Skocz do zawartości

Zdjęcie

Muzyka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
196 odpowiedzi w tym temacie

#21 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 28.12.2003 - |23:26|

Hip-Hop buhehehe to jest totalne dno jak i sami wykonawcy nie będe się tu rozpisywał bo poprzednicy o podobnych poglondach powiedzieli co trzeba ;)

Ps.Osobiście jestem sprawcą śmierci 6 płyt CD i 2 kaset z tą niby muzyką, zbrodni dokonałem pare miechów temu jak mieszkałem w internacie :D
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#22 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 29.12.2003 - |00:16|

Hip-Hop buhehehe to jest totalne dno jak i sami wykonawcy nie będe się tu rozpisywał bo poprzednicy o podobnych poglondach powiedzieli co trzeba ;)

Ps.Osobiście jestem sprawcą śmierci 6 płyt CD i 2 kaset z tą niby muzyką, zbrodni dokonałem pare miechów temu jak mieszkałem w internacie  :D

Phi,aleś przyj****!!Matko o gustach się niedyskutuje.Ja zagłosowałem że lubie,tak samo jak mmisiek niektóre tylko utworu,bo sa niektóre(masło maślane :D ) naprawde dobre,maja sensowny text,wcale nie tak łatwo jest stworzyc poskładany text,może sami spróbujecie?hę? i wtedy zobaczymy,kto jest głupi oni raczej nie bo potrafia coś stworzyć.Ja tak samo nie Toleruje metalu,kocia muzyka brzdek brzdek i wycie do mikrofonu,własciwie Rocku też nie lubie,choć przepadam za punkrockiem i newmetalem.
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#23 Wiluss

Wiluss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.12.2003 - |01:06|

A tam ja będe jak zwykle na nie :0 Nie lubię Hip hopu jak to skomentowała moja znajoma teksty Hip Hopu ograniczają się do podobnie zawartej niżej treści

Bułka, rogalik ,kajzerka, ku*** , JEEEE :)

Hip Hopu na pewno nie słuchają tylko dresiarze ... raczej Skejci... ale co głupie z głupotą się kojarzy....

Nie jestem zwolennikiem ciężkiego Metalu ale nie zgodzę się z twierdzeniem ze ludzie słuchający tego typu muzyki są agresywni... albo że wpychają komuś swoją muzykę na siłę ( zależy od sytuacji i osób oczywiście... ) ... raczej powiedziałbym że Metale są jedna z najbardziej pokojowych subkultur ... maja wszystko w d****

Czy ktoś kiedyś słyszał by banda metali kogoś napadła pobiła skatowała nie wiem może ja mało żyje mało wiem ale ni słyszałem by jakiś łysol został pobity za to ze miał za krótkie włosy :) Albo by Metale kogoś sobie zaklepali tak dla zabawy...

A wiec przedstawię wam moje krótkie zestawienie :

Matal ,Rock - Metale ... Brudasy jak wolcie itp
Hip Hop , Dance , i inne ich troje - Dresy , Ludzie bez głębszego gustu ... przeciętniacy , Skejci

Techno ... tak techno ludzie dziwni ludzie :) Potańczyć można :) później aż głowa boli

Dobra muzyka moim zdaniem jest tworzona przez głos wokalisty... dlatego zostaje przy starym dobrym Rock-u . Dlatego sądzę ze Metal człowiek lepszy człowiek J
  • 0
Life is what happens when you
plan to do other things -John Lennon

#24 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 29.12.2003 - |02:09|

Osobiscie w mojej pracy jest grupka maniaków Hip - Hopu maja zamiar zespolik zakładać jak usłyszałem ich texty mało się ze smiechu nie popłakałem ale na cały fart całą pierwsza płyte jaką nagrali mieli na kompie który sie zawlił i ich 3 miesięczna praca poszła na marne jak by mieli odrobine w glowie zrobili by kopie na cd a tak teraz mam z nich wielki lol

Głównym gadanie hip - hopów o takich jak ja to to że nie wiemy co to życie więc jak kiedyś zdajoma zjechała mnie tym textem powiedziałem jej no zobaczymy zadaj mi jakies pytania na temat tego twojego zycia potem ja zadam ci swoje po tej rozmowie tak ją zgasiłem że dała mi bloka na gg :lol:

Inna muza moze być metal czy co tam chcecie ale hh to mnie smieszy normalnie przypomina mi się jeszcze wywiad z czlonkami jakiegoś hh składu rany oni się ledwo wysławiali haha
  • 0

#25 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |08:22|

Inna muza moze być metal czy co tam chcecie ale hh to mnie smieszy normalnie przypomina mi się jeszcze wywiad z czlonkami jakiegoś hh składu rany oni się ledwo wysławiali haha

Jak to po szkole podstawowej ludzie.IQ poniżej zera.Boże.Oglądał ktoś polski film "Klatka"?To wie o co chodzi.To są tacy właśnie ludzie.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#26 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 29.12.2003 - |09:53|

A tam ja będe jak zwykle na nie :0 Nie lubię Hip hopu jak to skomentowała moja znajoma teksty Hip Hopu ograniczają się do podobnie zawartej niżej treści
Bułka, rogalik ,kajzerka, ku*** , JEEEE

Większość tekstów w hip-hopie jest... mało inteligentna. Czasem bezsensowna. Ale tak jest z całą masą tekstów piosenek. Chodzi tylko o to, że większość zagranicznych wykonwaców (O polskich hardcorowcah nie wsponę) (tworzących muzę inną niż hip-hop) też ma idiotyczne teksty. Np. tak lubiani przez Ciebie, Wiluss, Beatelsi. "All you need is love" - co to ma być? Wiem, powiesz, że to jest tekst poetycki. To czemu hip-hop nie może być poetycki?

Ja spoglądam na to wszystko inaczej. Co z tego, że porąbane teksty? Ważne, że tworzą razem z muzyką coś co chce się słuchać. Oczywiście każdy ma inny gust i dlatego, każdy słucha czegoś innego. Jak chcę inteligentnych tekstów to czytam wiersze Szymborskiej. Tylko, że mało co z nich rozumiem. :)

Hip Hopu na pewno nie słuchają tylko dresiarze ... raczej Skejci... ale co głupie z głupotą się kojarzy....

Nie wszyscy słuchający hip-hopu są głupi. (Chociaż jak na to spojrzeć bezstronnie to coś w tym jest.) Tak samo można powiedzieć o ludziach słuchających innych gatunków muzy.

Oby tylko ten temat nie zszedł do bluzg.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#27 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 29.12.2003 - |10:37|

Jak ja NIENAWIDZE tej - nawet nie wiem jak to okreslic - bo muzyka to to nie jest na pewno. Wychodzi kilku facetow na scene, puszczaja sobie jakis utworek w tle i zaczynaja wydzierac sie do mikrofonu. Jeszcze zeby jakies teksty sensowne byly....

Kiedys w rece wpadl mi screenshot pewnego skryptu ;) do Worda ;) Nazywal sie HipHop Generator :D Jak znajde - zamieszcze :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#28 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 29.12.2003 - |12:27|

Zagłosowałam na NIENAWIDZE. Boshe tu nawet nie ma określenia takiego. Poprostu jak słysze jakiś kawałek to normalnie mnie tak łep boli, że IBUPROM nie pomaga. :P Dziadostwo jak nie wiem. Hip-hopowcy- nie wypowiem sie. Trochę tolerancji mam. :rolleyes:
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#29 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 29.12.2003 - |12:40|

do której "spiewają' ani ich teksty w których gloryfikują narkotyki . Jeśli chcesz wiedzieć to jest właśnie muzyka którą najcześciej słuchają dresiaże .

ONIE NIE POPIERAJĄ NARKOTYKÓW !!! :angry: :angry: :angry: Dresiarze nie SŁUCHAJĄ HIP-HOP'u!!! Jek się nie znasz to nic nie mów!!!!!!

Jak ja NIENAWIDZE tej - nawet nie wiem jak to okreslic - bo muzyka to to nie jest na pewno.

To JEST muzyka!!!

Większość tekstów w hip-hopie jest... mało inteligentna. Czasem bezsensowna.

Mało jest takich... większość opowiada o życiu i o problemach życia!!!

Bułka, rogalik ,kajzerka, ku*** , JEEEE

???

Skejci nie są głupi! Dresiarze nie słuchają Hip-Hop'u, zgadzam się! Ale dlaczego głupota???

Hip-Hop buhehehe to jest totalne dno jak i sami wykonawcy nie będe się tu rozpisywał bo poprzednicy o podobnych poglondach powiedzieli co trzeba

To NIE jest totalne dno!!!!!! :angry: :angry: :angry:

Podsumowanie: Większość forumowiczów nie wie co to Hip-Hop! HIP-HOP jest COOL i widzę, że ziomów tutaj nie znajdzę... i nikomu nie powiem "YO"... chlip...
  • 0

#30 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 29.12.2003 - |13:02|

1.ONIE NIE POPIERAJĄ NARKOTYKÓW !!! 
2.To JEST muzyka!!!
3.To NIE jest totalne dno!!!!!!  :
4.... że ziomów tutaj nie znajdzę... i nikomu nie powiem "YO"... chlip...

1. No pewnie, że nie popierają narkotyków. :rolleyes: Oni je biorą. Większość hip-hopowców ćpa. :angry:
2.Z której strony? Jak ty to nazywasz muzyka, to co powiesz o utworach Chopina i jego kolegów? Hip-hop to tylko mówienie do mikrofonu, a czasami nawet i darcie. :angry:
3.No dobra.. nie chcesz tego nazwać totalne dno to nazwijmy to inaczej. Jak chcesz? Badziew? Kit? Dziadostwo? <_<
4. Ty popatrz sie.. Jesteś hip-hopowcem czy nie? Bo oni chyba mówią Yoł a nie Yo. :P
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#31 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |13:06|

4. Ty popatrz sie.. Jesteś hip-hopowcem czy nie? Bo oni chyba mówią Yoł a nie Yo. :P

Nie oni mówią tak....Yoo...Yooo check this out floo...brick the shit back on my face man...yeeaaah....i'm your brother you my sister...to są texty rapera murzyna...a Polskiego???Włączcie MTV!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#32 zbzikowana

zbzikowana

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 76 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.12.2003 - |13:15|

Ja zagłosowałam na "Nie mam zdania". Uważam, że sprawa tego jakiej MUZYKI (!!)
się słucha jest sprawą gustu.
A JAK WIADOMO O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE!!
I piekielnie mnie wkurzają przykłady stereotypów, jakie już tutaj padły - stereotypy przyczyniają się do wielu niepotrzebnych kłótni i walk pomiędzy grupami, które słuchają różnej muzyki, a także do niechęci ze strony "obiektywnych" obserwatorów bądź członków dyskusji...
Poza tym to nie rodzaj muzyki jakiej słuchasz decyduje o tym jaki się staniesz, tylko Twoje wybory dotyczące dobra i zła.

A ten temat będzie tylko polem do niesnasek pomiędzy forumowiczami!!

Użytkownik zbzikowana edytował ten post 29.12.2003 - |16:30|

• 0
Vita sine libris mors est.

#33 Gość_Ender_*

Gość_Ender_*
  • Gość

Napisano 29.12.2003 - |13:31|

Oddałem głos na "nienawidzę".
Nie uważam żebym musiał w jakikolwiek sposób uzasadniać swoje stanowisko.
Nienawidzę i... tyle.
  • 0

#34 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |13:55|

Jestem w szoku.Patzre na sondę i widzę tyle głosów na nie!!!U mnie na osiedlu to aż roi się od Hip-Hopowców.Jestem swego rodzaju z innymi kolegami unikatem.Nawet mój qmepl Mell-O,który był zagorzanym techno gostkiem i chciał tańczyć breka i był łysy 3 laat temu jest teraz zapalonym metalem!!!Blond włosy do klatki,skóra i glany.A na osiedlu chodzą ze spuszczonymi spodniami.Dyskoteki i tylko hh.Jak to tańczyć???Naprawdę widzę,że forum ma " normalnych " ludzi.
  • 0

#35 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 29.12.2003 - |14:12|

ONIE NIE POPIERAJĄ NARKOTYKÓW !!!  :angry:  :angry:  :angry:  Dresiarze nie SŁUCHAJĄ HIP-HOP'u!!! Jek się nie znasz to nic nie mów!!!!!!

Mało jest takich... większość opowiada o życiu i o problemach życia!!!

Tak tak narkotyki są feee... ale oni nawet nagrywają swoje piosenki jak sa nabakani lub naspidowani ale nakrotyki są fee... :lol:

Zamiast spiewac o tych swojch problemach i użalać sie nad swojm życie mogli by sie kur..... do roboty zabrać cie goście w mojej pracy, ich życie moge opisac w punktach.

1.Kasa (olac z kad)
2.Bakanie
3.Hip - Hop
4.Łatwe panienki
5.Totalnie przygłupawe rozmowy

Ten opis nie jest o wszystkich tylko o tych których znam :lol:

Użytkownik Thor edytował ten post 29.12.2003 - |23:13|

• 0

#36 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 29.12.2003 - |15:50|

Śmieszą mnie wypowiedzi niektórych ludzi. Ja nie chce nikogo bronić ale mówiąc, że HipHopowcy są ograniczeni umysłowo, sami z siebie robicie ludzi ograniczonych umysłowo. Pewnie nie macie i nie mieliście do czynienia z HipHopowcem, a jeśli już to był to ewenement w swojej klasie który ćpał, pił ile wlezie... Ja też nie mam do czynienia z prawdziwymi hophopowcami dlatego nie będe się na ich temat wypowiadał. Troche dziwi mnie postrzeganie tego rodzaju muzyki z dragami. A co z kapelami rockowymi ?? Perfect, Lady Pank, sławna Metallica. Przecież oni też nie są święci...
Jeśli chodzi o muzyke, to słucham ale tylko fajnych kawałków które gdzieś tam usłyszałem i mi wpadły w ucho. Ktoś powie, że to komercja. Ja to osobiście mam w dup** podoba mi się to słucham.
A jeszcze jedno. Odnośnie tych nazw zespołów HH. Uśmiałem się... Co ma nazwa zespołu do inteligencji ich członków. U2 co to za nazwa ? Perfect ? T. LOVE... mam wymieniac dalej ? Te nazwy wedlug mnie tez nie maja sensu.....

Podkreślam, ja nikogo nie bronie. Poprostu takie mam refleksje po przeczytaniu co niktórych wypowiedzi.
  • www.gwrota.com

#37 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 29.12.2003 - |18:10|

Zagłosowałem na NIE. Nie podoba mi się ta muzyka i tyle. To przecież nie powód, aby ją nienawidzić. Mam swoje upodobania muzyczne i byłbym oburzony gdyby ktoś powiedział, że to co słucham to nie jest muzyka. Nie można dyskredytować coś tylko dla tego że nam się nie podoba. Poza tym wydaje mi się że hip-hop jest muzyką dość popularną.
A tak swoją drogą, to ciekaw że niektóre rzeczy mają gorących zwolenników, jak i przeciwników.
  • 0

#38 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 29.12.2003 - |19:19|

Ja juz tyle wojen o muzyce widzialem ze mam tego serdecznie dosc swoje zdanie napisalem wczesniej

Moge sie ustosonkowac ogolnie od polskiego HH przynajmniej tej sceny Warszawskiej bo poznalem troche paru znanych kolesi i widzialem jak sie zachowuja ale niechce tutaj wojny wywolywac i czytac roznych wyzwisk do mojej osoby wiec zachowam to dla siebie

P.S Grinch oni poprostu jescze mlodzi sa i stad sie biora te az tak extremalne poglady za pare lat im to przejdzie (jak dojrzeja)

Użytkownik Sfinksik edytował ten post 29.12.2003 - |19:23|

• 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#39 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |20:31|

P.S Grinch oni poprostu jescze mlodzi sa i stad sie biora te az tak extremalne poglady za pare lat im to przejdzie (jak dojrzeja)

Trochę w tym co mówisz jes racji,ale powiem ci cosik-tu nie ma nic do rzeczy dojrzewanie.Jestem pewny,że jak dojdzie mi trochę lat to się nie zmienię.Jestem taki jaki się wychowałem i mam już pewne poglądy,jedynie mogę patrzeć na to z boku.
  • 0

#40 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 29.12.2003 - |23:10|

Haha poprostu mnie tym rozjebałeś odjeło mi mowe tak tak jesteśmy dzieciaczki :blink: juz nie warto tu nic pisac co maiłem to napisałem <_<
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych