Zelenka [SGA]
Rozpoczęty przez
Qrpkk
, 02.05.2006 - |23:00|
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.03.2008 - |10:16|
Novak była też w SG-1 s8, w tym odcinku, co Danielowi pozwolono lecieć na Atlantis z misją ratunkową, ale Vala wpadła i rozwaliła zabawę.
Napisano 03.03.2008 - |15:54|
Kwas
A jak tam w Czechach żyje Ivan Mladek?
Czy jest tak popularny jak w Polsce?

Jozin z Bazin chyba jest bardziej znany niż Zelenka.
Tu znalazłem jakies remixy, jak by ktos chciał sobie posłuchać:
Paczka zawiera następujące mp3:
Jozin z Bazin - wersja oryginalna
Jozin z Bazin - wersja polska
Jozin z Bazin - marzenia Donalda (Parodia)
Jozin z Bazin - dance remix
Jozin z Bazin - DJ Czarny remix
Jozin z Bazin - DJ Remo remix (bardzo ładnie zremixowane)
Jozin z Bazin - 25sek dzwonek na telefon
Ps.
Wybaczcie za of topic, ale uznałem że warto sie zapytać.
A jak tam w Czechach żyje Ivan Mladek?
Czy jest tak popularny jak w Polsce?

Jozin z Bazin chyba jest bardziej znany niż Zelenka.
Tu znalazłem jakies remixy, jak by ktos chciał sobie posłuchać:
Paczka zawiera następujące mp3:
Jozin z Bazin - wersja oryginalna
Jozin z Bazin - wersja polska
Jozin z Bazin - marzenia Donalda (Parodia)
Jozin z Bazin - dance remix
Jozin z Bazin - DJ Czarny remix
Jozin z Bazin - DJ Remo remix (bardzo ładnie zremixowane)
Jozin z Bazin - 25sek dzwonek na telefon
http://rs29.rapidshare.com/files/96730605/Joziiin.zip
Ps.
Wybaczcie za of topic, ale uznałem że warto sie zapytać.
Th truth is out there...
Napisano 17.03.2008 - |09:35|
No cóż, Proximus, chyba Twój of topic jest za bardzo of, tak po komentarzach patrząc.
Jest jeszcze jeden powód, dlaczego w serialu jest Czech, a nie Polak. Widział ktoś kiedyś amerykański film kręcony w Polsce? Mam na myśli taki z sensem i z gwiazdami. A w Czechach Kręcą. To wszystko przez tę denną politykę i przepisy, które zamiast ułatwiać ludziom w Polsce życie, tylko je utrudniają. A przecież nasz kraj też jest piękny!
Jest jeszcze jeden powód, dlaczego w serialu jest Czech, a nie Polak. Widział ktoś kiedyś amerykański film kręcony w Polsce? Mam na myśli taki z sensem i z gwiazdami. A w Czechach Kręcą. To wszystko przez tę denną politykę i przepisy, które zamiast ułatwiać ludziom w Polsce życie, tylko je utrudniają. A przecież nasz kraj też jest piękny!
Napisano 17.03.2008 - |12:26|
Taa, super, weźcie Mladka do Pegaza poślijcie na koncert, niech się ludzie rozerwą... Boże. Nie ma już miejsca w Polsce, by się na to nie natknąć.
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung
Winchell Chung
Napisano 21.08.2008 - |12:05|
Widział ktoś kiedyś amerykański film kręcony w Polsce? Mam na myśli taki z sensem i z gwiazdami.
A w Czechach Kręcą. A przecież nasz kraj też jest piękny!
Sam David Lynch nakrecil film w Łodzi !
Ale pieknego kraju to w nim nie pokazal...
Użytkownik DanielP edytował ten post 21.08.2008 - |12:05|
Napisano 23.08.2008 - |23:15|
steven seagal PONOĆ lubi kręcić filmy w Polsce.
Napisano 29.08.2008 - |22:09|
Ogólnie fajna postac podobaja mi sie jego drobne uwagi do McKaya mruczane pod nosem i po czesku 
Chociaz zal mi go bo zyje troszke w cieniu McKaya
Chociaz zal mi go bo zyje troszke w cieniu McKaya
Napisano 08.09.2008 - |13:23|
Spilberg nakręcil w Polsce i to z gwiazdorską obsadą oskarową "Listę Shindlera". Dawno to było, oj, dawno, ale było. W Polsce nie kręci filmow Holywood a Bolywood. był taki jeden, trzygodzinny, nie pamiętam tytułu. A Polski wcale nie mają aż w tak wielkim braku poważania. Alan Starsky, Wajda, czy ten kompozytor co dostał oskara za muzykę ilustrującą świat autora "Piotrusia Pana".
Ktoś kiedyś powiedział, że łatwiej zagrać postać drugoplanową niż pierwszoplanową. Zelenka może i jest w cieniu Rodney'a, ale dzięki temu jego gwiazda będzie świeciła dłużej.
Ktoś kiedyś powiedział, że łatwiej zagrać postać drugoplanową niż pierwszoplanową. Zelenka może i jest w cieniu Rodney'a, ale dzięki temu jego gwiazda będzie świeciła dłużej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »