Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fifa World Cup 2006

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
138 odpowiedzi w tym temacie

#21 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 01.06.2006 - |12:44|

Jak juz pisałem i mówiłem - z rachunki prawdopodobieństwa wynika że kiedyś Rasiak wkońcu strzeli tego gola komuś silniejszemu niz Wyspy Owcze :/. I tu moze nie sam pilkarz bedzie zadowolony a "wujek Janas" :/ - i tego sie obawiam własnie...

Użytkownik mmisiek edytował ten post 01.06.2006 - |12:46|

• 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#22 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.06.2006 - |15:08|

Jak juz pisałem i mówiłem - z rachunki prawdopodobieństwa wynika że kiedyś Rasiak wkońcu strzeli tego gola komuś silniejszemu niz Wyspy Owcze :/. I tu moze nie sam pilkarz bedzie zadowolony a "wujek Janas" :/ - i tego sie obawiam własnie...

Jak strzeli bramkę Niemcom w rozgrywkach grupowych, a potem Anglikom w 1/8 to wszyscy mu wszystko wybaczą :] . Ale masz racje szanse ma na to tyci tyci

Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 02.06.2006 - |15:08|

• 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#23 JACKo

JACKo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoS-c

Napisano 03.06.2006 - |21:37|

Dzisiejszy mecz był niezły, całkowicie odmieniona gra.. i oczywiście wygrana :)
  • 0

#24 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.06.2006 - |22:18|

Dzisiejszy mecz był niezły, całkowicie odmieniona gra.. i oczywiście wygrana :)

tylko widac bylo ze chorwaci graja bardzo slabo. gdyby grali tak, jak podczas eliminacji to polska przegralaby przewaga minimum 2 goli. jednak zwyciestwo podniesie morale w druzynie po przegranej z kolumbia :)
  • 0

#25 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.06.2006 - |13:52|

No i trzeba dodać, że w drużynie Chorwackiej nie grał Psro, a on jest dla tej drużyny tak ważny jak Henry w Arsenalu. A co do meczu z Kolumbią to powiedzmy sobie szczerze niewiele jest drużyn na świecie, które podniosłyby się po dwóch takich puszczonych szmatach. To cud, że ten mecz skończył się porażką tylko 1:2!

BTW: Jakie są wasze typy w tych MŚ???

Moje to:

1. Brazylia
2. Niemcy
3. Polska :D

Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 04.06.2006 - |14:02|

• 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#26 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 04.06.2006 - |17:09|

Nie da się ukryć,że był to zupelnie inny mecz niż z Kolumbią. Widać było większe zaangażowanie ze strony naszych orłów. W każdym razie było widać już jakiś pomysł na grę.Przy okazji rozwiązała sie sprawa pierwszego bramkarza. Wynik co prawda mógł być równie dobrze 1:0 dla Chorwacji bo trochę okazji do strzelenia goli mieli ale nawet gdybysmy przegrali ten mecz to przynajmniej po przyzwoitej grze a nie jak w meczu z Kolumbią. No teraz czekamy do 9 czerwca i trzymamy kciuki na nasze orły :)
  • 0

#27 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.06.2006 - |19:32|

Przy okazji rozwiązała sie sprawa pierwszego bramkarza.

no niestety musze sie zgodzic. a szkoda bo kuszczak tez nie jest zly tylko przez jeden glupi blad stracil szanse na bycie nr 1. w premier league kuszczak gral niesamowicie i gdyby teraz gral tak jak wtedy to boruc siedzialby na lawce :)
  • 0

#28 Mixer

Mixer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 07.06.2006 - |15:35|

ehh...byle by tylko sie nie zestresowali :afro: dobrze ze Janosik nie zabrania im seksu... nie popelnil bledu Angel'a B) 3mam kciuki biało - czerwoni...juz za 2 dni ...Ekwador...tutututut ( polecam Sash - Equador )...
  • 0

#29 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 07.06.2006 - |16:11|

Dzisiaj na Onecie wyczytałem jakie były przyczyny "załamania" podczas meczu w Chorzowie. Otóż ponoć chłopaki byli wykończeni morderczym treningiem. Okazało się po testach wydajnościowych wyniki były przerażające :look: :hyhy:
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#30 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 09.06.2006 - |19:20|

No to mamy po meczu otwarcia :D . Szkoda mi troche kostarykańczyków ale
4: 2 to sprawiedliwy wynik patrząc na grę chociaz za Niemcami to nie przepadam :/
Moim zdaniem kapitalna gra Waltera Centeno z Kostaryki chociaż przydrugiej bramce
był chyba spalony ale nie jestem pewien. Teraz tylko czekać na Polskę :clap:
  • 0

#31 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.06.2006 - |20:50|

Ciekawe jak się dziś będą tłumaczyć... :) Na razie przegrywamy 0:1. I jak przegramy, to praktycznie odpadamy (bo z Niemcami, dobrego wyniku nie uzyskamy)... heh ;(

--

No i polegli 0:2. Brak mi brzydkich słów... :censored: :censored: :censored:

Użytkownik VeeDee edytował ten post 09.06.2006 - |21:52|

• 0
VeeDee

#32 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 09.06.2006 - |21:54|

Gdzie był Żurawski? Szymkowiak do bani. Brawa dla Smolarka. On moim zdaniem walczył do końca. Za późno wprowadzona zmiana. No i ten cholerny "spalony", poprzeczka i słupek. Ehhh...
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#33 VinIc

VinIc

Starszy szeregowy

• VIP
  • 147 postów

Napisano 09.06.2006 - |21:56|

Ostatnie 5 minut byly bardzo dobre ale czemu to sa wlasnie te ostatnie minuty :( czemu nie mozemy chociaz raz wyjsc z grupy ;(
  • 0

#34 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 09.06.2006 - |22:10|

Byłem dziś cały dzień w trasie (zahaczyłem znów o Warszawę prawie - bo byłem pod Piasecznem w Nowej Iwicznej :D).. Niestety nie udało się dojchać na czas do domu, ale los dowcipniś zrządził, że akurat zatrzymaliśmy się na małe co nie co i miałem "szczęście" ujrzeć bramkę nr 1... Od tego momenu - stwierdziłem że nawet nie będę oglądał spotkania z Niemcami - po co mam sobie nerwy niszczyć... :) No i gotów jestem się założyć, że trzeci mecz - "o pietruszkę" wygramy - zupełniej tak jak 4 lata temu :)
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#35 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 09.06.2006 - |22:49|

Czy wszyscy poza Smolarkiem pojechali do Niemiec na wakacje by posiedziec na trawie? Chyba cos im sie sporo pomylilo :/
Zawiodlem sie bardzo, liczylem na dobry wynik. Snow bedzie jak 4 lata temu, wygramy ostatni mecz gdy wszystko i tak bedzie juz przegrane.
Zal mi tylko tych kibicow, zdarli sobie gardla, zaplacili za bilety i paliwo a dostali w zamian marny popis umiejetnosci i zaangazowania :(

---

No i Rasialdhez (werja ekwadorska :P ) dzis nie zagral wiec nawet zwalic winy na kogos konkretnego nie ma :mellow: :| Bad day :mellow: :|
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#36 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 09.06.2006 - |23:05|

Smolarek i Jelen jedyni gracze tego meczu po polskiej stronie. Reszta to tlo, nie wiem po co oni tam pojechali.Boruc puscil 2 gole bo co muial zrobic, przy tak skandalicznie benzadziejnej grze naszych obroncow to kazdy by puscil.

Cholera jakby chociaz by Rasiaka wprowadzili to bym mial na kogo wine za przegrana zrzucic a tak nawet bez rasiaka w banie jest :/
  • 0

Greed is eternal.

#37 Konop

Konop

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 09.06.2006 - |23:17|

oj fatalnie fatalnie, widze że zakończy się tak samo jak 4 lata temu :((
  • 0

#38 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 09.06.2006 - |23:26|

Od dawna twierdzę, że jedyni Polacy, którzy strzelą na tym mundialu jakieś bramki to Klose (półkrwi), Podolski o Borowski. Jesli przekręciłem nazwiska to sorry, ale ja nie jestem kibicem, bo nie ma komu kibicować.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#39 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 10.06.2006 - |06:07|

Nie mamy obrony, nie mamy ataku, nie mamy pomocy - mamy smolarka ale to za mało żeby zremisować - nie ma żalu do trenera - bo piłkaże te je.. ku... nie potrafią grac w piłke - a niestety w polsce lepszych nie ma ;(

Użytkownik rexus edytował ten post 10.06.2006 - |06:08|

• 0

#40 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.06.2006 - |06:18|

Obejrzałem, ale szkoda, że nie miałem czegoś do utraty świadomości :D pod ręką. Bo wtedy przynajmniej człek by się nie rozczarował. Chociaż z drugiej strony to gdzieś w podświadomości się tego spodziewałem. Braki we wszystkim, zero grania, zero pomysłów. Może później będzie lepiej .... chociaż szczerze wątpię :/

Użytkownik jack edytował ten post 10.06.2006 - |06:19|

• 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych