Wlasnie wpadlem tu z zamiarem napisania tego. Poki co mam caly 'wykaz' w komorce (^_^), a tak to przynajmniej o czesc seriali nie musialbym sie juz martwic ;).Czy mozna by zrobic poinformowannie o premierach nowych odcinkow poprzez gg tak jak to ma miejsce ze pojawianiem sie nowych napisow ?.
Wasze propozycje zmian na forum?
Napisano 22.09.2005 - |18:29|
Napisano 02.11.2005 - |14:24|
Proponuje 4 zmiany:
Jakies sensowne przeniesienie i polaczenie tematow dot. filmow Sci-Fi z dzialu: Orion-Tokra Forum > Fan-Topics > Offtopic > Polecamy albo i nie... do dzialu/z dzialem Orion-Tokra Forum > Sci-Fi > Filmy Sci-Fi.
Temat sie dubluje i nie rozumiem dlaczego ma byc i tu i tam.
2. Przeniesienie do jednego tematu posty z watkow "Wasze propozycje na temat forum", "Wasze zażalenia" oraz "Uwagi & Skargi" w dziale Orion-Tokra Forum > Centrum Forum > Forum | Gwrota.com | SG1.pl.
Tematy dotycza w sumie tego samego i nie widze sensu aby pisac na ten sam temat w 3 tematach.
2a. Podobna sytuacja wystepuje coraz czesciej, przestano dbac o laczenie podobny watkow: np:
- "Czy gwiezdne wrota na prawde istnieja" w dziale "Stargate SG1" wypadaloby polaczyc z duzo starszym watkiem z dzialu "Nauka i technologia" pt "Stargate w zyciu i w realu - nie wydaje wam sie ze wrota istnieja?".
3. I ostatnia sprawa - rangi. Nie namawiam zeby zmieniac zasad ilosc/stopien, bo byloby to niesprawiedliwe dla tych, ktorzy juz sie stopni "dorobili". Natomiast mysle ze stopni jest zdecydowanie za duzo i ilosc postow niezbednych do awansu w niektorych przypadkach wydaje sie byc po prostu nierealna. Absurdalna. Widzieliscie tu kiedys kogos kto napisal 3750 postow (general)???? Przeciez to jest chore, kolo musialby pisac bez przerwy do smierci zapewne...
Pisalem tez o fawicon'ce, ale widze ze jak grochem o sciane.
Aha - edytuje tego posta od dluzszego czasu I MOZE BY KTOS Z ADMINOW ODPOWIEDZIAL NA TEGO POSTA CO? Bo inaczej po co w ogole ten watek? Rownie dobrze mozna gadac do sciany :/
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 12.11.2005 - |04:39|
Napisano 05.11.2005 - |17:03|
Tutaj nie widziałam - ale gdzie indziej to i owszem. Poza tym z opowiadań przyjaciół wiem, że kiedyś - za czasów Archiwum (ja wtedy o Orionie jeszcze nawet nie wiedziałam ) były osoby z podobną ilością postów....widzieliscie tu kiedys kogos kto napisal 3750 postow (general)???? Przeciez to jest chore, kolo musialby pisac bez przerwy do smierci zapewne...
Ja już znalazłam!!!
Napisano 06.11.2005 - |01:12|
Jednakże zawsze można pomarzyć
To tak poza tematem.
Co do zmian na forum to przydałoby się, żeby stare "wygi" powróciły na forum i zaczęły ponownie pisać, bo przyznam szczerze, że klimat forum troszkę się zmienił w ciągu ostatnich paru miesięcy. Z drugiej strony rozumiem, że ludziska nie mają swoje życie, te prawdziwe, hehe
Użytkownik VinIc edytował ten post 06.11.2005 - |01:23|
Napisano 24.12.2005 - |09:28|
Użytkownik Grinch edytował ten post 24.12.2005 - |09:29|
- www.gwrota.com
Napisano 29.12.2005 - |14:05|
Moze warto by to gdzieś zaznaczyć ?
Bo w pewnym momencie wskoczyłem na "zaawansowany" a dzis widze ze znów jestem "użytkownik" i to samo u innych
"Jedi"
Napisano 29.12.2005 - |14:26|
A awans dostawało się za ilość postów (już nie pamiętam dokładnej liczby).
A jakie są grupy obecnie można sprawdzić w liście użytkowników.
->1019<-
Napisano 29.12.2005 - |15:23|
Pytałem, bo nie wiedziałem po co to, a nagle znikło (a zaawansowany tak ładnie brzmiało :hyhy: )
"Jedi"
Napisano 29.12.2005 - |15:36|
Jedi, moze i ladnie brzmialo ale chcac byc na tym forum powinienes zapamietac sobie jedna zasade: na tym forum nie ma regul. Jest owszem regulamin ale jest on tak chytrze napisany ze jesli Mod zechce to mozesz sie i tak mocno "zdziwic". Tak wiec wypada sie cieszyc tym, co jest :hyhy:W spisie użytkownikow faktycznie jest tylko "użytkownik" , ale w dziale Rangi nadal figuruje "zaawansowany".
Pytałem, bo nie wiedziałem po co to, a nagle znikło (a zaawansowany tak ładnie brzmiało :hyhy: )
ps. a tak serio, to po co wywalono te grupe "zaawansowany"? Ja raczej sie nie udzielalem na jakims tam eftepach ale rozumialem ze "zaawansowany" to grupa, do ktorej naleza userzy z jakas tam iloscia postow. Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka (zaawansowany do ftp)?
Napisano 29.12.2005 - |15:45|
Napisano 29.12.2005 - |21:40|
Moja proznosc zostala zaspokojona do granic nieprzyzwoitosci :clap:
VIP, he, he....
No wreszcie zauważyłeś
Z tego powodu składałem ci gratulacje...
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 04.01.2006 - |14:37|
Napisano 04.01.2006 - |14:54|
Jedi, moze i ladnie brzmialo ale chcac byc na tym forum powinienes zapamietac sobie jedna zasade: na tym forum nie ma regul. Jest owszem regulamin ale jest on tak chytrze napisany ze jesli Mod zechce to mozesz sie i tak mocno "zdziwic". Tak wiec wypada sie cieszyc tym, co jest :hyhy:
Z tego co zauważyłem to jest tak na prawie każdym forum, że regulaminy są luźne i do interpretacji przez modów. Sam jestem modem kilku kącików na pewnym dosyć dużym forum więc wiem coś na ten temat.
Na tym forum jestem od niedawna, więc nie wszystko zauważyłem/wychwyciłem. Dlatego jak czegoś nie rozumiem to pytam
"Jedi"
Napisano 04.01.2006 - |20:27|
Moim obowiązkiem i moją nagrodą na forum gwrota.com w ramach bycia VIPem i napisaniu ponad pol tysiaca postow w ciagu prawie 2 lat jest w czasie wolnym zobaczenie całości Babylon 5, a nastepnie podzielenie sie z Userami tego forum (przy owacjach i cmokaniach z zachwytu) moimi nadzwyczaj odkrywczymi :hyhy: opiniami o tym serialu oraz filmach B5.a można się dowiedzieć, jakie "obowiązki" i jakie "nagrody" spoczywaja na VIPach??
ps. zacząłem przedwczoraj, myślę że do wiosny skończę.
Innej odpowiedzi nie znam.
Napisano 04.01.2006 - |21:57|
ps. zacząłem przedwczoraj, myślę że do wiosny skończę.
ja dałem radę w mniej więcej Tydzień (ale pod koniec miałem już lekki odjazd....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych