajomy nazywa się ParaTo, że koń to jakieś zwidy to raczej wykluczone, tak samo jak misio polarny - jego też widziało troche osób. Strasznie trudno bedzie znaleźć jakieś sensowne wytłumaczenie tego, ale mogłoby ono jednocześnie wyjaśniać czarnego dymka i łamacza drzewek.
Według mnie Dharma oprócz jakichś tam zwykłych badań (psychologii, elektromagnetyki, zoologii itd) badała jeszcze coś, jakąś nieznaną może wcześniej rzecz.
Napisano 21.05.2006 - |20:58|
Może być i parapsychologia, ale mi chodzi przede wszystkim o to, że oni coś odkryli w tej np. parapsychologii i nie są w stanie tego do końca kontrolować (jakieś duchy, energie, sposób przekazywania myśli, co kto tam chce). Chcą jednak prowadzić badania nad czymś czego do końca nie rozumieją, stąd te wszystkie anomalie na wyspie.gdzies chyba było wspomniane, że były też badania nad parapsychologią i zjawiskami paranormalnymi... (mój znajomy nazywa się Para
)
E. J. Walten
Napisano 21.05.2006 - |21:04|
praktycznie to prawie kazda technologie znaną ludzkości kiedyś nie wiedzieliśmy jak działają i nie znaliśmy jej ani nie rozumieli, więc oni są w takiej samej sytuacji...( ludzkość )Może być i parapsychologia, ale mi chodzi przede wszystkim o to, że oni coś odkryli w tej np. parapsychologii i nie są w stanie tego do końca kontrolować (jakieś duchy, energie, sposób przekazywania myśli, co kto tam chce). Chcą jednak prowadzić badania nad czymś czego do końca nie rozumieją, stąd te wszystkie anomalie na wyspie.
Napisano 22.05.2006 - |18:22|
Napisano 23.05.2006 - |17:15|
Żenada.
Napisano 23.05.2006 - |17:30|
A widziałeś na jakimś innym NIŻ REKIN zwierzaku logo Dharmy miszczu? Oczywiście głupotą jest uważanie, że wszystkie zwierzaki to tylko zwidy. Ale sądzę, że jeszcze większą głupotą jest pomysł, że to Dharma wytworzyła faunę na wyspie. Akurat to co wymieniłem w moim poprzednim poście, to jedne z największych zagadek wyspy i na ich temat możemy na razie tylko gdybać.Ja tam jednak mysle, że zwierzaki są Dharmy bo jestem na tyle inteligentny, żeby znak Dharmy np. na ogonie rekina traktować jako własność Dharmy, a nie wytwór lostowiczów, albo system ochrony (buahahah).
Żenada.
Użytkownik misiaqu edytował ten post 23.05.2006 - |20:50|
Napisano 23.05.2006 - |17:54|
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island
Napisano 23.05.2006 - |17:56|
Napisano 23.05.2006 - |19:38|
Napisano 23.05.2006 - |20:11|
Moze to byl chwyt reklamowy Dharma
?
Taaak... Teraz tylko czekac keidy wprowadza siec hipermarketow Dharma. Chociaz na ich miejscu to by nie bylo takie zle gdyz LOST zrobil im niezla reklame wszystkiego.
Napisano 24.05.2006 - |17:46|
OMG umiesz czytać? GDZIE ja napisałem że: "Dharma wytworzyła faunę na wyspie" ? Ja tylko napisałem, że to niekoniecznie może być wyspa daleko położona od lądu normalnego lądu (teraz to się wydaje mało prawdopodobne).A widziałeś na jakimś innym NIŻ REKIN zwierzaku logo Dharmy miszczu? Oczywiście głupotą jest uważanie, że wszystkie zwierzaki to tylko zwidy. Ale sądzę, że jeszcze większą głupotą jest pomysł, że to Dharma wytworzyła faunę na wyspie. Akurat to co wymieniłem w moim poprzednim poście, to jedne z największych zagadek wyspy i na ich temat możemy na razie tylko gdybać.
Jedli kurczaka jak się rozbił tył samolotu.przecież w 1 sezonie widzieli ptaka, w 2 Sojer zamordował żabę, dziki widizeli, misia polarnego , łasicę , jak to nie są zwierzeta to ja niewiem
Taaak... Teraz tylko czekac keidy wprowadza siec hipermarketow Dharma. Chociaz na ich miejscu to by nie bylo takie zle gdyz LOST zrobil im niezla reklame wszystkiego.
Taa wypas by było
Napisano 24.05.2006 - |22:09|
Napisano 25.05.2006 - |17:27|
Napisano 25.05.2006 - |17:42|
Napisano 27.06.2006 - |21:54|
Więc wiadomo ,że niedżwiedzie polarne znalazły sie na wyspie z praadawnego kontynentu który się rozpadł.
Ten kontynent stanowiła Antarktyda i Australia i wyspy należące do Australii więc mozna wiedziec skąd są one lecz to jest wytłumaczenie naukowe ! A nie rozwiązanie zagadki wyspy
Witam.
Przykro mi to pisać ale to kompletna bzdura. Pisałem to już w innym temacie ale mogę powtórzyć. Niedźwiedzie polarne nie żyją i nigdy nie żyły na półkuli południowej (jeżeli chodzi o naukowe wytłumaczenie) A na wyspie wzięły się stąd, że przeprowadzano na nich jakieś eksperymenty (można to odczytać z filmu instruktażowego z łabędzia)
Pozdrawiam
Napisano 28.06.2006 - |07:38|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »